- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
Anladm canım inşallah hemen hamile kalirsin dikkat et kendneKendim yapmiyorum canim anneme yaptiriyorum
Yok canım hatirlamiyorum ama 30 tane vurmuştum:)Anneme yaptiriyorjm canim kendim yapamiyorum igneler ayni olabilir benimki hibor 5000 anneninkini hatirliyor musun?
Evet ya balik sonrasi ugrastirici :) bende yarin yaparim ins ama ben firinda yapiyorum firinda balkonda :))Aynı canım sabah aşı oldm geldm mutfağı temzlyrm dün balk yapmstm onunda temzlgi baya uzun suruyo
Az kaldinehirnil111 aynen bir yandan iyi ma biryandan cok kucukler,sabah sabah nasil zor uyaniyolardir kim bilir
gecende amcam diyomus, cocuklar kakasini yapinca , ah X kakasinimi yapmis,oy oy diye seviliyoda,buyukler yapinca ne ddiye etrfta kimse kalmiyo diye
ilknurrr22 yumrugunu sIkinca sislik hissetmiyosan yoktur canim,veya ayakkabilarin hala oluyorsa.
yuzuktende anlayabilirsin
MutluBulut_ ilerlet kavustur sunlari
Bende ayni tarifi yaptim bu hafta sonu :))Elmalı Kurabiye
İç malzemesi;
- 3 su bardağı un
- 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 şeker kaşığı kabartma tozu
- 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı)
- 1 kahve fincanı pudra şekeri
- 3 elma orta boy elma rendesi
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 küçük boy çay bardağı şeker
- 1 avuç dövülmüş ceviz (isteğe bağlı )
Rendelenen elma, tarçın ve şeker küçük bir tencereye alınıp orta ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirilir ve soğumaya bırakılır. Soğuyunca istenirse ceviz de konulur. Ayrı bir yoğurma kabında hamur malzemeleri yavaş un ilavesiyle birlikte ele yapışmayacak yumuşak bir kıvamda yoğrulur. Hamur 5 bezeye ayrılır. Her beze altı üstü unlanarak tatlı tabağı büyüklüğünde, yarım cm kalınlığında olacak şekilde açılır. Önce dörde, her bir parça da 2 ye bölünür. (Yani toplam 8 üçgen çıkacak). Geniş kısımlarına soğuyan elma harcından 1 tatlı kaşığı koyularak, sigara böreği sarar gibi sarılır. Tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. Altı hafif kızardığı anda fırından alınır. Ilınınca üzerine pudra şekeri serpilir. Afiyet olsun.
Öneririm canım
Aaaaaa baristiniz miii harika haber bu :)ağzından bal damlıyor maşaAllahinşaAllah inşaAllah hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese versin
Anladm canım inşallah hemen hamile kalirsin dikkat et kendne
Yok canım hatirlamiyorum ama 30 tane vurmuştum:)
Kizartmstm ben oda çok sicriyo oraya buraya allahtan halıyı yıkamaya gndermstmEvet ya balik sonrasi ugrastirici :) bende yarin yaparim ins ama ben firinda yapiyorum firinda balkonda :))
Az kaldioyy su minikler demissin ya benim ilk yilin stajinda da vardi 1,5 yasindaydi hele bitanesi yavrum ya daha bezliydi ( uzuluyodum onu gordukce
Bende ayni tarifi yaptim bu hafta sonu :))
Aaaaaa baristiniz miii harika haber bu :)
Nasl oldu CanmKızlar kurabiyemi yaptım pişmesini bekliyorum:)) umarım guzel olmuştur yaa
Sagol canim nasıl olayim, tatildeydik 13 gün yeni döndük evi toparlamaya çalışıyorum, kizim bu süreçte kucağa alışmış :)) şimdi nasıl durduracağimi şaşırıyorum:)Nasip tabi ki canım hayırlı zamanda nasip edecektir RabbimSen nasılsın
Lierac sürdüm düzenli olarak canim ve birden kilo almamaya çalıştım..MaşAllah canım, özel yaptığın birşey var mıydı peki?
Amiiin aminn.... :)))
Oyy yerim ben onu yerrrr
Tabi :) neyse iyi bari nasilsa haliyida vrrmissin mutfagida temizeyecektinKizartmstm ben oda çok sicriyo oraya buraya allahtan halıyı yıkamaya gndermstm
Canım o zamanlar çok kötüydü şimdi daha iyi, çok yorulduğunda falan tekrar çıkıyor varisleri ama o zaman yürüyemiyordu bile...Hmm anladm canim tamam :) annene iyi geldi mi
Ayy akşam yazacaktım çok mayıştık giremedim canım... Harika oldu harikaaa......Nasl oldu Canm
Hmm anladım canım, bende her ay düzenli alıyorum en azından birden almıyorum öyle teselli edeyim kendimiLierac sürdüm düzenli olarak canim ve birden kilo almamaya çalıştım..
Sanırım o etkili oldu :)
Çatlak hamilelikte olmadı ama birden göğüslerim süt doldu diye oldu, yani ani şişmeden dolayı, demek birden kilo alınırsa çatlak kaçınılmaz :)
Senin tatli kızın neler yapiyir bakiim:))
Günaydın canım, kız az şekerli daha iyi... Hemde pek sağlıklı bi tatlı :))Tabi :) neyse iyi bari nasilsa haliyida vrrmissin mutfagida temizeyecektin
Ya canim bal kabagi tatlisi istiyo :) hic yapmadim kendim acaba az sekerlede guzel olur mu :))
Çok güzel dimi ahh ahh eşim yüzünden yapıp yiyemiyorum tek başına bitmiyor ki aileler de uzak sürekli gönderemiyorum onlarla misafir geldiğinde yapıyorum artık tatlı işleriniBende ayni tarifi yaptim bu hafta sonu :))
İşte bebekler böyle bir boşluk bulsunlar hemen alışıyorlar sonrası zorlukSagol canim nasıl olayim, tatildeydik 13 gün yeni döndük evi toparlamaya çalışıyorum, kizim bu süreçte kucağa alışmış :)) şimdi nasıl durduracağimi şaşırıyorum:)
Ayy akşam yazacaktım çok mayıştık giremedim canım... Harika oldu harikaaa......çok teşekkür ettim nehirnil111 ciğim sana da tarif için teşekkür ederim.... Sabah eşime götürdü çayla birlikte yemek için, birde ben işe getirdim arkadaşlara :))
Teşekkür ederim canım, evet eşim akşam çok beğendi, bende sabah bi kaçamak yaptım ama başka yemicemÇok güzel dimi ahh ahh eşim yüzünden yapıp yiyemiyorum tek başına bitmiyor ki aileler de uzak sürekli gönderemiyorum onlarla misafir geldiğinde yapıyorum artık tatlı işlerini
İşte bebekler böyle bir boşluk bulsunlar hemen alışıyorlar sonrası zorluk
Afiyet şeker olsun canım beğenmene sevindim bende sevmiştim çokMisafirime yaparım artık bir gün
Birilerini misafirliğe almalıyım en yakın zamandaTeşekkür ederim canım, evet eşim akşam çok beğendi, bende sabah bi kaçamak yaptım ama başka yemicemArtık doğumdan sonra yapar yerim bende... :) Birde bahçenin elmalarından yaptım Evde başka yiyen olmayınca neyse dediğin gibi misafirlerin çok ne de olsa birisi geldiğinde yaparsın :)
Canım yakın olsaydın da gönderseydim keşke, bizde de pek yiyen olmadı, hep verdim komşulara dedemlere falan, çoğu da döküldü zaten... En iyisi tam bitmeden bi elmalı kurabiye yapayım bari dedim :)))Birilerini misafirliğe almalıyım en yakın zamandaBahçe elmasıyla yarıca güzel olur ya biz hormonlulara devam
İyi yapmışsın canım ne güzel sevaba da girdin henüz komşularımla konuşmadım doğru düzgün aileler de minüsüblerle zor olurCanım yakın olsaydın da gönderseydim keşke, bizde de pek yiyen olmadı, hep verdim komşulara dedemlere falan, çoğu da döküldü zaten... En iyisi tam bitmeden bi elmalı kurabiye yapayım bari dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?