ay ne bilim kuzum olmasa da olmuyo bazen yemek ii çıkmıyor atıştırmalık arıosun bulamayınca aç kalıosunşantiye çok merkezi olmadığı için yanımda bulundurmam şart nescafe türk kahvesi yeşil çay bunlar he bi yere kadar şekersiz içince insan yanına bişey arıo muhakkak yada ben öyleyim
annen yesin seni kuzuumm
Ben hafiften diyet yaptığım için tutuyorum kendimi evde de benden çok abur cubur yiyen eşim olduğu için ondan bana fırsat kalmıyoray ne bilim kuzum olmasa da olmuyo bazen yemek ii çıkmıyor atıştırmalık arıosun bulamayınca aç kalıosunşantiye çok merkezi olmadığı için yanımda bulundurmam şart nescafe türk kahvesi yeşil çay bunlar he bi yere kadar şekersiz içince insan yanına bişey arıo muhakkak yada ben öyleyim
hamarat gelin ya süpersin kuzum
Bugün kayınvalidem kayınpederim birde annemler akşam çaya gelecekler. Dün eve gittim hem yemek yaptım, yedik, ortalığı topladım sonra hazırlık yaptım. 8:30 da başladım 12 de bittiNasıl yattım uyudum bilmiyorum
Hiç dinlenmeden yemek, hazırlık yaptığım için çookk yoruldum. Neyseki eşim yardım etti daha çabuk bitti
anatkh018 olsun bunlar cok tatli rahatsizliklar
Rabbim insallah enn hayirli zamanda nasip eder canim.
esinle daha bi iyi olur hem araniz
bizimki de evde yer ama çikolata falan yemez onlar bana kalıo o genelde çerez yerBen hafiften diyet yaptığım için tutuyorum kendimi evde de benden çok abur cubur yiyen eşim olduğu için ondan bana fırsat kalmıyor
Genelde görmüyor musunBen sürekli görürüm dün gece de gördüm çok karışık olsa da
Başka bir kiralık eve taşıncaz şimdi oturdugumuz yer 2+1 ve küçük odalı 3+1 olsun birde önümüzdeki yıl bebek planımız vardaNeden taşıncaksınız canım, ev mi alıyorsunuz?
Bende ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum yoksa toplayamıyorum :) Ya da çok vaktimi alıyor... Hakkaten çok eşya iyi olmuyor toplaması, temizlemesi ayrı bir dert.. Kendi annemlerin evinden biliyorum.. :)
Evet günlük işleri yapıyorum ama yetişemiyorum dün uykum vardı tatil yaptım kendimeMia- evet canim belliki cok duunmussun bu konuyu.
bisver takma duzeni o kadar,nede yapsan 1 gun sonra ev yine ayni ev oluyor.
sIkma kendini okadar :)
Oo ilk yemeğin değil mi geçen Ramazan ayı geldi aklıma insan çok stres oluyorNeler yaptın kuzum
Aynen canım, şimdi birde kapalıyım ben . Hani normalde kendi evimde açık rahat rahat dolaşıyorum, oraya gidince kıyafetin bile değişiyor ki kocaman göbeğim var hamileliklerim hep iş yerinde giymelik öyle resmi resmi evin içinde 7/24 dolaşmak da kötü...duman91 diimi ya dogrudur
Hic rahat edemez insan, gezin bari hem vakit gecmis olur,evde daha aaz durmus olursun :)
bak gecen kopegi soracaktim alistimi diye, geri geliyor he kopus
Mia- evet canim belliki cok duunmussun bu konuyu.
bisver takma duzeni o kadar,nede yapsan 1 gun sonra ev yine ayni ev oluyor.
sIkma kendini okadar :)
Hmm hadi hayırlısı o zaman canım, evet 3+1 şart oluyor zamanla :)))Görüyordum ama hatırlamıyordum son 2 haftadır çok rüya görüyorum ve geneli korkutucu oluyor
Başka bir kiralık eve taşıncaz şimdi oturdugumuz yer 2+1 ve küçük odalı 3+1 olsun birde önümüzdeki yıl bebek planımız vardabenimde annem herseyi saklar senın gibi istifci olmıcam derdim ama olmaya başlıyorum. Önlemem lazım bu durumu
Evet günlük işleri yapıyorum ama yetişemiyorum dün uykum vardı tatil yaptım kendimesadece yemek ve bulaşıkları hallettim.
Mrs Sahin oy misafirler var desene.
kendi ailen neyse de insan kv kp derden yinede geriliyor iste.
ne hazirladin hakkaten
hamarat gelin ya süpersin kuzum
öyledir tabi canımRabbim duysun sesini canım bu mübarek günde inşaAllah canım yaaa iyi olmaz mı en çok istediğimiz sağlıklı bi evlat Rabbim isteyen herkese versin
bizimki de evde yer ama çikolata falan yemez onlar bana kalıo o genelde çerez yer
Çerezci benimdir canım eşim çikolata canavarıbizimki de evde yer ama çikolata falan yemez onlar bana kalıo o genelde çerez yer
Arada oluyor öyle canım psikolojik olabilir herşey olabilir hala rüyalar açıklanamamıi bir durumGörüyordum ama hatırlamıyordum son 2 haftadır çok rüya görüyorum ve geneli korkutucu oluyor
Yemek değil kuzum çaya davet ettim. Yemeğe davet ettim aslında ama kayınvalidem çalışıyosun gerek yok dedi bir gün çaya geliriz dedi. Dünde eşim dedi davet edelim mi olur dedim hazırlık yaptık. Açıkcası biraz ani olduğu için pek bişey yapamadım daha doğrusu evde yemeğimde yoktu yemeklede uğraşınca ancak bu kadar oldu.
Poğaça yaptım yine kuzum. Dereotlu peynirli, kaşarlı ve karışık şeklinde. Mozaik kek yaptım. Yanına patates salatası düşündüm onu bugün yapıcam. Birde eşim şekerpare alacak. Kısa sürede başka ne yapabilirim bilmiyorum
Hmm hadi hayırlısı o zaman canım, evet 3+1 şart oluyor zamanla :)))
Bende hiç sevmem atmak ya da vermek lazım bazı şeyleri.... eşim yakında beni de atıcan diyor :))
valla ben yemeği hazırlar yer yıkar yatarım o durumdayım şu 1-2 haftadır annemlerdeyken alıştım galiba yiyip yatmaya acilen toparlanmalıyım gündüz hayalini kurduğum şeyleri akşam yapamaz oldum çok tembelim çokSağol kuzum benimmElimden geldiğinde vakit yettikçe yapmaya çalışıyorum. Ben bile bu kadar hamarat olduğumu bilmiyordum Eşim her geçen gün daha da şaşırıyor
sonuç olarak öyle yada böyle yeniyor işte kuzum ama kime yarıyo biz bayanlara hepÇerezci benimdir canım eşim çikolata canavarıBende eve çerez falan almam kınadan kalan çerezleri yiyerek kilo aldım 2 ay içinde Cipsimiz meşhur bir de film izlerken haftada rahat 2-3 kere yeriz bunu da bırakmalıyım eşim yerken dayanamıyorum
Evet bize yarıyor eşim hala zayıf çıtırsonuç olarak öyle yada böyle yeniyor işte kuzum ama kime yarıyo biz bayanlara hepcips ne zamandır yemiyorum kız iyi hatırlattın akşam alim de yiyelim tv karşısında
bende uzun zamndır yemiyorum aylaar olmuştur yani hiç aklıma düşmedi yani ama bu akşam alim ya bi kerecik olmaz mıEvet bize yarıyor eşim hala zayıf çıtırKötü oldu ama bu acayip yağlı sağlıksız suratımda bir kaç sivilce çıkarttı azalttım eşime de yedirmiyorum cipis
Boncuk o bakış ne
bende uzun zamndır yemiyorum aylaar olmuştur yani hiç aklıma düşmedi yani ama bu akşam alim ya bi kerecik olmaz mışuan yanımda yok ya canım çekti akşama kadar geçer belki hevesim
Boncuk o bakış ne
Ben çok iştahlıyım sanırım herkesin canını çektiriyorum genelde karşımda olan insanın da iştahı açılır yer benimle keyifle yerim çünkü bir eşime yaramıyor sanırım
Yok yemem evdeki de dursun diye günlerdir erteliyorum muz aldım çikolata sosu yaptım sırf eşime cipsi unutsun diye onu yiyoruz akşamlarıgel beraber yiyelim o zman akşam kzuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?