- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benim saçlarım siyah kuzum uçlara ne renk uygulayabilir kiYakışmama gibi bir durumu olacağını sanmıyorum açıkcası çünkü uçlarda olacak zaten
Kullanımı mı zor ki canımHeheheh daha gecen hafta kuaföre bu modelı gösterip kestirdim. Çok pişmanım.Upuzun saclarımı özledim ben
Yaaa şöyle ki benim saçlarım düz pırasa gibi.Ama bu modeli kestirince kızlrdan kim demişti unuttum şimdi düzleştrmek gerekeiyor yine de.Doğal halini sevmedim ben.Halbuki adama her tarafı aynı boy olsun dedim, bu sana daha cok yakışır dedi.Düzleştirince müthiş oluyor da doğal halinde uçları kıvrılıyor sevmiyorum öyle. Halbuki dokuz ay boyunca gıc kestırmemiştim saclarımı uzamıstı ne güzel , yine kısaldı :/ ah ben ahh :))Kullanımı mı zor ki canım
Siyah sacta uclarda kızıl müthiş duruyor :)Benim saçlarım siyah kuzum uçlara ne renk uygulayabilir ki
Valla bi çözüm bulan varsa su saç kıllarına bizede söylesin
Hoopp konu değişti temizliğe geldi
Erkeklerin geneli öyle. 4*4 lükte olsa konuşacaklar ya illa bişey bulurlar
cipsten vazgeçtim bende bunu yapcemm akşamaTabi çilekle de güzel olur ben çikolata sosunu herşeyle tüketebilirim
ye kuzum ye ilerki vakitte yiyemiceksin zaten en azından besinli vitaminli şeyleri es geçmeherseyi normal dedi en son yemem cok iyi zaten masallah gecede bazen uyanıyorm acıkıyormda üsendgmden kalkp yemyrm
Yaaa şöyle ki benim saçlarım düz pırasa gibi.Ama bu modeli kestirince kızlrdan kim demişti unuttum şimdi düzleştrmek gerekeiyor yine de.Doğal halini sevmedim ben.Halbuki adama her tarafı aynı boy olsun dedim, bu sana daha cok yakışır dedi.Düzleştirince müthiş oluyor da doğal halinde uçları kıvrılıyor sevmiyorum öyle. Halbuki dokuz ay boyunca gıc kestırmemiştim saclarımı uzamıstı ne güzel , yine kısaldı :/ ah ben ahh :))
Siyah sacta uclarda kızıl müthiş duruyor :)
Dualarımız sizinle canımSelamun aleykum canlar
Barolar arası kurgusal durusma yarısması finali icin Ankara'ya gidiyoruz stajyer avukatlar ve avukatlar olarak
InsaAllah bizim baromuz 1. Olur
cipsten vazgeçtim bende bunu yapcemm akşama
Canım yapma bence yorma kendini ne kadar pislenmiş olabilir ki eşin yapar müsait bir anında son zamanların boşver temizliği dinlenmen gerek seninnehirnil111 evet kuzum.bakicam bakalim.
y artik.supurge tutmak cok zormus, bayadir esim yapiyordu,bukez ben yapayim dedim ama bas donmesi,bel agrisi aman aman..
Çok mu siyah kuzu. O zaman sen sarı değilde karamel yaptırabilirsinBenim saçlarım siyah kuzum uçlara ne renk uygulayabilir ki
Gece uyku o kadar tatlı gelyo ki kalkamyrm valla canımhaklısın tatlımmkıl meselesi ise keşke sadece saç olsa ya bizimkinin vücut kılları daha beter
ye kuzum ye ilerki vakitte yiyemiceksin zaten en azından besinli vitaminli şeyleri es geçme
haklısın tatlımmkıl meselesi ise keşke sadece saç olsa ya bizimkinin vücut kılları daha beter
ye kuzum ye ilerki vakitte yiyemiceksin zaten en azından besinli vitaminli şeyleri es geçme
Bu kızda ki gibi de değil ki kuzum bayağı siyah koyu kahve gibi bir şey bu kadar yukarıda istemem bir de hiç boya kullanmadım saçıma boşuna değdirmiyeyim boya diyorum
Ay bende istyrm ombre ama kendi saçımn ustune güzel.olmaz ne kestirmeye cesaret var ne boyatmaya
İlla yaptırmak istiyorum dersen kuzum uçlarına doğru yaptır çok yukarıda yaptırma dediğin gibi. Baktın olmuyor rahat edemiyorsun en azından uçlarından kestirme şansın olurBu kızda ki gibi de değil ki kuzum bayağı siyah koyu kahve gibi bir şey bu kadar yukarıda istemem bir de hiç boya kullanmadım saçıma boşuna değdirmiyeyim boya diyorum
Ay bende istyrm ombre ama kendi saçımn ustune güzel.olmaz ne kestirmeye cesaret var ne boyatmaya
Eşim istemiyor kuzumİlla yaptırmak istiyorum dersen kuzum uçlarına doğru yaptır çok yukarıda yaptırma dediğin gibi. Baktın olmuyor rahat edemiyorsun en azından uçlarından kestirme şansın olurAma eşinin istediğini söylemişsin diğer sayfada Bakalım benimki ne diyecek. Evlenmeden önce yaptır diyordu en son
Smdi hayatta boyatmam Canm zaten aynen ben her.gün evde makyaj yaparm gözüme sacimi yapmyosamda topuz yaparm önlerini duzlestirirmki kabark durmasn diye bende kzyrm vakit yok diyenlere televzyn izlemeye vakit buluyosnz 10 dk az izleyn kendine ayir vakit
Kestirsende hiç bir kuaför sana boya yapmaz canım zaten hamilesin yani normal şartlarda vicdanlı olan bir insan yapmamalı. Bence sen planlarını doğumdan sonrası için yap. Bakımlı anne ol
Doğumdan önce ve sonra kendini baya bi salmış kadınlara çok kızıyorumHiç bişey yapamıyosan bile gözüne bir kalem bir rimel sür. Saçını açamıyorsun hadi uğraşamıyorsun diyelim düzgünce topla dimi ama Bunu eşlerimiz için değil önce kendimiz için yapmalıyız
Eşim istemiyor kuzumKardeşi ikna edemedi saçımı onlar konuşuyordu kuaförde bende sıkıldım uff sonra dedim geçen kesirdiğimde çıktım
Smdi hayatta boyatmam Canm zaten aynen ben her.gün evde makyaj yaparm gözüme sacimi yapmyosamda topuz yaparm önlerini duzlestirirmki kabark durmasn diye bende kzyrm vakit yok diyenlere televzyn izlemeye vakit buluyosnz 10 dk az izleyn kendine ayir vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?