- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
insallah bulurumAğrımaz canım inşallah kolaylık olur ayrıca ufak bebek olursa bir kaç ay kullanırsın gibi geldi
Ya bebeklerin göbekleri çıkıyor ya bayılıyorum göbüşlerine
Tedirginsin ondan canım doğumda da o gücü bulacaksın kendinde merak etme
aşıyı nereye yapıyon ki korkuosun cannım merak ettimkızlar yarın ası olmaya gitcem asıdan bile korkyrm dogumu nasl yapcaksam
ilknurrr22 koy bakalim canim.belki bisi olmaz.
disim benimde oyle,disari cikinca geciyor. sanirim bu 20'liklerin bize jesti
@sumeyra1990
aslinda bende oyleyim canim,daha dogrusu cevremdekileri kiskaniyorum sanirim,hele nasipse bebis gelince onu iyice kiskanirim.
onun beklemekle gececegini sanmiyorum :)
birde nekadar haIr hissedersen hisset,iki cizgi cikinca ve hamilelik boyunca kafanda bir acaba hazirmiydim oluyor.
o yuzden hayirlisi artik,hazir oldugunuz zaman nasip eder insallah Rabbim
duman91 sorma sorma, omuda heryere surukluyorum pesimde,neyse simdi gezsinler bizle, buyuyunce annene babaya bakan yok :)
kucukken sevdik sevdik,sonraa uzaklasiyolar evden :)
kac kilo aldin canim, tabi simdi yuruyuste pek olmuyor havalar yagisli, gobusler iyice sertlesecek.
Ladypurple aklima geldi bugun,o agustos sicaklarinda ayini ne zor cikarmistir. Rabbim yardimcimiz oluyor iste.
iyi bari simdi serin
Koluma yapcaklarda canım ben kan aldirirken felan hep bayilcak gbi olyrm ondan korkyrm okuldada aşı yapılınca beni yatirirdi hemşireler oksijen felan koklatirlardiaşıyı nereye yapıyon ki korkuosun cannım merak ettim
Hmmmm.O zaman memnun oldum diyeyim canım :)) Sen ne kadarlık evlisin? Bebiş geliyormuş size de ne güzel, saglıkla sıhatle ınsallah.Kaç yasındasın, calışıyor musun ? Nereden katılıyorsun aramıza? :)))1 ayı geçti heralde canim
ilknurrr22 2700du canim hafta basi.
nettede normal kilo.bu,diger doktorun dedigi.normal kiloda bu.
ne diye korkuturlar insani anlamiyorum, illa hemen kesecekler
duman91 insallah hepimiz normal dogururuz canim
Ladypurple az degil canim 1,5 ay
insan iyice yorulur
biz buna sukur kuzum hersey hazir pasayi bekliyoruz.
heyecan dorukta
insallah meltemim yaOyy yavrum benım annesini üzmeden kolaylıkla gelir insallah
ayy canım bende dedim karnına ya da altan yapılan bişey sandım cahillik işteKoluma yapcaklarda canım ben kan aldirirken felan hep bayilcak gbi olyrm ondan korkyrm okuldada aşı yapılınca beni yatirirdi hemşireler oksijen felan koklatirlardi
Korkma canım düşündükçe korkarsın öyle amainsallah bulurumvalla o kadar cok korkyrm ki
Canım maşallah ne güzel vermişsin özel bir şey mi yapıyorsun spor falan yoksa kendiliğinden mi gidiyor bende en çok kilodan korkuyorum korkumdan yemem herhaldeValla ne yalan söyleyeyim son zamanlar için o sıcaklar bayagı sıkıntılıydı ama şükür gectı gitti.. :) 53 le basladım, 70 le bitirdim kuzum. 17 kilo. Suan 57 yım. 1 bucuk ay ıcın sükrediyorum yıne ıyı. Baslangıc kiloma 4 kilo kaldı :)) Ama tabi benım hedef 50.İdeaal kilom :)) Sen ne alemdesin cnımcım? Kaç aldın sen?
nehirnil111 evet bir sure kullanirim,hele gelsin saglicakla insallah
Diimi ya tam isirmaliklar baksana
Hmm anladım canım, ama zatendiimi bende sanki yarım saat çocuktan kir çıkaracam gibi yazmışım
ağrırsa diye düşündüm ama ağrımaz inşallah, bana kolaylık olur hem
canım küvetin içine koyuyorsun bunu, kumaştanda vardı banyo filesi ama onda üşüyor falan dendi, bunu alayım dedim elimde bulunsun.
resimlere bakıyorum 6-7 aylıklar bile sığıyo içine ama bakalım.
MaşAllah canım benim fıstık gibi olmuşsundur o zaman tekrardan... Ayy inşAllah bizimde öyle hemencecik giderValla ne yalan söyleyeyim son zamanlar için o sıcaklar bayagı sıkıntılıydı ama şükür gectı gitti.. :) 53 le basladım, 70 le bitirdim kuzum. 17 kilo. Suan 57 yım. 1 bucuk ay ıcın sükrediyorum yıne ıyı. Baslangıc kiloma 4 kilo kaldı :)) Ama tabi benım hedef 50.İdeaal kilom :)) Sen ne alemdesin cnımcım? Kaç aldın sen?
Haziranda bi sene oldu canım 20 yaşındayım calsmyrm ankaradayim sen :)Hmmmm.O zaman memnun oldum diyeyim canım :)) Sen ne kadarlık evlisin? Bebiş geliyormuş size de ne güzel, saglıkla sıhatle ınsallah.Kaç yasındasın, calışıyor musun ? Nereden katılıyorsun aramıza? :)))
İnşallahayy canım bende dedim karnına ya da altan yapılan bişey sandım cahillik iştekorkma korkma canım kapat gözünü olcak bitcek
Gözümu kapatcam bakmicam artkKorkma canım düşündükçe korkarsın öyle ama
Canım maşallah ne güzel vermişsin özel bir şey mi yapıyorsun spor falan yoksa kendiliğinden mi gidiyor bende en çok kilodan korkuyorum korkumdan yemem herhalde
Sağlıcakla büyüsün inşallahTam ısırmalıklar
Kuzu sen anne olacaksın hiç birşeyden korkmayacaksın gerekirse bebeğinin yerine de sen korkacaksın güçlü olmak zorundayız bayan olarakGözümu kapatcam bakmicam artk
Heee yok canım yaa ne mumkun.Kendiliğinden.Emzirince cidden veriliyormuş.E hamılelıktekı ıstahım da kalmadı. Yeme de azcıcık kesılınce verdim demek ki.Eminol benım de korkum coktu.Son zaman odem de cok olmustu yuzumde falan.Eyvah dedim ben bu kıloyu nasıl atıcam. Ama ödem de gidince bayagı farketti. O yuzden sıkma canını.Abur cubur yemezsin ama normal yemekten mahrum etmezsin kuzuyu :))Korkma canım düşündükçe korkarsın öyle ama
Canım maşallah ne güzel vermişsin özel bir şey mi yapıyorsun spor falan yoksa kendiliğinden mi gidiyor bende en çok kilodan korkuyorum korkumdan yemem herhalde
Sağlıcakla büyüsün inşallahTam ısırmalıklar
Bayanların işi çok zor zaten doğumudaKuzu sen anne olacaksın hiç birşeyden korkmayacaksın gerekirse bebeğinin yerine de sen korkacaksın güçlü olmak zorundayız bayan olarak
Bayanların işi çok zor zaten doğumudaKuzu sen anne olacaksın hiç birşeyden korkmayacaksın gerekirse bebeğinin yerine de sen korkacaksın güçlü olmak zorundayız bayan olarak
Çok dua et canım..inşallah... Tele kaydettim, doguma gıderken bıle arabada okudum.Son zamanda da sık sık.insallah meltemim yasenin gibi olabilsek,sohbet ede ede gelse bbis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?