2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Dinlendim bol bol evdeydim kuzum zaten dün çok yağmur yağdı Cumartesi akşam annemler yemeğe oturmaya gelmişti geç uyudumSenin nasıl geçti
Dün evdeydik bizde. 4 gibi kipaya gittik, kv ve kp de takıldı peşimize Akşam da annemlerle düğüne gittik :)

ailelerle geçen bi hafta sonu olmuş bize

Kalabalık ortamlarda geciyo canım gorumcemin kızı gripti allahtan bana geçmedi benden başka herkese geçti çok korktm valla ilacta kullanamyrm uzun suruyo
Evet sürekli kalabalık ortamlardayız kapıyoruz sürekli çay vitamin tarzı şeyler gerekli
Dün evdeydik bizde. 4 gibi kipaya gittik, kv ve kp de takıldı peşimize Akşam da annemlerle düğüne gittik :)

ailelerle geçen bi hafta sonu olmuş bize
Aileler hafta sonu olmuş gerçektenYağmur varmıydı oralarda da kuzu

İyiyim kuzum çok şükür Sen nasılsın bakalım?

Bende iyiyim kuzum uykum var az gece geç uyudumSen neler yaptın

Bendede bi halsizlik var ya inşallah hasta olmam

Evet canım,pazar yağışlı geeçti hep, bugünde günlük güneşlik

Bende napıyım kuzum dün biraz geç kalktık. Eşim baya yorgundu uyumak istedi. Sonrasında kahvaltı falan derken işleri vardı dışarı çıktı biraz bende temizlik yaptım. Sonra kayınvalidemin ve görümcemin bohçalarını götürdük

Bendede bi halsizlik var ya inşallah hasta olmam
Ilık birşeyler tüket canım
Evet canım,pazar yağışlı geeçti hep, bugünde günlük güneşlik
Evet gelirken terledim resmen kalın giyinmiştim
Yağmurda da insanın pek bir şey yapası gelmiyor vallahi

Ilık birşeyler tüket canım

Evet gelirken terledim resmen kalın giyinmiştim

Yağmurda da insanın pek bir şey yapası gelmiyor vallahi

Evet kuzum bende yorgundum zaten onlar çıksın aradan dedim en azından Ama gece eve geldiğimde ohh dedim resmen kafam şişmiş

Evet kuzum bende yorgundum zaten onlar çıksın aradan dedim en azından Ama gece eve geldiğimde ohh dedim resmen kafam şişmiş
İnsan bazen dinlenmek istiyor vücut yoruluyor ben perdelerimi yıkayacaktım gene kolum kalkmadı cumartesi evi temizledim akşama annemleri yemeğe aldım ya pazar öyle yattım anca
Dış ağrısi başladı yine en az 15 gün sonraya veriyo randevuyuda

Genelde hep öyle çok kötü bir durum

selam. kizlaar

bu sabah lisedeki okuluma gittik. Nasil ozlemisim ..
Lisenin yeri ap ayri ya

Hiç bi zaman dış ağrısı cekmedm geldi hamilelikte buldu beni yaa

Aynen kuzum hiç bişey yapasın gelmiyor, yorgunluk ağır basıyor

Gündüz hava çok güzeldi hafif yağmur çilesiyordu bizim orada açtım camlarımı hem evimi havalandırdım hemde temizliğimi yaptım rahat rahat. Halılarımda eskisi gibi tüy vermiyor çok şükür zorlamıyor beni.

Bu aralar sinemaya çok gitmek istiyorum ama doğru düzgün film yok Yakın zamanda gidip önerebileceğin film var mı Nehirim?

Bizim burada vardı fazlaca yağmur Halılarım benimde hiç doğru düzgün tüy vermedi bak şanslıyız o konuda

Kuzu en son 1 ay önce falan gitmiştim sanırım şu aralar gitmedik hiç ama benimde aklıma geldi yağmurlar başladı ondan sanırımBu hafta istiyorum bakalım senden önce gidersem önerebilirimÇok fazla seçenek var asnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…