2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Dikkat çeker diye istemiyor belli
Sanırım o yüzden istemiyor başka bir açıklaması olamaz yani Bu sabah bana diyor ki bir günde makyaj yapmasan ne olur ki sanki geçenlerde de evlenince daha çok bakmaya başladın kendine makyajsız çıkmıyorsun diyor bende kendime yapıyorum evlenince salacak halim yok ya dedimÇekemiyor beni ahahah

Yap kuzum yap istediğini desin yapmadığında, kendine bakmadığında 2 katını duyacaksın

Benm annemde yapmaz çok kzyrm onada oda namaz kiliyo abdest alyrm surekli durmaz diyo oda haklı

Evet canım sürekli çıkarması gerekecek oda uğraştırır onu

Yap kuzum yap istediğini desin yapmadığında, kendine bakmadığında 2 katını duyacaksın
Aynen öyle kuzum bakımdan kendine bakmaktan zarar gelmez Spora başlıyorum nasipse evde mekik squart falan yapacağım pilates hareketleri de olabilir zayıflamayı kafama koydum fazlam var fazla kilolu durmasam da

nehirnil111
ocaga yemegi koydum,bulasiklari yikayayim dediim ve artik bittim ..
ilk defa keske makinam olsaydi diyorum. gobus tezgaha degiyo,degmesin diye geri dururken iyice belim agriyo.

Aynen öyle kuzum bakımdan kendine bakmaktan zarar gelmez Spora başlıyorum nasipse evde mekik squart falan yapacağım pilates hareketleri de olabilir zayıflamayı kafama koydum fazlam var fazla kilolu durmasam da

Bende vakit bulursam inşallah
Mevsimden sanırım.

Hafta sonu kısacık kestiriyorum:)

Wooww görmeyi çok isterdim. O kısacık kestirenlere çok imreniyorum büyük cesaret vallahi İnşallah kesiminden memnun kalırsın canım Neden kısacık kestiriyosun? Kış geliyor sıcak tutardı saçların
Aynen arada bi yapiyo ben bekarken yapiyodm saçını felan smdi oda yok

O zaman arada bir yokla canım Benim annem kapalı ama saçının boyasını falan hiç aksatmaz. Sabah kalktığında da yüzünü yıkadıktan sonra ilk işi makyaj yapmak olur

Yorgunluktan sürekli esniyorum Eve gidince direkt bir kahve içmem lazım tabi vakit bulursam yoksa misafirlerin yanında habire esniycem Hatta iş yerinden çıkmadan içeyim

nehirnil111
ocaga yemegi koydum,bulasiklari yikayayim dediim ve artik bittim ..
ilk defa keske makinam olsaydi diyorum. gobus tezgaha degiyo,degmesin diye geri dururken iyice belim agriyo.
Kolay gelsin canım kıyamam ya zor olur senin için

Bende vakit bulursam inşallah

Şu yoğunluğun geçsin bulursun canım bende söylüyorum ama pek vaktim yok gibi yaratıcam vakit artık

duman91 tadı guzel olur dıyosun yanı oyle yapayım o zaman alıpta cok severımde :)
nehirnil111 evet ıkı kısı olunca hep bıtırme ıle ılgılı sorun var canım :) ben malzemenın yarısını yaptım zaten o bıle kac gun kaldı :) ara ara yapıyorum zaten ama bayramdan berı daha cok yaptım sankı artık ara verdık

selam kızlar alıntı olarak gorduklerımı etıketledım ama gecmısı okumadım baska yazan falan varsa gormedıysem kusuruma bakmayın olur mu :) nasılsınız bakalım :)

Hangi konuyu konuştuğumuzu unuttum desem Sanırım yemek yeme sorunu bu konuda görev bana düşüyor eşimden geri kalanları süpürüyorum ama artık yapmıycam diyetteyim

Benm annemde kapalı aynen boyasını surekli yaptırır bide sarı saç sevyo napcaksa

ilknurrr22 bilmemki canim oyle pek kullanan yok burda,yani var ama cevremde yok.
zaten mutfagimda ona yerim yok, yokta yok yani
Elde yikamaya devamm..
sikayetci degilim aslinda ama artik belim baya yoruluyor :

ilknurrr22 bilmemki canim oyle pek kullanan yok burda,yani var ama cevremde yok.
zaten mutfagimda ona yerim yok, yokta yok yani
Elde yikamaya devamm..
sikayetci degilim aslinda ama artik belim baya yoruluyor :
Anladm Canm hamileyken zor olur yıkarken taşa yaslanmak zorunda kalysn çünkü bende makinede yikiyormda boşaltmaya usenyrm valla elde yikadgn kadar güzelde olmyo

Canım face falan olsa koyardım foto

Aslında saç yün yorgan gibi sıcacık tutıyo ama ben 2 sene önce bi kestirdim kısaya alıştım sevdim.Zaten düğün için uzatmıştım değişiklik istiyorum bi de bakamıyorum şu an çok çirkin saçlarım.
Kulaklarım kepçe olduğu için erkek gibi kestirmicem tabi:)
Modelim şu

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…