Heee çok yemiyormuşsun bende oturup bi güzel yemek yiyorsun sandım :)duman91 sorma canim ya, bazen bir lokma ekmek yiyorum, aksam uzum yedim.
oyle atistiriyorum illa ,3 gun yemek yememis.gibi ac uyaniyorum her kalkisimda.
genelde tatli yerim ama aksam tatlisiz kalmisim,zordu benim.icin
birde her atistirmadan sonra dis fircalamak var, uyku sersemi ne hallerdeyim kim bilir
iyi sen bari yemiyomussun, aslinda nasil alisirsan oyle gidiyor galiba, ben hep boyleydim hep ac uyanirim.
Güzel olacak herşey
Ne yaptın kuzum niye yorgunsun o kadarGünaydınlar
Yorgunluktan ölmek üzereyiiimm
Günaydınlar
Yorgunluktan ölmek üzereyiiimm
Ahh canım yol değil de orada rahat edemiyorum şöyle ayaklarımı uzatıp oturamıyorum, yatamıyorum o beni geriyor.. Köpeği bayramda orda bırakmıştık, geri getirmek için gidiyoruz, hemde bebişe beşik falan bakcaz.. Neyse ki evde fazla durmam umarım :))nehirnil111 evet oyleymis,bakalim hayirlisi
Mia- iyiyim bende canim,kahvalti ettim oturuyorum oyle..
Hayrolsun insallah ruyan, baskina gelip evi temiz bulacaklar herhalde
duman91 sahi canim kv delere gidicez yazmistin cevablamamisim.
yolu cekebiliyormusun hala
zor olmuyormu gel git
Güzel yöntemmiş canım benim :)))
Korktum ama ya bu aralar evi nasıl düzenli tutarım diye taktım belkide o yüzden :) Bende simit çay yedim birazcık çalışıyım.Mia- iyiyim bende canim,kahvalti ettim oturuyorum oyle..
Hayrolsun insallah ruyan, baskina gelip evi temiz bulacaklar herhalde
Bende uyudum rüya bile gördümBende uykumu aldım
Çok kötüydü :) ama ev hayalimdeki evdiEvet o hep oluyor zaten hadi hayırlı zamanda gelsin inşAllah...
Parti hee süpermiş de sonu güzel değilmiş, hayrolsun birşeyin etkisinde kalmışsındır bende çoğu zaman öyle oluyor çünkü... :)))
Genelde görmüyor musunBende uyudum rüya bile gördüm
acilen bırakmalıyım ama iş yerinde sürekli oturunca insanın yiyesi geliyorİnsana bazen öyle oluyor bende abur cubur olayını bıraktım 3 ay iyi yedim ama
nehirnil111 girlastim canim iyice, cok net hissediliyor
oturup kalkmak artik cok cok ayri bir zor ama Ya sabir diyorum..
iyiki herseyi erken haletmisim ,simdi zor yapardim bu halde.
Bebisin utulenecek kiyafetleri var,bir makinalik yikanacaklari var hala, nezaman yaparim bilmem
bir tanidigim dogum yapti ,17 gun erken geldi bebis ne besik almislar ne bisi.
kiyafetleri bile dpgumdan 1-2 hafta once haletmisler.
oyle olmasindan korkuyodum, bazilari cok rahat[/USER]
Bende oturuyorum sürekli bazen yemekten sonra nescafe içiyorum bazen 1-2 şeker alıyorum ağzıma onun dışında yanımda bir şey bulundurmuyorum çok tehlikeliacilen bırakmalıyım ama iş yerinde sürekli oturunca insanın yiyesi geliyor
Neden taşıncaksınız canım, ev mi alıyorsunuz?Korktum ama ya bu aralar evi nasıl düzenli tutarım diye taktım belkide o yüzden :) Bende simit çay yedim birazcık çalışıyım.
Bende uyudum rüya bile gördüm
Çok kötüydü :) ama ev hayalimdeki evdiBu aralar temizlige taktım düzenli olmak için önümüzdeki yaz taşınıcaz böyle çok eşyam olsun istemiyorum.
hoşbuldum anam
Ne yaptın kuzum niye yorgunsun o kadar
selam canim
Hayirdir neden yoruldun bakiim
Bugün kayınvalidem kayınpederim birde annemler akşam çaya gelecekler. Dün eve gittim hem yemek yaptım, yedik, ortalığı topladım sonra hazırlık yaptım. 8:30 da başladım 12 de bittiNasıl yattım uyudum bilmiyorum
Hiç dinlenmeden yemek, hazırlık yaptığım için çookk yoruldum. Neyseki eşim yardım etti daha çabuk bitti
ay ne bilim kuzum olmasa da olmuyo bazen yemek ii çıkmıyor atıştırmalık arıosun bulamayınca aç kalıosunBende oturuyorum sürekli bazen yemekten sonra nescafe içiyorum bazen 1-2 şeker alıyorum ağzıma onun dışında yanımda bir şey bulundurmuyorum çok tehlikeli
annen yesin seni kuzuummhoşbuldum anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?