2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet 1 hafta sabahları bir şey yapmama gerek kalmıyor

Aynen canım hemde lezzetini tam olarak anlayamıyorsun en güzeli sıcaklığı gitmiş, beklemiş olan

Bende pilav salata yapıyım yogurdum yok yarına nohut ıslatıyım hem kalanı dondurucuya atıcam
Afiyet olsun şimdiden canımBugünler de çok nohut yapan var ben eksik kaldım ama eşim sevmiyor ki Yarına da pilavın kalır bak öyle değerlendirirsin nohutla

Afiyet olsun şimdiden canımBugünler de çok nohut yapan var ben eksik kaldım ama eşim sevmiyor ki Yarına da pilavın kalır bak öyle değerlendirirsin nohutla
Bende öyle düşündüm canım. Benim eşim de etli sever ben etsiz o konuda anlaşamıyoruz

Evet 1-2 saat geçecek aradan

Ohh akşam yemeği de bulundu bizde gitmeyeceğiz kayınvalideme bende akşama yapacağım kızartma türlerinden

Bende karışık kızartma düşündüm ama yapsam mı aceba?

Yanına başka ne gider ki

Bende karışık kızartma düşündüm ama yapsam mı aceba?

Yanına başka ne gider ki

Kuzum ben nugget kızartacağım bir de soslu elma dilim patates yanına pilavla cacık düşündümKarışık kızartmanın yanına ben makarna da seviyorum hazır mantılardan da olurVallahi biz evde sadece kızartma yapar yanına kahvaltılık çay koyar yerdik öyle tadı daha bir başka tabi ki

Bizde öyle yapıyoruz kuzum aslında ama yinede bilmediğim başka ne yapılabilir diye sorayım dedim. Bundan önce karışık kızartma yaptım. Üstüne domates sosu yaptım. Yanına da çay dediğin gibi bir kaç kahvaltılık özellikle peynir Öyle yedik Yine aynı devam bence

Böyle salata, cacık yada patlıcan közlemeside olur biberi sarımsaklı yogurt yapıcan neyse ben eve gidiyorum .

Domates sosla çok güzel olur tabi ki ayrıca yemek eklemene gerek yok o zaman kuzum karışık kızartma senin ki zaten bugün de ne peynir konusu oldu canım çekti Bizim nugget - patates olduğundan çok sade kalır diye düşündüm ben yarın yarına farklı bir yemek yapıp pilavın yanına haftayı kapatmayı düşünüyorum çünkü
neyse fazla açtık konuyu hamişlerin canı çekmesin

Evet ya kızmasınlar bize Hamile kalsam canım hep bir şey çeker sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…