- 30 Ocak 2015
- 19.910
- 28.988
- 798
- 29
İyiyim Canm.sana mesaj atmstm ozelden nefes darlığı cekyrm bu aralar hatta şuan derin derin nefes almaya calsyrm
İyiyim Canm.sana mesaj atmstm ozelden nefes darlığı cekyrm bu aralar hatta şuan derin derin nefes almaya calsyrm
Genelde erkek çocukları geç doğar kızlar aceleci olur derler ama tam tersi olmuş :)bir tanidigim dogum yapmis.bugun.
tahmini tarihi 28 ekimdi.
erkekler busene hep aceleci davranip erken geliyor ya.
bu cevremde 3.erkek cocuk busene erken gelen :)
hemde 1,2 gunle degil kimi 20 gun,birtanesi 1 ay erken geldi.
tabi bendeki heyecan iyiiice tavan yapti
bir tanidigim dogum yapmis.bugun.
tahmini tarihi 28 ekimdi.
erkekler busene hep aceleci davranip erken geliyor ya.
bu cevremde 3.erkek cocuk busene erken gelen :)
hemde 1,2 gunle degil kimi 20 gun,birtanesi 1 ay erken geldi.
tabi bendeki heyecan iyiiice tavan yapti
Üzülme canım bi çaresi var en azından o.kadar ugrasipta çocuk sahibi olmayanlar var inşallah bi sorun çıkmaz hemen hamile kalirsinIgne saati geldikce stres oluyorum
Yaklasık 1 yıl nasıl vurulacağım ya
Bebek sahibi olmayı çok istedim diye mi böyle oldu
Üzülme canım bi çaresi var en azından o.kadar ugrasipta çocuk sahibi olmayanlar var inşallah bi sorun çıkmaz hemen hamile kalirsin
Canım sen kötü şeyler düşünme, dediğin gibi çaresi var en azından çok şükür...InsaAllah canım evet cok sukur caresi var hic değilse iğnemi vuruldum çocuk gibi oturdum ağladım yine :)
Alışırım inşaAllah
Umarım Rabbim bize bi evlat bağışlar
Hatta ikiz fln olsa hic fena olmaz eheh :)
Günaydın canım, hayırlı güzel bir hafta olsun inşAllah hepimiz için...Günaydın hayırlı haftalar herkese
Amin canım inşallahGünaydın canım, hayırlı güzel bir hafta olsun inşAllah hepimiz için...
Hava soğuk, yağmurlu ev de baya baya soğudu artık işe gelmek istemiyorum ya....
Maşallah ikiz bideInsaAllah canım evet cok sukur caresi var hic değilse iğnemi vuruldum çocuk gibi oturdum ağladım yine :)
Alışırım inşaAllah
Umarım Rabbim bize bi evlat bağışlar
Hatta ikiz fln olsa hic fena olmaz eheh :)
Günaydın canım :))Günaydın hayırlı haftalar herkese
Günaydııııııııınnnnn
Günaydın Hanımlar
Günaydın canım :))
İyi diyelim iyi olsun :)) bi gün dış ağrısı bi gün sırt ağrısı bi gün nesef darlığı derken geçip gdyoNasılsınız kızlar
İyiyim Allaha şükür,sen nasılsın? :)Nasılsınız kızlar
Kıyamam ya bende bir kırgınlık var ıhlamur içiyorum şimdi havalar bir değişik dün üşüdüm bugün işe gelirken terledimİyi diyelim iyi olsun :)) bi gün dış ağrısı bi gün sırt ağrısı bi gün nesef darlığı derken geçip gdyosen naslsn
Bende iyiyim çok şükür boncuğumİyiyim Allaha şükür,sen nasılsın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?