- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
bende esimin evde oldugu gün iyi kahvaltı yapamyrm yaa o hızlıca yiyo geciyo iceri bide erken uyanıyo o zamnda canım istemyoMecburen hafta içi kahvaltı çok iyi yapamıyorum 1 poğaça 1 tost falan işimi görüyor ama pazar günleri sağlam yapıyoruz akşama kadar acıkmıyoruz
Biz pazar günleri evdeysek rahat 12 yi buluyor kahvaltı yapmamız sağlam da yapınca akşama anca acıkıyoruzbende esimin evde oldugu gün iyi kahvaltı yapamyrm yaa o hızlıca yiyo geciyo iceri bide erken uyanıyo o zamnda canım istemyo
benm esm en gec 10da uyanıyo yaBiz pazar günleri evdeysek rahat 12 yi buluyor kahvaltı yapmamız sağlam da yapınca akşama anca acıkıyoruzErken saatte istememek normal canım benimde istemez bende çok hızlı yerim bu arada o yüzden kilo alırım
benm esm en gec 10da uyanıyo yakahvaltıyıda 10 dkda yapıyo ben cok yavas yiyorm ya öyle böyle degl uyusuk uyusuk
benmki sagolsn cok acıktm cabk dyip duruyo 15 dkda hazrlyrm kalkar kalkmaz hic acılmama fırsat vermiyoBizde 10-11 gibi uyanıyoruz ama kahvaltı hazırlama falan bekliyoruz az da açılalım diye eşinde uyandığında hemen kahvaltıyı koyma sende az açıl bitanem de ben hazırlık yapıyorum de erteleBen hızlı yerim ama masadan kalkmam yemeye devam ederim onun ki bitene kadar
Erkekler öyle ya bende bir gün evi çekiyorum eşime dedim ki markete tek git sen bu sefer işte örnek 1 tane kaşar salam al gelbenmki sagolsn cok acıktm cabk dyip duruyo 15 dkda hazrlyrm kalkar kalkmaz hic acılmama fırsat vermiyobi kere o hazırladı ben uyuyum dedm o nerde bu nerrde diye diye uyutmadı hazırlamasa ondan iyiydi
O zaman sizde de olmaz bizde babamın tarafından ucak akrabalarda var bir tek
Bende eve döndüğümde çıkarken anne kalın beraber bir şeyler yaparız yeriz dedim yok dedi bende üstelemedim zaten eşimle yemek istemiştim az elde açılmış mantı vardıTaviz tavizi doğurur bu konuda çok haklısın
Evet kuzum o açıdan iyi tabi ama undan una değişiyor gerçekten ele yapışmayana kadar koyulsa yeterliBu poğaçadan kaç tane çıkıyor bende yapayım
Aynen öyle kuzum en iyisini yapmışsın teklif var ısrar yok
Kuzu bu poğaça biraz farklı ama hamuru öyle kulak memesi kıvamında değilde biraz cıvık olmalı yani ele hafif yapışmalı. O yüzden ben ölçüye göre yaptım. Fırın tepsisine dizdim ben 1 tepsiyi tam olarak kapladı. 4 su bardağı bana biraz fazla cıvık geldi o yüzden 4,5 su bardağı koydum -ki tariftede yazıyodu bu. Ama 4,5 su bardağını geçmesin yazmışlardı
1 tepsi o zaman 10-12 tane oluyordurAnladım kuzum hafif cıcık olacak ele yapışacak hafif öyle deneyeyim bende içine kaşar falan koymalık mı oluyor peki arasını açıp koyabilir miyim
Piştikten sonra kuzum kesmelik gibi yuvarlak puflu mu oluyor demek istemiştim içine değil de yerken koymak adına
Aynen öyle kuzum. Tabi ben içine peynir koydum kuzum. Hamurum zaten dereotluydu. Rahatça istediğini koyabilirsin
Canım duruşmaya girmiştim kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :)))He bende ne kadar çok çıkmış kurabiye niye öyle oldu ki diyorumBizde sabah çıkıyoruz akşam giriyoruz hafta sonları da ya evde temizlik yapıyorum ya dışarı çıkıyoruz komşuluk olayı olmuyor yani geçen biri kapımı çaldı yoğurt istedi bak öyle bir tanışma oldu
Nasılsın tutkumilknurrr22 evet hayirlisiyla gelseler sevsek.. gecenlerde hareketler biraz azdi,krkmaya basladim artik, yedim cikolatayi bekledim cok sukur basladi kipirdanmaya, bir basladim karnimi sevmeye dislerimi sIka sIka farkinda degilim sIktigimin, yani simdi boyle seviliyosa nasipse dogsa vay haline
Canım duruşmaya girmiştim kusura bakma biraz geç cevap veriyorum :)))
Vay be o da güzel tanışma olmuş, benden onu isteyen de yoktu, gerçi çalışıyoruz diye pek kapımızı çalan olmuyor:)
o meseleden önce seriyosun demi onu ? ben de öyle yapıyorum çünkücanim burdan cevaplayayim,diger konuda kendimi acikta kalmis.gibi hissettim
Ilk.basta degistiriyodum surekli,lekelenmese bile uyuyamiyordum o nevresimle ama balkonum kuzenlerime,halama dogru bakiyor,e habire carsaf yikayip balkona seriyorum ,utaniyordum baktim.boyle olmayacak sonra begenmedigim bir carsafi ayirdim,onu kullaniyorum,lekelenirse yikiyorum.
nekadarda dikkat edilse,o an dikkat edilemiyor iste,illa lekelenebiliyor.
nehirin dedigi gibi surekli yikanirsa yipranirlar,bas edilmez.
evet canım biliyorum o durumu Allah şifa versin hayırlısıyla hayırlı bi evlat kucağına almayı nasip etsin istediğin zamandaCanim ben bebegimi kaybettim ya kan pihtilasmasi yuzunden, simdi kan sulandirici igne hibor 5000 vuruluyorum her gun bir dahaki gebeligim yine kotu sonlanmasin diye
Piştikten sonra kuzum kesmelik gibi yuvarlak puflu mu oluyor demek istemiştim içine değil de yerken koymak adınaBen bir de cepli poğaçayı yapacağım çok nefis bir şey gibi görünüyor o da
o meseleden önce seriyosun demi onu ? ben de öyle yapıyorum çünkü
Bende iyiyim kuzumnehirnil111 iyiyim.nehirim sen
Annemlere geldim,evde muhabbet kusum vardi,annemlere getirdim artik
simdi icim.rahat degil, yabanci yere alisirmi,iyi bakarlarmi falan ama alisti gibi.
en azindan buraya geldikce ilgi gosterebilirim,baskasina vermektense
Hıı evet kuzum o şekilde. Yani ısırdığında yumuşacık bir dokusu var sanki pamuk ısırıyomuşsun gibi
O nasıl bişeymiş bir bakayım
heheh ekşi ekşi güzel olur... Ayran yapmıştır belkiNasılsın tutkum
Yok ne kusuru canım kolay gelsinEvet bizde şaşırdık son kabında kalmıştı yoğurt verdik hemen az ekşimişte olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?