2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

amin canım hayırlısı ne zamansa o olsn var mı sancn felan doktor bisey diyo mu

aynen ya ikiz cok iyide iste bakımı zor düsünsene ikisi birden ackcak ikisi birden aglıcak aynı anda uyancaklar

amin canım hayırlısı ne zamansa o olsn var mı sancn felan doktor bisey diyo mu

daha nst ye hic girmedim canim.
nst'siz anladigim agri belde var,dun tum.gun adet olacakmisim gibi agriyodu.
ama usuttum sanirim ondan oldu.
gerci normal artik olmasi.

daha nst ye hic girmedim canim.
nst'siz anladigim agri belde var,dun tum.gun adet olacakmisim gibi agriyodu.
ama usuttum sanirim ondan oldu.
gerci normal artik olmasi.
aynen canım artık dogum yaklastı smdi bana zaman cok hızlı geciyo son zamanlar gecmiyoms bizede öyle olcak

Bencede belki evde yoksun belki müsait değilsin yapılacak iş değil bi telefon açmak çok zor sanki

Aynı sanırım kuzum ben nette baktım 3-2-1 diye görmüştüm ama meğersem 4-3-2-1 miş

Bencede belki evde yoksun belki müsait değilsin yapılacak iş değil bi telefon açmak çok zor sanki

Aynı sanırım kuzum ben nette baktım 3-2-1 diye görmüştüm ama meğersem 4-3-2-1 miş

Kardeşi bizdeydi ondan o durumu baz almış olabilir ama yine de söylemesi gerekirdi Allahtan ev temizdi ama yemeğim yoktu eşimle kendimize göre yapıyorum sonuçta çokta kasılırım öyle durumda

4 un için söylenmiş ama değişebilir ben genelde unu göz kararı yaparım alabildiğince

Hiç kasılma kuzum neden kasılıyosun ki? Sonuçta çalıştığını ve yemeklerini de ona göre yaptığını biliyolar. Habersiz geliyolarsa da kusura da bakmasınlar açıkcası hiç yemek işine girmem ben. Bu konularda ne kadar taviz verirsen hep bi tık üstünü bekliyolar

Evet kuzum ölçülü yapanlar için kolaylık oluyor belirtmeleri

iyi o zaman bizimde yok bi babamın kuzenlerı var ikiz o kadar esimin tarafndada yok ikincide ikiz olma ihtimali dusuk bizimde
O zaman sizde de olmaz bizde babamın tarafından ucak akrabalarda var bir tek

Bende eve döndüğümde çıkarken anne kalın beraber bir şeyler yaparız yeriz dedim yok dedi bende üstelemedim zaten eşimle yemek istemiştim az elde açılmış mantı vardıTaviz tavizi doğurur bu konuda çok haklısın

Evet kuzum o açıdan iyi tabi ama undan una değişiyor gerçekten ele yapışmayana kadar koyulsa yeterli Bu poğaçadan kaç tane çıkıyor bende yapayım

olursada yapcak bsy yook severz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…