2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Mecburen hafta içi kahvaltı çok iyi yapamıyorum 1 poğaça 1 tost falan işimi görüyor ama pazar günleri sağlam yapıyoruz akşama kadar acıkmıyoruz
bende esimin evde oldugu gün iyi kahvaltı yapamyrm yaa o hızlıca yiyo geciyo iceri bide erken uyanıyo o zamnda canım istemyo

bende esimin evde oldugu gün iyi kahvaltı yapamyrm yaa o hızlıca yiyo geciyo iceri bide erken uyanıyo o zamnda canım istemyo
Biz pazar günleri evdeysek rahat 12 yi buluyor kahvaltı yapmamız sağlam da yapınca akşama anca acıkıyoruzErken saatte istememek normal canım benimde istemez bende çok hızlı yerim bu arada o yüzden kilo alırım

benm esm en gec 10da uyanıyo ya kahvaltıyıda 10 dkda yapıyo ben cok yavas yiyorm ya öyle böyle degl uyusuk uyusuk

benm esm en gec 10da uyanıyo ya kahvaltıyıda 10 dkda yapıyo ben cok yavas yiyorm ya öyle böyle degl uyusuk uyusuk

Bizde 10-11 gibi uyanıyoruz ama kahvaltı hazırlama falan bekliyoruz az da açılalım diye eşinde uyandığında hemen kahvaltıyı koyma sende az açıl bitanem de ben hazırlık yapıyorum de erteleBen hızlı yerim ama masadan kalkmam yemeye devam ederim onun ki bitene kadar

benmki sagolsn cok acıktm cabk dyip duruyo 15 dkda hazrlyrm kalkar kalkmaz hic acılmama fırsat vermiyo bi kere o hazırladı ben uyuyum dedm o nerde bu nerrde diye diye uyutmadı hazırlamasa ondan iyiydi

benmki sagolsn cok acıktm cabk dyip duruyo 15 dkda hazrlyrm kalkar kalkmaz hic acılmama fırsat vermiyo bi kere o hazırladı ben uyuyum dedm o nerde bu nerrde diye diye uyutmadı hazırlamasa ondan iyiydi
Erkekler öyle ya bende bir gün evi çekiyorum eşime dedim ki markete tek git sen bu sefer işte örnek 1 tane kaşar salam al gel Markete gitti aradı doğranmışı varmış ondan alıyım şu marka kaşar var bu olsun mu tamam dedim kapattım tekrar evi çekmeye devam ediyorum gene arıyor işte bak şu markada varmış olsun mu olsun gene arıyor yanına şundan alıyım mı içecek var mı ekmek var mı aradı da aradı sonuç her zaman markete tek başına gönderilen eş 2 parça derken 2 poşet ürünle gelmeyi yine başardı ve ben evi çekemedim

Aynen öyle kuzum en iyisini yapmışsın teklif var ısrar yok

Kuzu bu poğaça biraz farklı ama hamuru öyle kulak memesi kıvamında değilde biraz cıvık olmalı yani ele hafif yapışmalı. O yüzden ben ölçüye göre yaptım. Fırın tepsisine dizdim ben 1 tepsiyi tam olarak kapladı. 4 su bardağı bana biraz fazla cıvık geldi o yüzden 4,5 su bardağı koydum -ki tariftede yazıyodu bu. Ama 4,5 su bardağını geçmesin yazmışlardı

1 tepsi o zaman 10-12 tane oluyordur Anladım kuzum hafif cıcık olacak ele yapışacak hafif öyle deneyeyim bende içine kaşar falan koymalık mı oluyor peki arasını açıp koyabilir miyim

1 tepsi o zaman 10-12 tane oluyordur Anladım kuzum hafif cıcık olacak ele yapışacak hafif öyle deneyeyim bende içine kaşar falan koymalık mı oluyor peki arasını açıp koyabilir miyim

Aynen öyle kuzum. Tabi ben içine peynir koydum kuzum. Hamurum zaten dereotluydu. Rahatça istediğini koyabilirsin

Aynen öyle kuzum. Tabi ben içine peynir koydum kuzum. Hamurum zaten dereotluydu. Rahatça istediğini koyabilirsin
Piştikten sonra kuzum kesmelik gibi yuvarlak puflu mu oluyor demek istemiştim içine değil de yerken koymak adınaBen bir de cepli poğaçayı yapacağım çok nefis bir şey gibi görünüyor o da

ilknurrr22 evet hayirlisiyla gelseler sevsek.. gecenlerde hareketler biraz azdi,krkmaya basladim artik, yedim cikolatayi bekledim cok sukur basladi kipirdanmaya, bir basladim karnimi sevmeye dislerimi sIka sIka farkinda degilim sIktigimin, yani simdi boyle seviliyosa nasipse dogsa vay haline

Canım duruşmaya girmiştim kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :)))
Vay be o da güzel tanışma olmuş, benden onu isteyen de yoktu, gerçi çalışıyoruz diye pek kapımızı çalan olmuyor:)

Nasılsın tutkum
Canım duruşmaya girmiştim kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :)))
Vay be o da güzel tanışma olmuş, benden onu isteyen de yoktu, gerçi çalışıyoruz diye pek kapımızı çalan olmuyor:)

Yok ne kusuru canım kolay gelsinEvet bizde şaşırdık son kabında kalmıştı yoğurt verdik hemen az ekşimişte olabilir

o meseleden önce seriyosun demi onu ? ben de öyle yapıyorum çünkü

Canim ben bebegimi kaybettim ya kan pihtilasmasi yuzunden, simdi kan sulandirici igne hibor 5000 vuruluyorum her gun bir dahaki gebeligim yine kotu sonlanmasin diye
evet canım biliyorum o durumu Allah şifa versin hayırlısıyla hayırlı bi evlat kucağına almayı nasip etsin istediğin zamanda

nehirnil111 iyiyim.nehirim sen

Annemlere geldim,evde muhabbet kusum vardi,annemlere getirdim artik
simdi icim.rahat degil, yabanci yere alisirmi,iyi bakarlarmi falan ama alisti gibi.
en azindan buraya geldikce ilgi gosterebilirim,baskasina vermektense

Piştikten sonra kuzum kesmelik gibi yuvarlak puflu mu oluyor demek istemiştim içine değil de yerken koymak adınaBen bir de cepli poğaçayı yapacağım çok nefis bir şey gibi görünüyor o da

Hıı evet kuzum o şekilde. Yani ısırdığında yumuşacık bir dokusu var sanki pamuk ısırıyomuşsun gibi

O nasıl bişeymiş bir bakayım

o meseleden önce seriyosun demi onu ? ben de öyle yapıyorum çünkü

heh evet
biri "oyle seymi olur, zamanimi olur,due carsafi alip geleyimmi diyosunuz" falan demis tamam dogru ama tekrar tekrar yikamak daha zor, bana en mantikli gelen care bu.

ser gitsin

Bende iyiyim kuzum İyi yapmışsın canım sonuçta annenler yabancı değil onlara da alışır bakarlar neden bakmasınlar

Hıı evet kuzum o şekilde. Yani ısırdığında yumuşacık bir dokusu var sanki pamuk ısırıyomuşsun gibi

O nasıl bişeymiş bir bakayım

Şerit poğaçama benziyor desene onu yuvarlak yapmaya kalktım çok basılmış gibi oldu tok durdu bunu kesin denemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…