- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Dene kuzum
**
Dökülen saç kıllarına çözüm bulanınız var mıııı
Neden döküldüğü bulmak tek çözüm doktora gitmeli benim hastalığımdan ilacımdan ötürü onu biliyorum
Katılıyore
Benim mevsim geçişlerinde hep olur kuzum onu çok sıkıntı etmiyorum da evde dökülmemesine çözüm var mıSanırım imkansızı istiyorum
Ev için özel bir formül yok tabi
Benim mevsim geçişlerinde hep olur kuzum onu çok sıkıntı etmiyorum da evde dökülmemesine çözüm var mıSanırım imkansızı istiyorum
Katılıyoreimkansızz bişey.
Dökülüyosa her yerde dökülür kuzuş.
Ev için özel bir formül yok tabiSaçımı topluyorum genelde o zaman daha az dökülüyor ama
Bende kestirdim düğünden sonra az bir şey çok çare olmadı benim kendimde sorunum yaniBen böyle söylendiğimde sevgili eşimin çok güzel bir önerisi var. Saçlarını kestir HayatımBeni dinle diyor Kendileri düğünden beri saçlarımı kestirmemde ısrarcı. O yüzden fırsatları kaçırmıyor
rüyamda bende saçlarımı kesiyodm kendm küt bi sekilde cok yakısmıstı ama cesaret edemem sanırım suan öyle güzel uzadı ki belimde
Ben böyle söylendiğimde sevgili eşimin çok güzel bir önerisi var. Saçlarını kestir HayatımBeni dinle diyor Kendileri düğünden beri saçlarımı kestirmemde ısrarcı. O yüzden fırsatları kaçırmıyor
bende kestirdim ama hala aynı derecede dökülüyor .Bende kestirdim düğünden sonra az bir şey çok çare olmadı benim kendimde sorunum yani
Bir eksiklikten olabilir doktora gittin mi hiç bunun içinbende kestirdim ama hala aynı derecede dökülüyor .
ama sen senin sebebini biliyorsun, ilaçlar.
ya benim
Bende kestirdim düğünden sonra az bir şey çok çare olmadı benim kendimde sorunum yani
rüyamda bende saçlarımı kesiyodm kendm küt bi sekilde cok yakısmıstı ama cesaret edemem sanırım suan öyle güzel uzadı ki belimde
öylede kısa sac hic sevmyrm bide hep bu kadar uzun olsun isterdm ilk defa uzadı hic cesaretm yok
Ben düğünden 2 ay önce kestirmiştim kuzum saçımda kırık yok. Eşim kısa kestirip bob modeli yaptırmamı istiyor omuzlarımın hizasındaAma saçlarım çok güzel uzadı nasıl kıyarım
Ben o cesareti 1 kere ettim memnunda kaldım açıkcasıGüvendiğin bir kuaför varsa kestir derim doğumdan bir süre sonra Hemde bebeğin olacak evde daha rahat olursun
Ben düğünden 2 ay önce kestirmiştim kuzum saçımda kırık yok. Eşim kısa kestirip bob modeli yaptırmamı istiyor omuzlarımın hizasındaAma saçlarım çok güzel uzadı nasıl kıyarım
Bir eksiklikten olabilir doktora gittin mi hiç bunun için
öylede kısa sac hic sevmyrm bide hep bu kadar uzun olsun isterdm ilk defa uzadı hic cesaretm yok
O model büyük cesaret olur ama yakışır da yine de ben cesaret edemezdim bana yakışmaz zaten
Daha önce kestirdim kuzum. Üniv zamanında saçım öyleydi çok rahat ettim çokta yakışmıştı ama saçlarım geç uzar benim. Öyle kestirsem bile çok kısa kestirmiycem biraz daha uzun bırakırım
Bu boylar daha iyi
Gitmedim. Aslında dermatolojiye gitsem hiç fena olmaz.
Bu arada bob bana yakışmaz demişsin ama düşündüm de sanki yakışır gibi geldi
bunları bende cok begenyrm ama hic cesaret edemyrm bide bunu sürekli düzlestirmek gerekirbenim sacım cok bide güzel durmaz sanırım
O zaman kestirme canım çünkü bende aynı sebepten kestirmek istemiyorum
Daha önce kestirdim kuzum. Üniv zamanında saçım öyleydi çok rahat ettim çokta yakışmıştı ama saçlarım geç uzar benim. Öyle kestirsem bile çok kısa kestirmiycem biraz daha uzun bırakırım
Bu boylar daha iyi
Ben daha kısa diye düşünmüştüm ama çok güzel bunlar acaba bana da gider mi
Git canım en azından için rahat etmiş olur
Büş eklemişte çok beğendim yakışır mı yaakestirsem mi ki
bunları bende cok begenyrm ama hic cesaret edemyrm bide bunu sürekli düzlestirmek gerekirbenim sacım cok bide güzel durmaz sanırım
oh ne güzel benm ki kıvırcık cok sıkıntı cekyrm
Evet kızım aslında daha kısadır bob ben öyle kestirmiştim ama şuan o kadar kısa istemiyorum o yüzden uzun bob olur kestirirsem
Yakışır bence yüzün, çene kısmın uzun hoş durur benceHep zaten açık kullanıyorsun saçını
Evet canımn sürekli düzleştirmen gerekir öbür türlü hoş durmuyor model. Benim saçlarım düz olduğu için sıkıntı yaşamıyordum
Evet kızım aslında daha kısadır bob ben öyle kestirmiştim ama şuan o kadar kısa istemiyorum o yüzden uzun bob olur kestirirsem
Yakışır bence yüzün, çene kısmın uzun hoş durur benceHep zaten açık kullanıyorsun saçını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?