2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

yok bebişim , kızlara trip atcam, beni görmediler diye

Kuzum ben aslında hafta sonu c.tesi için akşam yemeğe davet ettim ama kayınvalidem o şekilde söyledi. Öyle söyleyince bizde bu güne çaya davet ettik. Yapabilecek bişeyim yok 3 kere teklifimi yaptım

Ağlayan pasta bende düşündüm ama yaşları var kuzum zaten herşeyi yiyip içmeleri yasak şeker, tansiyon v.s. olduğu için birde yaşlı insanlara ağlayan pasta yapmak garibime gidiyor açıkcası O yüzden yedikleri şeylerden yaptım. Makarna salatası düşünmüyorum çünkü patates ve poğaça var yeterince doyurucu daha hafif ne olabilir ki başka

Gerilme canım boşver. Evlenmeden daha 1 hafta öncesine kadar bile her söyleneni takardım ama evlendikten sonra garip bi özgüven geldi. Çünkü bazı haketmediğim şeyleri gördüm onlardan. Çok fazla iyi niyetle yaklaştım ve yapılan tüm aksiliklere rağmen asla güler yüzümü eksiltmedim kimseden. Çok büyük şeyler olmadı tabiki ama en azından karşılarında başım dik duruyorum. Asla beni ezmelerine ve "gelin" gibi davranmalarına izin vermiyorum. "Gelin" dememden kasıt bir çok kayınvalide gelin yapmak zorunda yada onların aileye geldiğin için her dediklerine evet demek gerekliymiş gibi bir tavır takınıyor. Sırf bunu önlemek için yüz vermiyorum ve çok iyi başardığımı düşünüyorum açıkcası.

Dün aradığımda bile gerek yok kızım çalışıyosun yorma kendini dedi. Evde olduğun bir zamanda geliriz dedi. Bende olsun anne dedim elimden geldiğince hazırlıyorum birşeyler maksat birlikte olmak dedim bağladım konuyu. Uzun lafın kısası sen kendini önemsemezsen el hiç önemsemiyor 2 yıl nişanlı kaldım. Evime ve evlerine gitmem sayılıdır

Olsun canım bir kaç haftada o maratona alışırsın merak etme. Dediğin gibi ara verdiğin için şimdi zor gelir biraz. Bende daha 1 aylık evliyim ama çok şükür çabuk adapte oldum Bekarlığımda da bunların hiç birini yapmazdım

Evet Canm ben zayfim hemen belli olur dedm daha belli olcak

Günaydın canım, hayırlı cumalar olsun inşallah sanada...

Erkekler öyle, sanki annemiz babamız alttan gaz veriyormuş da o yüzden tartışıyormuşuz gibi... Boşver aynen dediğin gibi sakin...
Günaydın :) kendi anneleri onları dolduruşa getiriyo bizimkilerde öyle saniyolar

Beni görmediniz
Kuzucum görmedim ya kusura bakma cuma sersemliği Nasılsın neler yapıyorsun

Siz söylemişsiniz gerisi onların bileceği iş kuzum ayrıca mesafeyle çok iyi yapıyorsun dediğin gibi önce biz kendimizi önemseyeceğizEvet bol şekerli genelde ben tiramisumu yapıyorum o baymıyor kedidili ileYedikleri şeylermiş zaten daha fazla düşünmeye gerek yok patates satası yapacaksın ekstaradan öyle salataya mercimek köftesi tarzı şeylere hiç girme o yeterli bence akşam çayı için yeterli kuzumPoğaça yapmasan börek yap diyecektim o da hazır akşam git salatanı yap milleti bekle sadece

yorumum en altta kalmış zaten kuzuş,takılıyorum öyle işte:)

iyiyim,sen nasılsın :)

Günaydın dünden beri poğaça borek tatlı aciktirdiniz yaa

Tiramusu tarifini bir gün deneyeceğim kuzum çok merak ediyorum daha önce hiç yapmadım. Önce yapayım olursa beğenirsem bundan sonra bende yaparım Görsel anlamda da çok hoş duruyor

Bu seferlik bu menüyle ağırlıyım o zaman. Başka bir davette daha farklı şeyler yaparım

Bana da yeter gibi geldi çünkü en erken gelecekler 8 olur. Ben zaten 7:10 gibi eve gidiyorum. E eşim gelicek o gidip alıcak. Geç saat oluyor fazla ağır olmasın istedim

Yok canım önemli degl insanın yapasi geliyoda işte kim uğraşacak

Yok mu etrafında tanıdıkların rica et yapsınlar senin için

Güzeldi kuzucum, herkes konuşuyor kim ne diyor anlamıyoruz bazen
çok iyi oluyor ama ayda 1 görüşüyoruz,kopmuyoruz.

sende yapmışsın bişeyler, yardımcı olamadım hiç

İyi gelir tabi kuzum. Bende çok istiyorum ama etrafımda henüz mızmızlanmayacak öyle insan yok

Olsun kuzum Tuzlu kurabiye yapmayı düşünüyordum ama dün eve git 2 çeşit yemek yap üstüne baktım uğraşacak halim kalmadı. Kek yaptım bende. Gayet güzel kabardı oda İnşallah tadı da olmuştur gerçi her zaman yaptığım bir tarif

Bugünde eve gidip patates haşlamam lazım o haşlanırkende evi bir süpürmem gerek. Saçlarım maşallah pek dökülüyor rahat edemiyorum

yorumum en altta kalmış zaten kuzuş,takılıyorum öyle işte:)

iyiyim,sen nasılsın :)
Bende öyle takılıyorum canım öğle yemeğini bekliyorum sonra mutabakatlara başlayacağım
Günaydın dünden beri poğaça borek tatlı aciktirdiniz yaa
Tamam sustum

Çok lezzetli nefis bir şey beğeneceğine eminim yakın zamanda yap derim kuzumTabi ki gayet güzel menü daha ne olsun kuzum yeterli geç geliyorlar zaten yemek yemişlerdir poğaça patates salatası bunlar doyurur diğerleri de ağız tatlandırır oo bende geleyim en sevdiğim tatlı şekerparem varBugünlerde her yere gidesim var yapsalar da yesem

Annem yapar bu kvde benden bekler kendi bilmez bile zaten onlara giderken soyleyimde yapsn barı

Siz yapin gelen olmazsa ben gelir yerim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…