Nasıl geçti hafta sonun :)Bende iyiyim çok şükür boncuğum
Dinlendim bol bol evdeydim kuzum zaten dün çok yağmur yağdıNasıl geçti hafta sonun :)
Soğudu artk havalar ben evde uzun kolluyla ayagmda ev botlarıyla oturuyorm valla dikkat et Canm hasta olma :))Kıyamam ya bende bir kırgınlık var ıhlamur içiyorum şimdi havalar bir değişik dün üşüdüm bugün işe gelirken terledim
Bende dikkatliyim canım uzun kollulara geçtim çoktan ama işte bir yerden yakalıyor herhaldeSoğudu artk havalar ben evde uzun kolluyla ayagmda ev botlarıyla oturuyorm valla dikkat et Canm hasta olma :))
Kalabalık ortamlarda geciyo canım gorumcemin kızı gripti allahtan bana geçmedi benden başka herkese geçti çok korktm valla ilacta kullanamyrm uzun suruyoBende dikkatliyim canım uzun kollulara geçtim çoktan ama işte bir yerden yakalıyor herhalde
Dün evdeydik bizde. 4 gibi kipaya gittik, kv ve kp de takıldı peşimizeDinlendim bol bol evdeydim kuzum zaten dün çok yağmur yağdıCumartesi akşam annemler yemeğe oturmaya gelmişti geç uyudum Senin nasıl geçti
Nasılsınız kızlar
Evet sürekli kalabalık ortamlardayız kapıyoruz sürekli çay vitamin tarzı şeyler gerekliKalabalık ortamlarda geciyo canım gorumcemin kızı gripti allahtan bana geçmedi benden başka herkese geçti çok korktm valla ilacta kullanamyrm uzun suruyo
Aileler hafta sonu olmuş gerçektenDün evdeydik bizde. 4 gibi kipaya gittik, kv ve kp de takıldı peşimizeAkşam da annemlerle düğüne gittik :)
ailelerle geçen bi hafta sonu olmuş bize
İyiyim kuzum çok şükürSen nasılsın bakalım?
Bendede bi halsizlik var ya inşallah hasta olmamEvet sürekli kalabalık ortamlardayız kapıyoruz sürekli çay vitamin tarzı şeyler gerekli
Aileler hafta sonu olmuş gerçektenYağmur varmıydı oralarda da kuzu
Bende iyiyim kuzum uykum var az gece geç uyudumSen neler yaptın
Evet canım,pazar yağışlı geeçti hep, bugünde günlük güneşlikEvet sürekli kalabalık ortamlardayız kapıyoruz sürekli çay vitamin tarzı şeyler gerekli
Evet sürekli kalabalık ortamlardayız kapıyoruz sürekli çay vitamin tarzı şeyler gerekli
Ilık birşeyler tüket canımBendede bi halsizlik var ya inşallah hasta olmam
Evet gelirken terledim resmen kalın giyinmiştimEvet canım,pazar yağışlı geeçti hep, bugünde günlük güneşlik
Yağmurda da insanın pek bir şey yapası gelmiyor vallahi
Bende napıyım kuzum dün biraz geç kalktık. Eşim baya yorgundu uyumak istedi. Sonrasında kahvaltı falan derken işleri vardı dışarı çıktı biraz bende temizlik yaptım. Sonra kayınvalidemin ve görümcemin bohçalarını götürdük
Ilık birşeyler tüket canım
Evet gelirken terledim resmen kalın giyinmiştim
Dış ağrısi başladı yineIlık birşeyler tüket canım
Evet gelirken terledim resmen kalın giyinmiştim
İnsan bazen dinlenmek istiyor vücut yoruluyor ben perdelerimi yıkayacaktım gene kolum kalkmadı cumartesi evi temizledim akşama annemleri yemeğe aldım ya pazar öyle yattım anca
Evet kuzum bende yorgundum zaten onlar çıksın aradan dedim en azındanAma gece eve geldiğimde ohh dedim resmen kafam şişmiş
Dış ağrısi başladı yineen az 15 gün sonraya veriyo randevuyuda
Hiç bi zaman dış ağrısı cekmedm geldi hamilelikte buldu beni yaaİnsan bazen dinlenmek istiyor vücut yoruluyor ben perdelerimi yıkayacaktım gene kolum kalkmadı cumartesi evi temizledim akşama annemleri yemeğe aldım ya pazar öyle yattım anca
Genelde hep öyle çok kötü bir durum
İnsan bazen dinlenmek istiyor vücut yoruluyor ben perdelerimi yıkayacaktım gene kolum kalkmadı cumartesi evi temizledim akşama annemleri yemeğe aldım ya pazar öyle yattım anca
Genelde hep öyle çok kötü bir durum
Lise yılları unutulmaz canım başımızda kavak yelleri gençliğin ilk dönemiselam. kizlaar
bu sabah lisedeki okuluma gittik. Nasil ozlemisim ..
Lisenin yeri ap ayri ya
Hamilelikte sanırım tetikleyebiliyor bazı şeyler canımHiç bi zaman dış ağrısı cekmedm geldi hamilelikte buldu beni yaa
Aynen kuzum hiç bişey yapasın gelmiyor, yorgunluk ağır basıyor
Gündüz hava çok güzeldi hafif yağmur çilesiyordu bizim orada açtım camlarımı hem evimi havalandırdım hemde temizliğimi yaptım rahat rahat. Halılarımda eskisi gibi tüy vermiyor çok şükür zorlamıyor beni.
Bu aralar sinemaya çok gitmek istiyorum ama doğru düzgün film yokYakın zamanda gidip önerebileceğin film var mı Nehirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?