2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Heee çok yemiyormuşsun bende oturup bi güzel yemek yiyorsun sandım :)
Ben yesemde uyuyamam zaten... 2 gündür sabahları çok fena tok uyanıyorum:) o yüzden evde kahvaltı yapmıyorum iş yerinde biraz zaman geçince yiyorum, sanırım akşam yemeğini fazla kaçırıyoruz eşimde öyle çünkü :)))
Seni şimdi uykulu uykulu diş fırçalarken hayal ettim de baya komik oluyordur:)

nehirnil111 evet oyleymis,bakalim hayirlisi

Mia- iyiyim bende canim,kahvalti ettim oturuyorum oyle..
Hayrolsun insallah ruyan, baskina gelip evi temiz bulacaklar herhalde

duman91 sahi canim kv delere gidicez yazmistin cevablamamisim.
yolu cekebiliyormusun hala
zor olmuyormu gel git

Ahh canım yol değil de orada rahat edemiyorum şöyle ayaklarımı uzatıp oturamıyorum, yatamıyorum o beni geriyor.. Köpeği bayramda orda bırakmıştık, geri getirmek için gidiyoruz, hemde bebişe beşik falan bakcaz.. Neyse ki evde fazla durmam umarım :))

Mia- iyiyim bende canim,kahvalti ettim oturuyorum oyle..
Hayrolsun insallah ruyan, baskina gelip evi temiz bulacaklar herhalde
Korktum ama ya bu aralar evi nasıl düzenli tutarım diye taktım belkide o yüzden :) Bende simit çay yedim birazcık çalışıyım.
Bende uykumu aldım
Bende uyudum rüya bile gördüm

Evet o hep oluyor zaten hadi hayırlı zamanda gelsin inşAllah...
Parti hee süpermiş de sonu güzel değilmiş, hayrolsun birşeyin etkisinde kalmışsındır bende çoğu zaman öyle oluyor çünkü... :)))
Çok kötüydü :) ama ev hayalimdeki evdi Bu aralar temizlige taktım düzenli olmak için önümüzdeki yaz taşınıcaz böyle çok eşyam olsun istemiyorum.

İnsana bazen öyle oluyor bende abur cubur olayını bıraktım 3 ay iyi yedim ama
acilen bırakmalıyım ama iş yerinde sürekli oturunca insanın yiyesi geliyor

nehirnil111

Neden taşıncaksınız canım, ev mi alıyorsunuz?
Bende ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum yoksa toplayamıyorum :) Ya da çok vaktimi alıyor... Hakkaten çok eşya iyi olmuyor toplaması, temizlemesi ayrı bir dert.. Kendi annemlerin evinden biliyorum.. :)

duman91 diimi ya dogrudur
Hic rahat edemez insan, gezin bari hem vakit gecmis olur,evde daha aaz durmus olursun :)
bak gecen kopegi soracaktim alistimi diye, geri geliyor he kopus

Mia- evet canim belliki cok duunmussun bu konuyu.
bisver takma duzeni o kadar,nede yapsan 1 gun sonra ev yine ayni ev oluyor.
sIkma kendini okadar :)

Ne yaptın kuzum niye yorgunsun o kadar

selam canim
Hayirdir neden yoruldun bakiim

Bugün kayınvalidem kayınpederim birde annemler akşam çaya gelecekler. Dün eve gittim hem yemek yaptım, yedik, ortalığı topladım sonra hazırlık yaptım. 8:30 da başladım 12 de bitti Nasıl yattım uyudum bilmiyorum

Hiç dinlenmeden yemek, hazırlık yaptığım için çookk yoruldum. Neyseki eşim yardım etti daha çabuk bitti

Oo ilk yemeğin değil mi geçen Ramazan ayı geldi aklıma insan çok stres oluyor Neler yaptın kuzum

Bende oturuyorum sürekli bazen yemekten sonra nescafe içiyorum bazen 1-2 şeker alıyorum ağzıma onun dışında yanımda bir şey bulundurmuyorum çok tehlikeli
ay ne bilim kuzum olmasa da olmuyo bazen yemek ii çıkmıyor atıştırmalık arıosun bulamayınca aç kalıosun şantiye çok merkezi olmadığı için yanımda bulundurmam şart nescafe türk kahvesi yeşil çay bunlar he bi yere kadar şekersiz içince insan yanına bişey arıo muhakkak yada ben öyleyim
annen yesin seni kuzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…