2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

of gecenlerde cocuk akrabanin biri yanimda su an daha olmamis meyveyi soyledi..
can iste cekiverdi,demin gittik pazara yok
sagolsun pazarcinin biri getirecek tadacak kadar,daha sertmis ama napayim.
iyi bari mevsimiymis
cekmez mi cekiyo valla en olmadk zamanda hemde

iyi bari mevsimiymis
Ayva mı çekti kız?

1 ayda 40 parça kıyafet mi evde 5 parça kıyafet ütülencek ben ona üşeniyorum maşallah diyim

Benim bazen 1 haftada ütülediğim parça o kadar oluyor. Hava şartlarına göre değişebiliyor ama genelde giydiğimi 2. gün çok çok nadir giyerim Kimi insan kot pantolonu ütülemez ama ben ütülemeden asla giyemem

Bende kısa programda yıkıyorum kuzum. Bazen eşimin iş kıyafetleri için dereceyi 40 a çıkarıyorum oda 35 dk oluyo

Beyazlar çok birikmiş ise onu 1 saatlik programa atıyorum. Maşallah makinamdan çok çok memnunum

Bulaşıklarımı bile kısa programda yıkıyorum 30 dk

Kuzum şu siyah film camlar varya benimki ondan. İnan öyle komple kapattırmışsın hissi vermiyor. Her bir cam tek tek sağ yada sola en dibe açılıyor ve sanki balkon kapalı değilmiş gibi Arada pimapen yada demir v.s. de yok. O yüzden çok çok rahat

Elmalı Kurabiye

• 3 su bardağı un
  • 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 şeker kaşığı kabartma tozu
  • 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı)
  • 1 kahve fincanı pudra şekeri
İç malzemesi;
  • 3 elma orta boy elma rendesi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 küçük boy çay bardağı şeker
  • 1 avuç dövülmüş ceviz (isteğe bağlı )

Rendelenen elma, tarçın ve şeker küçük bir tencereye alınıp orta ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirilir ve soğumaya bırakılır. Soğuyunca istenirse ceviz de konulur. Ayrı bir yoğurma kabında hamur malzemeleri yavaş un ilavesiyle birlikte ele yapışmayacak yumuşak bir kıvamda yoğrulur. Hamur 5 bezeye ayrılır. Her beze altı üstü unlanarak tatlı tabağı büyüklüğünde, yarım cm kalınlığında olacak şekilde açılır. Önce dörde, her bir parça da 2 ye bölünür. (Yani toplam 8 üçgen çıkacak). Geniş kısımlarına soğuyan elma harcından 1 tatlı kaşığı koyularak, sigara böreği sarar gibi sarılır. Tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. Altı hafif kızardığı anda fırından alınır. Ilınınca üzerine pudra şekeri serpilir. Afiyet olsun.

Öneririm canım

Yaşasııınnn evde var karbonat, ne diye aldıysam diyordum boşyere bak lazım oldu şimdi... :)))
annem 1 tatlı kasıgı koyuyo yarım pakette kabartma tozu koyuyodu sanırım yanls hatrlamysam ben sevmedgm icin yapmyrm hic ama bizim evde hep yapılırdı annem yapıp buzluga atardı hatta

iyi bari mevsimiymis
Kıyamam ya burada da konuşuyoruz herşeyi aslında
Değişiyor işte canım Bende kotları ütülüyorumKısa program iş görüyor vallahi aşırı kirli olmuyorlar nasılsaBulaşıkları eko programında yıkıyorum adam onu önerdi 3 saat sürüyor
Öyle yaptıralım bizde kuzum o zaman

Aynen kuzum tozu gitsin temiz koksun yeter

Benimkide ekoda 3 saat neyi avantajlı anlamadım Bana öneride bulunmadı sadece hepsini tek tek tanıttı Neye istinaden önerdi kuzum?

Aynen kuzum tozu gitsin temiz koksun yeter

Benimkide ekoda 3 saat neyi avantajlı anlamadım Bana öneride bulunmadı sadece hepsini tek tek tanıttı Neye istinaden önerdi kuzum?
Genelde bunda öneriyoruz az harcıyormuş falan adı da eco ekonomik demektirkısa devrede yıkadım bi kere tam çıkarmamıştı bir daha deniyim bari suyumuzda ortak şuanda ne kadarı bizim bilemediğimizden şu iskan çıksa da rahatlasak

bende de sık yıkama diye bi program var 55 dk hep onda yıkıyorm tertemz oluyo bide iyice sıkıyo kısın kuruması acısından rahat olur

Canım tıpa tıp aynısı yapcam du bakalım ne olcak kabartma tozunun yarısını da karbonat koycam ilknurrr22 cuğum öyle önerdi :))

Hımm ben açıkcası pek güvenemiyorum kuzum onlara. Bu nedenle kullanım klavuzuna bakmanı öneririm. Ben şimdi netten bakacağım ne kadar elektrik su harcadığı yazıyor. 3 saat az bir zaman değil çünkü. En fazla yıkadığım 1 saatlik programda oldu

bende de sık yıkama diye bi program var 55 dk hep onda yıkıyorm tertemz oluyo bide iyice sıkıyo kısın kuruması acısından rahat olur
Bizimki de sıkıyor bayağı iyi çok şükür memnunum
Canım tıpa tıp aynısı yapcam du bakalım ne olcak kabartma tozunun yarısını da karbonat koycam ilknurrr22 cuğum öyle önerdi :))

Oldukça kıyır oluyor canım bu tabi o şekilde de yapabilirsin bir şey değişmez

Bende kısayı deneyeyim olmadı ya zaten normal tabak bardak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…