2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bu kez yatarken yemiycem dedim, ama gelde uyu,saat 1olmus bile
Ac ayi oynarmi
Ye tutkum can taşıyorsun sen bende açken uyuyamam hayatta
Günaydın Kızlarr Hayırlı Cumalar Rabbim Bugün Edilen Tüm Dua Etsin İnşaAllah
Amin canım inşallah hayırlı cumalar

Günaydın hayırlı cumalar canım

Aman iyi gitsin de Bunları duyunca benimde korkum azalıyo :)

İyiyim canım sen nasılsın
Hiç korkun olmasın canım, tabi doğduktan sonrasını bilemediğim için bişey diyemeyeceğim ama harika bir duygudur.... Bugün rüyamda doğumumu, bebeğimi herşeyi gördüm o kadar çok etkilendim ki sersem gibiyim

Kız gece gece iyi yiyorsun MaşAllah... Henüz bende öyle durumlar olmadı, normalde de yiyip yatamam, uyuyamam asla... snede de durum tam tersi olmuş bak... Ohh yarasın bebişe..
Bende iyiyim çok şükür ne yapayım akşam kvlere gidiyoruz yine bi kasıldım:)))

nehirnil111 insallah canim ya,hos gerci o kadar takmiyorum,simdilik bebisin sagligi daha onemli, ama hayirlissyla dogumdn sonra takarmiyim bilmem

anatkh018 girlastim canim iyice, cok net hissediliyor
oturup kalkmak artik cok cok ayri bir zor ama Ya sabir diyorum..
iyiki herseyi erken haletmisim ,simdi zor yapardim bu halde.
Bebisin utulenecek kiyafetleri var,bir makinalik yikanacaklari var hala, nezaman yaparim bilmem

bir tanidigim dogum yapti ,17 gun erken geldi bebis ne besik almislar ne bisi.
kiyafetleri bile dpgumdan 1-2 hafta once haletmisler.
oyle olmasindan korkuyodum, bazilari cok rahat

İyiyim canım çok şükür Cuma günü olduğundan keyifliyim
Bugün bende enerjik hissediyorum uykumu aldım.
Mia- selam canimcim
Nasilsin
iyiyim tutku sen nasılsın

Tahmin edebiliyorum böyle başkasında gördüğüm zaman iç güdüsel olarak bende istiyorum. Rüyalar gerçek gibi zaten etkilenmemek mümkün mü
Ay rüya dedinde bugün rüya gördüm böyle yeni evlenmişiz çok güzel evimiz var sonra aileler akrabalar parti için bize geliyo ama sonra her yeri karıştırıyolar yok ütü yapmamıssın yok burası süpürülmemiş kabus gibiydi

duman91 sorma canim ya, bazen bir lokma ekmek yiyorum, aksam uzum yedim.
oyle atistiriyorum illa ,3 gun yemek yememis.gibi ac uyaniyorum her kalkisimda.
genelde tatli yerim ama aksam tatlisiz kalmisim,zordu benim.icin
birde her atistirmadan sonra dis fircalamak var, uyku sersemi ne hallerdeyim kim bilir

iyi sen bari yemiyomussun, aslinda nasil alisirsan oyle gidiyor galiba, ben hep boyleydim hep ac uyanirim.

Evet o hep oluyor zaten hadi hayırlı zamanda gelsin inşAllah...
Parti hee süpermiş de sonu güzel değilmiş, hayrolsun birşeyin etkisinde kalmışsındır bende çoğu zaman öyle oluyor çünkü... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…