- 30 Ocak 2015
- 19.916
- 29.034
- 798
- 29
Hamilelgm iyi gidiyo bi sorunum yok diyodum sorunun en buygu beni bulduLise yılları unutulmaz canım başımızda kavak yelleri gençliğin ilk dönemi
Hamilelikte sanırım tetikleyebiliyor bazı şeyler canım
Dur bakalım canım geçer inşallah aklına getirmemeye çalışHamilelgm iyi gidiyo bi sorunum yok diyodum sorunun en buygu beni buldu
İnşallah canım uyumaya calscam bakalmDur bakalım canım geçer inşallah aklına getirmemeye çalış
Uyuyabilirsen en azından iyi gelir canım dişe de hiç çare yok ne desem bilemedimİnşallah canım uyumaya calscam bakalm
Bizim burada vardı fazlaca yağmurHalılarım benimde hiç doğru düzgün tüy vermedi bak şanslıyız o konuda
Kuzu en son 1 ay önce falan gitmiştim sanırım şu aralar gitmedik hiç ama benimde aklıma geldi yağmurlar başladı ondan sanırımBu hafta istiyorum bakalım senden önce gidersem önerebilirim Çok fazla seçenek var aslında
Yok ya smdi bktm tam cikamamista çekmezler bunu cekcekleri varsadaUyuyabilirsen en azından iyi gelir canım dişe de hiç çare yok ne desem bilemedim
Hepsi birbirine yakın gibi hiç biri ben buradayım beni izle diye bağırmıyor
Çoğunun fragmanını izledim ama henüz ilgimi çeken olmadıBakalım vizyona girecekleri incelerim birazda
Canım onun çıkmayacağı kesinleştiğinde çekebilirler ancak yarı gömük falan oluyor zorluyor çıkamıyor o zaman alıyorlar diye biliyorum sanki yani benim ki öyleydiYok ya smdi bktm tam cikamamista çekmezler bunu cekcekleri varsada
Ucu obur disime degiyo nasl alablrler kiHepsi birbirine yakın gibi hiç biri ben buradayım beni izle diye bağırmıyorBiz evde de genelde film izliyoruz sürekli bir paket satın aldık ayda 10 TL içinde 300 den fazla film var o yüzden sanırım sinemayı askıya aldık çok merak ettiğimiz olursa gidiyoruz
Canım onun çıkmayacağı kesinleştiğinde çekebilirler ancak yarı gömük falan oluyor zorluyor çıkamıyor o zaman alıyorlar diye biliyorum sanki yani benim ki öyleydi
Çıkacaktır bence canım yeri varsa çıkarUcu obur disime degiyo nasl alablrler ki
Yeride yok vallaÇıkacaktır bence canım yeri varsa çıkar
Canım olmadı orada göster bi doktora belki anlar diyeceğim ama onlarda herşeye bakıyorum mübarekYeride yok vallayarnda sağlık ocağına gitcem aşı için aricaklardi aramadilar
Orayada sorcam bi su asiyida bi atlatiyimda çok acitiyomussCanım olmadı orada göster bi doktora belki anlar diyeceğim ama onlarda herşeye bakıyorum mübarek
Derin nefesini al kasma kendini canım ne kadar kasarsan o kadar ağırırOrayada sorcam bi su asiyida bi atlatiyimda çok acitiyomuss
Kendime sasiryrm zaten okulda asi oldgm zaman hemen yatirirdi beni hemşireler yüzüm bembeyaz olurdu kan verdgmdede öyle smdi biraz alstm doğumu nasl yapcam bunlardan korkarsamDerin nefesini al kasma kendini canım ne kadar kasarsan o kadar ağırırSeninle bebeğin için öyle düşün rahatla
Canım aşının ağrısı kişiden kişiye değişiyor, kimisinin hiç ağrımıyor bile, benim ilk doz aşım 3 gün ağrı yapmıştı, ama ikinci dozu hiç ağrı yapmadı... O yüzden endişelenme...Orayada sorcam bi su asiyida bi atlatiyimda çok acitiyomuss
Öyle mi annem dedide 1 hafta kolumu kaldiramadm dye genelde duyduklarmda hep agri yapiyo diyo bakalm bide onun agrisyla uğraşmak istemiyorumCanım aşının ağrısı kişiden kişiye değişiyor, kimisinin hiç ağrımıyor bile, benim ilk doz aşım 3 gün ağrı yapmıştı, ama ikinci dozu hiç ağrı yapmadı... O yüzden endişelenme...
Rabbim o gücü veriyor canım bebeğine kavuşmak istiyorsun bir an önce zatenKendime sasiryrm zaten okulda asi oldgm zaman hemen yatirirdi beni hemşireler yüzüm bembeyaz olurdu kan verdgmdede öyle smdi biraz alstm doğumu nasl yapcam bunlardan korkarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?