- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
amin canım hayırlısı ne zamansa o olsn var mı sancn felan doktor bisey diyo muilknurrr22 ay oylemi dersin
annem hep 1 gun erken dogurmus.
abime 2 demisler 1'inde dogmus.
bana 6 demisler 5'inde dogmusum.
burdan yola cikarak daha ilk bastan 5 kasim diye geciyor icimden ama tabi Rabbim.bilir,hayirli zamanda gelir insallah
aynen ya ikiz cok iyide iste bakımı zor düsünsene ikisi birden ackcak ikisi birden aglıcak aynı anda uyancaklarAhahah erkeklere sevmesi güzel tabiArtık ailelerle yaşamaya başlanır o durumda muhakkak bir kişi de yanında olmalı hele çalışan bayan işi falan bırakır herhalde
Bende hepsini bir arada çıkartayım dedim Cuma günü ütümü yaparım hafta sonuna kalmamış olur hafta sonu evde yokum çünküİyi yapmışsın bugün yıkarsın kuzum bende koyu renkler yıkanırken uyuyakalmışım bir kalktım 1 buçuk saat geçmiş dedim inşallah renk vermemişlerdir bir şey yok gibiydi bakalım
Bize zaten yakın olsak her gün uğrar kesin geçen pat diye geldi dedim kardeşime akbilini vermeliyim k.bakma dedim evden çıktım geldiğimde o da çıkıyorduBende sevmem annem bile haber vererek geliyorsa yani 3-2-1 poğaça olayı vardı bu da 4-3-2-1 he iyiymiş bende yapayım barim sağol kuzucum
amin canım hayırlısı ne zamansa o olsn var mı sancn felan doktor bisey diyo mu
aynen canım artık dogum yaklastı smdi bana zaman cok hızlı geciyo son zamanlar gecmiyoms bizede öyle olcakdaha nst ye hic girmedim canim.
nst'siz anladigim agri belde var,dun tum.gun adet olacakmisim gibi agriyodu.
ama usuttum sanirim ondan oldu.
gerci normal artik olmasi.
Ahahah erkeklere sevmesi güzel tabiArtık ailelerle yaşamaya başlanır o durumda muhakkak bir kişi de yanında olmalı hele çalışan bayan işi falan bırakır herhalde
Bende hepsini bir arada çıkartayım dedim Cuma günü ütümü yaparım hafta sonuna kalmamış olur hafta sonu evde yokum çünküİyi yapmışsın bugün yıkarsın kuzum bende koyu renkler yıkanırken uyuyakalmışım bir kalktım 1 buçuk saat geçmiş dedim inşallah renk vermemişlerdir bir şey yok gibiydi bakalım
Bize zaten yakın olsak her gün uğrar kesin geçen pat diye geldi dedim kardeşime akbilini vermeliyim k.bakma dedim evden çıktım geldiğimde o da çıkıyorduBende sevmem annem bile haber vererek geliyorsa yani 3-2-1 poğaça olayı vardı bu da 4-3-2-1 he iyiymiş bende yapayım barim sağol kuzucum
Çok zor çokaynen ya ikiz cok iyide iste bakımı zor düsünsene ikisi birden ackcak ikisi birden aglıcak aynı anda uyancaklar
hahaÇok zor çokSims oyununda hep Üçüzlerim olurdu içime hep çoklu gebelik doğuyor korkmuyorum değil
Bencede belki evde yoksun belki müsait değilsin yapılacak iş değil bi telefon açmak çok zor sanki
Aynı sanırım kuzum ben nette baktım 3-2-1 diye görmüştüm ama meğersem 4-3-2-1 miş
Yok sanırım genlerle alakalı yani olmaz herhaldehahavar mı ailede ikiz
iyi o zamanYok sanırım genlerle alakalı yani olmaz herhalde
Kardeşi bizdeydi ondan o durumu baz almış olabilir ama yine de söylemesi gerekirdi Allahtan ev temizdi ama yemeğim yoktu eşimle kendimize göre yapıyorum sonuçta çokta kasılırım öyle durumda
4 un için söylenmiş ama değişebilir ben genelde unu göz kararı yaparım alabildiğince
O zaman sizde de olmaz bizde babamın tarafından ucak akrabalarda var bir tekiyi o zamanbizimde yok bi babamın kuzenlerı var ikiz o kadar esimin tarafndada yok ikincide ikiz olma ihtimali dusuk bizimde
Hiç kasılma kuzum neden kasılıyosun ki? Sonuçta çalıştığını ve yemeklerini de ona göre yaptığını biliyolar. Habersiz geliyolarsa da kusura da bakmasınlar açıkcası hiç yemek işine girmem ben. Bu konularda ne kadar taviz verirsen hep bi tık üstünü bekliyolar
Evet kuzum ölçülü yapanlar için kolaylık oluyor belirtmeleri
olursada yapcak bsy yook severzO zaman sizde de olmaz bizde babamın tarafından ucak akrabalarda var bir tek
Bende eve döndüğümde çıkarken anne kalın beraber bir şeyler yaparız yeriz dedim yok dedi bende üstelemedim zaten eşimle yemek istemiştim az elde açılmış mantı vardıTaviz tavizi doğurur bu konuda çok haklısın
Evet kuzum o açıdan iyi tabi ama undan una değişiyor gerçekten ele yapışmayana kadar koyulsa yeterliBu poğaçadan kaç tane çıkıyor bende yapayım
Tabi severiz canım hepsi canımızolursada yapcak bsy yook severz
insan bi an önce dogsada sevsem diyo valla
sabah uyanınca bütün evi toplyrm 2 dkda ama mtfaktan bi ckamyrm sarkı ac otr kahvaltıda zaten bisaat oyalanyrm nolcak benm bu halimTabi severiz canım hepsi canımız
Uzun kahvaltıları severim bende zaten kahvaltı insanıyımsabah uyanınca bütün evi toplyrm 2 dkda ama mtfaktan bi ckamyrm sarkı ac otr kahvaltıda zaten bisaat oyalanyrm nolcak benm bu halim
aynen bende kahvaltıyı iyi yapamadgm zaman ne yersem yiyim doymam ac gezermUzun kahvaltıları severim bende zaten kahvaltı insanıyım
Mecburen hafta içi kahvaltı çok iyi yapamıyorum 1 poğaça 1 tost falan işimi görüyor ama pazar günleri sağlam yapıyoruz akşama kadar acıkmıyoruzaynen bende kahvaltıyı iyi yapamadgm zaman ne yersem yiyim doymam ac gezerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?