Bazen az olabiliyor 10-15 parça falan 2 haftadagömlek tshirt pantolon çıkıyor bir kıyafeti 2-3 gün anca giyebiliyoruz kışın nasıl olur bilmiyorum yazın günlük bile değiştirdik Allahtan kısa programda yıkıyorum hep 30 dakika
Benim bazen 1 haftada ütülediğim parça o kadar oluyor.Hava şartlarına göre değişebiliyor ama genelde giydiğimi 2. gün çok çok nadir giyerim Kimi insan kot pantolonu ütülemez ama ben ütülemeden asla giyemem
Bende kısa programda yıkıyorum kuzum. Bazen eşimin iş kıyafetleri için dereceyi 40 a çıkarıyorum oda 35 dk oluyo
Beyazlar çok birikmiş ise onu 1 saatlik programa atıyorum. Maşallah makinamdan çok çok memnunum
Bulaşıklarımı bile kısa programda yıkıyorum 30 dk
Çok ise yariyomsAklımda bulunsun canım, bende bu karbonat ne işe yarıyor ki acaba diyordum
Evet maalesefkışın hic sevmyrm ya camasır yıkamayı yapcak bsy yok
Azmış çamaşırınız canım ne güzelBen sadece gömlek keten pantolon ve nevresimler. Bazen ince kazakları ütülerim. Yani ayda 15 parçadır.
Ben ilk evlendigimde kısa program kullanıyodum biri bana beyazlar morarır yüksek ısıda uzun yıka demişti.
Deterjanı sıvı kullanırken kısada yıkıyordum şimdi toz kullanıyorum ama pişmanım Etimatik diye bor yapımı deterjan var hiç memnun değilim deterjan bırakıyo. o yüzden uzun yıkamak gerekiyor.
Haklısın canım meyve büyük sıkıntınehirnil111
ilknurrr22
yok nehirim ya hadi yemek olsa yaparsin,ama meyve olunca is kotu,hani hele mevsimi degilse.
neyse sert mert tadina bari baksin kuzucugum
Bilemedim bende kuzum araştırıyorum sende bi fikir edinirsen bilgilendir beniBende kısayı deneyeyim olmadı ya zaten normal tabak bardak yani
Bizimki de sıkıyor bayağı iyi çok şükür memnunum
Oldukça kıyır oluyor canım bu tabi o şekilde de yapabilirsin bir şey değişmez
oh ohh valla pek hamaratsınız yahuuu.. :))cok kullanılmadıgı icinnohutu ısladgn zamanda icine biraz dökersen daha cok kabarıyo nohut
Yukarıya yazdım kuzumBilemedim bende kuzum araştırıyorum sende bi fikir edinirsen bilgilendir beni
oh ohh valla pek hamaratsınız yahuuu.. :))
Aynen öyle nerde olmayan bişey var onu istiyor insan, tabi benim çok olmadı öyle ama çok bi çaba da sarfetmedik, kesin pişman olucam azcık naz yapsaydım diye.. :))duman91 heh yok o degil o var simdi nasil olsa can cekermi hic
soylemeyeyim bosver
nehirnil111
ilknurrr22
yok nehirim ya hadi yemek olsa yaparsin,ama meyve olunca is kotu,hani hele mevsimi degilse.
Azmış çamaşırınız canım ne güzelUzun programı koyu renklerde kullandım daha çok omomatik kullanıyorum ben + yumuşatıcı
Ben ayırmadıım hiç hepsine aynı kullanıyorumBenim siyahlar için olan deterjandan memnunum. Ütü için vaktim yarım saat artık ne kadar ütülersem
Mrs Sahin kuzum sitesinde bir açıklamasında şöyle yazıyor
- Test referans programı: Eko 50. Yıllık ortalama 280 yıkamada 294 kWh enerji tüketimi
- Eko 50 programında yıllık su tüketim değeri: 2660litre (standart: 280 yıkama). Gerçek tüketim kullanıma bağlı olarak değişebilir.
- Eko 50 programında su tüketimi: 9.5 l
- Kurutma performansı: A
- Bu bilgiler Eko 50 programı için geçerlidir. Bu programda normal seviyede kirlenmiş bulaşıklar enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkanır.
Yani ben 5:30 da evde oluyorum eşim 7:00 de geliyor. bugün annemlerdeyiz yemek derdi yok ama patlıcan kızartıp dolaba atıcam 30 dk yaparım. 30 dk ütü. Çamaşır mak çalıştırcam annemlere gidene kadar sererim 10 dk onu yaparsam. 20 dk bana kalıyoBen ayırmadıım hiç hepsine aynı kullanıyorumNiye yarım saat canım akşam o kadar mı kalıyor vaktin çok hızlı ütü yaparım rahat 10 parça ütülemiş olurum yarım saatte
Aynen ye içinde kalmasn :)duman91 heh yok o degil o var simdi nasil olsa can cekermi hic
soylemeyeyim bosver
nehirnil111
ilknurrr22
Hamarat olmayan mi var burda canım :))oh ohh valla pek hamaratsınız yahuuu.. :))
Benim makina için kuzum genelinde de böyle baktım da diğer paslanmazısı da olsa o da 10 lt falan harcıyormuş geri kalanı aynıBu senin makinan için mi kuzum? Her makina için farklı ondan soruyorum
yok denecek kadar az var yani cok dar bisey gycemde anca oyle belli oluyo karnım yoksa belli olmuyo
Kısada nasıl acaba merak ettim ya öyle de bir deneyeyim
Benim makinam için bu yazıyor kuzum
- Test referans programı: Eko 50. Yıllık ortalama 280 yıkamada 290 kWh enerji tüketimi
- Eko 50 programında: enerji tüketimi 1.02 kWh
- Eko 50 programında yıllık su tüketim değeri: 3300litre (standart: 280 yıkama). Gerçek tüketim kullanıma bağlı olarak değişebilir.
- Eko 50 programında su tüketimi: 11.7 l
- Kurutma performansı: A
- Ses seviyesi:48 dB(A) re 1 pW
- Bu bilgiler Eko 50 programı için geçerlidir. Bu programda normal seviyede kirlenmiş bulaşıklar enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkanır.
Erken oluyormuşsun ne güzel ben 7 de anca oluyorumtutkku D
Yani ben 5:30 da evde oluyorum eşim 7:00 de geliyor. bugün annemlerdeyiz yemek derdi yok ama patlıcan kızartıp dolaba atıcam 30 dk yaparım. 30 dk ütü. Çamaşır mak çalıştırcam annemlere gidene kadar sererim 10 dk onu yaparsam. 20 dk bana kalıyoşimdi bana uzaylıymışım gibi davranma şuan güldügünü de hissedebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?