- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bizim ütü cok cıkmıyo canım ya esim kot felan giyiyo genelde bende su yeni düdüklülerden aldım ama onu hic kullanmadm eski düdüklülerden almstk bide onu kullanıyorm öbürünü hic denemedm o daha gzel pisiriyoms aslnda
oylede iste karnım buyumeden her yeri halletmek istyrm bugnde mutfagı temzledm iyice balık yaptık dün üsendm ocagı felan silmeye
Kişi saysısı da fazla tabi herkese cevap yetiştirmeye çalışıyoruz
Bende bazen yoruluyorum çenem yoruluyor el yazsa da konuşuyor gibiyimAllah arttırsın kuzum yaben yetişemiyorum valla size
Bende o yüzden tedirginim kuzum hem maliyeti fazla hem yıpratabilir ben güneşli havaları bekleyeceğim genelde bakalım hafta da 1-2 kere yakalarsam tamamdır balkonun iç tarafına koyuyorum askılığı sakin yağdığında da ıslanmıyor
denicem bi gün insallah bende onda pisirmeyiAnladım canım bizim ketensi genelde pantolonlar 2 haftada bir muhakkak rahat 20 parça kıyafet ütülüyorumBen pişiremedim çok iyiymiş aslında pişirmesi
yok denecek kadar az var yani cok dar bisey gycemde anca oyle belli oluyo karnım yoksa belli olmuyoanladım canım şimdi karnın yok mu peki merakımdan soruyorum
Allah arttırsın kuzum yaben yetişemiyorum valla size
Olmadı bir kaç basit şeyleri atıp deneyeceğimAynen kuzum güneşli havaya denk gelirsin daha iyi olur olmadı en kötü ihtimal eve serersin çok kötü olduğunda gün içinde zaten yoksun evde. Benim balkonum kapalı sorun yaşamıyorum çok şükür o konuda
Bende etle deneyeyim baridenicem bi gün insallah bende onda pisirmeyi
deneyince nasl pisirdigini söylersnBende etle deneyeyim bari
Tamam canımdeneyince nasl pisirdigini söylersn
Anladım canım bizim ketensi genelde pantolonlar 2 haftada bir muhakkak rahat 20 parça kıyafet ütülüyorumBen pişiremedim çok iyiymiş aslında pişirmesi
1 ayda 40 parça kıyafet mievde 5 parça kıyafet ütülencek ben ona üşeniyorum maşallah diyim
Nasılsın kuzuKızlar nasılsınız
iyi canım sen naslsn :)Kızlar nasılsınız
Baya bir rahat oluyor kuzum. İnşallah biran önce yaptırırsınızOlmadı bir kaç basit şeyleri atıp deneyeceğimbalkonu kapatıcaz biz de cam yaptıracağız ama daha zaman var
Eşim çok istiyor aslında ben kapattırmak çok istemiyorum önü açık olsun istiyorum balkonumuzda kahvaltı yapalım yola bakıyor sakin çok ev yok açık yani önüBaya bir rahat oluyor kuzum. İnşallah biran önce yaptırırsınız
kabartma tozu yerine karbonat kullanırsan kıtır kıtır olur canm buda benden sana bi tavsiye olsnValla oku oku bitiremedim heeee, MaşAllah baya konuşmuşsunuz... İşler beni bekliyor ama bir türlü ayrılamıyorum da burdan...
Şimdiiii gelelim asıl konuya...
Hamişler canınız çekmesin, çekerse de yapıverin canım hamaratsınız nasıl olsa :))) Neyse bana şöyle ağızda dağılan tatlı mı tatlı, uzun ömürlü (o nasıl olcaksa) elmalı kurabiye tarifi lazım....
Bendekinde yapıyorum yapıyorum ama istediğim katılık olmuyor, yani yumuşak oluyor sanki bir yerde yanlış yapıyorum sanırım hadi bakalım gelsin tarifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?