- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ağrının hakkından iş gelirmiş yaniValla iş güç beni bekliyo kalk İlknur dedm kalktm şuan ağrı hsstmyrm
Aynen ya zaten insan bos oturunca hastalanyoAğrının hakkından iş gelirmiş yani
Yüzük hala.bol geliyo ayakkabılarımda oluyo o zaman smdlk yok bi sislknehirnil111 aynen bir yandan iyi ma biryandan cok kucukler,sabah sabah nasil zor uyaniyolardir kim bilir
gecende amcam diyomus, cocuklar kakasini yapinca , ah X kakasinimi yapmis,oy oy diye seviliyoda,buyukler yapinca ne ddiye etrfta kimse kalmiyo diye
ilknurrr22 yumrugunu sIkinca sislik hissetmiyosan yoktur canim,veya ayakkabilarin hala oluyorsa.
yuzuktende anlayabilirsin
MutluBulut_ ilerlet kavustur sunlari
Benimde içim darlanıyor uzun süre koltukta oturup tv ye falan bakıncaAynen ya zaten insan bos oturunca hastalanyo
İşte bende gündüz hiç otrmyorm eşim gelene kadar iş yapyrm sonra akşam bi yorlms oluyorm naslBenimde içim darlanıyor uzun süre koltukta oturup tv ye falan bakınca
Selam canım napysn :))
Hoşgeldin canım
Bazılarını akşama bırak diyeceğim ama bu sefer eşine zaman ayıramazsın canım ee her gün evde ne iş buluyorsun ben bir cumartesi yapıyorum hafta içi de ütülerimi 1 günde hallediyorum bitiyor sadece hafta içine yemek bulaşık olayı kalıyorİşte bende gündüz hiç otrmyorm eşim gelene kadar iş yapyrm sonra akşam bi yorlms oluyorm nasl
Çenem benim düşük yazmadan duramam biliyorsunhoşbuldukk kuzucuklar sizler napıosunuz kaynatmışsınız yine baya bi
valla bende yetisemyrm o kadar kalabalıgız ki konusmalara yetsmek mümkn degilhoşbuldukk kuzucuklar sizler napıosunuz kaynatmışsınız yine baya bi
bence bu kadar yorma kendini canım ya yüklüsün sonuçta hatırlatayımİşte bende gündüz hiç otrmyorm eşim gelene kadar iş yapyrm sonra akşam bi yorlms oluyorm nasl
bende bilmyrm ki ne is buluyormBazılarını akşama bırak diyeceğim ama bu sefer eşine zaman ayıramazsın canım ee her gün evde ne iş buluyorsun ben bir cumartesi yapıyorum hafta içi de ütülerimi 1 günde hallediyorum bitiyor sadece hafta içine yemek bulaşık olayı kalıyor
Çenem benim düşük yazmadan duramam biliyorsun
ben cevap verene kadar bi sayfayı dolduruyorsunuz maşaAllahvalla bende yetisemyrm o kadar kalabalıgız ki konusmalara yetsmek mümkn degil
oylede iste karnım buyumeden her yeri halletmek istyrm bugnde mutfagı temzledm iyice balık yaptık dün üsendm ocagı felan silmeyebence bu kadar yorma kendini canım ya yüklüsün sonuçta hatırlatayım
Deneme amaçlı 1 yemeklik haşla koy canım, yemeğini yaptığında bakarsın eğer beğenirseniz devamı gelirO zaman ben yanlış yapıyomuşumsağol canım. O zaman bu hafta hazırlık yapıyım ben.
of aynen sevdikleri dizi olunca hepsimi oyle yahu.
bisi soyluyorum duymuyor bile beni,o derece.
bende kiyamiyorum,hele hamislikte daha duygusalim ya ona bagirinca oturup agliyorum,keske uzmeseydim diye
Sagolsunlar,dokerlerse doksunler o olsun derdimiz
İyiyim bende kuzum bir ara yoğunluk vardı yazamadım
Evet kışın ne yapacağız bakalım kurutmalı makine ama korkuyorum niyeyse
Geçmiş olsun canım bak bir şey yokmuş akşama kalmaz bir şeyin
Ahaha bende dökerek yemeleri sevmem dağınık yiyor eşimde çok dökmese de tabaktan alışı bile farklı herkes farklı aileler de büyüyor tabi
Herşeyin küçüğü güzel işte tutkum2 yaş çok küçük kıyamam ya demek ki bırakacakları kimse de yok
Ben hızlıyım sanırım o yüzden bitiyor en fazla 2 hafta bekler ütüler yıkandığı an 2-3 gün içerisinde ütülerimbende bilmyrm ki ne is buluyormoyalana oyalana yapyrm iste ütüyü ayda bi anca yapyrmdur
Kişi saysısı da fazla tabi herkese cevap yetiştirmeye çalışıyoruzben cevap verene kadar bi sayfayı dolduruyorsunuz maşaAllah
ay nohut koydum ocaga düdüklünün sesi basımı agrıttı kapattm insallah pismsdir
Bende o yüzden tedirginim kuzum hem maliyeti fazla hem yıpratabilir ben güneşli havaları bekleyeceğim genelde bakalım hafta da 1-2 kere yakalarsam tamamdır balkonun iç tarafına koyuyorum askılığı sakin yağdığında da ıslanmıyorKuzum kurutma makinaları kıyafetleri çok yıpratıyormuş eşim öyle söyledi. Askeriyede çok kullanmış
bizim ütü cok cıkmıyo canım ya esim kot felan giyiyo genelde bende su yeni düdüklülerden aldım ama onu hic kullanmadm eski düdüklülerden almstk bide onu kullanıyorm öbürünü hic denemedm o daha gzel pisiriyoms aslndaBen hızlıyım sanırım o yüzden bitiyor en fazla 2 hafta bekler ütüler yıkandığı an 2-3 gün içerisinde ütülerim
Kişi saysısı da fazla tabi herkese cevap yetiştirmeye çalışıyoruz
O kadar özenerek aldım düdüklümü daha hiç kullanmadım et pişirirken kullanırım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?