bana da en mantıklı bu geldi daha mantıklısı var mı die bi sorıyım dedim deheh evet
biri "oyle seymi olur, zamanimi olur,due carsafi alip geleyimmi diyosunuz" falan demis tamam dogru ama tekrar tekrar yikamak daha zor, bana en mantikli gelen care bu.
ser gitsin
Bende iyiyim kuzumİyi yapmışsın canım sonuçta annenler yabancı değil onlara da alışır bakarlar neden bakmasınlar
Şerit poğaçama benziyor desene onu yuvarlak yapmaya kalktım çok basılmış gibi oldu tok durdu bunu kesin denemeliyim
Olabilir bebeği vardı sanırım ona kullandı herhalde yoksa evde yoksa yoktur başka bir şey yaparsın ama çocuk olunca mecburheheh ekşi ekşi güzel olur... Ayran yapmıştır belki
Kedim için bende üzülüyorum annemlere gidince seviyorum ama hep tepkili gibi kızgın gibi aslında hayvan yani o kadar ince düşünmüyordur ama işte vicdanbakarlar evet ama iste boyle sacma ve duygusal dusuncelerim var..
kedim.kiskanirmi, annemlere aartik sIk gelemiyorum kedim bana kizarmi vs. vs boyle devam ediyor
Bende iyiyim kuzumİyi yapmışsın canım sonuçta annenler yabancı değil onlara da alışır bakarlar neden bakmasınlar
Şerit poğaçama benziyor desene onu yuvarlak yapmaya kalktım çok basılmış gibi oldu tok durdu bunu kesin denemeliyim
bana da en mantıklı bu geldi daha mantıklısı var mı die bi sorıyım dedim de
Kedim için bende üzülüyorum annemlere gidince seviyorum ama hep tepkili gibi kızgın gibi aslında hayvan yani o kadar ince düşünmüyordur ama işte vicdan
Seviyorum poğaça yapmasını gerçekten basit ama lezzetliDene kuzum kısa sürede hazırlanıyor zaten
İnşallah canımyalniz olmadigima sevindim
aynen vicdan iste,insallah dusundugumuz kadar dusunceli degildirler
ben cesaret görstedmgecenlerde aklima gelmedi degil ,acaba daha baska yolu varmi diye, ama hic girmemeyim dedim o konulara
Bende seviyorum çokta bereketli oluyorSeviyorum poğaça yapmasını gerçekten basit ama lezzetli
İnşallah canım
Evet 1 hafta sabahları bir şey yapmama gerek kalmıyorBende seviyorum çokta bereketli oluyor
banada esim sen gelme markete sen cok para harcıyosn diyo liste yapyrm ama listede olmayan seylerıde alıyorm bide abur cubura cok para harcıyoruzErkekler öyle ya bende bir gün evi çekiyorum eşime dedim ki markete tek git sen bu sefer işte örnek 1 tane kaşar salam al gelMarkete gitti aradı doğranmışı varmış ondan alıyım şu marka kaşar var bu olsun mu tamam dedim kapattım tekrar evi çekmeye devam ediyorum gene arıyor işte bak şu markada varmış olsun mu olsun gene arıyor yanına şundan alıyım mı içecek var mı ekmek var mı aradı da aradı sonuç her zaman markete tek başına gönderilen eş 2 parça derken 2 poşet ürünle gelmeyi yine başardı ve ben evi çekemedim
İyiyim canım sen nasılsınSelam kızlarnasılsınız
aynen yaa bende karnımı felan sıkıyorum esim de karnımı felan öpüyo seviyo konusuyo zaten esim gelcegi zaman kıpırdamaya baslıyoilknurrr22 evet hayirlisiyla gelseler sevsek.. gecenlerde hareketler biraz azdi,krkmaya basladim artik, yedim cikolatayi bekledim cok sukur basladi kipirdanmaya, bir basladim karnimi sevmeye dislerimi sIka sIka farkinda degilim sIktigimin, yani simdi boyle seviliyosa nasipse dogsa vay haline
Tam tersi ben almam gerekeni alır çıkarım ekstradan eklemem yani ama eşim istediklerimin dışında o kadar çok abur cubur alır ki onu tek göndermek istemiyorum markete gene dün bak sadece muzla içecek al dedim envayi çeşit tuzlu tatlı şeyler dolaba doldurulmuşbanada esim sen gelme markete sen cok para harcıyosn diyo liste yapyrm ama listede olmayan seylerıde alıyorm bide abur cubura cok para harcıyoruz
Bunlar hem iş işte
İyiyim canım sen nasılsın
Ben sakinim bugün canım öyle KK da takılıyorumİyiyim canım iş güç uğraşıyorum bu prosedürler hiç mi bitmezsen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?