2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kızmadım ama dikkat et ( bida dökersen çimirrim )
yok kız bende öyle aşırı tepki göstermem, sonuçta adam kendi evinde rahat edemicekte nerde edicek.

diken üstünde yemek yedirtmiyorum yanlış anlaşılmasn

Ahahaha Çok fenayız

Aynen canım herşeye laf edip, sıkmak asla istemiyorum. Ama bazen çenemin durmadığı zamanlarda olmuyor değil Söylene söylene iş yaptığım zamanlarda bana sesleniyor orada kendi kendine söylenme gel bana söyle stres atarsın diyo Kıyamam ya vallahi her halimi çekiyor Ben bile diyorum nasıl çekiyosun beni, ben olsam çekmezdim diye

yaa kızlarr ben de bu durumdan muzdaribim boyna nevresim değiştiriyorum içim rahat etmiyor utanarak size sormak istedimm siz nasıl yapıyosunuzz??

tutkku nehirnil111 @PembeLokum MutluBulut_ @duman91

canim burdan cevaplayayim,diger konuda kendimi acikta kalmis.gibi hissettim

Ilk.basta degistiriyodum surekli,lekelenmese bile uyuyamiyordum o nevresimle ama balkonum kuzenlerime,halama dogru bakiyor,e habire carsaf yikayip balkona seriyorum ,utaniyordum baktim.boyle olmayacak sonra begenmedigim bir carsafi ayirdim,onu kullaniyorum,lekelenirse yikiyorum.
nekadarda dikkat edilse,o an dikkat edilemiyor iste,illa lekelenebiliyor.
nehirin dedigi gibi surekli yikanirsa yipranirlar,bas edilmez.

Bende dondurucuya pek birsey koyamıyorum. Geçenlerde haşlanmış bezelye koymuştum. sonra dagıldı bezelyeler yemekte. nohut fasulye kokuyor sanki... çig domates denicem birde.

evet bende sıkmaktan korkuyrum :)
ayneeen, ben olsam bende bana katlanamazdım

seker000 biraz el alem yuzunden oldu gibi yazmisim ama halam.birkere "aah ah tutkuda gelin oldu,bakiyorum.balkonu camasir dolu, yuva kurunca boyle oluyor" bilmem ne deyeme basladi,yerin dibine girmistim .
oyle lafmi denir

Bende dondurucuya pek birsey koyamıyorum. Geçenlerde haşlanmış bezelye koymuştum. sonra dagıldı bezelyeler yemekte. nohut fasulye kokuyor sanki... çig domates denicem birde.
Fazla haşlamış olabilir misin canım bezelyeyi ?

Daha dün nohut koydum bende. Daha öncede annem yapıyordu sorun yaşamadık biz hatta dün yemek yaptım. Oldukça lezzetli oldu ve hiç dağılmadı

Fazla haşlamış olabilir misin canım bezelyeyi ?

Daha dün nohut koydum bende. Daha öncede annem yapıyordu sorun yaşamadık biz hatta dün yemek yaptım. Oldukça lezzetli oldu ve hiç dağılmadı

Evet fazla haşlamış olabilirim birde çözülsün diye işkence ettimki sorma :) nohutları bekletiyomusun yoksa çıkarttığın gibi yemegemi atıyosun

Evet fazla haşlamış olabilirim birde çözülsün diye işkence ettimki sorma :) nohutları bekletiyomusun yoksa çıkarttığın gibi yemegemi atıyosun

Yok canım bekletiyorum. Kendi kendine çözülsün diye. Çünkü o hafif buz kokusu gitsin istiyorum. Daha sonra sudan geçiriyorum öyle kullanıyorum

Günaydın Kuzular

İyiyim Nehirim sen nasılsın?
İyiyim bende kuzum bir ara yoğunluk vardı yazamadım
Ama öyle,napıyımmm
**
çamaşır yıkamada ayrı dert kışın,kurumuyolar
Evet kışın ne yapacağız bakalım kurutmalı makine ama korkuyorum niyeyse
Aşıyı oldum kızlar ama kolum çok agriyo evi toplamadm daha çabuk geçer insallah
Geçmiş olsun canım bak bir şey yokmuş akşama kalmaz bir şeyin
hadi yaa ben cok kızarım öyle, eşim bi lokma döksün direkt suratıma bakıyor ne dicem diye
Ahaha bende dökerek yemeleri sevmem dağınık yiyor eşimde çok dökmese de tabaktan alışı bile farklı herkes farklı aileler de büyüyor tabi
Herşeyin küçüğü güzel işte tutkum2 yaş çok küçük kıyamam ya demek ki bırakacakları kimse de yok

İnşallah canım bugn hemsirede sordu şişlik oluyo mu diye olmadı farketmedim hiç yanı olsa farkederim heralde

Sağol canım geçti bile kolumun agrisi mutfak temzlyrm

Kaçak kız nerelerdeydin sen bakimmm ?
Girdim ciktim hep canim

Günaydın canm tekrar napysn :)
Napiyim canim ayni valla :)) sen napiyosun ne var ne yok

Efe ile karsilasacaklar diye izleyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…