Kız elmayı dağıttım diyorum ben kurabiyeyi değilİyi yapmışsın canım ne güzel sevaba da girdin henüz komşularımla konuşmadım doğru düzgün aileler de minüsüblerle zor olur
He bende ne kadar çok çıkmış kurabiye niye öyle oldu ki diyorumKız elmayı dağıttım diyorum ben kurabiyeyi değil
Ama evet yapıp onlara da verebilirsin, ayyy benim 1 sene ilk evimde kapımı çalan olmadı... Şimdiki evde yine gelen giden oluyor arada
Blmyrm ki babam onu fırında yapıyordu bi dene istersenTabi :) neyse iyi bari nasilsa haliyida vrrmissin mutfagida temizeyecektin
Ya canim bal kabagi tatlisi istiyo :) hic yapmadim kendim acaba az sekerlede guzel olur mu :))
Oh afiyet olsunAyy akşam yazacaktım çok mayıştık giremedim canım... Harika oldu harikaaa......çok teşekkür ettim nehirnil111 ciğim sana da tarif için teşekkür ederim.... Sabah eşime götürdü çayla birlikte yemek için, birde ben işe getirdim arkadaşlara :))
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın Hanımlar
Günaydın canım bence o psikolojik bugüne kalmazGünaydın kızlar sol kolumu kaldiramiyorum asinin etkisi smdi başladı sanırım
yok caanım ya is yaparken felan agrısı yoktu hareketsiz kalınca böyle oldu gece o tarafımada yatamadm biraz sismis zatn zor uyudum sol tarafıma yatmayı seviyorm yatamadmGünaydın kuzum nasılsın
Günaydın canım bence o psikolojik bugüne kalmaz
yok caanım ya is yaparken felan agrısı yoktu hareketsiz kalınca böyle oldu gece o tarafımada yatamadm biraz sismis zatn zor uyudum sol tarafıma yatmayı seviyorm yatamadm
Günaydın kuzum nasılsın
Günaydın canım bence o psikolojik bugüne kalmaz
blmyrm ki sag kolumu kullanıyorm hersey icnZorladın o zaman canım baktın ağrımıyor koluna mı yüklendin kızBiraz rahat bırak toparlar diye düşünüyorum akşama kadar
bana sen yakın zamanda dogum yapcakmssn gibi geliyo günün dolmadan 1 hafta icinde felan :)selam kizlaaar
Ay kasim bebeklerinin ilki gelmis, yavas yavas gelmeye baslar hepsi artik
varmi icinizden tarih geciren benim icin
SirriEyvan kuzum.sahi tatile gitmissiniz,ilk Zulalli tatil demi,gobustekini saymazsak
Bende iyiyim kuzum akşam 2 makine çamaşır yıkadım yoruldum bayağı etrafta dağılmış onları hallet yorgan çıkardım yorgana geçtik artık
İyiyim kuzucum çok şükür sen nasılsın?
Dün poğaça yaptım eşimin sevdiği gibi dereotlu peynirliTam not aldım
Doğuma girme süreci olarak mı değerlendiriyorsun ne yapıyorsun hepsi farklı şeyler amablmyrm ki sag kolumu kullanıyorm hersey icnaman acılara alısalım doguma nasl gircez
yok benm canım cok tatlıdırda bunlara alısıyım daha dogumun acısı var diyorm bunlara sızlanırsam dogumda napcam blmyrmDoğuma girme süreci olarak mı değerlendiriyorsun ne yapıyorsun hepsi farklı şeyler ama
Bende iyiyim kuzum akşam 2 makine çamaşır yıkadım yoruldum bayağı etrafta dağılmış onları hallet yorgan çıkardım yorgana geçtik artıkBu akşam hafif yemekler yapmaya karar verdim gerçi kayınvalidemlere de gitme ihtimalimiz var eşim görmedi 2 haftadır gidelim istersen diye teklif götürdüm bakalım çok hayırlı gelinim
Ellerine sağlık kuzum nasıl nefis olmuştur dereotlu poğaçaya bayılırım ama eşim hiç sevmez bak onu da yapamıyorum ama kendime yapıcam biraz ya hamurun yarısını dereotlu yarısını sade yapıyım bari
Ahahah erkeklere sevmesi güzel tabiyok benm canım cok tatlıdırda bunlara alısıyım daha dogumun acısı var diyorm bunlara sızlanırsam dogumda napcam blmyrmdün esim keske ikiz olsaydı dedi ben sok hıı dedm onları ben dogurcam ben bakcam dısardan bakması kolay dedm ikiz bebek düsünemyrm cok isterm ama mutlka yanında sana yardm etccek brisi lazm bendede o yok
Bende bugün yıkıyıcam beyazları. C.tesi akşamı da koyu renkleri yıkıyıcamDün çalıştıracaktım aslında hatta makinaya koydum, deterjanı bile koydum ama o an bulaşık makinası çalışıyordu dedim aynı anda çalışmasınlar bekliyim. Sonrasında eşim çok yorgunum dedi erken yattık. Çamaşırlarda kaldı bugüne
Valla ben teklif etmiyorum, kendisi gitmek istediğinde söylüyor. Kayınvalideme elimi kaptırmamam lazım yoksa kolumu alacak biliyorumHer an tetikte bize gelmek için Bide sürpriz yapıcam diyo. Dedim anne o işlere hiiçç girme sen. Ben sevmem öyle sürprizleri
Valla kuzu boncuktan aldım tarifi. Netten görmüştüm daha önce ama yapmadım. 4-3-2-1 poğaçası ve çok çok pratik. Tam biz çalışan bayanlar için mayasız. Ama bir yumuşak bir pufuduk anlatamam4-3-2-1 in manası ise
4 su bardağı un
3 kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
Asla unutmayacağım bir tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?