2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Son 1 saat valla bu hafta bitmek bilmedi kızlar yaaa.... Güya hamileyim az çalıştırıyorlar !
Neyse ki birçok işe göre çok şükür rahatım, öyle demeyim yinede

Neyse az kalms Canm ne zamana kadar calscaksn
Canım 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum nasip olursa...
Aslında 32. haftada yani kasımda ayrılabilirim ama doğumdan sonraya aktarayım diyorum o süreci... Bu yüzden aralıkta ayrılcam nasipse...
Hadi iyi akşamlar öpüldürüz....

Anladm canim hayırlısı olsun

ilknurrr22 evet gayet normal kilo ama iste.
of nebileyim iyice moralim bozuldu bugun, hala sakinlesemedim,son haftalar olmasa doktoru degistircem.yine o derece.
zaten yeterince sinirimizi.hoplatiyo her gittigimizde, adam asiri rahat ya anlatamam.. miy,miy konusuyo zaten ..

ilknurrr22
duman91

kizlar buarada dun kasim annelerinde bisi okudum
birine kadinin biri demis duz yere otur,elerinden destek alma demis.
sol ayaginin topugunu sag ayaginin parmaklarinin uzerine degdir diye.
degririrsen doguma daha var,degdiremez,zorlanirsan dogum yaklasmis demekmis
hemn denedim yapabilidim ama tabi bacagimi zor kaldirdim cati agrisindan.
bu zorlanmamidir ki

Gobek cizgisiyle ilgilide bisi vardi ama onu tam anlayamadim,bulursam.kopyalarim buraya :)

İlk defa duydm bende yaklasnca yapiyim barı Canm sen 20lik dişe bisey suruyo demstn sanki benm bugn yine ağrı başladı kulagm cenem basım duramiorm

Son düzenleme:
Kizlar benim dusakabinim desenli sanki stiker yapistirilmis gibi bir turlu lekelerinide cikaramiyorum deli oluyorum dusa kabini getiren kisi pirille silmemi soylemisti sungerin yumusak kismiyla cikmiyo baskada deterjan kullanamiyorum zarar verir diye var mi bu konuda cozumu olan

Canım hiç öyle bisey duymamistim kimin uydurması acaba:))

CennetiMelegiM canin hic bilgim yok bukonuda ama bu kireclenmeler baya dert oluyor banyoya.
burda var bisii silmek icin, leke tutmuyor bir sure ve yeni gibi parlatiyor.
kufu bile cikartiyor. baya memnunum yani, sende arastir bakalim tam iyisini bulana kadar.
bugun kizlar cifinkini onermisti onceki sayfada okumussundur belki.

ilknurrr22 senin baya var doguma, iyi benim yine son aylarda basladi
indallah cabuk cikarlar.

duman91 sorma sorma bende yeni ogrendim
Eskilerin uydurmasidir :) napsinlar tahmini tarih falan yok anca bu yontemlerle belirleniyomustur

Son düzenleme:
Aynen baya var :)

Uyanık olan var mı gelinleeer :) eşim yok şehir dışına gitti bi konferans için, yalnızım evde pof daha evleneli 1 ay olmadı ilk ayrı gecemiz fazla yapış yapış olmak iyi değil ama daha biz balayında sayılırız yahu

ilknurrr22 aa oylemi bilmiyodum :/
haberleri izlemedim busabah :/

oluyodu canim oturup ayni pozisyonda durunca ozellikle cok agriyodu.
rahim buyuyo yuk beline sirtina gidiyo,normal yani.
sur,yogurt felan ye kemiklerin guclensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…