2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynı canım sabah aşı oldm geldm mutfağı temzlyrm dün balk yapmstm onunda temzlgi baya uzun suruyo
Evet ya balik sonrasi ugrastirici :) bende yarin yaparim ins ama ben firinda yapiyorum firinda balkonda :))

Az kaldi oyy su minikler demissin ya benim ilk yilin stajinda da vardi 1,5 yasindaydi hele bitanesi yavrum ya daha bezliydi ( uzuluyodum onu gordukce

Bende ayni tarifi yaptim bu hafta sonu :))

ağzından bal damlıyor maşaAllah inşaAllah inşaAllah hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese versin
Aaaaaa baristiniz miii harika haber bu :)

Kizartmstm ben oda çok sicriyo oraya buraya allahtan halıyı yıkamaya gndermstm

Nasip tabi ki canım hayırlı zamanda nasip edecektir RabbimSen nasılsın
Sagol canim nasıl olayim, tatildeydik 13 gün yeni döndük evi toparlamaya çalışıyorum, kizim bu süreçte kucağa alışmış :)) şimdi nasıl durduracağimi şaşırıyorum:)

MaşAllah canım, özel yaptığın birşey var mıydı peki?
Amiiin aminn.... :)))
Oyy yerim ben onu yerrrr
Lierac sürdüm düzenli olarak canim ve birden kilo almamaya çalıştım..
Sanırım o etkili oldu :)
Çatlak hamilelikte olmadı ama birden göğüslerim süt doldu diye oldu, yani ani şişmeden dolayı, demek birden kilo alınırsa çatlak kaçınılmaz :)
Senin tatli kızın neler yapiyir bakiim:))

Kizartmstm ben oda çok sicriyo oraya buraya allahtan halıyı yıkamaya gndermstm
Tabi :) neyse iyi bari nasilsa haliyida vrrmissin mutfagida temizeyecektin

Ya canim bal kabagi tatlisi istiyo :) hic yapmadim kendim acaba az sekerlede guzel olur mu :))

Hmm anladım canım, bende her ay düzenli alıyorum en azından birden almıyorum öyle teselli edeyim kendimi
Valla ben burdan aktardan bi krem aldım teyze bana çok dua edersin dedi... Du bakalım nasıl olcak :))
Benim kız artık geceleri de durmuyor, pıt pıt uyandırıyor annesini... Bu gece biraz ağrım oldu.. Sonra tekmelerini duyunca rahatladım tabi... Günler azalıyor benimde :))
Canım dur seni bulmuşken sorayım... Şimdi bizimkisi kış bebiği olacak ve biz bebek arabasını yazın almayı planlıyoruz.. Ama puset ve ana kucağı konusunda çok kararsız kaldım.. Puset sadece taşımak için kullanılıyor anladığım kadarıyla ama ana kucağında bütün gün yatıp yanımda durabilir illa yatağına götürmek yerine... Yani sorum o ki hangisini öncelikli almalıyız sıraya koyuyorum da hepsini :)))

Tabi :) neyse iyi bari nasilsa haliyida vrrmissin mutfagida temizeyecektin

Ya canim bal kabagi tatlisi istiyo :) hic yapmadim kendim acaba az sekerlede guzel olur mu :))
Günaydın canım, kız az şekerli daha iyi... Hemde pek sağlıklı bi tatlı :))

Bende ayni tarifi yaptim bu hafta sonu :))
Çok güzel dimi ahh ahh eşim yüzünden yapıp yiyemiyorum tek başına bitmiyor ki aileler de uzak sürekli gönderemiyorum onlarla misafir geldiğinde yapıyorum artık tatlı işlerini
Sagol canim nasıl olayim, tatildeydik 13 gün yeni döndük evi toparlamaya çalışıyorum, kizim bu süreçte kucağa alışmış :)) şimdi nasıl durduracağimi şaşırıyorum:)
İşte bebekler böyle bir boşluk bulsunlar hemen alışıyorlar sonrası zorluk

Afiyet şeker olsun canım beğenmene sevindim bende sevmiştim çokMisafirime yaparım artık bir gün

Teşekkür ederim canım, evet eşim akşam çok beğendi, bende sabah bi kaçamak yaptım ama başka yemicem Artık doğumdan sonra yapar yerim bende... :) Birde bahçenin elmalarından yaptım Evde başka yiyen olmayınca neyse dediğin gibi misafirlerin çok ne de olsa birisi geldiğinde yaparsın :)

Birilerini misafirliğe almalıyım en yakın zamanda Bahçe elmasıyla yarıca güzel olur ya biz hormonlulara devam

Birilerini misafirliğe almalıyım en yakın zamanda Bahçe elmasıyla yarıca güzel olur ya biz hormonlulara devam
Canım yakın olsaydın da gönderseydim keşke, bizde de pek yiyen olmadı, hep verdim komşulara dedemlere falan, çoğu da döküldü zaten... En iyisi tam bitmeden bi elmalı kurabiye yapayım bari dedim :)))

Canım yakın olsaydın da gönderseydim keşke, bizde de pek yiyen olmadı, hep verdim komşulara dedemlere falan, çoğu da döküldü zaten... En iyisi tam bitmeden bi elmalı kurabiye yapayım bari dedim :)))
İyi yapmışsın canım ne güzel sevaba da girdin henüz komşularımla konuşmadım doğru düzgün aileler de minüsüblerle zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…