2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyi yapmışsın canım ne güzel sevaba da girdin henüz komşularımla konuşmadım doğru düzgün aileler de minüsüblerle zor olur
Kız elmayı dağıttım diyorum ben kurabiyeyi değil
Ama evet yapıp onlara da verebilirsin, ayyy benim 1 sene ilk evimde kapımı çalan olmadı... Şimdiki evde yine gelen giden oluyor arada

Kız elmayı dağıttım diyorum ben kurabiyeyi değil
Ama evet yapıp onlara da verebilirsin, ayyy benim 1 sene ilk evimde kapımı çalan olmadı... Şimdiki evde yine gelen giden oluyor arada
He bende ne kadar çok çıkmış kurabiye niye öyle oldu ki diyorumBizde sabah çıkıyoruz akşam giriyoruz hafta sonları da ya evde temizlik yapıyorum ya dışarı çıkıyoruz komşuluk olayı olmuyor yani geçen biri kapımı çaldı yoğurt istedi bak öyle bir tanışma oldu

yok caanım ya is yaparken felan agrısı yoktu hareketsiz kalınca böyle oldu gece o tarafımada yatamadm biraz sismis zatn zor uyudum sol tarafıma yatmayı seviyorm yatamadm

Zorladın o zaman canım baktın ağrımıyor koluna mı yüklendin kız Biraz rahat bırak toparlar diye düşünüyorum akşama kadar

selam kizlaaar

Ay kasim bebeklerinin ilki gelmis, yavas yavas gelmeye baslar hepsi artik

varmi icinizden tarih geciren benim icin

SirriEyvan kuzum.sahi tatile gitmissiniz,ilk Zulalli tatil demi,gobustekini saymazsak

selam kizlaaar

Ay kasim bebeklerinin ilki gelmis, yavas yavas gelmeye baslar hepsi artik

varmi icinizden tarih geciren benim icin

SirriEyvan kuzum.sahi tatile gitmissiniz,ilk Zulalli tatil demi,gobustekini saymazsak
bana sen yakın zamanda dogum yapcakmssn gibi geliyo günün dolmadan 1 hafta icinde felan :)

İyiyim kuzucum çok şükür sen nasılsın?

Dün poğaça yaptım eşimin sevdiği gibi dereotlu peynirli Tam not aldım
Bende iyiyim kuzum akşam 2 makine çamaşır yıkadım yoruldum bayağı etrafta dağılmış onları hallet yorgan çıkardım yorgana geçtik artık Bu akşam hafif yemekler yapmaya karar verdim gerçi kayınvalidemlere de gitme ihtimalimiz var eşim görmedi 2 haftadır gidelim istersen diye teklif götürdüm bakalım çok hayırlı gelinim

Ellerine sağlık kuzum nasıl nefis olmuştur dereotlu poğaçaya bayılırım ama eşim hiç sevmez bak onu da yapamıyorum ama kendime yapıcam biraz ya hamurun yarısını dereotlu yarısını sade yapıyım bari

Doğuma girme süreci olarak mı değerlendiriyorsun ne yapıyorsun hepsi farklı şeyler ama
yok benm canım cok tatlıdırda bunlara alısıyım daha dogumun acısı var diyorm bunlara sızlanırsam dogumda napcam blmyrm dün esim keske ikiz olsaydı dedi ben sok hıı dedm onları ben dogurcam ben bakcam dısardan bakması kolay dedm ikiz bebek düsünemyrm cok isterm ama mutlka yanında sana yardm etccek brisi lazm bendede o yok

Bende bugün yıkıyıcam beyazları. C.tesi akşamı da koyu renkleri yıkıyıcam Dün çalıştıracaktım aslında hatta makinaya koydum, deterjanı bile koydum ama o an bulaşık makinası çalışıyordu dedim aynı anda çalışmasınlar bekliyim. Sonrasında eşim çok yorgunum dedi erken yattık. Çamaşırlarda kaldı bugüne

Valla ben teklif etmiyorum, kendisi gitmek istediğinde söylüyor. Kayınvalideme elimi kaptırmamam lazım yoksa kolumu alacak biliyorum Her an tetikte bize gelmek için Bide sürpriz yapıcam diyo. Dedim anne o işlere hiiçç girme sen. Ben sevmem öyle sürprizleri

Valla kuzu boncuktan aldım tarifi. Netten görmüştüm daha önce ama yapmadım. 4-3-2-1 poğaçası ve çok çok pratik. Tam biz çalışan bayanlar için mayasız. Ama bir yumuşak bir pufuduk anlatamam 4-3-2-1 in manası ise

4 su bardağı un
3 kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ

Asla unutmayacağım bir tarif

ilknurrr22 ay oylemi dersin

annem hep 1 gun erken dogurmus.
abime 2 demisler 1'inde dogmus.
bana 6 demisler 5'inde dogmusum.

burdan yola cikarak daha ilk bastan 5 kasim diye geciyor icimden ama tabi Rabbim.bilir,hayirli zamanda gelir insallah

Ahahah erkeklere sevmesi güzel tabi Artık ailelerle yaşamaya başlanır o durumda muhakkak bir kişi de yanında olmalı hele çalışan bayan işi falan bırakır herhalde

Bende hepsini bir arada çıkartayım dedim Cuma günü ütümü yaparım hafta sonuna kalmamış olur hafta sonu evde yokum çünküİyi yapmışsın bugün yıkarsın kuzum bende koyu renkler yıkanırken uyuyakalmışım bir kalktım 1 buçuk saat geçmiş dedim inşallah renk vermemişlerdir bir şey yok gibiydi bakalım

Bize zaten yakın olsak her gün uğrar kesin geçen pat diye geldi dedim kardeşime akbilini vermeliyim k.bakma dedim evden çıktım geldiğimde o da çıkıyorduBende sevmem annem bile haber vererek geliyorsa yani3-2-1 poğaça olayı vardı bu da 4-3-2-1 he iyiymiş bende yapayım barim sağol kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…