2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Slm kızlar
Dün yavaş yavaş temizlik yapıyordum arkadaşlar piknige çagırdı 1 saatte temizledim.
Tabi içime sinmedi hafta içi tekrar temizlerim.
Yemek ve ütü var bugünde...

Mrs Sahin geçen hafta marslı ya gitmistim 3d gayet güzeldi tavsiye ederim.

Çoğunun fragmanını izledim ama henüz ilgimi çeken olmadı Bakalım vizyona girecekleri incelerim birazda

Çoğunun fragmanını izledim ama henüz ilgimi çeken olmadı Bakalım vizyona girecekleri incelerim birazda
Hepsi birbirine yakın gibi hiç biri ben buradayım beni izle diye bağırmıyor Biz evde de genelde film izliyoruz sürekli bir paket satın aldık ayda 10 TL içinde 300 den fazla film var o yüzden sanırım sinemayı askıya aldık çok merak ettiğimiz olursa gidiyoruz
Yok ya smdi bktm tam cikamamista çekmezler bunu cekcekleri varsada
Canım onun çıkmayacağı kesinleştiğinde çekebilirler ancak yarı gömük falan oluyor zorluyor çıkamıyor o zaman alıyorlar diye biliyorum sanki yani benim ki öyleydi

Ucu obur disime degiyo nasl alablrler ki

Derin nefesini al kasma kendini canım ne kadar kasarsan o kadar ağırırSeninle bebeğin için öyle düşün rahatla
Kendime sasiryrm zaten okulda asi oldgm zaman hemen yatirirdi beni hemşireler yüzüm bembeyaz olurdu kan verdgmdede öyle smdi biraz alstm doğumu nasl yapcam bunlardan korkarsam

Orayada sorcam bi su asiyida bi atlatiyimda çok acitiyomuss
Canım aşının ağrısı kişiden kişiye değişiyor, kimisinin hiç ağrımıyor bile, benim ilk doz aşım 3 gün ağrı yapmıştı, ama ikinci dozu hiç ağrı yapmadı... O yüzden endişelenme...

Öyle mi annem dedide 1 hafta kolumu kaldiramadm dye genelde duyduklarmda hep agri yapiyo diyo bakalm bide onun agrisyla uğraşmak istemiyorum

Kendime sasiryrm zaten okulda asi oldgm zaman hemen yatirirdi beni hemşireler yüzüm bembeyaz olurdu kan verdgmdede öyle smdi biraz alstm doğumu nasl yapcam bunlardan korkarsam
Rabbim o gücü veriyor canım bebeğine kavuşmak istiyorsun bir an önce zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…