- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Haziranda bi sene oldu canım 20 yaşındayım calsmyrm ankaradayim sen :)
Çok güzel canım doğumla zaten bayağı kilo gidiyor geri kalanda emzirdikçe gidiyor demek ki tabi ki sağlıklı yemekler yemeyi tercih edeceğimHeee yok canım yaa ne mumkun.Kendiliğinden.Emzirince cidden veriliyormuş.E hamılelıktekı ıstahım da kalmadı. Yeme de azcıcık kesılınce verdim demek ki.Eminol benım de korkum coktu.Son zaman odem de cok olmustu yuzumde falan.Eyvah dedim ben bu kıloyu nasıl atıcam. Ama ödem de gidince bayagı farketti. O yuzden sıkma canını.Abur cubur yemezsin ama normal yemekten mahrum etmezsin kuzuyu :))
Bayanların işi çok zor zaten doğumuda
yaptiktan sonra kimse tutamaz beni
İnsallah kuzum ınsallah. Senin eşinle hemen verirsin bence kafaya takıp :)))MaşAllah canım benim fıstık gibi olmuşsundur o zaman tekrardan... Ayy inşAllah bizimde öyle hemencecik gider
Seninde bebegn var sanırım kaç aylık :))Hmmm masallah. Haziran gelinisin demek :)) Nice yıllara ınsallah.. Ben de 26 yasındayım canım, bırkac gun sonra 27 den gun alıcamYalova dayım. Calısıyorum ama sımdılık bırazcık evdeyız :)
Aynen oyle erkek olmak varmsÇok güzel canım doğumla zaten bayağı kilo gidiyor geri kalanda emzirdikçe gidiyor demek ki tabi ki sağlıklı yemekler yemeyi tercih edeceğim
Biz bayanların işi her dönemde zor vallahi
Canım çıktı aldım, inşAllah hepimiz için hayırlı, sağlıklı kolay doğumlar olur...Çok dua et canım..inşallah... Tele kaydettim, doguma gıderken bıle arabada okudum.Son zamanda da sık sık.
Doğuma yakın ve doğum anında okunacak dualar
MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER Bismillahirrahmanirrahim Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kaletya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyem mensiyya. Fe nadaha min tahtiha ella tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya. Ve hüzzı ileyki bi ciz'ın nahleti tüsakıt aleyki rutaben ceniyya. Fe külı veşrabı ve karrı ayna fe imma terayinne minel beşeri ehaden fe kulı innı nezertü lir rahmani savmen fe len ükellimel yevme insiyya Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim. Altından (bir ses) ona seslendi: Hüzne kapılma, Rabbin senin altında bir ark kılmıştır. Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin. Artık, ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer herhangi bir beşer görecek olursan, de ki: Ben Rahman (olan Allah) a oruç adadım, bugün hiç kimseyle konuşmayacağım.
ARAF SURESİ 54. AYET Bismillahirrahmanirrahim İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allahtır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, Güneşe, Aya ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) Onundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne Yücedir.
İNŞİRAH SURESİ Bismillahirrahmanirrahim ". Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi? Ve yükünü indirip-atmadık mı? Ki o, senin belini bükmüştü. Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi? Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et. Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
İNŞİKAK SURESİ İLK 6 AYET Bismillahirrahmanirrahim İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ve izel'ardu muddet. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi. Gök, yarılıp-parçalandığı, Ve kendi yaratılışına uygun Rabbine boyun eğdiği zaman; Yer, düzlendiği, İçinde olanları dışa atıp boşaldığı, Ve kendi yaratılışına uygun Rabbine boyun eğdiği zaman. Ey insan, gerçekten sen, hiç durmaksızın Rabbine doğru bir çaba harcayıp durmaktasın; sonunda Ona varacaksın.
ABESE SURESİ 19-20. AYET Bismillahirrahmanirrahim Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyle yesserehu. Bir damla sudan yarattı da onu bir ölçüyle biçime soktu. Sonra ona yolu kolaylaştırdı. Ashâb-ı Kehf İsimleri: Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Kıtmîr. Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr. Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. Lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin
duman91 canımcım sen de okursun
ilknurrr22 sen de canımmm :))
İyi yaptın canım.Gercekten Allah a güvenmek gerek. Ne kadar zor da olsa Rabbım kolaylıgını veriyor. İnsallah sizin için de öyle olucak canım.Canım çıktı aldım, inşAllah hepimiz için hayırlı, sağlıklı kolay doğumlar olur...
On gün sonra iki aylık olucaz canım. Agustosta dogum yaptım ben de, taze anneyım daha :))Seninde bebegn var sanırım kaç aylık :))
Erkekler daha rahat bir askerlikleri var bir de hatırlayamadıkları sünnetleriAynen oyle erkek olmak varms
Maşallah Allah analı babalı büyütsün :)On gün sonra iki aylık olucaz canım. Agustosta dogum yaptım ben de, taze anneyım daha :))
Askerlikte neyse bide surekli anlatıyorlar ya eşim bi anlatyo bi anlatyo sanki bana çok zor bi yerde yaptıErkekler daha rahat bir askerlikleri var bir de hatırlayamadıkları sünnetleri
Sağol canımm :)Maşallah Allah analı babalı büyütsün :)
İnsallah kuzum ınsallah. Senin eşinle hemen verirsin bence kafaya takıp :)))Göbek duruyor biraz henüz eski kıyafetlerıme de tam gıremesem de sımdılık hıc yoktan ıyı moral çin :)))
Zaten sana 1 ay süre veriyorum diyo şimdidenİyi yaptın canım.Gercekten Allah a güvenmek gerek. Ne kadar zor da olsa Rabbım kolaylıgını veriyor. İnsallah sizin için de öyle olucak canım.
Hehehehe..İyiymiş.Ne güzel destekcın var ıste , rahat vurmazsın :)))Zaten sana 1 ay süre veriyorum diyo şimdidenDedim lohusalık bile 40 gün... Tamam 10 günde benden o zaman diyor :))
Canım olsun MaşAllah güzel vermişsin, süper olmuşsundur eminim....
Amiinnn aminn inşAllah canım... bol bol yürüyorum normal olursa kolay olsun diye tabi ne kadar etkili bilemiyorum :))
Canım meryem suresini çocuk sahibi olmak isteyenler okumuyo mu ben öyle blyrm hatta hamile kaldgm ay onu okumustmSağol canımm :)
Onun için de olabilir. Ama dogum kolaylıgı ıcın de ıyıymıs canımCanım meryem suresini çocuk sahibi olmak isteyenler okumuyo mu ben öyle blyrm hatta hamile kaldgm ay onu okumustm
Valla iyi mi kötü mü oluyor bilemiyorum bu desteği, bazen artık beğenmediğini falan düşünüyorum çünkü...Hehehehe..İyiymiş.Ne güzel destekcın var ıste , rahat vurmazsın :)))
Ooo yuruyurs yapabılıyorsan ne iyi.Beni biliyorsun cok yapamaıstım, ancak son bır ıkı hafta.Sana eminim ki faydası olacaktır..
Askerlikte neyse bide surekli anlatıyorlar ya eşim bi anlatyo bi anlatyo sanki bana çok zor bi yerde yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?