Erken oluyormuşsun ne güzel ben 7 de anca oluyorumBugün ütüleme işin varsa yarın yaparsın eşin gelene kadar oo bazen biz 8 de bile yiyebiliyoruz yemeği pişene kadar işte
Dene bakalım kuzumKısada nasıl acaba merak ettim ya öyle de bir deneyeyim
Erken oluyormuşsun ne güzel ben 7 de anca oluyorumBugün ütüleme işin varsa yarın yaparsın eşin gelene kadar oo bazen biz 8 de bile yiyebiliyoruz yemeği pişene kadar işte
Benim gibi kocaman göbüşlü olmak da var tabiaa 6 aylık olunca da belli olmuyor yanii benim göbek var doğuma kadar belli olmaz o zaman
Haklısın canım o ayrıntıyı unutmuşum bak :)Hamarat olmayan mi var burda canım :))
bende öyle seviyorum yaa top yutmuş gibi oluyorlar ya özeniyorumBenim gibi kocaman göbüşlü olmak da var tabiİlk etapta ooo senin iç karnın geniş fazla belli olmayacak dediler, 5. ay bitti, 6. aya bi girdim basket topu gibi MaşAllah :)))
eşim hep dışardan seviyordu, dün ilk defa çıplakken dokundu korktu:)))bende öyle seviyorum yaa top yutmuş gibi oluyorlar ya özeniyorum
ağzından bal damlıyor maşaAllaheşim hep dışardan seviyordu, dün ilk defa çıplakken dokundu korktu:)))bakışı, ifadesi çok komikti yaaaa
İnşAllah barışmanın şansına hayırlısıyla sana da olsun:)
Ayy ne diyeceğimi şaşırdım....
Amiiin amiiiinnn...ağzından bal damlıyor maşaAllahinşaAllah inşaAllah hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese versin
Bende planlıyım canım oldukça ama hafta içi ipin ucu kaçabiliyor hafta içi ev bize hizmet ediyor hafta sonu cumartesileri de ben eve hizmet ediyorum yetiyorYemek yapsaydım bugün önce yemek sonra diğer işler böyle az az ama günlük işlerimi yapıyorum.Bizde 7:30 gibi yiyoruz mutfagı toplayana kadar zaman geçiyo sonra çay içiyoruz reklam arasında birkaç dağınıklıgı topluyorum birde ev kuralımız var çayı kim servis ediyorsa diger kişi topluyor. Böylece evim her an biri gelcekmiş gibi toplu oluyor. Aşırı planlıyımdır sadeceTabi bütün bunlara ragmen ipin ucu kaçıyo
Dene bakalım kuzum
Aynen canım ne kadar ugraşsamda ev temiz değilmiş gibi geliyor. Temizlik yaparken dağılıyorum aslında heryeri kurcalıyorum sonra toplanamıyorumBende planlıyım canım oldukça ama hafta içi ipin ucu kaçabiliyor hafta içi ev bize hizmet ediyor hafta sonu cumartesileri de ben eve hizmet ediyorum yetiyor
Canını hiç sıkma iş sonuçta önce sağlığımız huzurumuz olsun gerisi halledilirAynen canım ne kadar ugraşsamda ev temiz değilmiş gibi geliyor. Temizlik yaparken dağılıyorum aslında heryeri kurcalıyorum sonra toplanamıyorum
Degsyo Canm benm iç karnim genisms cnku hastanede benm haftamdan küçük kişilerin kocaman gobekleri varaa 6 aylık olunca da belli olmuyor yanii benim göbek var doğuma kadar belli olmaz o zaman
Kızlar biraz uyumusum nasıl iyi geldi
Sabah aşı olcam diye uykum kaçtı uyumamstmuyuyabiliyosan ne guzel ya..
insan is yapmasa bile yoruluyor cok
İyi olmuş canım dkkat et kendin nasıl yapysn
Canım ne güzel çaresini bulmuşsun işte ohhh... :)))kendin mi yapıyorsun iğneni? Bende anneme yapıyordum göbekten bi ara acaba aynı iğne mi, gerçi annem varisleri için kullanmıştı ama kan sulandırıcı diyorsun aynı olma ihtimali var o zaman...
@seker000 baglatirsiniz canim,o olsun dert :) ordan burdan idare edersin bir sure.
napalim bizde beklesiyoruz oyle.
nisandi,dugundu falan tarihleri belli,o gunu bekliyorsun ama bebek farkliymis..
belki simdi gelecek belki haftalar sonra.. bilmeden beklemek zormus
ilknurrr22 canim herkezde olmuyor odem.
belki olmaz sendede.
@SirriEyvan oy canim benim
Ya nasip kismet ama yeni yildan sonra belki alisverise geliriz yine,bukez haberimi verip gelecegim insallah :)
gorusulebilirmi bilmem ama hele gitmeye niyet edelim bir caresine bakariz :)
az kaldi esmam ya,hele gelse artik saglicakla opup,koklasam
bizde sobaya devam,ufo dedik bilm.ne dedik kaldik sobaya yine,insallah tutemez bu yil.
kuzum masallah kilolari vermissin.
ay ben goguslerim.catlamadi diye seviniyodum demek sonrada catlayabilir,hmm..
Ama saglik olsun napalim, sonucta keyfimizden olmuyor bu catlaktar falan..
@MutluBulut_ ozlettin kendini kuzum.
bosver su dizileri
PembeLokum canim ignenin agrisindanmi yuruyemiycekmissin.
insallah cok problem olmaz, saglicakla gelir miniginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?