2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bizde avmye çok gidiyoduk sevgililerin tek bulusma yeri heralde

Sanırım ee içinde her şey var sinema vazgeçilmezimdir burger kıng de aynı şekilde Oralara harcadığımız parayla bir araba alırdık herhalde 7 sene de
Aynen çok sinemaya gdyodk smdi gidesm gelmyo valla evlendikten sonrada hiç gtmedk daha farklı şeyler istyrm

Aynen çok sinemaya gdyodk smdi gidesm gelmyo valla evlendikten sonrada hiç gtmedk daha farklı şeyler istyrm
Biz yine bir kaç kere gittik vazgeçemem sinemadan ama evde daha çok izliyoruz her akşam neredeyse aldığımız paket sayesinde 1 film bitiyor tv de bir şey yoksa filmsiz yapamıyoruz mübarekBurgerı da ayda 1e indirdik dışardayken yiyoruzŞu sıralar yeni yerler görmeye sardım bekarken geç dönme ihtimalinden aile durumlarından gidemiyordum şimdi rahata alıştım gidesim var ama kış geldi

Aynen kış geldi evde durcaz mecburen ben ekmek.almaya bile gidemem diye dusunyrm yokuş var duserm felan kalsn

Aynen kış geldi evde durcaz mecburen ben ekmek.almaya bile gidemem diye dusunyrm yokuş var duserm felan kalsn
Bence de canım dikkatli ol eşin alsın gerekirse arabanız varsa öyle gidebilirsiniz ama otobüslerde falan artık kimseye yer vermiyorlar bu da tehlikeli sizler için

Mutella amiin mutim
darisi sizlere insallah hayirli zamanda
Noldu verdinizmi bilgisayari

Ladypurple 1,60 boyum canim.
58'le hamis kaldim,gerisini sen hesaplarsin
Yani oyle aman aman bir boy yok ama buna sukur.
odem.yeterince var daha olurmu bilmem

Canm aldığının hepsi kilo değildir odemdir özellikle son aylarda aldklarn çok tuzlu yememeye calis

Canm aldığının hepsi kilo değildir odemdir özellikle son aylarda aldklarn çok tuzlu yememeye calis

canim.tuzu coktan azalttim.
daha 5.ayda basladi benim bu sismeler,hastanede kaldim.hatta neden o kadar erken diye tahliller falan yapildi ama normal cikti cok sukur.
yani dikkat etsende oluyor iste,aynada ayaklarima.bakiyorum aman aman masallahi var

canim.tuzu coktan azalttim.
daha 5.ayda basladi benim bu sismeler,hastanede kaldim.hatta neden o kadar erken diye tahliller falan yapildi ama normal cikti cok sukur.
yani dikkat etsende oluyor iste,aynada ayaklarima.bakiyorum aman aman masallahi var
Allah allah niye öyle olduki benim daha hiç bi yerinde şişlik yok sukur

İşte arada geliyor o düşünceler. Hele bi dogsun minigim:)

Iyi aksamlar kızlar doktorumu aradm bugun ignelere dayanamadıgımı soyledim o da bacaktan vurulabilirsin dedi ben de denedim göbekten vuruldugumda hungür hüngür aglıyodum ya bacaktan öyle olmadı çok sükür acıtıyo yakıyo ama göbekteki kadar değil oh ya artık 9 ay buna katlanırım ben

Bacaktan vurulunca bir süre sonra yürüyemiyomuşsun o yüzden tavsiye etmiyo dr ama olsun ya o kadar acı çekip ağlamamdan iyidir

Son düzenleme:
iyiyim canımm çok şükür o kadar yoğun geçiyor ki ben de anlamadımm internet bağlamaya fırsat bulamıyoruz
arada geceleri eşimin telefonundan yayıyorm laptobumdan giriyorum işte şimdilik böylesen nasılsınn ayaz paşa nasıll

hayırdır canım ne iğnesi geçmiş olsun pek giremiyorum nete bu ara da?

Kuzum nasılsın. Her şey yolunda mi , az kaldıoglus geliyor Allahin izniyle. :) çok özlüyorum seni ya..
Tatildydik 2 haftadir giremedim.
Merak ettim ne yaptın , z kaldı çünkü.

Biz sobaya devam tatlım..

Azicik fırsat bulmuşken geçmiş okuyayım demiştim de normal doğumdan , kilolardam, gobusten bahsedilmiş :)

Normal doğum yaptim, 4 ay oldu elhamdülillah. 13 kilo almıştım Kilolarimdan 1 kilo kaldı, 54 kiloyum, göbek hiç kalmadı :)

Normal doğumu kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hic anlamadan gitti kilolar, rejim de yapmadım çünkü kızımı emzirdim.hala emziriyorum elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…