- 30 Ocak 2015
- 19.917
- 29.046
- 798
- 29
Valla hemen istyrm ama korkyrmRabbim o gücü veriyor canım bebeğine kavuşmak istiyorsun bir an önce zaten
Yok canım benim öyle aşırı bi ağrım olmadı, sadece üstüne yatamadım 2-3 gün o kadar, onun dışında bi ağrısı olmadı beni etkileyecek...Öyle mi annem dedide 1 hafta kolumu kaldiramadm dye genelde duyduklarmda hep agri yapiyo diyo bakalm bide onun agrisyla uğraşmak istemiyorum
Bende de olmaz inşallah :)) sen napysn canımYok canım benim öyle aşırı bi ağrım olmadı, sadece üstüne yatamadım 2-3 gün o kadar, onun dışında bi ağrısı olmadı beni etkileyecek...
İnşAllah canım benim...Bende de olmaz inşallah :)) sen napysn canım
Slm kızlar
Dün yavaş yavaş temizlik yapıyordum arkadaşlar piknige çagırdı 1 saatte temizledim.
Tabi içime sinmedi hafta içi tekrar temizlerim.
Yemek ve ütü var bugünde...
Mrs Sahin geçen hafta marslı ya gitmistim 3d gayet güzeldi tavsiye ederim.
Hepsi birbirine yakın gibi hiç biri ben buradayım beni izle diye bağırmıyorBiz evde de genelde film izliyoruz sürekli bir paket satın aldık ayda 10 TL içinde 300 den fazla film var o yüzden sanırım sinemayı askıya aldık çok merak ettiğimiz olursa gidiyoruz
Canım onun çıkmayacağı kesinleştiğinde çekebilirler ancak yarı gömük falan oluyor zorluyor çıkamıyor o zaman alıyorlar diye biliyorum sanki yani benim ki öyleydi
Evet hava cok bunaltici ve skldm Ankaradayim canımİnşAllah canım benim...
Ne yapayım ayaklarımı uzattım oturuyorum iş yerindeyim...
hava çok bunaltıcı, içim daralıyor resmen... Öyle bebişe netten bişeyler bakıyorum ama bakmakla yetiniyorum sadeceCanım bu arada sen hangi şehirdeydin ankarada değildin demi?
Hehe içime doğmuş o zamanEvet hava cok bunaltici ve skldm Ankaradayim canım
Ben daha bisey almadm canım annem hastane çıkışı felan alms ufak tefek bsyler bide esim calstgi yerden geçen sene bebek arabasıyla mama sandalyesi gelmişti bu senede bebek için puset ve küvet geldi bize kaldı ufak tefek şeyler bgn belki dışarı çıkarsak bakcam ama alışveriş merkezleri pahalı oluyo etlikte civil diye mağaza var.orda hem çeşit çok hem uygunHehe içime doğmuş o zaman
Canım sen bebişe bişeyler aldın mı? Ankarada bildiğin yerler var mı? Uygun bir zamanda gelmeyi düşünüyoruz da alışveriş için
ooo sizin pek bişey kalmamış canım benim.. :)))Ben daha bisey almadm canım annem hastane çıkışı felan alms ufak tefek bsyler bide esim calstgi yerden geçen sene bebek arabasıyla mama sandalyesi gelmişti bu senede bebek için puset ve küvet geldi bize kaldı ufak tefek şeyler bgn belki dışarı çıkarsak bakcam ama alışveriş merkezleri pahalı oluyo etlikte civil diye mağaza var.orda hem çeşit çok hem uygun
Bende normalden korkuyorum ama son ana kadar sağlığım el verdikçe normal isterim tabiValla hemen istyrm ama korkyrmsezeryandan daha çok korkyrm ama
O daha iyiymiş kuzumSinemaya gerek kalmaz o zaman Eşimde dijitürk alalım falan diyor ama pek oralı olmuyorum açıkcası sonra maç günleri sürekli bi misafir gelemem o kadarına
Aynen ulusta ucuz esm nakliye firmasında canım bunlar kullanilms ama hepsi sıfır gibi hc bsyi yok zaten mama sandalyesi felan almazdm ben almış olsam :) beşiğe bakcakti annemde ordan haftayaooo sizin pek bişey kalmamış canım benim.. :)))
eşin ne güzel yerde çalışıyormuş öyle...
banada istanbul yolu üzerinde babymall, ulusta sanırım çıkrıkçılar yokuşu oraya söylediler uygun diye.. Ama civilin sitesine de bi bakayım o zaman ben
Normal çok korkutucu gelmyo yaa sezeryanda kesiyorlar karnını felan düşünsene dhaa.korkunçBende normalden korkuyorum ama son ana kadar sağlığım el verdikçe normal isterim tabi
Biz almadık dijitürk kuzum para vermeyelim dedik babamlarda maç izlemeye gidiyoruz zaten diğer o pakette bir sürü film var yetiyor ee kendi kanalları da var içinde tv nin akşam 1-2 saat bakıyoruz zaten geneli tv8 falan açık
Olabilir tabi sonrasında da çok acısı oluyormuşNormal çok korkutucu gelmyo yaa sezeryanda kesiyorlar karnını felan düşünsene dhaa.korkunç
Gorumcem felabda sezeryan olms ama hiç biseyi.yok diyolar kac sene oldu teyzemde tam tersi hala zorluğunu cekyoOlabilir tabi sonrasında da çok acısı oluyormuş
Neymiş kuzum o paket bana özelden yazsana bende bi bakayım. Genelde saçma sapan diziler var izlemiyorum müzik dinliyorumBende normalden korkuyorum ama son ana kadar sağlığım el verdikçe normal isterim tabi
Biz almadık dijitürk kuzum para vermeyelim dedik babamlarda maç izlemeye gidiyoruz zaten diğer o pakette bir sürü film var yetiyor ee kendi kanalları da var içinde tv nin akşam 1-2 saat bakıyoruz zaten geneli tv8 falan açık
Amin hepimize inşallah hurma doğumu kolaylastryoms son zamanlarımda yemeyi dsnyrmilknurrr22 herkezde farkli.canim,dedigin gibi bazisinda yeri yillarca agriyagir falan kaldirinca.
Rabbim buyuk normalden korkma,bir sorun yoksa normal herzaman iyi,hem vucut temizleniyor.
kuzenim normal dogum yapti 2-3 ay once,kanamasi durmadi hic,meger icinde plasentadan parca kalmis.
keske daha dikkatli olsalar doktorlar,insan hayatiyla oynuyolar resmen.
tamam hep bu isle ugrasiyolar,artik onlara kolay geliyo ama bukadar dikkatsizlik nebileyim..yeniden kurtaj oldu sonra. yani o korku normaldede olsa yasniyoor,sezeryande olsa ..
insallah kolay dogum olur hepimize
Mia- aynen odalar soguk artik, temizlik yapasi hic gelmiyor insanin.
yavastan soba zamani geliyor bize, nasipse bebis gelmeden deneyelim bakalim tuteyecekmi yine.
Demek ki kişiden kişiye değişiyor canım bir de sezeryanlarda karın bölgesindeki kilo kalıyorGorumcem felabda sezeryan olms ama hiç biseyi.yok diyolar kac sene oldu teyzemde tam tersi hala zorluğunu cekyo
web
Neymiş kuzum o paket bana özelden yazsana bende bi bakayım. Genelde saçma sapan diziler var izlemiyorum müzik dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?