bende kestircem , uzun bobBen daha kısa diye düşünmüştüm ama çok güzel bunlar acaba bana da gider mi
Git canım en azından için rahat etmiş olur
Büş eklemişte çok beğendim yakışır mı yaakestirsem mi ki
krem santiye sutle aazcik su eklesem tadi degisirmiki kizlar.
bende kestircem , uzun bobhatta uzunun azcık daha uzunu senin gösterdiğin resim gibi gibi.
kestir. sana yakışır diye hayal ettim
süt yetmediğinde kullanıyorum bende yapcak bişey yok. aşırı aşırısı ıykk dencek gibi değişim olmuyor tutkucum :)
Çok değişmiyor canım tabi biz anlıyoruz tadını ama yapacak bir şey yok bende yetmediğinde ekliyorumkrem santiye sutle aazcik su eklesem tadi degisirmiki kizlar.
Evet bana da yüzümü daha zayıf gösterir olur gibi geldi yeni kestirdim uzasın diye bekliyordum aslında ama sıkıldım bu halinden çok bir şey olmuyor önleri de hemen bozuluyorbende kestircem , uzun bobhatta uzunun azcık daha uzunu senin gösterdiğin resim gibi gibi.
kestir. sana yakışır diye hayal ettim
Ekle sen bişey olmaz canımdiimi olmaz o kadar herhalde.
simdi hic markete inesim yok.
ne cabuk.bitiyor bu sutte,balkona bitane inecikmi alsam
Uzun bob daha güzelmiş kuzum bence de kestirirsen öyle kestirSaçlarım genelde açık bu şekilde arkaya doğru tel tokalarla alıyorum bu şekilde belki sıkıntı olur hep önümde ama dediğin gibi yüz şeklime tam gider zayıf gösterir
Bu bob dimi
Eki Görüntüle 1659399
Bende ikilem de kaldım ondan sordum kuzum o zaman bu modeli seçebilirim daha uzunu ama bu bana kısa gelir
Yok kuzum bu bob değil sanırım bunda kat var
Bende ikilem de kaldım ondan sordum kuzum o zaman bu modeli seçebilirim daha uzunu ama bu bana kısa gelir
Eki Görüntüle 1659406
Ekle canım bir şey olmaz daha tatsız gibi duruyor sadece ama fazlası sütse hissetmezsin bile
hahah alemsindiimi olmaz o kadar herhalde.
simdi hic markete inesim yok.
ne cabuk.bitiyor bu sutte,balkona bitane inecikmi alsam
Çok değişmiyor canım tabi biz anlıyoruz tadını ama yapacak bir şey yok bende yetmediğinde ekliyorum
Evet bana da yüzümü daha zayıf gösterir olur gibi geldi yeni kestirdim uzasın diye bekliyordum aslında ama sıkıldım bu halinden çok bir şey olmuyor önleri de hemen bozuluyor
Canım sadece kestirmek iyi değil diyorlar bana, hani nedenini bilmiyorum bebişin ömrüyle mi alakalıymış, yok canım hurafe öyle şeyler inanmam ben :))nehirnil111
duman91
ekleleyeyim.o zaman canlar.
fatmam bende kestirmemek gerekir diye biliyorum, hatta sogumdan 40 gun sinra kestiril diye duydum onu bilmiyodum.
yani dusununce akil almaz birsey,Rabbim bilir bebegin omru ne kadar olacagini.
biz sac kesip,nasil omrunu belirleyebiliriz ki.
ama iste beynimize kazinmis birkere.
bilmiyorum sen kestirince ne oluyor diye biliyorsun ama
Eki Görüntüle 1659406
hahah alemsin
bazen bende yapıyorum öyle, napalım. bi onun için gitmeye üşeniyorum :) azcıcık ekliyorum, tabi süt suya göre fazla olması şartıyla :)
bende 2 ay önce kestirdim. sen benden önce kestirdin canımcım.
son kez kestirelim de ondan sonra uzun bi süre kestirmeyiz
ve şuan aklımda ombre var. unutmuştum ne güzel. büş aklıma getirdi yine
Evet o da var tabilise 2 deyken kestirmistim boyle.
uclarini aldircam diye gittim,son anda dedim kesss gitsin.
sonra tabisi saclarim kustu ve cok zor uzadi.
acayip rahatlik alsinda ama surekli duzlemeyi gerektiriyor
Üzeri için su ekle bir şey olmaz canım ya3 bardak kadar sutum var, krem santiye yettirsem yeter, uzeri icin daha sonra alir yaparim artik.
neyse once evi supureyim,aklimda sabahtan beri.
bende 2 ay önce kestirdim. sen benden önce kestirdin canımcım.
son kez kestirelim de ondan sonra uzun bi süre kestirmeyiz
ve şuan aklımda ombre var. unutmuştum ne güzel. büş aklıma getirdi yine
Evet kuzum azıcık daha uzununu kestir omuzlarına deysin o şekilde çok güzel olurrr
Uçlara doğru renk vermek istiyor bende kaynım bayan kuaförü ya ama bana yakışmaz onu ikna edemedim
Hadi hep beraber yaptıralım ombree
Ama çok güzeller kiiDüğün sonrasını bekledim hep. Yaptırıcam artık
Eki Görüntüle 1659426 Eki Görüntüle 1659427 Eki Görüntüle 1659428 Eki Görüntüle 1659429 Eki Görüntüle 1659430 Eki Görüntüle 1659431
Yakışmama gibi bir durumu olacağını sanmıyorum açıkcası çünkü uçlarda olacak zatenUçlara doğru renk vermek istiyor bende kaynım bayan kuaförü ya ama bana yakışmaz onu ikna edemedim
lise 2 deyken kestirmistim boyle.
uclarini aldircam diye gittim,son anda dedim kesss gitsin.
sonra tabisi saclarim kustu ve cok zor uzadi.
acayip rahatlik alsinda ama surekli duzlemeyi gerektiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?