2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 mayalanan yoğurt daha bi başka kuzum ya, annem hiç hazır yoğurt almıyodu halada almıyor.
bende mayalıyorum genelde ama annem kendine yaparken banada ayırıyor hep.
en azından ne yediğini biliyorsun
Evet canım bambaşka, zaten sütü de arkadaşından alıyor ... Bende bebiş için öğreneyim dedim

Canım havalar soğudu ya artık çorba isteniyor sanki...
Evet iş başa düşünce mecburen öğreniyorsun, onlara göre hareket ediyorsun...

Canım havalar soğudu ya artık çorba isteniyor sanki...
Evet iş başa düşünce mecburen öğreniyorsun, onlara göre hareket ediyorsun...
Yazın hiç içmedik bazen işyerinde içtik kış gelince isteriz değil mi Bir tek çorba yapmayı sevmiyorum desem ilginç bir huy işte

Evet canım bambaşka, zaten sütü de arkadaşından alıyor ... Bende bebiş için öğreneyim dedim

ıyı etmıssın canım, cok ilginç zaten azıcık yoğurttan sabah birbakıyorsun bir tencere yoğurt olmuş

---
ya canım baksana ben bundan aldım ama kullanışlı olurmuki sence.
bebişin sırtını ağrıtır gibime geliyor şimdi, plastik ya
küçükken kullanmam dicem ama içi dar gibi geldi sonra sığarmıki oraya ,keşke almasaydım, kolaylık olur diye aldım ama

Eklentiler

• okbaby-monkey-kuvet-aparati-yikama-oturagi_2-z.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
işte bazen ayrılıklar böyle güzellikle sonuçlanıyor, çok sevindim canım gerçekten
aynen canım özlemek gerekiyormuş ki bende çok özlemişim gerçekten

Aynen canım bende o şekilde okudum. Rabbim yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin inşallah. Çok sevindim senin adına
aminn canımmm kimsenin ağız tadı bozulmasın inşaAllah sıra geldi bebiş .çalışmalarına

Kelle paça işkembe hiç sevmem görmedim hazırı var mı eşimde çok aramaz Allahtan

var canım var biz ikimizde çok severiz ama hazırını geç farkettik o da gayet güzel oldu sosladık sarımsakla beraber çok hoş oldu tabi sevene güzel sevmeyene değildir

Yazın hiç içmedik bazen işyerinde içtik kış gelince isteriz değil mi Bir tek çorba yapmayı sevmiyorum desem ilginç bir huy işte
Kışın istenir canım, Bana çeşit azlığından dolayı sıkıntı veriyor sadece... daha çok pratik çorbaları yapıyorum bende :)))
Koskoca ana yemekleri yapan sen çorbayı mı sevmiyorsun gerçekten ilginç

Banyo yaparken kullanacaksın tutkum ne olacak ki zaten uzun sürmüyor banyo iki dakika duracak durmayacak keyif için sana kolaylık olur vücut yıkanırken hemen ağrımaz

Amaninn ne tatlı bişeymiş buuu, canım banyo yaptırırken mi kullanacaksın bunu? İnce bi bez de örtebilirsin onun üstüne oturur.. içi darsa büyüdüğünde evet kullanamayabilirsin.. Ama bildiğimiz bebiş küvetlerine benzemiyor sanki yaaa

var canım var biz ikimizde çok severiz ama hazırını geç farkettik o da gayet güzel oldu sosladık sarımsakla beraber çok hoş oldu tabi sevene güzel sevmeyene değildir
Eşime sorayım bir yemek isterse yaparım o içer hazır mantar işkembeyi biliyorum ama kelle paça çekmedi dikkatimi

Evet çeşiti de az ya ondan galibaÇok ilginç ki yapmazsam eksik kalmaz gibi bende sanki direk ana yemeğe geçsek doyuracak gibi aman eşiminde annesi çok yapmıştır sade çorba içtiği günler olmuştu çok o yüzden aramıyor sanırım

Banyo yaparken kullanacaksın tutkum ne olacak ki zaten uzun sürmüyor banyo iki dakika duracak durmayacak keyif için sana kolaylık olur vücut yıkanırken hemen ağrımaz

diimi bende sanki yarım saat çocuktan kir çıkaracam gibi yazmışım
ağrırsa diye düşündüm ama ağrımaz inşallah, bana kolaylık olur hem

canım küvetin içine koyuyorsun bunu, kumaştanda vardı banyo filesi ama onda üşüyor falan dendi, bunu alayım dedim elimde bulunsun.
resimlere bakıyorum 6-7 aylıklar bile sığıyo içine ama bakalım.

diimi bende sanki yarım saat çocuktan kir çıkaracam gibi yazmışım
ağrırsa diye düşündüm ama ağrımaz inşallah, bana kolaylık olur hem
Ağrımaz canım inşallah kolaylık olur ayrıca ufak bebek olursa bir kaç ay kullanırsın gibi geldi
en iyisimi oturt şöyle leğenin içine
Ya bebeklerin göbekleri çıkıyor ya bayılıyorum göbüşlerine
kızlar yarın ası olmaya gitcem asıdan bile korkyrm dogumu nasl yapcaksam

Tedirginsin ondan canım doğumda da o gücü bulacaksın kendinde merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…