2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Öyle mi annem dedide 1 hafta kolumu kaldiramadm dye genelde duyduklarmda hep agri yapiyo diyo bakalm bide onun agrisyla uğraşmak istemiyorum
Yok canım benim öyle aşırı bi ağrım olmadı, sadece üstüne yatamadım 2-3 gün o kadar, onun dışında bi ağrısı olmadı beni etkileyecek...

Bende de olmaz inşallah :)) sen napysn canım
İnşAllah canım benim...
Ne yapayım ayaklarımı uzattım oturuyorum iş yerindeyim...
hava çok bunaltıcı, içim daralıyor resmen... Öyle bebişe netten bişeyler bakıyorum ama bakmakla yetiniyorum sadece Canım bu arada sen hangi şehirdeydin ankarada değildin demi?

Önerin için teşekkür ederim canım. Ben o tarz filmleri çok seviyorum ama eşim pek sevmez. Hele ki sinemada izlemek hiç istemez

O daha iyiymiş kuzum Sinemaya gerek kalmaz o zaman Eşimde dijitürk alalım falan diyor ama pek oralı olmuyorum açıkcası sonra maç günleri sürekli bi misafir gelemem o kadarına

Evet hava cok bunaltici ve skldm Ankaradayim canım

Mia- aynen odalar soguk artik, temizlik yapasi hic gelmiyor insanin.

yavastan soba zamani geliyor bize, nasipse bebis gelmeden deneyelim bakalim tuteyecekmi yine.

Hehe içime doğmuş o zaman
Canım sen bebişe bişeyler aldın mı? Ankarada bildiğin yerler var mı? Uygun bir zamanda gelmeyi düşünüyoruz da alışveriş için
Ben daha bisey almadm canım annem hastane çıkışı felan alms ufak tefek bsyler bide esim calstgi yerden geçen sene bebek arabasıyla mama sandalyesi gelmişti bu senede bebek için puset ve küvet geldi bize kaldı ufak tefek şeyler bgn belki dışarı çıkarsak bakcam ama alışveriş merkezleri pahalı oluyo etlikte civil diye mağaza var.orda hem çeşit çok hem uygun

ooo sizin pek bişey kalmamış canım benim.. :)))
eşin ne güzel yerde çalışıyormuş öyle...
banada istanbul yolu üzerinde babymall, ulusta sanırım çıkrıkçılar yokuşu oraya söylediler uygun diye.. Ama civilin sitesine de bi bakayım o zaman ben

Valla hemen istyrm ama korkyrm sezeryandan daha çok korkyrm ama
Bende normalden korkuyorum ama son ana kadar sağlığım el verdikçe normal isterim tabi
O daha iyiymiş kuzum Sinemaya gerek kalmaz o zaman Eşimde dijitürk alalım falan diyor ama pek oralı olmuyorum açıkcası sonra maç günleri sürekli bi misafir gelemem o kadarına

Biz almadık dijitürk kuzum para vermeyelim dedik babamlarda maç izlemeye gidiyoruz zaten diğer o pakette bir sürü film var yetiyor ee kendi kanalları da var içinde tv nin akşam 1-2 saat bakıyoruz zaten geneli tv8 falan açık

Aynen ulusta ucuz esm nakliye firmasında canım bunlar kullanilms ama hepsi sıfır gibi hc bsyi yok zaten mama sandalyesi felan almazdm ben almış olsam :) beşiğe bakcakti annemde ordan haftaya

Normal çok korkutucu gelmyo yaa sezeryanda kesiyorlar karnını felan düşünsene dhaa.korkunç

web
Neymiş kuzum o paket bana özelden yazsana bende bi bakayım. Genelde saçma sapan diziler var izlemiyorum müzik dinliyorum

ilknurrr22 herkezde farkli.canim,dedigin gibi bazisinda yeri yillarca agriyagir falan kaldirinca.
Rabbim buyuk normalden korkma,bir sorun yoksa normal herzaman iyi,hem vucut temizleniyor.

kuzenim normal dogum yapti 2-3 ay once,kanamasi durmadi hic,meger icinde plasentadan parca kalmis.
keske daha dikkatli olsalar doktorlar,insan hayatiyla oynuyolar resmen.
tamam hep bu isle ugrasiyolar,artik onlara kolay geliyo ama bukadar dikkatsizlik nebileyim.. yeniden kurtaj oldu sonra. yani o korku normaldede olsa yasniyoor,sezeryande olsa ..
insallah kolay dogum olur hepimize

Amin hepimize inşallah hurma doğumu kolaylastryoms son zamanlarımda yemeyi dsnyrm

Mia- aynen odalar soguk artik, temizlik yapasi hic gelmiyor insanin.

yavastan soba zamani geliyor bize, nasipse bebis gelmeden deneyelim bakalim tuteyecekmi yine.

Bencede iyi olur canım. Hem hazır bulunsun zaten az kalmış. Zaman ne çabuk geçti tutku.

Gorumcem felabda sezeryan olms ama hiç biseyi.yok diyolar kac sene oldu teyzemde tam tersi hala zorluğunu cekyo
Demek ki kişiden kişiye değişiyor canım bir de sezeryanlarda karın bölgesindeki kilo kalıyor
web

Neymiş kuzum o paket bana özelden yazsana bende bi bakayım. Genelde saçma sapan diziler var izlemiyorum müzik dinliyorum

Eşimden öğreneyim kuzum yazarım sana tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…