Evet 1 hafta sabahları bir şey yapmama gerek kalmıyor
Reçel sevmem bende nadir arada tadarım yaniPatates kızartmasını her gün yesem bıkmam herhalde Haşlanmış çok aramam belki yarı pişmiş olabilir tava da genelde seviyorum yumurtayı Krep çok güzel bir şey çekilmeyecek gibi değil ki yeni bir şey öğrendim onu yapıcam krep malzemesinin içine kaşar rendeliyorsun ya da tavay döktüğünde üzerine kalın kalın atıyorsun gözleme gibi duruyor
Herkes farklı demek ki ilk çıkar çıkmaz yenince mideye oturuyor tabi
Böyle acayip sert bir şey tuzlu bir peynir ama
Dur ben bugün kızartma yapıyımBende pis boğazım hep yemek derdindeyim işte
Evet 1-2 saat geçecek aradanAynen canım hemde lezzetini tam olarak anlayamıyorsun en güzeli sıcaklığı gitmiş, beklemiş olan
Dur ben bugün kızartma yapıyım
Bugünde böyle olsunOhh akşam yemeği de bulundu bizde gitmeyeceğiz kayınvalideme bende akşama yapacağım kızartma türlerinden
Yanına pilavla cacık yapıcam tabi yine yemeğe dönüşmüş olacakBugünde böyle olsun
Bende pilav salata yapıyım yogurdum yokYanına pilavla cacık yapıcam tabi yine yemeğe dönüşmüş olacakArada gerekli ya bizde nefes alalım
evet canım biliyorum o durumu Allah şifa versin hayırlısıyla hayırlı bi evlat kucağına almayı nasip etsin istediğin zamanda
Afiyet olsun şimdiden canımBende pilav salata yapıyım yogurdum yokyarına nohut ıslatıyım hem kalanı dondurucuya atıcam
Bende öyle düşündüm canım. Benim eşim de etli sever ben etsiz o konuda anlaşamıyoruzAfiyet olsun şimdiden canımBugünler de çok nohut yapan var ben eksik kaldım ama eşim sevmiyor ki Yarına da pilavın kalır bak öyle değerlendirirsin nohutla
Bende yemeklerde çok etli sevmem ama eşim etli yese nohut yemek için yapardım etleri ona verirdim ben pilav üstüBende öyle düşündüm canım. Benim eşim de etli sever ben etsiz o konuda anlaşamıyoruz
Evet 1-2 saat geçecek aradan
Ohh akşam yemeği de bulundu bizde gitmeyeceğiz kayınvalideme bende akşama yapacağım kızartma türlerinden
Ayyy ağzımın suyu aktı resmen, neyseki kuru fasulye yaptım bende :)))Bende yemeklerde çok etli sevmem ama eşim etli yese nohut yemek için yapardım etleri ona verirdim ben pilav üstüTurşu da koy yanına bak
Bende karışık kızartma düşündüm ama yapsam mı aceba?
Yanına başka ne gider ki
Kuru fasulyeyle de aynı işlemi yapabilirsin tabisiAyyy ağzımın suyu aktı resmen, neyseki kuru fasulye yaptım bende :)))
Aynen öyle yapıcam inşallah canım :)Kuru fasulyeyle de aynı işlemi yapabilirsin tabisi
Bugün de acıktığımıza göre artık eve gidebilirim daha 1 buçuk saat var amaAynen öyle yapıcam inşallah canım :)
Kuzum ben nugget kızartacağım bir de soslu elma dilim patates yanına pilavla cacık düşündümKarışık kızartmanın yanına ben makarna da seviyorum hazır mantılardan da olur Vallahi biz evde sadece kızartma yapar yanına kahvaltılık çay koyar yerdik öyle tadı daha bir başka tabi ki
Bende yemeklerde çok etli sevmem ama eşim etli yese nohut yemek için yapardım etleri ona verirdim ben pilav üstüTurşu da koy yanına bak
Bizde öyle yapıyoruz kuzum aslında ama yinede bilmediğim başka ne yapılabilir diye sorayım dedim. Bundan önce karışık kızartma yaptım. Üstüne domates sosu yaptım. Yanına da çay dediğin gibi bir kaç kahvaltılık özellikle peynirÖyle yedik Yine aynı devam bence
Domates sosla çok güzel olur tabi ki ayrıca yemek eklemene gerek yok o zaman kuzum karışık kızartma senin ki zaten bugün de ne peynir konusu oldu canım çekti
Bizde öyle yapıyoruz kuzum aslında ama yinede bilmediğim başka ne yapılabilir diye sorayım dedim. Bundan önce karışık kızartma yaptım. Üstüne domates sosu yaptım. Yanına da çay dediğin gibi bir kaç kahvaltılık özellikle peynirÖyle yedik Yine aynı devam bence
neyse fazla açtık konuyu hamişlerin canı çekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?