2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım sen kötü şeyler düşünme, dediğin gibi çaresi var en azından çok şükür...
1 yıla yakın vurulcakmışsın alışırsın o zamana kadar... Dualarımdasın İnşAllah...

Allah razi olsun canim sen napiyorsun nasilsin? Bebisimiz nasil?

tutkku canim dedigin gibi lise bir baska ya hele ben esimle lisedeyken tanustim okuldan kacip esimle parkta bulusuyorduk boyle okul formasiyla fln

ilknurrr22 insallah canim.. hayirlisi artik

Mia- sorma canim ya.. cok sukur gecti zaman ama hakkaten dedikleri gibi bu son ay gecmiyor

PembeLokum
Diimi ya, ne guzeldi
Bizde hep derslerden kaciyoduk,arkadasim yan siniftaydi ders ortasinda cikariyodum onu dersten,kosss gelmis bizimkiler diye,tarak ver,sakiz ver derken ortalikta kosusturup kaliyoduk.
ey gidi gunler
Siz lise kacta tanismistiniz

ilknurrr22
canim bende son zamanlar yerim diyodum hurmayi ama ssimdi hala yiyesim gelmiyor,bos yere erken olur dogum.diye.
cunki gunde birer tane yersen 3-4 gun sonra etkisini gosterip, sanci yapiyomus.
en iyisi 39.haftalarda yemek veya agrilarim basladiginda bolca yemek.

Ahaha kiyamam yaa ben hatta hatirluyorum idaredeb izunalarak cikayim dedim bir gun ve dis tellerim vardi bir seyler yaptim agiz icimi epey kanattim dis telin koptu izin verin doktora gideyim diye izin aldim esimle bulusayim diye

Ben lise 3teydim canim esim de lise son ama farkli liselerdeydik ayni degildik

mekkeden gelms ikram etmişler anneme yemems bana getrms iki tane ama yinede yiyemedm smdi korkmdan :)

Aynen ulusta ucuz esm nakliye firmasında canım bunlar kullanilms ama hepsi sıfır gibi hc bsyi yok zaten mama sandalyesi felan almazdm ben almış olsam :) beşiğe bakcakti annemde ordan haftaya
Yani şahsen bende almıcam mama sandalyesi :))) Ama bak ne güzel olmuş seninkinin... Hadi bebişin şanslıymış... Hımmm tamam o zaman ulus benim için ilk öncelik :)

Yani şahsen bende almıcam mama sandalyesi :))) Ama bak ne güzel olmuş seninkinin... Hadi bebişin şanslıymış... Hımmm tamam o zaman ulus benim için ilk öncelik :)
Bizimki çok şanslı gelcek belli smdiden herşeyi hazır bi odası yok bebegmn onuda yapmicam bi kaç sene

Allah razi olsun canim sen napiyorsun nasilsin? Bebisimiz nasil?

tutkku canim dedigin gibi lise bir baska ya hele ben esimle lisedeyken tanustim okuldan kacip esimle parkta bulusuyorduk boyle okul formasiyla fln
Çok şükür iyiyiz canım benim, baya baya ağırlaşmaya başladım bile... Fazla oturamıyorum yerimde gezmem dolaşmam gerekiyor, hamileliğin cilvesi işte... Olacak o kadar..

Bizimki çok şanslı gelcek belli smdiden herşeyi hazır bi odası yok bebegmn onuda yapmicam bi kaç sene
MaşAllah maşAllah hep öyle devam etsin canım, bende bebek odası yapmadım ama hevesleniyorum ne yalan söyleyim... Aslında boş odamız var ama o odada çift kişilik yatak ve küçük bir dolap var, misafirler için... Özellikle annem bebişe bakacağı için ona tahsis ettim

Benm boş odam yok malesef o yzden dsnmyrm ama heveslenyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…