Tahmin ettim evet aslında alışsan büyük kolaylık olur senin için ama tabi acı tecrübelerden dolayı yazık olmuş :))aynı şeyi düşünüyoruz
teşekkürler
korkudançevremde düdüklüsü patlayan+yanan çok oldu
Evet canım bambaşka, zaten sütü de arkadaşından alıyor ... Bende bebiş için öğreneyim dedimduman91 mayalanan yoğurt daha bi başka kuzum ya, annem hiç hazır yoğurt almıyodu halada almıyor.
bende mayalıyorum genelde ama annem kendine yaparken banada ayırıyor hep.
en azından ne yediğini biliyorsun
Evet en güzeli hafta sonu yemek yapmak canım istemiyor böyle değişik börekler çörekler istiyor iyi oluyor gerçi hafta sonu kuzenimin bebek mevlütü var ona gideceğim yine yoğunum bu hafta sonupazar günü kahvaltıyaaaa,oh mis
Canım havalar soğudu ya artık çorba isteniyor sanki...Bende çok severim yarın yemeğim kalır canım ama sanırım perşembe yapabilirim ya da pazar günüMantı çorbası da güzel evet
Ezogelin içemiyorum boğazıma bir şey yapışıyor sankiHamilelikten dolayı soğudun demek ki sonrasında içersin canım bende yemek güzelse çorba aramam içmesem de olur yani Ne güzel mayalamayı biliyor bebek olunca herşey değişiyor sanki süt,yoğurt değişiyor meyve suları taze sıkılmış oluyor ilerleyen dönemlerde falan
sizde bebeler ,ziyaretler bitmediEvet en güzeli hafta sonu yemek yapmak canım istemiyor böyle değişik börekler çörekler istiyor iyi oluyor gerçi hafta sonu kuzenimin bebek mevlütü var ona gideceğim yine yoğunum bu hafta sonu
Yazın hiç içmedik bazen işyerinde içtik kış gelince isteriz değil miCanım havalar soğudu ya artık çorba isteniyor sanki...
Evet iş başa düşünce mecburen öğreniyorsun, onlara göre hareket ediyorsun...
Aynen öyle, birgün dnicem ama ne zaman meçhulTahmin ettim evet aslında alışsan büyük kolaylık olur senin için ama tabi acı tecrübelerden dolayı yazık olmuş :))
Evet ya sormasizde bebeler ,ziyaretler bitmedi
Evet canım bambaşka, zaten sütü de arkadaşından alıyor ... Bende bebiş için öğreneyim dedim
aynen canım özlemek gerekiyormuş ki bende çok özlemişim gerçektenişte bazen ayrılıklar böyle güzellikle sonuçlanıyor, çok sevindim canım gerçekten
aminn canımmm kimsenin ağız tadı bozulmasın inşaAllah sıra geldi bebiş .çalışmalarınaAynen canım bende o şekilde okudum. Rabbim yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin inşallah. Çok sevindim senin adına
Kelle paça işkembe hiç sevmem görmedim hazırı var mı eşimde çok aramaz Allahtan
Kışın istenir canım, Bana çeşit azlığından dolayı sıkıntı veriyor sadece... daha çok pratik çorbaları yapıyorum bende :)))Yazın hiç içmedik bazen işyerinde içtik kış gelince isteriz değil miBir tek çorba yapmayı sevmiyorum desem ilginç bir huy işte
Banyo yaparken kullanacaksın tutkum ne olacak ki zaten uzun sürmüyor banyo iki dakika duracak durmayacak keyif için sana kolaylık olur vücut yıkanırken hemen ağrımazıyı etmıssın canım, cok ilginç zaten azıcık yoğurttan sabah birbakıyorsun bir tencere yoğurt olmuş
---
ya canım baksana ben bundan aldım ama kullanışlı olurmuki sence.
bebişin sırtını ağrıtır gibime geliyor şimdi, plastik ya
küçükken kullanmam dicem ama içi dar gibi geldi sonra sığarmıki oraya ,keşke almasaydım, kolaylık olur diye aldım ama
Amaninn ne tatlı bişeymiş buuu, canım banyo yaptırırken mi kullanacaksın bunu? İnce bi bez de örtebilirsin onun üstüne oturur.. içi darsa büyüdüğünde evet kullanamayabilirsin.. Ama bildiğimiz bebiş küvetlerine benzemiyor sanki yaaaıyı etmıssın canım, cok ilginç zaten azıcık yoğurttan sabah birbakıyorsun bir tencere yoğurt olmuş
---
ya canım baksana ben bundan aldım ama kullanışlı olurmuki sence.
bebişin sırtını ağrıtır gibime geliyor şimdi, plastik ya
küçükken kullanmam dicem ama içi dar gibi geldi sonra sığarmıki oraya ,keşke almasaydım, kolaylık olur diye aldım ama
Eşime sorayım bir yemek isterse yaparım o içer hazır mantar işkembeyi biliyorum ama kelle paça çekmedi dikkatimivar canım var biz ikimizde çok severiz ama hazırını geç farkettik o da gayet güzel oldu sosladık sarımsakla beraber çok hoş oldu tabi sevene güzel sevmeyene değildir
Kışın istenir canım, Bana çeşit azlığından dolayı sıkıntı veriyor sadece... daha çok pratik çorbaları yapıyorum bende :)))
Koskoca ana yemekleri yapan sen çorbayı mı sevmiyorsun gerçekten ilginç
Eşime sorayım bir yemek isterse yaparım o içer hazır mantar işkembeyi biliyorum ama kelle paça çekmedi dikkatimi
Anladım canım bir bakayım akşam markete uğrayacaktımknorr un yok canım ondan çekmemiştir bizim marka hazır çorbada vardı kelle paça canım
Banyo yaparken kullanacaksın tutkum ne olacak ki zaten uzun sürmüyor banyo iki dakika duracak durmayacak keyif için sana kolaylık olur vücut yıkanırken hemen ağrımaz
Amaninn ne tatlı bişeymiş buuu, canım banyo yaptırırken mi kullanacaksın bunu? İnce bi bez de örtebilirsin onun üstüne oturur.. içi darsa büyüdüğünde evet kullanamayabilirsin.. Ama bildiğimiz bebiş küvetlerine benzemiyor sanki yaaa
diimi bende sanki yarım saat çocuktan kir çıkaracam gibi yazmışım
ağrırsa diye düşündüm ama ağrımaz inşallah, bana kolaylık olur hem
Ya bebeklerin göbekleri çıkıyor ya bayılıyorum göbüşlerineen iyisimi oturt şöyle leğenin içine
kızlar yarın ası olmaya gitcem asıdan bile korkyrm dogumu nasl yapcaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?