2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111 aynen bir yandan iyi ma biryandan cok kucukler,sabah sabah nasil zor uyaniyolardir kim bilir

gecende amcam diyomus, cocuklar kakasini yapinca , ah X kakasinimi yapmis,oy oy diye seviliyoda,buyukler yapinca ne ddiye etrfta kimse kalmiyo diye

ilknurrr22 yumrugunu sIkinca sislik hissetmiyosan yoktur canim,veya ayakkabilarin hala oluyorsa.
yuzuktende anlayabilirsin

MutluBulut_ ilerlet kavustur sunlari

Yüzük hala.bol geliyo ayakkabılarımda oluyo o zaman smdlk yok bi sislk

İşte bende gündüz hiç otrmyorm eşim gelene kadar iş yapyrm sonra akşam bi yorlms oluyorm nasl
Bazılarını akşama bırak diyeceğim ama bu sefer eşine zaman ayıramazsın canım ee her gün evde ne iş buluyorsun ben bir cumartesi yapıyorum hafta içi de ütülerimi 1 günde hallediyorum bitiyor sadece hafta içine yemek bulaşık olayı kalıyor

bende bilmyrm ki ne is buluyorm oyalana oyalana yapyrm iste ütüyü ayda bi anca yapyrmdur

ay nohut koydum ocaga düdüklünün sesi basımı agrıttı kapattm insallah pismsdir

Kuzum kurutma makinaları kıyafetleri çok yıpratıyormuş eşim öyle söyledi. Askeriyede çok kullanmış

bende bilmyrm ki ne is buluyorm oyalana oyalana yapyrm iste ütüyü ayda bi anca yapyrmdur
Ben hızlıyım sanırım o yüzden bitiyor en fazla 2 hafta bekler ütüler yıkandığı an 2-3 gün içerisinde ütülerim
ben cevap verene kadar bi sayfayı dolduruyorsunuz maşaAllah
Kişi saysısı da fazla tabi herkese cevap yetiştirmeye çalışıyoruz
ay nohut koydum ocaga düdüklünün sesi basımı agrıttı kapattm insallah pismsdir

O kadar özenerek aldım düdüklümü daha hiç kullanmadım et pişirirken kullanırım herhalde

Kuzum kurutma makinaları kıyafetleri çok yıpratıyormuş eşim öyle söyledi. Askeriyede çok kullanmış
Bende o yüzden tedirginim kuzum hem maliyeti fazla hem yıpratabilir ben güneşli havaları bekleyeceğim genelde bakalım hafta da 1-2 kere yakalarsam tamamdır balkonun iç tarafına koyuyorum askılığı sakin yağdığında da ıslanmıyor

bizim ütü cok cıkmıyo canım ya esim kot felan giyiyo genelde bende su yeni düdüklülerden aldım ama onu hic kullanmadm eski düdüklülerden almstk bide onu kullanıyorm öbürünü hic denemedm o daha gzel pisiriyoms aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…