2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selamun aleykum kızlar iyi pazarlar bebek olursa büyüyüp yaşayabilmesi için dün ilk iğnemi vuruldum hibor 5000 vuruluyorum göbekten

Bu kadar yaktığını bilmiyordum iğnenin ne bileyim oturdum hüngür hüngür agladım çocuk gibi

Hamile olup da doğuma kadar iğne vurulacagm her gün

Kendim yapamadım bi de aslında kendim yapabilsem çok iyi olur da bir türlü batıramıyorum iğneyi

Eşim de çok üzüldü dün

Benim öyle durumlarim işte bu aralar sürekli endişeliyim, moralim bozuk genelde, iğne olayı da moralimi bozdu

Canım bebis için ne yapacaksın, inşallah herşey yoluna girer hamilelik boyunca vurunmak zorunda kalmasın...

Canım bebis için ne yapacaksın, inşallah herşey yoluna girer hamilelik boyunca vurunmak zorunda kalmasın...

InsaAllah cnm ama Iste kan pihtilasmasi var ya o nedenle hem gebe kalmak icin hem de gebeligin devami icin vurulmam gerekiyo canim ya dogumdan sonra bile 1 2 ay daha vurulmaya devam ediyomus

Ne iğnesi bu canım geçmiş olsun

InsaAllah cnm ama Iste kan pihtilasmasi var ya o nedenle hem gebe kalmak icin hem de gebeligin devami icin vurulmam gerekiyo canim ya dogumdan sonra bile 1 2 ay daha vurulmaya devam ediyomus
bu mesajı ssmdi gördm canm insallah olur sıkma canını bebis olsnda bunları unutcaksn

PembeLokum canim benim hic sikma canini, bebisiniz tam bir mucize bebek olur nasipse :)
annelik iste, Rabbim.beterinden korusun. evet hergun olmasi biraz moral bozucu ama nasipse sonunda harika.bir varlik var canim

Ne iğnesi bu canım geçmiş olsun

bu mesajı ssmdi gördm canm insallah olur sıkma canını bebis olsnda bunları unutcaksn

PembeLokum canim benim hic sikma canini, bebisiniz tam bir mucize bebek olur nasipse :)
annelik iste, Rabbim.beterinden korusun. evet hergun olmasi biraz moral bozucu ama nasipse sonunda harika.bir varlik var canim

InsaAllah canlar tesekkur ederim tesellim hep mis kokulu evladım olacak onun için değer di mi

bir tanidigim dogum yapmis.bugun.
tahmini tarihi 28 ekimdi.
erkekler busene hep aceleci davranip erken geliyor ya.
bu cevremde 3.erkek cocuk busene erken gelen :)
hemde 1,2 gunle degil kimi 20 gun,birtanesi 1 ay erken geldi.
tabi bendeki heyecan iyiiice tavan yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…