- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
Okuyablrz inşallah bende telefona kaydettm bide hemen vermssn kilolarini maşallah sana bende 56yla başladım şuan 60 kiloyum iyi mi gdyrm blmyrm son aylarda daha çok aliniyoms sanrmOnun için de olabilir. Ama dogum kolaylıgı ıcın de ıyıymıs canım
Bizimde acemi birliginde rahttk her gün kamera acyodk ama obur yer pek rahat değildi hep disardaydi cezaevinde jandarma olarak yapmsti bi akşam konsyodkErkeklerin askerlik muhabbetleri bitmez canım biz genelde beraber konuşuruz ben çok severim o günlerde yaşadığımız olayları konuşmayı ama durduk yere anlatmaz şunları yaptık diye eşimGenelde biz hep kamerada konuşur olmuştuk askerdeyken de eşim internet cafe sorumlusuydu
Tamam canım bak inşallah kolay bi dogm olur hepimiz icnLadypurple canim.benim cok sagol.
insallah Rabbim.yardimcimiz olur ..
ilknurrr22 resim acilmadi daha canim netim yavas telde,acilsin bakayim :)
Valla iyi mi kötü mü oluyor bilemiyorum bu desteği, bazen artık beğenmediğini falan düşünüyorum çünkü...(
İlerleyen dönemde nasıl yürürüm onu düşünüyorum çünkü havalar soğuyayacak, günler kısalacakşimdiki yürüdüklerimi kâr sayıyorum kendime
nehirnil111 evet bir sure kullanirim,hele gelsin saglicakla insallah
Diimi ya tam isirmaliklar baksana
Ladypurple masallah kuzum , cok bile iyi heleki bazilari emzirirken tekrar aliyor ya kilo, simdi emzirirken almazsan,dikkat edersen geri kalan kolay gider :)
ay benim.kilolar aldi basini gidiyo .. 21 kilo aldim simdiye kadaar
saglik olsun artik napayim. oyle cok belli degil disardan ama neremde o kilolar bilmem
Valla iyi mi kötü mü oluyor bilemiyorum bu desteği, bazen artık beğenmediğini falan düşünüyorum çünkü...(
İlerleyen dönemde nasıl yürürüm onu düşünüyorum çünkü havalar soğuyayacak, günler kısalacakşimdiki yürüdüklerimi kâr sayıyorum kendime
Canım hayrolsun insaAllah bilinçaltın endişeli demek ki
Ben senin ruyana yorum yazcaktm unuttm canım bende hamile oldgmu öğrenmeden önce rüyamda gormstm hamile oldgmu hatta kayinvalidemde gormstu aynı zamanlarda test yapcagm günde 3 kere test yaptgimi gordm rüyamda poztf ckyodu sabah dayanamayip yapmstm istyo msn blmyrm ama
Hayirlisiyla gelsin o zaman canım :))Canım sağolasın yorumun için. Aslında bebek istiyorduk ama işe yeni başladığım için biraz çalışayım diyorum şimdilik. Sürekli görüyorum bu tarz rüyaları ben yaa
Hayirlisiyla gelsin o zaman canım :))
Biz acemiliği zor atlattık usta birlikte cafeye geçince rahatladık yoksa çok eğitimi olan sıkı bir yerde yaptıBizimde acemi birliginde rahttk her gün kamera acyodk ama obur yer pek rahat değildi hep disardaydi cezaevinde jandarma olarak yapmsti bi akşam konsyodk
Mutella nasipse Ayaz canim :)
ilknurrr22 bende cok kasiniyorum cok cok
oyle tatli kasiniyo anlatamam,napcaz bilmem.. kasimaktan catlattim bende
nehirnil111
@sumeyra1990
selam canlarr nasilsiniz
Tam tersiyms ilk 3 ay esimde eğitim aldı ama rahattı yaaBiz acemiliği zor atlattık usta birlikte cafeye geçince rahatladık yoksa çok eğitimi olan sıkı bir yerde yaptı
Biz acemiliği zor atlattık usta birlikte cafeye geçince rahatladık yoksa çok eğitimi olan sıkı bir yerde yaptı
Telefonla konuştuk tabi genel olarak arardı her gün izin günü rahattı falan zaten çok sürmedi 45 gün bizim kısa dönem yaptı eşim askerliğiniTam tersiyms ilk 3 ay esimde eğitim aldı ama rahattı yaahatta telefon felan gotrmedigine pişman oldu o kadar rahattır yani
Naber bebişim?
Ben de akşam maça gidiyorum da işte
Artık bişey olursa hakkınızı helal edin
İyiyms biz bi sene yaptık bende yaptm onla birlikte oraya gitme buraya gitmeTelefonla konuştuk tabi genel olarak arardı her gün izin günü rahattı falan zaten çok sürmedi 45 gün bizim kısa dönem yaptı eşim askerliğini
İyiyim Mutim sen nasılsınNe maçı var kız akşam ben bir haberim öyle şeylerden Helal olsun da deme öyle
Öyle tabi canım bizde onlarla askerlik yaptı gibi oldu her gün şafak say plakalara düşünce il boya sürekli telkin et moral ver güldürmeye çalış hayallerden bahset falan askerlik zor ama yaşanması gereken bir duygu asker yolu beklemekte güzelmişİyiyms biz bi sene yaptık bende yaptm onla birlikte oraya gitme buraya gitme
Evet güzel en güzel zamanlarimizdi belkide oraya gidince çok değişti evlenme fkrmz vardı ama hemen değildi oraya gdnce hemen annesini gönderdi tanışmaya söz olsun diye inatlasti annesgli aramadi onlar askerlik btnce olsn nişan dedikleri için bizimkilerde aynı fikirdeydi ama olduÖyle tabi canım bizde onlarla askerlik yaptı gibi oldu her gün şafak say plakalara düşünce il boya sürekli telkin et moral ver güldürmeye çalış hayallerden bahset falan askerlik zor ama yaşanması gereken bir duygu asker yolu beklemekte güzelmiş
Askerlik kimini güzel yönde kimini tam tersi yapabiliyor canım maşallah bizimde iyiydi zaten ilişkimiz ama daha da güzel oldu sanki hasret bazı şeyler de katıyor insana biraz daha olgunlaştık trip atmamayı gereksiz yere sorunlar yaşamamayı öğrendikEvet güzel en güzel zamanlarimizdi belkide oraya gidince çok değişti evlenme fkrmz vardı ama hemen değildi oraya gdnce hemen annesini gönderdi tanışmaya söz olsun diye inatlasti annesgli aramadi onlar askerlik btnce olsn nişan dedikleri için bizimkilerde aynı fikirdeydi ama olduçok ilgiliydi bide tekrar mi askere gondrsem ki
Hiç atamadigim tribi o zamanlar atyodm bende alttan alan hep benm çünkü eşim orda bi anlayışlı oldu ilk defa benm sözüm geçti diyeblrmAskerlik kimini güzel yönde kimini tam tersi yapabiliyor canım maşallah bizimde iyiydi zaten ilişkimiz ama daha da güzel oldu sanki hasret bazı şeyler de katıyor insana biraz daha olgunlaştık trip atmamayı gereksiz yere sorunlar yaşamamayı öğrendik
Ben 5 ayda 5 kere gittiğim için çok zor gelmedi her ayrılış kötüydü sadeceHiç atamadigim tribi o zamanlar atyodm bende alttan alan hep benm çünkü eşim orda bi anlayışlı oldu ilk defa benm sözüm geçti diyeblrmbiz çok ayriliyodk sevgiliyken ama en fazla bi saat suruyodu bide askerden izne geldi çok.ozlemstm ama sarilamadm bile bi garip geldi gözüme kaç saat onu izledm hatta esimde farketmiş.noldu niye surekli bakysn demsti sanada oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?