- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Güzel canım bacaktan da vuruluyormuş demek ki bir süre ayağa kalkmazsın çok uzun sürmüyorsa idare edilebilir acı çekmenden iyidirIyi aksamlar kızlar doktorumu aradm bugun ignelere dayanamadıgımı soyledim o da bacaktan vurulabilirsin dedi ben de denedim göbekten vuruldugumda hungür hüngür aglıyodum ya bacaktan öyle olmadı çok sükür acıtıyo yakıyo ama göbekteki kadar değil oh ya artık 9 ay buna katlanırım ben
Bacaktan vurulunca bir süre sonra yürüyemiyomuşsun o yüzden tavsiye etmiyo dr ama olsun ya o kadar acı çekip ağlamamdan iyidir
Canım maşallah fıstık gibi olmuşsunAzicik fırsat bulmuşken geçmiş okuyayım demiştim de normal doğumdan , kilolardam, gobusten bahsedilmiş :)
Normal doğum yaptim, 4 ay oldu elhamdülillah. 13 kilo almıştım Kilolarimdan 1 kilo kaldı, 54 kiloyum, göbek hiç kalmadı :)
Normal doğumu kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hic anlamadan gitti kilolar, rejim de yapmadım çünkü kızımı emzirdim.hala emziriyorum elhamdülillah.
Niye öyle yapıyorsun kuzum hiç konuşamıyoruzgunaydın kızlar :) kac gundur gunaydın dıyıp gıdıyorum ama
Güzel canım bacaktan da vuruluyormuş demek ki bir süre ayağa kalkmazsın çok uzun sürmüyorsa idare edilebilir acı çekmenden iyidir
Canım maşallah fıstık gibi olmuşsunNormali herkes öneriyor Rabbim bir durum vermezse bende sonuna kadar isterim Daha çocuk yok ortada ama
Niye öyle yapıyorsun kuzum hiç konuşamıyoruz
En azından bir çözümü bulunmuş canım çok sevindimEvet canim daha iyi oldu boyle resmen karalar baglamistim ben napacam 9-10 ay diye
Sen neler yapiyosun canim
En azından bir çözümü bulunmuş canım çok sevindimİyiyim bende ne olsun uğraşıyoruz
Amin cümlemize canımAllah iyilik versin canim :)
Aminn inşallah canımCanim masallah nice aylara nice yıllara mutlulukla ulasırsınız insaAllah
Ellerine sağlık canım nefis görünüyor Afiyet olsunGünaydın canlar.
Dünkü yemeğim başarıyla sonuçlandııııı
Günaydınlar
Aminn inşallah canım
Sağol canımcım, afiyet olduEllerine sağlık canım nefis görünüyor Afiyet olsun
Günaydınlar nasılsınız
Mide de şimdiSağol canımcım, afiyet oldu
Nooo, çıktıııııMide de şimdi
Çok güzel gorunuyo afiyet olsunGünaydın canlar.
Dünkü yemeğim başarıyla sonuçlandııııı
tenkk yuuuuu ilknurÇok güzel gorunuyo afiyet olsun
İyi olmuş canım dkkat et kendin nasıl yapysnIyi aksamlar kızlar doktorumu aradm bugun ignelere dayanamadıgımı soyledim o da bacaktan vurulabilirsin dedi ben de denedim göbekten vuruldugumda hungür hüngür aglıyodum ya bacaktan öyle olmadı çok sükür acıtıyo yakıyo ama göbekteki kadar değil oh ya artık 9 ay buna katlanırım ben
Bacaktan vurulunca bir süre sonra yürüyemiyomuşsun o yüzden tavsiye etmiyo dr ama olsun ya o kadar acı çekip ağlamamdan iyidir
Az değilsin he aklıma gelmiştiNooo, çıktıııııhahah
Sen naptın :)
Ellerine sağlık canım nefis görünüyor Afiyet olsun
Günaydınlar nasılsınız
Ama öyle,napıyımmmAz değilsin he aklıma gelmiştiBende yaptım yemeklerimi geç gitsem de yine de 8 de yemiş olduk bu akşama rahatım ısıtacağım sadece bir de çamaşır yıkamak istiyorum hafta sonuna kalmasın birikmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?