2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyiyim Canm.sana mesaj atmstm ozelden nefes darlığı cekyrm bu aralar hatta şuan derin derin nefes almaya calsyrm

evet canim cevapladim.
pek aliskin degilim mesaj kutusuna falan bakmaya,telden girince orasi dikkatmi cekmiyi,bildirim kismi gec aciliyor cunki :)

Genelde erkek çocukları geç doğar kızlar aceleci olur derler ama tam tersi olmuş :)

Altta 26 gun kaldi yaziyor
Yani senin oglan da her an gelebilir

Igne saati yaklastıkca stres oluyorum
Yaklasık 1 yıl nasıl vurulacağım ya
Bebek sahibi olmayı çok istedim diye mi böyle oldu

Igne saati geldikce stres oluyorum
Yaklasık 1 yıl nasıl vurulacağım ya
Bebek sahibi olmayı çok istedim diye mi böyle oldu
Üzülme canım bi çaresi var en azından o.kadar ugrasipta çocuk sahibi olmayanlar var inşallah bi sorun çıkmaz hemen hamile kalirsin

Üzülme canım bi çaresi var en azından o.kadar ugrasipta çocuk sahibi olmayanlar var inşallah bi sorun çıkmaz hemen hamile kalirsin

InsaAllah canım evet cok sukur caresi var hic değilse iğnemi vuruldum çocuk gibi oturdum ağladım yine :)
Alışırım inşaAllah
Umarım Rabbim bize bi evlat bağışlar
Hatta ikiz fln olsa hic fena olmaz eheh :)

InsaAllah canım evet cok sukur caresi var hic değilse iğnemi vuruldum çocuk gibi oturdum ağladım yine :)
Alışırım inşaAllah
Umarım Rabbim bize bi evlat bağışlar
Hatta ikiz fln olsa hic fena olmaz eheh :)
Canım sen kötü şeyler düşünme, dediğin gibi çaresi var en azından çok şükür...
1 yıla yakın vurulcakmışsın alışırsın o zamana kadar... Dualarımdasın İnşAllah...

Günaydın canım, hayırlı güzel bir hafta olsun inşAllah hepimiz için...

Hava soğuk, yağmurlu ev de baya baya soğudu artık işe gelmek istemiyorum ya....
Amin canım inşallahHaberler çok can yakıcı ülkem için çok üzgünümHavalar serinledi evet dün de çok yağmur yağdı

İyi diyelim iyi olsun :)) bi gün dış ağrısı bi gün sırt ağrısı bi gün nesef darlığı derken geçip gdyo sen naslsn
Kıyamam ya bende bir kırgınlık var ıhlamur içiyorum şimdi havalar bir değişik dün üşüdüm bugün işe gelirken terledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…