2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

anatkh018 olsun bunlar cok tatli rahatsizliklar
Rabbim insallah enn hayirli zamanda nasip eder canim.
esinle daha bi iyi olur hem araniz

Ben hafiften diyet yaptığım için tutuyorum kendimi evde de benden çok abur cubur yiyen eşim olduğu için ondan bana fırsat kalmıyor

hamarat gelin ya süpersin kuzum

anatkh018 olsun bunlar cok tatli rahatsizliklar
Rabbim insallah enn hayirli zamanda nasip eder canim.
esinle daha bi iyi olur hem araniz

öyledir tabi canım Rabbim duysun sesini canım bu mübarek günde inşaAllah canım yaaa iyi olmaz mı en çok istediğimiz sağlıklı bi evlat Rabbim isteyen herkese versin

Ben hafiften diyet yaptığım için tutuyorum kendimi evde de benden çok abur cubur yiyen eşim olduğu için ondan bana fırsat kalmıyor
bizimki de evde yer ama çikolata falan yemez onlar bana kalıo o genelde çerez yer

Genelde görmüyor musunBen sürekli görürüm dün gece de gördüm çok karışık olsa da

Görüyordum ama hatırlamıyordum son 2 haftadır çok rüya görüyorum ve geneli korkutucu oluyor

Başka bir kiralık eve taşıncaz şimdi oturdugumuz yer 2+1 ve küçük odalı 3+1 olsun birde önümüzdeki yıl bebek planımız varda benimde annem herseyi saklar senın gibi istifci olmıcam derdim ama olmaya başlıyorum. Önlemem lazım bu durumu

Mia- evet canim belliki cok duunmussun bu konuyu.
bisver takma duzeni o kadar,nede yapsan 1 gun sonra ev yine ayni ev oluyor.
sIkma kendini okadar :)
Evet günlük işleri yapıyorum ama yetişemiyorum dün uykum vardı tatil yaptım kendime sadece yemek ve bulaşıkları hallettim.

Oo ilk yemeğin değil mi geçen Ramazan ayı geldi aklıma insan çok stres oluyor Neler yaptın kuzum

Yemek değil kuzum çaya davet ettim. Yemeğe davet ettim aslında ama kayınvalidem çalışıyosun gerek yok dedi bir gün çaya geliriz dedi. Dünde eşim dedi davet edelim mi olur dedim hazırlık yaptık. Açıkcası biraz ani olduğu için pek bişey yapamadım daha doğrusu evde yemeğimde yoktu yemeklede uğraşınca ancak bu kadar oldu.

Poğaça yaptım yine kuzum. Dereotlu peynirli, kaşarlı ve karışık şeklinde. Mozaik kek yaptım. Yanına patates salatası düşündüm onu bugün yapıcam. Birde eşim şekerpare alacak. Kısa sürede başka ne yapabilirim bilmiyorum

Aynen canım, şimdi birde kapalıyım ben . Hani normalde kendi evimde açık rahat rahat dolaşıyorum, oraya gidince kıyafetin bile değişiyor ki kocaman göbeğim var hamileliklerim hep iş yerinde giymelik öyle resmi resmi evin içinde 7/24 dolaşmak da kötü... Bu kocam beni hiç anlamıyor
Valla bilmiyorum ilk önce bakarız bebeğe bişeyler diyordu şimdi hiç lafını etmiyor ayyy gitcez yaa çok geriliyorum ....

Hmm hadi hayırlısı o zaman canım, evet 3+1 şart oluyor zamanla :)))
Bende hiç sevmem atmak ya da vermek lazım bazı şeyleri.... eşim yakında beni de atıcan diyor :))

Mrs Sahin oy misafirler var desene.
kendi ailen neyse de insan kv kp derden yinede geriliyor iste.
ne hazirladin hakkaten

Hiç gerilmiyorum desem Cidden garip gelecek ama gayet rahatım bu konuda Menü 1 üst mesajda önerilerini bekliyorum

Sağol kuzum benimm Elimden geldiğinde vakit yettikçe yapmaya çalışıyorum. Ben bile bu kadar hamarat olduğumu bilmiyordum Eşim her geçen gün daha da şaşırıyor

bizimki de evde yer ama çikolata falan yemez onlar bana kalıo o genelde çerez yer
Çerezci benimdir canım eşim çikolata canavarıBende eve çerez falan almam kınadan kalan çerezleri yiyerek kilo aldım 2 ay içindeCipsimiz meşhur bir de film izlerken haftada rahat 2-3 kere yeriz bunu da bırakmalıyım eşim yerken dayanamıyorum
Görüyordum ama hatırlamıyordum son 2 haftadır çok rüya görüyorum ve geneli korkutucu oluyor
Arada oluyor öyle canım psikolojik olabilir herşey olabilir hala rüyalar açıklanamamıi bir durum

Anladım kuzum tabi ki çalıştığın için hafta içi çay anca olur en azından başlangıç için sonrasında hafta sonu yemeğe alırsın ne olacak yabancı değiller ki Gayet güzel şeyler yapmışsın kuzum zaten doyurur yeter çay yanı bir de çok aç geleceklerini sanmıyorum 2 tuzlu 2 tatlı olacak yeterli afiyet bal şeker olsunBen çaya almıştım bir akrabayı makarna salatası, ağlayan pasta, börek yapmıştım o bile yeterliydi diğer gündüz çayına misafirlerim daha ağırdı

Hmm hadi hayırlısı o zaman canım, evet 3+1 şart oluyor zamanla :)))
Bende hiç sevmem atmak ya da vermek lazım bazı şeyleri.... eşim yakında beni de atıcan diyor :))

Bende ne zaman ayırsam kıyafet yada esya tek tek bakar bu sana yakısıyodu nıye verıyosun verme diye benı ıkna çabalarına giriyor. Bende gülme krizine giriyorum

anatkh018 amiin canim insallah.

duman91 haklisin canim, ama biraz daha sabret herhalde ayina girinxe goturmez artik.
bos yere orda zorla durmana gerek yokki

Mrs Sahin yaa masallah ozaman.. elinden su mu icsek naapsak
Ben halaa halaa geriliyorum sahsen..

caya geleceklermis canim,bence gayet guzel ve yeterli.
kv dedigi gibi calissyorsun sonucta :)

Sağol kuzum benimm Elimden geldiğinde vakit yettikçe yapmaya çalışıyorum. Ben bile bu kadar hamarat olduğumu bilmiyordum Eşim her geçen gün daha da şaşırıyor
valla ben yemeği hazırlar yer yıkar yatarım o durumdayım şu 1-2 haftadır annemlerdeyken alıştım galiba yiyip yatmaya acilen toparlanmalıyım gündüz hayalini kurduğum şeyleri akşam yapamaz oldum çok tembelim çok
eşinin şaşırması çok güzel canım

sonuç olarak öyle yada böyle yeniyor işte kuzum ama kime yarıyo biz bayanlara hep cips ne zamandır yemiyorum kız iyi hatırlattın akşam alim de yiyelim tv karşısında

sonuç olarak öyle yada böyle yeniyor işte kuzum ama kime yarıyo biz bayanlara hep cips ne zamandır yemiyorum kız iyi hatırlattın akşam alim de yiyelim tv karşısında
Evet bize yarıyor eşim hala zayıf çıtır Kötü oldu ama bu acayip yağlı sağlıksız suratımda bir kaç sivilce çıkarttı azalttım eşime de yedirmiyorum cipis

Evet bize yarıyor eşim hala zayıf çıtır Kötü oldu ama bu acayip yağlı sağlıksız suratımda bir kaç sivilce çıkarttı azalttım eşime de yedirmiyorum cipis
bende uzun zamndır yemiyorum aylaar olmuştur yani hiç aklıma düşmedi yani ama bu akşam alim ya bi kerecik olmaz mı şuan yanımda yok ya canım çekti akşama kadar geçer belki hevesim

noldu kuzumm canın mı sıkkın

Boncuk o bakış ne
bende uzun zamndır yemiyorum aylaar olmuştur yani hiç aklıma düşmedi yani ama bu akşam alim ya bi kerecik olmaz mı şuan yanımda yok ya canım çekti akşama kadar geçer belki hevesim

Ben çok iştahlıyım sanırım herkesin canını çektiriyorum genelde karşımda olan insanın da iştahı açılır yer benimle keyifle yerim çünkü bir eşime yaramıyor sanırım

gel beraber yiyelim o zman akşam kzuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…