- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahaha acıktın kız koş koş bak bende bugün havuç tarator yapıcam unutmuşumBöyle salata, cacık yada patlıcan közlemeside olur biberi sarımsaklı yogurt yapıcanneyse ben eve gidiyorum .
yok yok konuşun acaba ne yesem diye düşünüyorum çünkü sürekli belki burdan ilham alırımDomates sosla çok güzel olur tabi ki ayrıca yemek eklemene gerek yok o zaman kuzum karışık kızartma senin ki zaten bugün de ne peynir konusu oldu canım çektiBizim nugget - patates olduğundan çok sade kalır diye düşündüm ben yarın yarına farklı bir yemek yapıp pilavın yanına haftayı kapatmayı düşünüyorum çünkü
Evet ya kızmasınlar bizeHamile kalsam canım hep bir şey çeker sanırım
Güzel fikirler çıkıyor tabi herkes söyleyinceyok yok konuşun acaba ne yesem diye düşünüyorum çünkü sürekli belki burdan ilham alırım
Domates sosla çok güzel olur tabi ki ayrıca yemek eklemene gerek yok o zaman kuzum karışık kızartma senin ki zaten bugün de ne peynir konusu oldu canım çektiBizim nugget - patates olduğundan çok sade kalır diye düşündüm ben yarın yarına farklı bir yemek yapıp pilavın yanına haftayı kapatmayı düşünüyorum çünkü
Evet ya kızmasınlar bizeHamile kalsam canım hep bir şey çeker sanırım
Aynen kuzu ben öyle yapayım en iyisi
Kızmasınlar kızmasınlar
Bende öyle olurum kesin kuzu ya şimdi bile canım istiyor sürekli bişeyler acaba diyorumHamile kalınca canım herşeyi ister kesin aklım hep yemeğe çalışıyor
Benimde hep istiyor ama azıcık imkansız benimkisi senin durumu bilmemBende öyle olurum kesin kuzu ya şimdi bile canım istiyor sürekli bişeyler acaba diyorum
kızlar annemdeydim evime gitcem die yazamımıcam çarşaf konumuza virgül koyuyoruz devam etcezzöpüyorum sizii
nehirnil111 tutkku
Yüksek ihtimal benimde yokBenimde hep istiyor ama azıcık imkansız benimkisi senin durumu bilmem
Nasip tabi bilinmezYüksek ihtimal benimde yok
Blmyrm ki Canm çok sert olmyo aslında ama markasına gorede degiseblrSanırım Örgü peynir canım bir çeşiti olabilir kestikleri için yuvarlak gibi geliyor örgü peynir çok mu sert acaba bir alıp deneyeceğim aşerdim resmen
Karnımi aciktirdiniz yaaGüzel fikirler çıkıyor tabi herkes söyleyinceBenim aylık yemek listem olduğundan hep bir fikrim var
ay ben onu laf olsunlar diye söylerler sandım varmış yani iç karın genişliğiDegsyo Canm benm iç karnim genisms cnku hastanede benm haftamdan küçük kişilerin kocaman gobekleri var
evet minnoşum barıştıkAaaaaa baristiniz miii harika haber bu :)
Günaydın canım, hayırlı cumalar olsun inşallah sanada...ay ben onu laf olsunlar diye söylerler sandım varmış yani iç karın genişliği
evet minnoşum barıştıkarada kızdırıyo beni annem babama kırgınmış sanki onlar ayırdı bizi sen kendin yaptın neyse sabah sabah germim kendimi
Günaydın Kızlarr Hayırlı Cumalar Rabbim Bugün Edilen Tüm Dua Etsin İnşaAllah
halbuki günahlarını alıyorlar tamam var öyle anneler ama bizimkiler tam aksine herşey ii olsun diye uğraşırlar sırf kızım iyi olsun diye gelde anlat işte anlamıyor Allah hidayet versin hepsine ne diyimGünaydın canım, hayırlı cumalar olsun inşallah sanada...
Erkekler öyle, sanki annemiz babamız alttan gaz veriyormuş da o yüzden tartışıyormuşuz gibi... Boşver aynen dediğin gibi sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?