2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

heh evet
biri "oyle seymi olur, zamanimi olur,due carsafi alip geleyimmi diyosunuz" falan demis tamam dogru ama tekrar tekrar yikamak daha zor, bana en mantikli gelen care bu.

ser gitsin
bana da en mantıklı bu geldi daha mantıklısı var mı die bi sorıyım dedim de

bakarlar evet ama iste boyle sacma ve duygusal dusuncelerim var..
kedim.kiskanirmi, annemlere aartik sIk gelemiyorum kedim bana kizarmi vs. vs boyle devam ediyor

bakarlar evet ama iste boyle sacma ve duygusal dusuncelerim var..
kedim.kiskanirmi, annemlere aartik sIk gelemiyorum kedim bana kizarmi vs. vs boyle devam ediyor
Kedim için bende üzülüyorum annemlere gidince seviyorum ama hep tepkili gibi kızgın gibi aslında hayvan yani o kadar ince düşünmüyordur ama işte vicdan

Dene kuzum kısa sürede hazırlanıyor zaten

Kedim için bende üzülüyorum annemlere gidince seviyorum ama hep tepkili gibi kızgın gibi aslında hayvan yani o kadar ince düşünmüyordur ama işte vicdan

yalniz olmadigima sevindim
aynen vicdan iste,insallah dusundugumuz kadar dusunceli degildirler

banada esim sen gelme markete sen cok para harcıyosn diyo liste yapyrm ama listede olmayan seylerıde alıyorm bide abur cubura cok para harcıyoruz

aynen yaa bende karnımı felan sıkıyorum esim de karnımı felan öpüyo seviyo konusuyo zaten esim gelcegi zaman kıpırdamaya baslıyo

banada esim sen gelme markete sen cok para harcıyosn diyo liste yapyrm ama listede olmayan seylerıde alıyorm bide abur cubura cok para harcıyoruz
Tam tersi ben almam gerekeni alır çıkarım ekstradan eklemem yani ama eşim istediklerimin dışında o kadar çok abur cubur alır ki onu tek göndermek istemiyorum markete gene dün bak sadece muzla içecek al dedim envayi çeşit tuzlu tatlı şeyler dolaba doldurulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…