- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
Maşallah büyük cesaretCanım face falan olsa koyardım foto
Aslında saç yün yorgan gibi sıcacık tutıyo ama ben 2 sene önce bi kestirdim kısaya alıştım sevdim.Zaten düğün için uzatmıştım değişiklik istiyorum bi de bakamıyorum şu an çok çirkin saçlarım.
Kulaklarım kepçe olduğu için erkek gibi kestirmicem tabi:)
Modelim şu
Maşallah büyük cesarethiç kestrmedm kısa çok imreniyorm byle cesaret edip kestirenlere
Çok zor uzuyo yaKökü sende uzar nolcak:)))
Çok zor uzuyo ya
Uyku tutmadı midemde bi yanma var kuscak gibiyimBenim ki de öyle malesef
Sen neden uyanıksın canım
Güzel en azından daha az zararlı meyve iyidir
ay canım benim yaa gerçi yiyip üstüne yatarsan rahatsız olabilirsinGece uyku o kadar tatlı gelyo ki kalkamyrm valla canım
sorma kuzum ya her yer kıl süpür 5 dakka sonra bak bulursun yine ilk başlarda deliriyordum ama alıştım şimdiler de mecburen
O daha zor canımVallahi Allah sabır versin. Çok şükür bizde öyle sorun yok
Bizde işe geldik öğlen çıkacağızİyi geceler bayanlar, bu sabah eşime çok güzel bir fesleğenli omlet yaptımkahvaltılarını yaptırıp işe postaladınız mı sizde? :)
ikisini de yapmadım yemekten sonra mod on uykuctesi çalışmaları olmasa sabaha kadar oturcam daa haftanın son günü artık vücut direncim iflas ediyo
Benm annemde kapalı aynen boyasını surekli yaptırır bide sarı saç sevyo napcaksa
Hımm daha önce kestirdiysen o zaman risk yok demektirCanım face falan olsa koyardım foto
Aslında saç yün yorgan gibi sıcacık tutıyo ama ben 2 sene önce bi kestirdim kısaya alıştım sevdim.Zaten düğün için uzatmıştım değişiklik istiyorum bi de bakamıyorum şu an çok çirkin saçlarım.
Kulaklarım kepçe olduğu için erkek gibi kestirmicem tabi:)
Modelim şu
Günaydın kızlar iyi haftasonları hepinize
ikisini de yapmadım yemekten sonra mod on uykuctesi çalışmaları olmasa sabaha kadar oturcam daa haftanın son günü artık vücut direncim iflas ediyo
ay canım benim yaa gerçi yiyip üstüne yatarsan rahatsız olabilirsin
sorma kuzum ya her yer kıl süpür 5 dakka sonra bak bulursun yine ilk başlarda deliriyordum ama alıştım şimdiler de mecburen
Günaydın Hanımlar
Dün misafirlerimi ağırladım çok şükürHerşeyimde çok güzel olmuştu, çok beğendiler
Jet hızıyla iş yaptım dün40 dakikada tüm evi süpürdüm. Tuvalet, banyo yıkadım. Patates soyup haşladım (salatasını yaptım). Çok şükür herşeyim zamanında oldu yetişti hepsi
Gece yorgunluktan uyuyamadım resmenYattığımda bulaşık makinasını hala çalışıyordu 35 dk kalmıştı neyseki bittiğinde otomatik kapanıyorda onu beklemek zorunda kalmadım
masallah masallah kuzucum
buaksam bisi yapma dinlen guzel guzel :)
patates salatasi bnimde aklimdaydi,dun sen yazinca dur dedim bende yapayim
o da lazer yapmak istiyorda onunki bizim gibi küçük bölgeler değil ki
Aynen canım mecbur. Benim eşim o şekilde olsaydı kesin lazere falan gitmesini isterdim heralde dayanılmayacak bir durumda ise yani
aferin hamarat gelinn maşaAllah sanaGünaydın Hanımlar
Dün misafirlerimi ağırladım çok şükürHerşeyimde çok güzel olmuştu, çok beğendiler
Jet hızıyla iş yaptım dün40 dakikada tüm evi süpürdüm. Tuvalet, banyo yıkadım. Patates soyup haşladım (salatasını yaptım). Çok şükür herşeyim zamanında oldu yetişti hepsi
Gece yorgunluktan uyuyamadım resmenYattığımda bulaşık makinasını hala çalışıyordu 35 dk kalmıştı neyseki bittiğinde otomatik kapanıyorda onu beklemek zorunda kalmadım
o da lazer yapmak istiyorda onunki bizim gibi küçük bölgeler değil kiişi uzun yani bi kere almıştım spreyle yine yapalım dedim ama üşüyorum diyor
aferin hamarat gelinn maşaAllah sana
Aynen canım dun yemeği biraz fazla kacirmisim zor uyudumGünaydın kızlar iyi haftasonları hepinize
ay canım benim yaa gerçi yiyip üstüne yatarsan rahatsız olabilirsin
Ama sarı saç bakım ister Canm fonsuz güzel.durmaz
Benim annemde öyle sarıdan başka renge boyamazKocaları var canım aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?