- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
Bizde avmye çok gidiyoduk sevgililerin tek bulusma yeri heraldeBen 5 ayda 5 kere gittiğim için çok zor gelmedi her ayrılış kötüydü sadeceTam dönüşte avm ye gittik genelde çok giderdik avm ye girdik ne yapacağımızı şaşırdık o tuhaf gelmişti bize o gün pek bir şey yapamadan eve döndük acaba böyle mi olacak hep dedik 2-3 buluşmadan sonra yine aynı bizdik
Sanırım ee içinde her şey var sinema vazgeçilmezimdir burger kıng de aynı şekildeBizde avmye çok gidiyoduk sevgililerin tek bulusma yeri heralde
Aynen çok sinemaya gdyodk smdi gidesm gelmyo valla evlendikten sonrada hiç gtmedk daha farklı şeyler istyrmSanırım ee içinde her şey var sinema vazgeçilmezimdir burger kıng de aynı şekildeOralara harcadığımız parayla bir araba alırdık herhalde 7 sene de
Biz yine bir kaç kere gittik vazgeçemem sinemadan ama evde daha çok izliyoruz her akşam neredeyse aldığımız paket sayesinde 1 film bitiyor tv de bir şey yoksa filmsiz yapamıyoruz mübarekAynen çok sinemaya gdyodk smdi gidesm gelmyo valla evlendikten sonrada hiç gtmedk daha farklı şeyler istyrm
Aynen kış geldi evde durcaz mecburenBiz yine bir kaç kere gittik vazgeçemem sinemadan ama evde daha çok izliyoruz her akşam neredeyse aldığımız paket sayesinde 1 film bitiyor tv de bir şey yoksa filmsiz yapamıyoruz mübarekBurgerı da ayda 1e indirdik dışardayken yiyoruz Şu sıralar yeni yerler görmeye sardım bekarken geç dönme ihtimalinden aile durumlarından gidemiyordum şimdi rahata alıştım gidesim var ama kış geldi
Bence de canım dikkatli ol eşin alsın gerekirse arabanız varsa öyle gidebilirsiniz ama otobüslerde falan artık kimseye yer vermiyorlar bu da tehlikeli sizler içinAynen kış geldi evde durcaz mecburenben ekmek.almaya bile gidemem diye dusunyrm yokuş var duserm felan kalsn
Arabamiz varda çok iyi bsy degl kışın nasl olur blmyrmBence de canım dikkatli ol eşin alsın gerekirse arabanız varsa öyle gidebilirsiniz ama otobüslerde falan artık kimseye yer vermiyorlar bu da tehlikeli sizler için
Canm aldığının hepsi kilo değildir odemdir özellikle son aylarda aldklarn çok tuzlu yememeye calisMutella amiin mutim
darisi sizlere insallah hayirli zamanda
Noldu verdinizmi bilgisayari
Ladypurple 1,60 boyum canim.
58'le hamis kaldim,gerisini sen hesaplarsin
Yani oyle aman aman bir boy yok ama buna sukur.
odem.yeterince var daha olurmu bilmem
Canm aldığının hepsi kilo değildir odemdir özellikle son aylarda aldklarn çok tuzlu yememeye calis
Allah allah niye öyle olduki benim daha hiç bi yerinde şişlik yok sukurcanim.tuzu coktan azalttim.
daha 5.ayda basladi benim bu sismeler,hastanede kaldim.hatta neden o kadar erken diye tahliller falan yapildi ama normal cikti cok sukur.
yani dikkat etsende oluyor iste,aynada ayaklarima.bakiyorum aman aman masallahi var
İşte arada geliyor o düşünceler. Hele bi dogsun minigim:)Hmmm, evet bazen moral bozucu olabilir ama iyiliğini düşünüyor senin bu acıdan bak o yüzden cok takılma kuzucum..Öyle düşünme sakın.Sonucta sen keyfınden bu halde değilsin, onun da istedıgı dunya tatlısı bır sey ıcın katlanıyorsun kilo durumuna.
Dogru canım, o zaman aynen devam :)
Günaydınlar
Bugün evleneli tam 1 ay olmuş
iyiyim canımm çok şükür o kadar yoğun geçiyor ki ben de anlamadımm internet bağlamaya fırsat bulamıyoruzselam canıım..
olsun gelir oda bir gün
sen annenlre gittikçe gir unutma bizi
ne var ne yok
canım benim çok sevindim gerçekten
maşAllah maşAllah diyelim
inşallah artık tekrarlanmaz, değerini anlamıştır
@nazarboncugu05 birkere pişireyim dedim nohut, aksamdan ıslatmama ragmen amaan 3 saat nerdeyse pişmedi.
düdüklümde yok.
sevmeme rağmen şu pişmeden dolayı uzak duruyorum nohuttan
hayırdır canım ne iğnesi geçmiş olsun pek giremiyorum nete bu ara da?Iyi aksamlar kızlar doktorumu aradm bugun ignelere dayanamadıgımı soyledim o da bacaktan vurulabilirsin dedi ben de denedim göbekten vuruldugumda hungür hüngür aglıyodum ya bacaktan öyle olmadı çok sükür acıtıyo yakıyo ama göbekteki kadar değil oh ya artık 9 ay buna katlanırım ben
Bacaktan vurulunca bir süre sonra yürüyemiyomuşsun o yüzden tavsiye etmiyo dr ama olsun ya o kadar acı çekip ağlamamdan iyidir
hayırdır canım ne iğnesi geçmiş olsun pek giremiyorum nete bu ara da?
Kuzum nasılsın. Her şey yolunda mi , az kaldıoglus geliyor Allahin izniyle. :) çok özlüyorum seni ya..duman91
diimi hele.nasipse gelsinler bakalim.
ah ah bir zamanlar bende 10 kilo almistim
masallah canim, olsun yuruyus var madem sabah aksam illa yarari oluyor.
bak okula basladigimdan beri biraz daha yavas aliyorum cok sukur ben,surekli hareketteyim cunki.
evde ye yat ye yat durumundaydim.
sahi siz evdesiniz artik,sobanin yerini bisi tutmuyo canim ya, hele ki ev daha zor isiniyor.
SirriEyvan kuzum sizde sobaylandiniz degilmi,varmi degisme bu yil bebis gelince,yoksa devammi sobaya.
ilknurrr22 ic canim ic, hic olmadi sabahlari birer kasik zeytinyagi ic.
bebegin gelisimine faydali.
ne yersen kâr yani :)
heh evet kapi yerinden cikar,20lik cikmaz :)
Hosbuldummm :)hoşgeldiniiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?