2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ya bende kahvaltı türüne cok para harcıyorum ya mesela bi beyaz peynır almaya gittiysek krem peynr ücgen peynr tulum peynır ne kadar cesidi varsa hepsini alıyorm esmde abur cubur ve iceccek

ya bende kahvaltı türüne cok para harcıyorum ya mesela bi beyaz peynır almaya gittiysek krem peynr ücgen peynr tulum peynır ne kadar cesidi varsa hepsini alıyorm esmde abur cubur ve iceccek
Oo çok masraflı çıkarsınız ama o markettenPeynir iyidir hepsini tüketebiliyorsanız canım biz sadece pazar günleri kahvaltı yaptığımız için abartı şeyler almıyoruz yemiyoruz kalıyor çünkü 2 kalıp peyniri bitiremedi 2 aydır en sonunda kötüleşti akıllandım artık poğaçanın falan içine koyuyorum
Muhabbetiniz bol olsun
Sağol canım gel beraber olsun

bizim evdede bi ben yiyorm ama cok yiyorm sanırım ben öyle bi durumda buzluga atıyorm canım peyniri sonra pogaca felan yapcagm zaman kullanıyorm

bizim evdede bi ben yiyorm ama cok yiyorm sanırım ben öyle bi durumda buzluga atıyorm canım peyniri sonra pogaca felan yapcagm zaman kullanıyorm
Yeriz diye hiç atmadım demek ki buzlukta da oluyor o zaman öyle deneyeyim kalırsaYeşil zeytin hastasıyım ben çerez gibi yerimSende peyniri çok seviyorsun demek ki annemde çok sever ona bir gün peynir ziyafeti çekmeyi planlıyorum kahvaltıya davet edip

bende geliyim o zaman

Yeşil zeytin bende çook severim peyniri çayla severim. Ama tatlı recel çok nadir yerim. Özellikle patates kızartması veya Haşlanmış yumurtaya hayır demem. Ama canım bu aralar krep yada pişi istiyor.

Yeşil zeytin bende çook severim peyniri çayla severim. Ama tatlı recel çok nadir yerim. Özellikle patates kızartması veya Haşlanmış yumurtaya hayır demem. Ama canım bu aralar krep yada pişi istiyor.
Reçel sevmem bende nadir arada tadarım yani Patates kızartmasını her gün yesem bıkmam herhaldeHaşlanmış çok aramam belki yarı pişmiş olabilir tava da genelde seviyorum yumurtayıKrep çok güzel bir şey çekilmeyecek gibi değil ki yeni bir şey öğrendim onu yapıcam krep malzemesinin içine kaşar rendeliyorsun ya da tavay döktüğünde üzerine kalın kalın atıyorsun gözleme gibi duruyor
Benim eşimde öylesini seviyor bayatlamaya yakın olanını
Herkes farklı demek ki ilk çıkar çıkmaz yenince mideye oturuyor tabi
köy peyniri mi acaaba öyle bi peynir var köy peyniri diye geciyo tuzu az

Böyle acayip sert bir şey tuzlu bir peynir ama

onu bilmiyorum canım bak hemen bulmam lazm

Hiç duymamıştım deniyim canım. Ne görsem canım istiyor kan şekerimi düşüyodu öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…