2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

yok yok konuşun acaba ne yesem diye düşünüyorum çünkü sürekli belki burdan ilham alırım

Aynen kuzu ben öyle yapayım en iyisi

Kızmasınlar kızmasınlar

bu kez yatarken yemiycem dedim, ama gelde uyu,saat 1olmus bile
Ac ayi oynarmi

Degsyo Canm benm iç karnim genisms cnku hastanede benm haftamdan küçük kişilerin kocaman gobekleri var
ay ben onu laf olsunlar diye söylerler sandım varmış yani iç karın genişliği

Aaaaaa baristiniz miii harika haber bu :)
evet minnoşum barıştık arada kızdırıyo beni annem babama kırgınmış sanki onlar ayırdı bizi sen kendin yaptın neyse sabah sabah germim kendimi

Günaydın Kızlarr Hayırlı Cumalar Rabbim Bugün Edilen Tüm Dua Etsin İnşaAllah

Günaydın canım, hayırlı cumalar olsun inşallah sanada...

Erkekler öyle, sanki annemiz babamız alttan gaz veriyormuş da o yüzden tartışıyormuşuz gibi... Boşver aynen dediğin gibi sakin...

Günaydın canım, hayırlı cumalar olsun inşallah sanada...

Erkekler öyle, sanki annemiz babamız alttan gaz veriyormuş da o yüzden tartışıyormuşuz gibi... Boşver aynen dediğin gibi sakin...
halbuki günahlarını alıyorlar tamam var öyle anneler ama bizimkiler tam aksine herşey ii olsun diye uğraşırlar sırf kızım iyi olsun diye gelde anlat işte anlamıyor Allah hidayet versin hepsine ne diyim

Mia- sanada günaydın canım, nasılsın?

anatkh018 kesilikle ailelerimiz hep iyiliğimizi düşünüyor, aman siz iyi olunda gerisi boş diyor neyse boşver onlarda birgün hakikati görecekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…