- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende arada uyanıp konuşup dalarım hatırlamam bileSayiklamak farklı ya mesela bu bana askm felan diyo cevap veryorm bende uyank sanyrm konuşuyo opuyo sabah söylüyorum ben öyle bisey yapmadm ki diyo
Bende beyazı var canım o çıkardı bende ama eve gittiğimde üzerine bakıcam farklı bir şeyde yazıyor olabilirBu beyaz olanından var ama maviden almadım canım tamam denerim cok sagol
Ben de dinliyorumGenelde yorgani ben cekms oluyorm ama konuşması uykudan uyandryo artk bende onu dnlyrm napiyim
Dün korktm ama rüyasında biriyle kavga ediyodu heralde bagira bağıra konsyodu nasl uyandgmi bilemedmBende arada uyanıp konuşup dalarım hatırlamam bile
Bende beyazı var canım o çıkardı bende ama eve gittiğimde üzerine bakıcam farklı bir şeyde yazıyor olabilir
Ben deli uyuyorm saniyodm ama esm benden beter çıktı gece dirseğini carpiyo kolunu atiyo burnuma sabaha kadar dayak yems gibi oluyormBen de dinliyorumÇok deli uyuyo ya
Olsun kuzum en azından tam gün değilBiz ne yapalım her cumartesi 1
Dikkat et bebege canım.Ben alışana kadar 1-2 hafta geçti.Ben deli uyuyorm saniyodm ama esm benden beter çıktı gece dirseğini carpiyo kolunu atiyo burnuma sabaha kadar dayak yems gibi oluyorm
Bende alstm artk sırtımi dönüp yatyrm napyimDikkat et bebege canım.Ben alışana kadar 1-2 hafta geçti.
Bende alstm artk sırtımi dönüp yatyrm napyim
Ahaha ben deli yatarım vallahi görsen gülersinDün korktm ama rüyasında biriyle kavga ediyodu heralde bagira bağıra konsyodu nasl uyandgmi bilemedm
Evet ona şükür tabi öğleden sonra evin temizliği yemeğim falan bitiyor pazar bize kalıyorOlsun kuzum en azından tam gün değil
Yataktan dusmuysn iyiki ben ilk evlendgmz de bi dustmde çok fenaydiAhaha ben deli yatarım vallahi görsen gülersin
Evet ona şükür tabi öğleden sonra evin temizliği yemeğim falan bitiyor pazar bize kalıyor
Evet çok rahat oluyor kuzumAhaha ben deli yatarım vallahi görsen gülersin
Evet ona şükür tabi öğleden sonra evin temizliği yemeğim falan bitiyor pazar bize kalıyor
Ben bir bakıyorum eşimin tarafınında yarısına kadar gelmişim toparlıyorum hemen garibim sıkışmış sesi de çıkmıyorYataktan dusmuysn iyiki ben ilk evlendgmz de bi dustmde çok fenaydi
Napsn yazıkBen bir bakıyorum eşimin tarafınında yarısına kadar gelmişim toparlıyorum hemen garibim sıkışmış sesi de çıkmıyor
Napsn yazıkbende genelde en koseye kadar giderm orda yatarim
ben esm gidince oturma odasna geciyrm bugn boynum felan hep tutulms basımın agrısından duramyrmBen dağınık yatıyorum popomda hafif havaya kalkık şekilde
Tutulur canım kalkma yatağından zorla uykuya dalben esm gidince oturma odasna geciyrm bugn boynum felan hep tutulms basımın agrısından duramyrm
korkyrm ya yatamyrm hava aydınlanmamıs oluyo giderkenTutulur canım kalkma yatağından zorla uykuya dal
Tv açıp mı uzanıyorsun bende genelde korktuğumda falan tv açar karşısında uyurumkorkyrm ya yatamyrm hava aydınlanmamıs oluyo giderken
öyle yapıyorm canm ama yatak kadar rahat olmyo malesefTv açıp mı uzanıyorsun bende genelde korktuğumda falan tv açar karşısında uyurumyastığını götür o zaman koltuğa orada uzan canım
Tabi canım yatağın yerini tutmazöyle yapıyorm canm ama yatak kadar rahat olmyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?