2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Haziranda bi sene oldu canım 20 yaşındayım calsmyrm ankaradayim sen :)

Hmmm masallah. Haziran gelinisin demek :)) Nice yıllara ınsallah.. Ben de 26 yasındayım canım, bırkac gun sonra 27 den gun alıcam Yalova dayım. Calısıyorum ama sımdılık bırazcık evdeyız :)

Çok güzel canım doğumla zaten bayağı kilo gidiyor geri kalanda emzirdikçe gidiyor demek ki tabi ki sağlıklı yemekler yemeyi tercih edeceğim
Bayanların işi çok zor zaten doğumuda
yaptiktan sonra kimse tutamaz beni

Biz bayanların işi her dönemde zor vallahi

MaşAllah canım benim fıstık gibi olmuşsundur o zaman tekrardan... Ayy inşAllah bizimde öyle hemencecik gider
İnsallah kuzum ınsallah. Senin eşinle hemen verirsin bence kafaya takıp :))) Göbek duruyor biraz henüz eski kıyafetlerıme de tam gıremesem de sımdılık hıc yoktan ıyı moral çin :)))

Canım çıktı aldım, inşAllah hepimiz için hayırlı, sağlıklı kolay doğumlar olur...

Canım çıktı aldım, inşAllah hepimiz için hayırlı, sağlıklı kolay doğumlar olur...
İyi yaptın canım.Gercekten Allah a güvenmek gerek. Ne kadar zor da olsa Rabbım kolaylıgını veriyor. İnsallah sizin için de öyle olucak canım.

İnsallah kuzum ınsallah. Senin eşinle hemen verirsin bence kafaya takıp :))) Göbek duruyor biraz henüz eski kıyafetlerıme de tam gıremesem de sımdılık hıc yoktan ıyı moral çin :)))
İyi yaptın canım.Gercekten Allah a güvenmek gerek. Ne kadar zor da olsa Rabbım kolaylıgını veriyor. İnsallah sizin için de öyle olucak canım.
Zaten sana 1 ay süre veriyorum diyo şimdiden Dedim lohusalık bile 40 gün... Tamam 10 günde benden o zaman diyor :))
Canım olsun MaşAllah güzel vermişsin, süper olmuşsundur eminim....
Amiinnn aminn inşAllah canım... bol bol yürüyorum normal olursa kolay olsun diye tabi ne kadar etkili bilemiyorum :))

Hehehehe..İyiymiş.Ne güzel destekcın var ıste , rahat vurmazsın :)))
Ooo yuruyurs yapabılıyorsan ne iyi.Beni biliyorsun cok yapamaıstım, ancak son bır ıkı hafta.Sana eminim ki faydası olacaktır..

Hehehehe..İyiymiş.Ne güzel destekcın var ıste , rahat vurmazsın :)))
Ooo yuruyurs yapabılıyorsan ne iyi.Beni biliyorsun cok yapamaıstım, ancak son bır ıkı hafta.Sana eminim ki faydası olacaktır..
Valla iyi mi kötü mü oluyor bilemiyorum bu desteği, bazen artık beğenmediğini falan düşünüyorum çünkü... (
İlerleyen dönemde nasıl yürürüm onu düşünüyorum çünkü havalar soğuyayacak, günler kısalacak şimdiki yürüdüklerimi kâr sayıyorum kendime

Askerlikte neyse bide surekli anlatıyorlar ya eşim bi anlatyo bi anlatyo sanki bana çok zor bi yerde yaptı

Erkeklerin askerlik muhabbetleri bitmez canım biz genelde beraber konuşuruz ben çok severim o günlerde yaşadığımız olayları konuşmayı ama durduk yere anlatmaz şunları yaptık diye eşimGenelde biz hep kamerada konuşur olmuştuk askerdeyken de eşim internet cafe sorumlusuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…