2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kullanımı mı zor ki canım
Yaaa şöyle ki benim saçlarım düz pırasa gibi.Ama bu modeli kestirince kızlrdan kim demişti unuttum şimdi düzleştrmek gerekeiyor yine de.Doğal halini sevmedim ben.Halbuki adama her tarafı aynı boy olsun dedim, bu sana daha cok yakışır dedi.Düzleştirince müthiş oluyor da doğal halinde uçları kıvrılıyor sevmiyorum öyle. Halbuki dokuz ay boyunca gıc kestırmemiştim saclarımı uzamıstı ne güzel , yine kısaldı :/ ah ben ahh :))

Selamun aleykum canlar
Barolar arası kurgusal durusma yarısması Türkiye finali icin Ankara'ya gidiyoruz stajyer avukatlar ve avukatlar olarak
InsaAllah bizim baromuz 1. Olur

Bölge elemelerinde biz 1. Cıktk Anadolu bölgesinden :) simdi sıra Türkiye finalinde :)

Valla bi çözüm bulan varsa su saç kıllarına bizede söylesin

Hoopp konu değişti temizliğe geldi

Erkeklerin geneli öyle. 4*4 lükte olsa konuşacaklar ya illa bişey bulurlar

haklısın tatlımm kıl meselesi ise keşke sadece saç olsa ya bizimkinin vücut kılları daha beter

Tabi çilekle de güzel olur ben çikolata sosunu herşeyle tüketebilirim
cipsten vazgeçtim bende bunu yapcemm akşama

herseyi normal dedi en son yemem cok iyi zaten masallah gecede bazen uyanıyorm acıkıyormda üsendgmden kalkp yemyrm
ye kuzum ye ilerki vakitte yiyemiceksin zaten en azından besinli vitaminli şeyleri es geçme

Siyah sacta uclarda kızıl müthiş duruyor :)

Sanırım kesinlikle düzleştirmek gerekiyor ben düzleştiriyorum da her gün değil tabi Ben isterim de eşim niyeyse uçlara yapılan boyaya karşı istemiyor ilgi çekerim diye sanırım

duman91 ben oyle biliyorum canim ya.
kiriklari elimle koparma huyum var, ha koparmissin ha kestirmissin.
bussuru busssuru boyle seyler var..

nehirnil111 evet kuzum.bakicam bakalim.
y artik.supurge tutmak cok zormus, bayadir esim yapiyordu,bukez ben yapayim dedim ama bas donmesi,bel agrisi aman aman..

Ladypurple aa kestirdinmi kuzum, olsun eminim yakismistir.
uzar yine kusmedilerse,kisin fazla disari cikilmiyor,duzlesende hemen kabariyor o yuzden sIkma canini.
yaza kadar toparlar bence :)

@nazarboncugu05
iste usengeclik degil bu,eco ev hanimligi

nehirnil111 evet kuzum.bakicam bakalim.
y artik.supurge tutmak cok zormus, bayadir esim yapiyordu,bukez ben yapayim dedim ama bas donmesi,bel agrisi aman aman..
Canım yapma bence yorma kendini ne kadar pislenmiş olabilir ki eşin yapar müsait bir anında son zamanların boşver temizliği dinlenmen gerek senin

Gece uyku o kadar tatlı gelyo ki kalkamyrm valla canım

O daha zor canım Vallahi Allah sabır versin. Çok şükür bizde öyle sorun yok

Bu kızda ki gibi de değil ki kuzum bayağı siyah koyu kahve gibi bir şey bu kadar yukarıda istemem bir de hiç boya kullanmadım saçıma boşuna değdirmiyeyim boya diyorum
İlla yaptırmak istiyorum dersen kuzum uçlarına doğru yaptır çok yukarıda yaptırma dediğin gibi. Baktın olmuyor rahat edemiyorsun en azından uçlarından kestirme şansın olur Ama eşinin istediğini söylemişsin diğer sayfada Bakalım benimki ne diyecek. Evlenmeden önce yaptır diyordu en son

Ay bende istyrm ombre ama kendi saçımn ustune güzel.olmaz ne kestirmeye cesaret var ne boyatmaya

Kestirsende hiç bir kuaför sana boya yapmaz canım zaten hamilesin yani normal şartlarda vicdanlı olan bir insan yapmamalı. Bence sen planlarını doğumdan sonrası için yap. Bakımlı anne ol

Doğumdan önce ve sonra kendini baya bi salmış kadınlara çok kızıyorum Hiç bişey yapamıyosan bile gözüne bir kalem bir rimel sür. Saçını açamıyorsun hadi uğraşamıyorsun diyelim düzgünce topla dimi ama Bunu eşlerimiz için değil önce kendimiz için yapmalıyız

Eşim istemiyor kuzumKardeşi ikna edemedi saçımı onlar konuşuyordu kuaförde bende sıkıldım uff sonra dedim geçen kesirdiğimde çıktım

Smdi hayatta boyatmam Canm zaten aynen ben her.gün evde makyaj yaparm gözüme sacimi yapmyosamda topuz yaparm önlerini duzlestirirmki kabark durmasn diye bende kzyrm vakit yok diyenlere televzyn izlemeye vakit buluyosnz 10 dk az izleyn kendine ayir vakit

Eşim istemiyor kuzumKardeşi ikna edemedi saçımı onlar konuşuyordu kuaförde bende sıkıldım uff sonra dedim geçen kesirdiğimde çıktım

Dikkat çeker diye istemiyor belli

Aynen öyle ne kadar vaktini alır sanki bi kalem sürmek İşlerine gelmiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…