Canım onu bende düşünüyorum, çıkardığında güzel olur mu ki denedin mi hiç ?
Gunaydin kizlar
Allah razı olsun canım daha iyileri sizin olsun, bak kayınbaban güzel fikir sunmuş size.. :) Ayy benim boş odam var ama oda yapmıcam:) boş odada çift kişilik yatak ve dolap var orayı anneme tahsis ettim, bebişe o bakacak çünküHayırlı.olsn canım dun kayinbabamda burayı sataalim 3 odalı ev alalım dedi çok sevndm inşallah.olursa gerçi bi evleri daha var orada çok gzel oraya otrmazlarsa belki orayada otrablrz bebeğe oda yapablrm o zaman
Bende hemen yapmam belki ama 1 sene sonra felan yaparm boş oda sart yaa biz bu evi ucuz aldk zaten şuan aldgmzdan 40-50 bin fazla ediyo bulurz inşallahAllah razı olsun canım daha iyileri sizin olsun, bak kayınbaban güzel fikir sunmuş size.. :) Ayy benim boş odam var ama oda yapmıcam:) boş odada çift kişilik yatak ve dolap var orayı anneme tahsis ettim, bebişe o bakacak çünkü
Ama sen yap güzel oluyor... :)
Aynen canım beklemedeyiz ama hiç umudum yokhee alacak biri varsa bekleyin tabi ki
yani,yerde oturup yemek zor oluyor,dediğin gibi yaparsan daha rahat edersiniz. yada ikinize birer tepsiye hazırlayıp yeyin. aynı tabaktan yememiş olursun
hadi yaaAynen canım beklemedeyiz ama hiç umudum yok
Du bakayım bugün deneyim... Eşimde masada yemek yemesini hiç sevmez alışmamış rahat edemiyor , illa döke saça yiyecek çocuklar gibi
hadi ya bende karnıyarıklık kızarttım, büyük kolaylık oluyor... Patlıcanlar ucuzken alıp kızartmak lazım ama dolabımda yer kalmadı... Neyse kv'nin fasulyeleri vardı götüreyim yesinler :)) Bana da yer açılsınDenedim canım hiç kokmuyo yemeklik kızartıp atıcam yine hem çok kolaylık.
Aynen bende öyle yapıyordum, çok karışıyordum.. Baktım karşımdakine çocuk gibi davranıyorum, üzüldüm kendi haline bıraktım.. Ama arada yine çenemi tutamıyorum söyleniyorum :)))hadi yaaben cok kızarım öyle, eşim bi lokma döksün direkt suratıma bakıyor ne dicem diye
karışıyorum bende ister istemez, karıştıktan sonra ben karışmam naparsan yap diyorumAynen bende öyle yapıyordum, çok karışıyordum.. Baktım karşımdakine çocuk gibi davranıyorum, üzüldüm kendi haline bıraktım.. Ama arada yine çenemi tutamıyorum söyleniyorum :)))
sağol canım:)herkezciklere selammm
ana okulundan geldim, daha 2 yasinda cocuk ne anlar okuldan mokuldan yavrularim nasil agliyor.
biri bir sandalyede,digeri diger sandalyede agladikca agliyolar kiyamam.
tuvalete girmem gerekti,cocuklarinkini kullan dediler bizde onu kullaniyoruz dediler.
totomdan daha kucuk tuvaletler
herseyin kucugu neden bukadar tatli acaba
Zerence canim.yapmissin yemegi ,oh ellerine saglik.
daha resim acilmadi,beklemedeyim
Aynen yaaa, artık o yerken hiç bakmıyorum bile :)) Tv izliyorum sinirlenmeyim boş yere :))karışıyorum bende ister istemez, karıştıktan sonra ben karışmam naparsan yap diyorum
deiğin gibi çocuğa kızarmış gibi oluyor öyle de ama napalım çocuk gibi dökmesinler
hadi yaaben cok kızarım öyle, eşim bi lokma döksün direkt suratıma bakıyor ne dicem diye
Bizim eşlerimiz neden bu kadar çok benziyolar yaaAynı sahne dün akşam yaşandı bizde Her zaman yemek dökmez nadiren olur bu.
Masaya yemeği hazırladım. Eşim işten geldi masaya mı hazırladın dedi evet dedim. Bugün Aşk Yeniden var nolur odada yiyelim dedi iyi dedim kırmadım onuTepsiye hazırladım odada sehpanın üzerine yerleştirdik. Sevdiği bir dizi olduğunda kilitleniyo resmen o sırada sehpaya döktü biraz direkt gözler bende Kızmadım Hayatım ama dikkat et dedim
Gün içinde çok fazla özlüyorum, kızacağım bişeyde yapsa kızamıyorum kıyamıyorum
Aynen yaaa, artık o yerken hiç bakmıyorum bile :)) Tv izliyorum sinirlenmeyim boş yere :))
of aynen sevdikleri dizi olunca hepsimi oyle yahu.
bisi soyluyorum duymuyor bile beni,o derece.
bende kiyamiyorum,hele hamislikte daha duygusalim ya ona bagirinca oturup agliyorum,keske uzmeseydim diye
Sagolsunlar,dokerlerse doksunler o olsun derdimiz
kızmadım ama dikkat et ( bida dökersen çimirrimBizim eşlerimiz neden bu kadar çok benziyolar yaaAynı sahne dün akşam yaşandı bizde Her zaman yemek dökmez nadiren olur bu.
Masaya yemeği hazırladım. Eşim işten geldi masaya mı hazırladın dedi evet dedim. Bugün Aşk Yeniden var nolur odada yiyelim dedi iyi dedim kırmadım onuTepsiye hazırladım odada sehpanın üzerine yerleştirdik. Sevdiği bir dizi olduğunda kilitleniyo resmen o sırada sehpaya döktü biraz direkt gözler bende Kızmadım Hayatım ama dikkat et dedim
Gün içinde çok fazla özlüyorum, kızacağım bişeyde yapsa kızamıyorum kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?