2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anladım canım bizim ketensi genelde pantolonlar 2 haftada bir muhakkak rahat 20 parça kıyafet ütülüyorumBen pişiremedim çok iyiymiş aslında pişirmesi

Aynen kuzum güneşli havaya denk gelirsin daha iyi olur olmadı en kötü ihtimal eve serersin çok kötü olduğunda gün içinde zaten yoksun evde. Benim balkonum kapalı sorun yaşamıyorum çok şükür o konuda

Olmadı bir kaç basit şeyleri atıp deneyeceğimbalkonu kapatıcaz biz de cam yaptıracağız ama daha zaman var

Anladım canım bizim ketensi genelde pantolonlar 2 haftada bir muhakkak rahat 20 parça kıyafet ütülüyorumBen pişiremedim çok iyiymiş aslında pişirmesi

1 ayda 40 parça kıyafet mi evde 5 parça kıyafet ütülencek ben ona üşeniyorum maşallah diyim

1 ayda 40 parça kıyafet mi evde 5 parça kıyafet ütülencek ben ona üşeniyorum maşallah diyim

Bazen az olabiliyor 10-15 parça falan 2 haftada gömlek tshirt pantolon çıkıyor bir kıyafeti 2-3 gün anca giyebiliyoruz kışın nasıl olur bilmiyorum yazın günlük bile değiştirdik Allahtan kısa programda yıkıyorum hep 30 dakika

Valla oku oku bitiremedim heeee, MaşAllah baya konuşmuşsunuz... İşler beni bekliyor ama bir türlü ayrılamıyorum da burdan...
Şimdiiii gelelim asıl konuya...
Hamişler canınız çekmesin, çekerse de yapıverin canım hamaratsınız nasıl olsa :))) Neyse bana şöyle ağızda dağılan tatlı mı tatlı, uzun ömürlü (o nasıl olcaksa) elmalı kurabiye tarifi lazım....
Bendekinde yapıyorum yapıyorum ama istediğim katılık olmuyor, yani yumuşak oluyor sanki bir yerde yanlış yapıyorum sanırım hadi bakalım gelsin tarifler

of gecenlerde cocuk akrabanin biri yanimda su an daha olmamis meyveyi soyledi..
can iste cekiverdi,demin gittik pazara yok
sagolsun pazarcinin biri getirecek tadacak kadar,daha sertmis ama napayim.
iyi bari mevsimiymis

Baya bir rahat oluyor kuzum. İnşallah biran önce yaptırırsınız
Eşim çok istiyor aslında ben kapattırmak çok istemiyorum önü açık olsun istiyorum balkonumuzda kahvaltı yapalım yola bakıyor sakin çok ev yok açık yani önüAçılıp kapananlardan yaptırırım olmadı

kabartma tozu yerine karbonat kullanırsan kıtır kıtır olur canm buda benden sana bi tavsiye olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…