2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Onun için de olabilir. Ama dogum kolaylıgı ıcın de ıyıymıs canım
Okuyablrz inşallah bende telefona kaydettm bide hemen vermssn kilolarini maşallah sana bende 56yla başladım şuan 60 kiloyum iyi mi gdyrm blmyrm son aylarda daha çok aliniyoms sanrm

Bizimde acemi birliginde rahttk her gün kamera acyodk ama obur yer pek rahat değildi hep disardaydi cezaevinde jandarma olarak yapmsti bi akşam konsyodk

Ama senın boyun da var canım bana gore, o yuzden cok göstermıyordur.E ben 1.50 kıloyla 17 kılo aldım.Bundan sonra cok vakit kalmadı cok fazla almazsın, ödem olur olursa, ona da moralini bozma. :) Ben bu boyla verdiysem, sen hayli haylı verirsin Allah ın ıznıyle :)

Hmmm, evet bazen moral bozucu olabilir ama iyiliğini düşünüyor senin bu acıdan bak o yüzden cok takılma kuzucum..Öyle düşünme sakın.Sonucta sen keyfınden bu halde değilsin, onun da istedıgı dunya tatlısı bır sey ıcın katlanıyorsun kilo durumuna.

Dogru canım, o zaman aynen devam :)

Canım sağolasın yorumun için. Aslında bebek istiyorduk ama işe yeni başladığım için biraz çalışayım diyorum şimdilik. Sürekli görüyorum bu tarz rüyaları ben yaa

Bizimde acemi birliginde rahttk her gün kamera acyodk ama obur yer pek rahat değildi hep disardaydi cezaevinde jandarma olarak yapmsti bi akşam konsyodk
Biz acemiliği zor atlattık usta birlikte cafeye geçince rahatladık yoksa çok eğitimi olan sıkı bir yerde yaptı

Tam tersiyms ilk 3 ay esimde eğitim aldı ama rahattı yaa hatta telefon felan gotrmedigine pişman oldu o kadar rahattır yani
Telefonla konuştuk tabi genel olarak arardı her gün izin günü rahattı falan zaten çok sürmedi 45 gün bizim kısa dönem yaptı eşim askerliğini
Naber bebişim?

Ben de akşam maça gidiyorum da işte
Artık bişey olursa hakkınızı helal edin

İyiyim Mutim sen nasılsınNe maçı var kız akşam ben bir haberim öyle şeylerdenHelal olsun da deme öyle

İyiyms biz bi sene yaptık bende yaptm onla birlikte oraya gitme buraya gitme

İyiyms biz bi sene yaptık bende yaptm onla birlikte oraya gitme buraya gitme
Öyle tabi canım bizde onlarla askerlik yaptı gibi oldu her gün şafak say plakalara düşünce il boya sürekli telkin et moral ver güldürmeye çalış hayallerden bahset falan askerlik zor ama yaşanması gereken bir duygu asker yolu beklemekte güzelmiş

Evet güzel en güzel zamanlarimizdi belkide oraya gidince çok değişti evlenme fkrmz vardı ama hemen değildi oraya gdnce hemen annesini gönderdi tanışmaya söz olsun diye inatlasti annesgli aramadi onlar askerlik btnce olsn nişan dedikleri için bizimkilerde aynı fikirdeydi ama oldu çok ilgiliydi bide tekrar mi askere gondrsem ki

Askerlik kimini güzel yönde kimini tam tersi yapabiliyor canım maşallah bizimde iyiydi zaten ilişkimiz ama daha da güzel oldu sanki hasret bazı şeyler de katıyor insana biraz daha olgunlaştık trip atmamayı gereksiz yere sorunlar yaşamamayı öğrendik

Hiç atamadigim tribi o zamanlar atyodm bende alttan alan hep benm çünkü eşim orda bi anlayışlı oldu ilk defa benm sözüm geçti diyeblrm biz çok ayriliyodk sevgiliyken ama en fazla bi saat suruyodu bide askerden izne geldi çok.ozlemstm ama sarilamadm bile bi garip geldi gözüme kaç saat onu izledm hatta esimde farketmiş.noldu niye surekli bakysn demsti sanada oldu mu

Ben 5 ayda 5 kere gittiğim için çok zor gelmedi her ayrılış kötüydü sadeceTam dönüşte avm ye gittik genelde çok giderdik avm ye girdik ne yapacağımızı şaşırdık o tuhaf gelmişti bize o gün pek bir şey yapamadan eve döndük acaba böyle mi olacak hep dedik 2-3 buluşmadan sonra yine aynı bizdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…