- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sanırım o yüzden istemiyor başka bir açıklaması olamaz yani
Dikkat çeker diye istemiyor belli
Benm annemde yapmaz çok kzyrm onada oda namaz kiliyo abdest alyrm surekli durmaz diyo oda haklı
Dikkat çeker diye istemiyor belli
Aynen öyle ne kadar vaktini alır sanki bi kalem sürmekİşlerine gelmiyor valla
Sanırım o yüzden istemiyor başka bir açıklaması olamaz yaniBu sabah bana diyor ki bir günde makyaj yapmasan ne olur ki sanki geçenlerde de evlenince daha çok bakmaya başladın kendine makyajsız çıkmıyorsun diyor bende kendime yapıyorum evlenince salacak halim yok ya dedim Çekemiyor beni ahahah
Benm annemde yapmaz çok kzyrm onada oda namaz kiliyo abdest alyrm surekli durmaz diyo oda haklı
Aynen öyle kuzum bakımdan kendine bakmaktan zarar gelmez
Yap kuzum yap istediğini desin yapmadığında, kendine bakmadığında 2 katını duyacaksın
Dene kuzum
**
Dökülen saç kıllarına çözüm bulanınız var mıııı
Aynen arada bi yapiyo ben bekarken yapiyodm saçını felan smdi oda yok
Yap kuzum yap istediğini desin yapmadığında, kendine bakmadığında 2 katını duyacaksın
Evet canım sürekli çıkarması gerekecek oda uğraştırır onu
Niye almadn Canm makinanehirnil111
ocaga yemegi koydum,bulasiklari yikayayim dediim ve artik bittim ..
ilk defa keske makinam olsaydi diyorum. gobus tezgaha degiyo,degmesin diye geri dururken iyice belim agriyo.
Aynen öyle kuzum bakımdan kendine bakmaktan zarar gelmezSpora başlıyorum nasipse evde mekik squart falan yapacağım pilates hareketleri de olabilir zayıflamayı kafama koydum fazlam var fazla kilolu durmasam da
Mevsimden sanırım.
Hafta sonu kısacık kestiriyorum:)
Aynen arada bi yapiyo ben bekarken yapiyodm saçını felan smdi oda yok
Kolay gelsin canım kıyamam ya zor olur senin içinnehirnil111
ocaga yemegi koydum,bulasiklari yikayayim dediim ve artik bittim ..
ilk defa keske makinam olsaydi diyorum. gobus tezgaha degiyo,degmesin diye geri dururken iyice belim agriyo.
Bende vakit bulursam inşallah
Bence şimdi iç sonraya vaktin kalmaz aklına gelmezYorgunluktan sürekli esniyorumEve gidince direkt bir kahve içmem lazım tabi vakit bulursam yoksa misafirlerin yanında habire esniycem Hatta iş yerinden çıkmadan içeyim
Bence şimdi iç sonraya vaktin kalmaz aklına gelmez
duman91 tadı guzel olur dıyosun yanı oyle yapayım o zaman alıpta cok severımde :)
nehirnil111 evet ıkı kısı olunca hep bıtırme ıle ılgılı sorun var canım :) ben malzemenın yarısını yaptım zaten o bıle kac gun kaldı :) ara ara yapıyorum zaten ama bayramdan berı daha cok yaptım sankı artık ara verdık
selam kızlar alıntı olarak gorduklerımı etıketledım ama gecmısı okumadım baska yazan falan varsa gormedıysem kusuruma bakmayın olur mu :) nasılsınız bakalım :)
elmalı kurabıyeHangi konuyu konuştuğumuzu unuttum desemSanırım yemek yeme sorunu bu konuda görev bana düşüyor eşimden geri kalanları süpürüyorum ama artık yapmıycam diyetteyim
Benm annemde kapalı aynen boyasını surekli yaptırır bide sarı saç sevyo napcaksa
Wooww görmeyi çok isterdim. O kısacık kestirenlere çok imreniyorum büyük cesaret vallahi İnşallah kesiminden memnun kalırsın canım Neden kısacık kestiriyosun? Kış geliyor sıcak tutardı saçların
O zaman arada bir yokla canımBenim annem kapalı ama saçının boyasını falan hiç aksatmaz. Sabah kalktığında da yüzünü yıkadıktan sonra ilk işi makyaj yapmak olur
Anladm Canm hamileyken zor olur yıkarken taşa yaslanmak zorunda kalysn çünkü bende makinede yikiyormda boşaltmaya usenyrm valla elde yikadgn kadar güzelde olmyoilknurrr22 bilmemki canim oyle pek kullanan yok burda,yani var ama cevremde yok.
zaten mutfagimda ona yerim yok, yokta yok yani
Elde yikamaya devamm..
sikayetci degilim aslinda ama artik belim baya yoruluyor :
Wooww görmeyi çok isterdim. O kısacık kestirenlere çok imreniyorum büyük cesaret vallahi İnşallah kesiminden memnun kalırsın canım Neden kısacık kestiriyosun? Kış geliyor sıcak tutardı saçların
O zaman arada bir yokla canımBenim annem kapalı ama saçının boyasını falan hiç aksatmaz. Sabah kalktığında da yüzünü yıkadıktan sonra ilk işi makyaj yapmak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?