2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım ne güzel çaresini bulmuşsun işte ohhh... :)))kendin mi yapıyorsun iğneni? Bende anneme yapıyordum göbekten bi ara acaba aynı iğne mi, gerçi annem varisleri için kullanmıştı ama kan sulandırıcı diyorsun aynı olma ihtimali var o zaman...

MaşAllah canım benim ne güzel vermişsin bütün kilolarını, bakalım bizde verebilirz umarım. Emzirmek çok önemli bu durumda... Çatlağın, varisin vss olmuş muydu canım?
Zülal kızımızı da öp yerimize

Dizi falan izliyorum kuzum arada bir yazmak sikici geliyo sanirim ondan:)

Günaydın canlar.

Dünkü yemeğim başarıyla sonuçlandııııı
Nefis gorunuyor canim ellerine saglik :)

Günaydın kızlar :)

Gunaydin kizlar

Allah nasip etsin inşaAllah, olsun hiç anlamadan olur çocuk kuzum:))

sağol canıımm
Canım ellerine sağlık çok hoş görünüyor...Afiyet bal şeker olsun.. Ahhh ahh bizimde bebiş olana kadar böyle güzel sofralarımız olurdu :)))
Şimdi yeni eve taşındık yer sofrasında yiyoruz Tepsimizde küçük bazen tek tabakta yiyoruz (hiç alışkın değildim aynı tabaktan yemeye, evlilik onu da öğretti) Ama başkası olsa yemem de kocam diye yiyorum işte üzülmesin

Varis olmadı kuzum, çatlak da göğüslerimde doğum sonrası birden süt dolduklari icin oldu karında yok elhamdülillah :)
Verirsiniz Hiiic dert etmeyin, vücut kendini tekrar eski haline alıyor :)
Öperim canim benim. Oturacagim diye deliriyor şu an

sağol tatlımmm:)
yine olur :) neden taşındınız?
olsun canım, kocamız sonuçta iğrencek bişi yok

MaşAllah canım, özel yaptığın birşey var mıydı peki?
Amiiin aminn.... :)))
Oyy yerim ben onu yerrrr

sağol tatlımmm:)
yine olur :) neden taşındınız?
olsun canım, kocamız sonuçta iğrencek bişi yok
Canım ev aldık o yüzden taşındık... diğer evim amerikan mutfaktı masam ordaydı, şimdi masam salonda, oturma odasıyla salonda ayrı... Yemek yemek için salonu kullanmak istemiyorum... Mutfakta da masamız yok ayrı küçük... Alıcaz da kim bilir ne zaman
Öyle tabi de ....

hayrlı olsun,güle güle oturun evinizde hamilesin,yer sofrası da çekilmez hiç, elinizi çabuk tutup alın bence , bebekte geliyor ihtiyaçlar dahada çoğalacak:)

hayrlı olsun,güle güle oturun evinizde hamilesin,yer sofrası da çekilmez hiç, elinizi çabuk tutup alın bence , bebekte geliyor ihtiyaçlar dahada çoğalacak:)
Amin canım, daha iyileri sizin olsun İnşAllah..
Hiç sorma yerde rahat edemiyorum, en sonunda bağdaş kuruyorum, sırtımıda koltuğa dayıyorum :))) Ama bugün en azından sehpanın üstüne tepsiyi koyup koltukta oturarak yiyebilirz onu deneyim bakalım :)))
Canım güya halamlar ev görmesi için alacaklarmış babamla haber göndermişler ama henüz gelmediler bizde onu bekliyoruz

Hayırlı.olsn canım dun kayinbabamda burayı sataalim 3 odalı ev alalım dedi çok sevndm inşallah.olursa gerçi bi evleri daha var orada çok gzel oraya otrmazlarsa belki orayada otrablrz bebeğe oda yapablrm o zaman

hee alacak biri varsa bekleyin tabi ki
yani,yerde oturup yemek zor oluyor,dediğin gibi yaparsan daha rahat edersiniz. yada ikinize birer tepsiye hazırlayıp yeyin. aynı tabaktan yememiş olursun

Aşıyı oldum kızlar ama kolum çok agriyo evi toplamadm daha çabuk geçer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…