kek daha pratik , iyi etmişssin.2 tuzlu 2 tatlı yeterli hafta içi gelen misafire:)
Yok mu etrafında tanıdıkların rica et yapsınlar senin için
İyi gelir tabi kuzum. Bende çok istiyorum ama etrafımda henüz mızmızlanmayacak öyle insan yok
Olsun kuzumTuzlu kurabiye yapmayı düşünüyordum ama dün eve git 2 çeşit yemek yap üstüne baktım uğraşacak halim kalmadı. Kek yaptım bende. Gayet güzel kabardı oda İnşallah tadı da olmuştur gerçi her zaman yaptığım bir tarif
Bugünde eve gidip patates haşlamam lazım o haşlanırkende evi bir süpürmem gerek. Saçlarım maşallah pek dökülüyor rahat edemiyorum
Ben şu aralar yiyici moddayım biri yapsa da yesem gibisindenSiz yapin gelen olmazsa ben gelir yerim hepsini
burda pasta börekten konuştukça canımız daha çok istiyorBende öyle takılıyorum canım öğle yemeğini bekliyorum sonra mutabakatlara başlayacağım
Tamam sustum
Çok lezzetli nefis bir şey beğeneceğine eminim yakın zamanda yap derim kuzumTabi ki gayet güzel menü daha ne olsun kuzum yeterli geç geliyorlar zaten yemek yemişlerdir poğaça patates salatası bunlar doyurur diğerleri de ağız tatlandırır oo bende geleyim en sevdiğim tatlı şekerparem var Bugünlerde her yere gidesim var yapsalar da yesem
O zaman birlikte gidiyoruz kim yapiyosaBen şu aralar yiyici moddayım biri yapsa da yesem gibisinden
Evet bende artık dikkat edeceğim hiç benlik değil bu işler ya susamıyorumburda pasta börekten konuştukça canımız daha çok istiyor
şuan yemek istediğim bi dolu şey var ama yazmıycam,hamileler var,ayıp oluyoryeme faslını kapatalım bence
OlurO zaman birlikte gidiyoruz kim yapiyosa
Öğlen mercimek köftesi yapcam bende.aklıma nerden geldyse Canm çektiEvet bende artık dikkat edeceğim hiç benlik değil bu işler ya susamıyorum
Olur
Yok yemem evdeki de dursun diye günlerdir erteliyorum muz aldım çikolata sosu yaptım sırf eşime cipsi unutsun diye onu yiyoruz akşamları
aa at o zamn at nasıl görmezleryok bebişim , kızlara trip atcam, beni görmediler diye
alışcaz tabi mecbur yoksa bizimki söylenmeye başlar ütülerim yapılmadı elbisem yıkanmadı vs vs
Olsun canım bir kaç haftada o maratona alışırsın merak etme. Dediğin gibi ara verdiğin için şimdi zor gelir biraz. Bende daha 1 aylık evliyim ama çok şükür çabuk adapte oldumBekarlığımda da bunların hiç birini yapmazdım
sana da çok yakışır eminim o göbişşEvet Canm ben zayfim hemen belli olur dedm daha belli olcak
Bende öyle takılıyorum canım öğle yemeğini bekliyorum sonra mutabakatlara başlayacağım
Tamam sustum
Çok lezzetli nefis bir şey beğeneceğine eminim yakın zamanda yap derim kuzumTabi ki gayet güzel menü daha ne olsun kuzum yeterli geç geliyorlar zaten yemek yemişlerdir poğaça patates salatası bunlar doyurur diğerleri de ağız tatlandırır oo bende geleyim en sevdiğim tatlı şekerparem var Bugünlerde her yere gidesim var yapsalar da yesem
Annem yapar bu kvde benden bekler kendi bilmez bile zaten onlara giderken soyleyimde yapsn barı
Bekliyoruz heyecanla eşim benden daha çok bekliyo internette felan bakiyo çocuk zayf mi yoksa ondan mi çıkmadı diyo benide korktyoooo oda güzelmişşşçileklede güzel oluo o dediğin
aa at o zamn at nasıl görmezlerşaka bi yana bende hiç yetişemiyoruım kuzum o kadar çok yazıyorlarki muhabbeti hep sonundan yakalıyorum mesela
alışcaz tabi mecbur yoksa bizimki söylenmeye başlar ütülerim yapılmadı elbisem yıkanmadı vs vs
sana da çok yakışır eminim o göbişş
yaa yazık oda istiyor seni göbişli görmek demekkiBekliyoruz heyecanla eşim benden daha çok bekliyo internette felan bakiyo çocuk zayf mi yoksa ondan mi çıkmadı diyo benide korktyoama öyle bsy olsa doktor zaten soylerdi
kek daha pratik , iyi etmişssin.2 tuzlu 2 tatlı yeterli hafta içi gelen misafire:)
pooofff,o saçları napcaz yaa
ooo oda güzelmişşşçileklede güzel oluo o dediğin
aa at o zamn at nasıl görmezlerşaka bi yana bende hiç yetişemiyoruım kuzum o kadar çok yazıyorlarki muhabbeti hep sonundan yakalıyorum mesela
sana da çok yakışır eminim o göbişş
Ben geçen sayfa da yazmıştım onu gördün kesinÖğlen mercimek köftesi yapcam bende.aklıma nerden geldyse Canm çekti
Tabi çilekle de güzel olur ben çikolata sosunu herşeyle tüketebilirimooo oda güzelmişşşçileklede güzel oluo o dediğin
Evet kuzum yeterli bencedeBende çok severim şekerpareyi annem bayramda yapmıştı Allahım nefis olmuştu nefis. Hatta anneme söylesem işi yoksa yapsa bana Harika tutturmuştu varya tarifini alayım bende
Bu arada kuzum tantitoniden aldığım kek kalıpları 10 numara 5 yıldızBen baton olanı hemde yuvarlak kek kalıbını denedim gayet güzel oldu. Dış renginde herhangi bir yanma yada boya atması olmadı
Valla bi çözüm bulan varsa su saç kıllarına bizede söylesin
Hoopp konu değişti temizliğe geldi
Erkeklerin geneli öyle. 4*4 lükte olsa konuşacaklar ya illa bişey bulurlar
Tamam kuzum gönderirimBen geçen sayfa da yazmıştım onu gördün kesin
Tabi çilekle de güzel olur ben çikolata sosunu herşeyle tüketebilirim
Uff bende istiyorumBana da gönder kuzu tarifi yaparım belki bir gün
Oo çok sevindim kuzum güle güle kullanalımbenden önce davrandın ben kek zor yapardım zaten
herseyi normal dedi en son yemem cok iyi zaten masallah gecede bazen uyanıyorm acıkıyormda üsendgmden kalkp yemyrmyaa yazık oda istiyor seni göbişli görmek demekkiöyle olsa söyler tabi yemene dikkat etmen için uyaarır da hatta
hadi yaaBen geçen sayfa da yazmıştım onu gördün kesin
Tabi çilekle de güzel olur ben çikolata sosunu herşeyle tüketebilirim
Uff bende istiyorumBana da gönder kuzu tarifi yaparım belki bir gün
Oo çok sevindim kuzum güle güle kullanalımbenden önce davrandın ben kek zor yapardım zaten
Bende misafire deneyeyim bariTamam kuzum gönderirim
Aynen iyi çıkmasına çok sevindim bendekeki çok severim ama her zaman istemez canım Artık bolca misafirlere farklı farklı yaparım
selam canım hosgeldin :) cok fazla konsma oluyo ben sürekli burdayım ama yakalayamyrm bütün konsmalarıSelam kızlar.
Giremesem de yazdıklarınızı okuyordum ama bu sefer okuyamadım
Nasıl herkes?
Bende misafire deneyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?