2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Neden döküldüğü bulmak tek çözüm doktora gitmeli benim hastalığımdan ilacımdan ötürü onu biliyorum

Benim mevsim geçişlerinde hep olur kuzum onu çok sıkıntı etmiyorum da evde dökülmemesine çözüm var mı Sanırım imkansızı istiyorum

Katılıyore imkansızz bişey.
Dökülüyosa her yerde dökülür kuzuş.

Ev için özel bir formül yok tabi Saçımı topluyorum genelde o zaman daha az dökülüyor ama

Ben böyle söylendiğimde sevgili eşimin çok güzel bir önerisi var. Saçlarını kestir Hayatım Beni dinle diyor Kendileri düğünden beri saçlarımı kestirmemde ısrarcı. O yüzden fırsatları kaçırmıyor

Bende kestirdim düğünden sonra az bir şey çok çare olmadı benim kendimde sorunum yani

rüyamda bende saçlarımı kesiyodm kendm küt bi sekilde cok yakısmıstı ama cesaret edemem sanırım suan öyle güzel uzadı ki belimde

Bende kestirdim düğünden sonra az bir şey çok çare olmadı benim kendimde sorunum yani

Ben düğünden 2 ay önce kestirmiştim kuzum saçımda kırık yok. Eşim kısa kestirip bob modeli yaptırmamı istiyor omuzlarımın hizasında Ama saçlarım çok güzel uzadı nasıl kıyarım

rüyamda bende saçlarımı kesiyodm kendm küt bi sekilde cok yakısmıstı ama cesaret edemem sanırım suan öyle güzel uzadı ki belimde

Ben o cesareti 1 kere ettim memnunda kaldım açıkcası Güvendiğin bir kuaför varsa kestir derim doğumdan bir süre sonra Hemde bebeğin olacak evde daha rahat olursun

öylede kısa sac hic sevmyrm bide hep bu kadar uzun olsun isterdm ilk defa uzadı hic cesaretm yok

Ben düğünden 2 ay önce kestirmiştim kuzum saçımda kırık yok. Eşim kısa kestirip bob modeli yaptırmamı istiyor omuzlarımın hizasında Ama saçlarım çok güzel uzadı nasıl kıyarım

O model büyük cesaret olur ama yakışır da yine de ben cesaret edemezdim bana yakışmaz zaten

öylede kısa sac hic sevmyrm bide hep bu kadar uzun olsun isterdm ilk defa uzadı hic cesaretm yok

O zaman kestirme canım çünkü bende aynı sebepten kestirmek istemiyorum

O model büyük cesaret olur ama yakışır da yine de ben cesaret edemezdim bana yakışmaz zaten

Daha önce kestirdim kuzum. Üniv zamanında saçım öyleydi çok rahat ettim çokta yakışmıştı ama saçlarım geç uzar benim. Öyle kestirsem bile çok kısa kestirmiycem biraz daha uzun bırakırım

Bu boylar daha iyi

Ben daha kısa diye düşünmüştüm ama çok güzel bunlar acaba bana da gider mi
Gitmedim. Aslında dermatolojiye gitsem hiç fena olmaz.

Bu arada bob bana yakışmaz demişsin ama düşündüm de sanki yakışır gibi geldi

Git canım en azından için rahat etmiş olur

Büş eklemişte çok beğendim yakışır mı yaakestirsem mi ki

bunları bende cok begenyrm ama hic cesaret edemyrm bide bunu sürekli düzlestirmek gerekirbenim sacım cok bide güzel durmaz sanırım

Ben daha kısa diye düşünmüştüm ama çok güzel bunlar acaba bana da gider mi

Git canım en azından için rahat etmiş olur

Büş eklemişte çok beğendim yakışır mı yaakestirsem mi ki

Evet kızım aslında daha kısadır bob ben öyle kestirmiştim ama şuan o kadar kısa istemiyorum o yüzden uzun bob olur kestirirsem

Yakışır bence yüzün, çene kısmın uzun hoş durur bence Hep zaten açık kullanıyorsun saçını

bunları bende cok begenyrm ama hic cesaret edemyrm bide bunu sürekli düzlestirmek gerekirbenim sacım cok bide güzel durmaz sanırım

Evet canımn sürekli düzleştirmen gerekir öbür türlü hoş durmuyor model. Benim saçlarım düz olduğu için sıkıntı yaşamıyordum

oh ne güzel benm ki kıvırcık cok sıkıntı cekyrm

yoruldumm..
aZcik temizlik yapayim dedim,yapmisken tam temizlik oldu..
supurgeye halim.kalmadi ,az dinleneyim

dokulen saclara care ya kestirmek,ya devamli supurmek
bende evde genelde ev topuzu yaparim,cok dokulmuyor oyle ama kuruturken ve tararken cok dokuluyor ..

nehirim aglayan pastani bukez yapmaya karar verdim
Sut yetmeyecek gibi bukez ama gidip alirim artik.

Uzun bob daha güzelmiş kuzum bence de kestirirsen öyle kestirSaçlarım genelde açık bu şekilde arkaya doğru tel tokalarla alıyorum bu şekilde belki sıkıntı olur hep önümde ama dediğin gibi yüz şeklime tam gider zayıf gösterir

Bu bob dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…