2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Maşallah büyük cesaret hiç kestrmedm kısa çok imreniyorm byle cesaret edip kestirenlere

İyi geceler bayanlar, bu sabah eşime çok güzel bir fesleğenli omlet yaptım kahvaltılarını yaptırıp işe postaladınız mı sizde? :)

Günaydın kızlar iyi haftasonları hepinize

Güzel en azından daha az zararlı meyve iyidir

ikisini de yapmadım yemekten sonra mod on uyku ctesi çalışmaları olmasa sabaha kadar oturcam daa haftanın son günü artık vücut direncim iflas ediyo

Gece uyku o kadar tatlı gelyo ki kalkamyrm valla canım
ay canım benim yaa gerçi yiyip üstüne yatarsan rahatsız olabilirsin

O daha zor canım Vallahi Allah sabır versin. Çok şükür bizde öyle sorun yok
sorma kuzum ya her yer kıl süpür 5 dakka sonra bak bulursun yine ilk başlarda deliriyordum ama alıştım şimdiler de mecburen

İyi geceler bayanlar, bu sabah eşime çok güzel bir fesleğenli omlet yaptım kahvaltılarını yaptırıp işe postaladınız mı sizde? :)
Bizde işe geldik öğlen çıkacağız
ikisini de yapmadım yemekten sonra mod on uyku ctesi çalışmaları olmasa sabaha kadar oturcam daa haftanın son günü artık vücut direncim iflas ediyo

Benimde işlerim kaldı öyle saf saf koltukta uyuyakaldımHafta sonu hallederiz bir şekilde boşver

selam canlar

Nehirim pastayi yaptim amaa yas pasta haric tum pastalara benzedi

dun temizlikti,yemekti derken artik pasta yapacak halim.kalmamisti,masayi falan kurdum, dur dedim noldu oldu onuda yapayim
keske hic baslamasaymisim,nasil agrilarm oldu dedim cocuk geliyo, bulasiklari haledeck gram halim.kalmadi,sagolsun esim halletti.
meger yorgunluktanmis agrilar, bukadar yorulmamistim.uzun zamandir, benim neyime is yapmak.

pandispanya kismini kafama gore yaptim,belki o yuzden tam olmadi ama tadi gzel oldu,yendi az bisey kaldi bile

Hımm daha önce kestirdiysen o zaman risk yok demektir Model değişik duruyor hoş canım

Aynen canım mecbur. Benim eşim o şekilde olsaydı kesin lazere falan gitmesini isterdim heralde dayanılmayacak bir durumda ise yani

Günaydın Hanımlar

Dün misafirlerimi ağırladım çok şükür Herşeyimde çok güzel olmuştu, çok beğendiler

Jet hızıyla iş yaptım dün 40 dakikada tüm evi süpürdüm. Tuvalet, banyo yıkadım. Patates soyup haşladım (salatasını yaptım). Çok şükür herşeyim zamanında oldu yetişti hepsi

Gece yorgunluktan uyuyamadım resmen Yattığımda bulaşık makinasını hala çalışıyordu 35 dk kalmıştı neyseki bittiğinde otomatik kapanıyorda onu beklemek zorunda kalmadım

masallah masallah kuzucum
buaksam bisi yapma dinlen guzel guzel :)

patates salatasi bnimde aklimdaydi,dun sen yazinca dur dedim bende yapayim

masallah masallah kuzucum
buaksam bisi yapma dinlen guzel guzel :)

patates salatasi bnimde aklimdaydi,dun sen yazinca dur dedim bende yapayim

Bu akşam rahatım canım yemeğimde var, dünden kalanlar var onları da çay yanında yeriz

Aynen canım mecbur. Benim eşim o şekilde olsaydı kesin lazere falan gitmesini isterdim heralde dayanılmayacak bir durumda ise yani
o da lazer yapmak istiyorda onunki bizim gibi küçük bölgeler değil ki işi uzun yani bi kere almıştım spreyle yine yapalım dedim ama üşüyorum diyor

aferin hamarat gelinn maşaAllah sana

o da lazer yapmak istiyorda onunki bizim gibi küçük bölgeler değil ki işi uzun yani bi kere almıştım spreyle yine yapalım dedim ama üşüyorum diyor

aferin hamarat gelinn maşaAllah sana

Aynen canım biraz uzun sürüyor ama çok rahat eder.

Teşekkür ederim canımm

Aynen canım dun yemeği biraz fazla kacirmisim zor uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…