2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Erken oluyormuşsun ne güzel ben 7 de anca oluyorumBugün ütüleme işin varsa yarın yaparsın eşin gelene kadar oo bazen biz 8 de bile yiyebiliyoruz yemeği pişene kadar işte

Yemek yapsaydım bugün önce yemek sonra diğer işler böyle az az ama günlük işlerimi yapıyorum.Bizde 7:30 gibi yiyoruz mutfagı toplayana kadar zaman geçiyo sonra çay içiyoruz reklam arasında birkaç dağınıklıgı topluyorum birde ev kuralımız var çayı kim servis ediyorsa diger kişi topluyor. Böylece evim her an biri gelcekmiş gibi toplu oluyor. Aşırı planlıyımdır sadece Tabi bütün bunlara ragmen ipin ucu kaçıyo

Dene bakalım kuzum

aa 6 aylık olunca da belli olmuyor yanii benim göbek var doğuma kadar belli olmaz o zaman
Benim gibi kocaman göbüşlü olmak da var tabi İlk etapta ooo senin iç karnın geniş fazla belli olmayacak dediler, 5. ay bitti, 6. aya bi girdim basket topu gibi MaşAllah :)))

Benim gibi kocaman göbüşlü olmak da var tabi İlk etapta ooo senin iç karnın geniş fazla belli olmayacak dediler, 5. ay bitti, 6. aya bi girdim basket topu gibi MaşAllah :)))
bende öyle seviyorum yaa top yutmuş gibi oluyorlar ya özeniyorum

bende öyle seviyorum yaa top yutmuş gibi oluyorlar ya özeniyorum
eşim hep dışardan seviyordu, dün ilk defa çıplakken dokundu korktu:))) bakışı, ifadesi çok komikti yaaaa
İnşAllah barışmanın şansına hayırlısıyla sana da olsun:)

eşim hep dışardan seviyordu, dün ilk defa çıplakken dokundu korktu:))) bakışı, ifadesi çok komikti yaaaa
İnşAllah barışmanın şansına hayırlısıyla sana da olsun:)
ağzından bal damlıyor maşaAllah inşaAllah inşaAllah hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese versin

Bende planlıyım canım oldukça ama hafta içi ipin ucu kaçabiliyor hafta içi ev bize hizmet ediyor hafta sonu cumartesileri de ben eve hizmet ediyorum yetiyor
Dene bakalım kuzum

Bende planlıyım canım oldukça ama hafta içi ipin ucu kaçabiliyor hafta içi ev bize hizmet ediyor hafta sonu cumartesileri de ben eve hizmet ediyorum yetiyor
Aynen canım ne kadar ugraşsamda ev temiz değilmiş gibi geliyor. Temizlik yaparken dağılıyorum aslında heryeri kurcalıyorum sonra toplanamıyorum

Anneme yaptiriyorjm canim kendim yapamiyorum igneler ayni olabilir benimki hibor 5000 anneninkini hatirliyor musun?

Bir sure sonra ayni yerden cok fazla vuruldugu icin yurume problemi yapiyormus canim bir sag bacak bir sol bacak sirayla vurulacagim bakalim ne zamana kadar dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…