kızmadım ama dikkat et ( bida dökersen çimirrim)
yok kız bende öyle aşırı tepki göstermem, sonuçta adam kendi evinde rahat edemicekte nerde edicek.
diken üstünde yemek yedirtmiyorum yanlış anlaşılmasn
yaa kızlarr ben de bu durumdan muzdaribim boyna nevresim değiştiriyorum içim rahat etmiyorutanarak size sormak istedimm siz nasıl yapıyosunuzz??
tutkku nehirnil111 @PembeLokum MutluBulut_ @duman91
hadi ya bende karnıyarıklık kızarttım, büyük kolaylık oluyor... Patlıcanlar ucuzken alıp kızartmak lazım ama dolabımda yer kalmadı... Neyse kv'nin fasulyeleri vardı götüreyim yesinler :)) Bana da yer açılsın
evet bende sıkmaktan korkuyrum :)
AhahahaÇok fenayız
Aynen canım herşeye laf edip, sıkmak asla istemiyorum. Ama bazen çenemin durmadığı zamanlarda olmuyor değilSöylene söylene iş yaptığım zamanlarda bana sesleniyor orada kendi kendine söylenme gel bana söyle stres atarsın diyo Kıyamam ya vallahi her halimi çekiyor Ben bile diyorum nasıl çekiyosun beni, ben olsam çekmezdim diye
Fazla haşlamış olabilir misin canım bezelyeyi ?Bende dondurucuya pek birsey koyamıyorum. Geçenlerde haşlanmış bezelye koymuştum. sonra dagıldı bezelyeler yemekte. nohut fasulye kokuyor sanki... çig domates denicem birde.
evet bende sıkmaktan korkuyrum :)
ayneeen, ben olsam bende bana katlanamazdım
Fazla haşlamış olabilir misin canım bezelyeyi ?
Daha dün nohut koydum bende. Daha öncede annem yapıyordu sorun yaşamadık biz hatta dün yemek yaptım. Oldukça lezzetli oldu ve hiç dağılmadı
Evet fazla haşlamış olabilirim birde çözülsün diye işkence ettimki sorma :) nohutları bekletiyomusun yoksa çıkarttığın gibi yemegemi atıyosun
Yok canım bekletiyorum. Kendi kendine çözülsün diye. Çünkü o hafif buz kokusu gitsin istiyorum. Daha sonra sudan geçiriyorum öyle kullanıyorum
İyiyim bende kuzum bir ara yoğunluk vardı yazamadım
Günaydın Kuzular
İyiyim Nehirim sen nasılsın?
Evet kışın ne yapacağız bakalım kurutmalı makine ama korkuyorum niyeyseAma öyle,napıyımmm
**
çamaşır yıkamada ayrı dert kışın,kurumuyolar
Geçmiş olsun canım bak bir şey yokmuş akşama kalmaz bir şeyinAşıyı oldum kızlar ama kolum çok agriyoevi toplamadm daha çabuk geçer insallah
Ahaha bende dökerek yemeleri sevmem dağınık yiyor eşimde çok dökmese de tabaktan alışı bile farklı herkes farklı aileler de büyüyor tabihadi yaaben cok kızarım öyle, eşim bi lokma döksün direkt suratıma bakıyor ne dicem diye
Herşeyin küçüğü güzel işte tutkumherkezciklere selammm
ana okulundan geldim, daha 2 yasinda cocuk ne anlar okuldan mokuldan yavrularim nasil agliyor.
biri bir sandalyede,digeri diger sandalyede agladikca agliyolar kiyamam.
tuvalete girmem gerekti,cocuklarinkini kullan dediler bizde onu kullaniyoruz dediler.
totomdan daha kucuk tuvaletler
herseyin kucugu neden bukadar tatli acaba
İnşallah canım bugn hemsirede sordu şişlik oluyo mu diye olmadı farketmedim hiç yanı olsa farkederim heraldeseker000 baglatirsiniz canim,o olsun dert :) ordan burdan idare edersin bir sure.
napalim bizde beklesiyoruz oyle.
nisandi,dugundu falan tarihleri belli,o gunu bekliyorsun ama bebek farkliymis..
belki simdi gelecek belki haftalar sonra.. bilmeden beklemek zormus
ilknurrr22 canim herkezde olmuyor odem.
belki olmaz sendede.
@SirriEyvan oy canim benim
Ya nasip kismet ama yeni yildan sonra belki alisverise geliriz yine,bukez haberimi verip gelecegim insallah :)
gorusulebilirmi bilmem ama hele gitmeye niyet edelim bir caresine bakariz :)
az kaldi esmam ya,hele gelse artik saglicakla opup,koklasam
bizde sobaya devam,ufo dedik bilm.ne dedik kaldik sobaya yine,insallah tutemez bu yil.
kuzum masallah kilolari vermissin.
ay ben goguslerim.catlamadi diye seviniyodum demek sonrada catlayabilir,hmm..
Ama saglik olsun napalim, sonucta keyfimizden olmuyor bu catlaktar falan..
MutluBulut_ ozlettin kendini kuzum.
bosver su dizileri
@PembeLokum canim ignenin agrisindanmi yuruyemiycekmissin.
insallah cok problem olmaz, saglicakla gelir miniginiz
Sağol canım geçti bile kolumun agrisi mutfak temzlyrmİyiyim bende kuzum bir ara yoğunluk vardı yazamadım
Evet kışın ne yapacağız bakalım kurutmalı makine ama korkuyorum niyeyse
Geçmiş olsun canım bak bir şey yokmuş akşama kalmaz bir şeyin
Ahaha bende dökerek yemeleri sevmem dağınık yiyor eşimde çok dökmese de tabaktan alışı bile farklı herkes farklı aileler de büyüyor tabi
Herşeyin küçüğü güzel işte tutkum2 yaş çok küçük kıyamam ya demek ki bırakacakları kimse de yok
Selam canım napysn :))selam kızlarr
Girdim ciktim hep canimKaçak kız nerelerdeydin sen bakimmm ?
Napiyim canim ayni valla :)) sen napiyosun ne var ne yokGünaydın canm tekrar napysn :)
Efe ile karsilasacaklar diye izleyip duruyorumseker000 baglatirsiniz canim,o olsun dert :) ordan burdan idare edersin bir sure.
napalim bizde beklesiyoruz oyle.
nisandi,dugundu falan tarihleri belli,o gunu bekliyorsun ama bebek farkliymis..
belki simdi gelecek belki haftalar sonra.. bilmeden beklemek zormus
ilknurrr22 canim herkezde olmuyor odem.
belki olmaz sendede.
@SirriEyvan oy canim benim
Ya nasip kismet ama yeni yildan sonra belki alisverise geliriz yine,bukez haberimi verip gelecegim insallah :)
gorusulebilirmi bilmem ama hele gitmeye niyet edelim bir caresine bakariz :)
az kaldi esmam ya,hele gelse artik saglicakla opup,koklasam
bizde sobaya devam,ufo dedik bilm.ne dedik kaldik sobaya yine,insallah tutemez bu yil.
kuzum masallah kilolari vermissin.
ay ben goguslerim.catlamadi diye seviniyodum demek sonrada catlayabilir,hmm..
Ama saglik olsun napalim, sonucta keyfimizden olmuyor bu catlaktar falan..
MutluBulut_ ozlettin kendini kuzum.
bosver su dizileri
@PembeLokum canim ignenin agrisindanmi yuruyemiycekmissin.
insallah cok problem olmaz, saglicakla gelir miniginiz
Oo çok hızlı olmuş buSağol canım geçti bile kolumun agrisi mutfak temzlyrm
selam kızlarr
Aynı canım sabah aşı oldm geldm mutfağı temzlyrm dün balk yapmstm onunda temzlgi baya uzun suruyoGirdim ciktim hep canim
Napiyim canim ayni valla :)) sen napiyosun ne var ne yok
Efe ile karsilasacaklar diye izleyip duruyorum
Valla iş güç beni bekliyo kalk İlknur dedm kalktm şuan ağrı hsstmyrmOo çok hızlı olmuş bu
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?