2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

kek daha pratik , iyi etmişssin.2 tuzlu 2 tatlı yeterli hafta içi gelen misafire:)
pooofff,o saçları napcaz yaa

burda pasta börekten konuştukça canımız daha çok istiyor
şuan yemek istediğim bi dolu şey var ama yazmıycam,hamileler var,ayıp oluyor yeme faslını kapatalım bence

Yok yemem evdeki de dursun diye günlerdir erteliyorum muz aldım çikolata sosu yaptım sırf eşime cipsi unutsun diye onu yiyoruz akşamları

ooo oda güzelmişşş çileklede güzel oluo o dediğin

yok bebişim , kızlara trip atcam, beni görmediler diye
aa at o zamn at nasıl görmezler şaka bi yana bende hiç yetişemiyoruım kuzum o kadar çok yazıyorlarki muhabbeti hep sonundan yakalıyorum mesela
alışcaz tabi mecbur yoksa bizimki söylenmeye başlar ütülerim yapılmadı elbisem yıkanmadı vs vs

Evet Canm ben zayfim hemen belli olur dedm daha belli olcak
sana da çok yakışır eminim o göbişş

Evet kuzum yeterli bencede Bende çok severim şekerpareyi annem bayramda yapmıştı Allahım nefis olmuştu nefis. Hatta anneme söylesem işi yoksa yapsa bana Harika tutturmuştu varya tarifini alayım bende

Bu arada kuzum tantitoniden aldığım kek kalıpları 10 numara 5 yıldız Ben baton olanı hemde yuvarlak kek kalıbını denedim gayet güzel oldu. Dış renginde herhangi bir yanma yada boya atması olmadı

Annem yapar bu kvde benden bekler kendi bilmez bile zaten onlara giderken soyleyimde yapsn barı

Bencede söyle canım

Bekliyoruz heyecanla eşim benden daha çok bekliyo internette felan bakiyo çocuk zayf mi yoksa ondan mi çıkmadı diyo benide korktyo ama öyle bsy olsa doktor zaten soylerdi

Bekliyoruz heyecanla eşim benden daha çok bekliyo internette felan bakiyo çocuk zayf mi yoksa ondan mi çıkmadı diyo benide korktyo ama öyle bsy olsa doktor zaten soylerdi
yaa yazık oda istiyor seni göbişli görmek demekki öyle olsa söyler tabi yemene dikkat etmen için uyaarır da hatta

kek daha pratik , iyi etmişssin.2 tuzlu 2 tatlı yeterli hafta içi gelen misafire:)
pooofff,o saçları napcaz yaa

Valla bi çözüm bulan varsa su saç kıllarına bizede söylesin

Hoopp konu değişti temizliğe geldi

Erkeklerin geneli öyle. 4*4 lükte olsa konuşacaklar ya illa bişey bulurlar

Öğlen mercimek köftesi yapcam bende.aklıma nerden geldyse Canm çekti
Ben geçen sayfa da yazmıştım onu gördün kesin
ooo oda güzelmişşş çileklede güzel oluo o dediğin
Tabi çilekle de güzel olur ben çikolata sosunu herşeyle tüketebilirim

Uff bende istiyorumBana da gönder kuzu tarifi yaparım belki bir gün

Oo çok sevindim kuzum güle güle kullanalım benden önce davrandın ben kek zor yapardım zaten

Tamam kuzum gönderirim

Aynen iyi çıkmasına çok sevindim bende keki çok severim ama her zaman istemez canım Artık bolca misafirlere farklı farklı yaparım

hadi yaa yapıyımda öglen yiyim barı cok severm

Selam kızlar.

Giremesem de yazdıklarınızı okuyordum ama bu sefer okuyamadım

Nasıl herkes?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…