- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ye tutkum can taşıyorsun sen bende açken uyuyamam hayattabu kez yatarken yemiycem dedim, ama gelde uyu,saat 1olmus bile
Ac ayi oynarmi
Amin canım inşallah hayırlı cumalarGünaydın Kızlarr Hayırlı Cumalar Rabbim Bugün Edilen Tüm Dua Etsin İnşaAllah
Çok şükür iyiyim canım benim, Valla şimdilik süper gidiyor tabi ilerleyn zamanlarda neler olur bilemiyorum :)
Nasılsın canımHayırlı cumalar nehirim
Çok şükür iyiyim canım benim, Valla şimdilik süper gidiyor tabi ilerleyn zamanlarda neler olur bilemiyorum :)
Nasılsın canım
İyiyim canım çok şükür Cuma günü olduğundan keyifliyimİyiyim canım sen nasılsın
Öyle oluyor canım bebek yediriyor işte boşver doğumdan sonra gidecek o kilolarnehirnil111 yedim nehirim yedim,dedigin gibi uyku tutmuyor.
her uyanisimda atistirip yatiyorum zaten,bosami geldi bu kilolar
Hiç korkun olmasın canım, tabi doğduktan sonrasını bilemediğim için bişey diyemeyeceğim ama harika bir duygudur.... Bugün rüyamda doğumumu, bebeğimi herşeyi gördüm o kadar çok etkilendim ki sersem gibiyimAman iyi gitsin deBunları duyunca benimde korkum azalıyo :)
İyiyim canım sen nasılsın
iyiyim canımm sen nasılsın?? bugünlerde çok yemeğe başladım ya abur cuburun önüne geçmem lazım artık yoksa kilolar alcak başını gidecekNasılsın
Kız gece gece iyi yiyorsun MaşAllah... Henüz bende öyle durumlar olmadı, normalde de yiyip yatamam, uyuyamam asla... snede de durum tam tersi olmuş bak... Ohh yarasın bebişe..nehirnil111 yedim nehirim yedim,dedigin gibi uyku tutmuyor.
her uyanisimda atistirip yatiyorum zaten,bosami geldi bu kilolar
anatkh018 nasilsin.canim
Mia- selam canimcim
Nasilsin
duman91 sen nasilsin kuzum
İnsana bazen öyle oluyor bende abur cubur olayını bıraktım 3 ay iyi yedim amaiyiyim canımm sen nasılsın?? bugünlerde çok yemeğe başladım ya abur cuburun önüne geçmem lazım artık yoksa kilolar alcak başını gidecek
Canım emzirdikçe gidiyormuş zaten doğumla bir çoğu gideceknehirnil111 insallah canim ya,hos gerci o kadar takmiyorum,simdilik bebisin sagligi daha onemli, ama hayirlissyla dogumdn sonra takarmiyim bilmem
Bugün bende enerjik hissediyorum uykumu aldım.İyiyim canım çok şükür Cuma günü olduğundan keyifliyim
iyiyim tutku sen nasılsın
Hiç korkun olmasın canım, tabi doğduktan sonrasını bilemediğim için bişey diyemeyeceğim ama harika bir duygudur.... Bugün rüyamda doğumumu, bebeğimi herşeyi gördüm o kadar çok etkilendim ki sersem gibiyim
Bende uykumu aldımBugün bende enerjik hissediyorum uykumu aldım.
Evet o hep oluyor zaten hadi hayırlı zamanda gelsin inşAllah...Bugün bende enerjik hissediyorum uykumu aldım.
iyiyim tutku sen nasılsın
Tahmin edebiliyorum böyle başkasında gördüğüm zaman iç güdüsel olarak bende istiyorum. Rüyalar gerçek gibi zaten etkilenmemek mümkün mü
Ay rüya dedinde bugün rüya gördüm böyle yeni evlenmişiz çok güzel evimiz var sonra aileler akrabalar parti için bize geliyo ama sonra her yeri karıştırıyolar yok ütü yapmamıssın yok burası süpürülmemiş kabus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?