- 30 Ocak 2015
- 19.910
- 28.988
- 798
- 29
Gece uyucagm zamanlarda çok oluyo ya zor.uyuyormilknurrr22 aa oylemi bilmiyodum :/
haberleri izlemedim busabah :/
oluyodu canim oturup ayni pozisyonda durunca ozellikle cok agriyodu.
rahim buyuyo yuk beline sirtina gidiyo,normal yani.
sur,yogurt felan ye kemiklerin guclensin
Gece uyucagm zamanlarda çok oluyo ya zor.uyuyorm
Bi gün dış ağrısı bi gün.sırt ağrısı smdiden başladı internetten baktmda bu aylarda sırt ve bel ağrısı cekeblrsnz yaziyohmm bak yatinca agrirmi bilmiyorum, devam ederse yinede bir doktoruna sor canim.
insallah gecer
ben geldımBugün niye kimsecikler uğramamış buraya
Hsgeldn napysn :)ben geldım
kızlar bu arada gecmısıde okuyamadım bır suru sayfa olmus
esım mac ızlıyo bende oyle oturuyorumHsgeldn napysn :)
Aynen esim odada ben salonda otyrmesım mac ızlıyo bende oyle oturuyorumsen napıyosun canım
Aynen esim odada ben salonda otyrmskldm ama
Biz besiktasin maçlarını birlikte izliyorz heycanli oluyo ama bu pek heycanli gelmyoben ınstagramda takılıyodum sonra dur dedım bır pc yı acayım keske hıc mac olmasa
Canım bebis için ne yapacaksın, inşallah herşey yoluna girer hamilelik boyunca vurunmak zorunda kalmasın...Selamun aleykum kızlar iyi pazarlar bebek olursa büyüyüp yaşayabilmesi için dün ilk iğnemi vuruldum hibor 5000 vuruluyorum göbekten
Bu kadar yaktığını bilmiyordum iğnenin ne bileyim oturdum hüngür hüngür agladım çocuk gibi
Hamile olup da doğuma kadar iğne vurulacagm her gün
Kendim yapamadım bi de aslında kendim yapabilsem çok iyi olur da bir türlü batıramıyorum iğneyi
Eşim de çok üzüldü dün
Benim öyle durumlarim işte bu aralar sürekli endişeliyim, moralim bozuk genelde, iğne olayı da moralimi bozdu
Canım bebis için ne yapacaksın, inşallah herşey yoluna girer hamilelik boyunca vurunmak zorunda kalmasın...
Ne iğnesi bu canım geçmiş olsunSelamun aleykum kızlar iyi pazarlar bebek olursa büyüyüp yaşayabilmesi için dün ilk iğnemi vuruldum hibor 5000 vuruluyorum göbekten
Bu kadar yaktığını bilmiyordum iğnenin ne bileyim oturdum hüngür hüngür agladım çocuk gibi
Hamile olup da doğuma kadar iğne vurulacagm her gün
Kendim yapamadım bi de aslında kendim yapabilsem çok iyi olur da bir türlü batıramıyorum iğneyi
Eşim de çok üzüldü dün
Benim öyle durumlarim işte bu aralar sürekli endişeliyim, moralim bozuk genelde, iğne olayı da moralimi bozdu
bu mesajı ssmdi gördm canm insallah olur sıkma canını bebis olsnda bunları unutcaksnInsaAllah cnm ama Iste kan pihtilasmasi var ya o nedenle hem gebe kalmak icin hem de gebeligin devami icin vurulmam gerekiyo canim ya dogumdan sonra bile 1 2 ay daha vurulmaya devam ediyomus
Ne iğnesi bu canım geçmiş olsun
bu mesajı ssmdi gördm canm insallah olur sıkma canını bebis olsnda bunları unutcaksn
PembeLokum canim benim hic sikma canini, bebisiniz tam bir mucize bebek olur nasipse :)
annelik iste, Rabbim.beterinden korusun. evet hergun olmasi biraz moral bozucu ama nasipse sonunda harika.bir varlik var canim
Tabiki değer dognca unutcaksn bu acilari :))InsaAllah canlar tesekkur ederim tesellim hep mis kokulu evladım olacak onun için değer di mi
InsaAllah canlar tesekkur ederim tesellim hep mis kokulu evladım olacak onun için değer di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?