- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
Ama sarı saç bakım ister Canm fonsuz güzel.durmaz
Aslnda kuruturken fon cekeblr biraz ben hep öyle yapyrm en azından duzgn duruyo.önleri.smdi annemde biraz yapmaya baslamis
Kesinlikle canım artık ellerinden geldiği kadar. Annem benden alıştı duştan sonra saçlarını kremlemeden taramaz. O kremde saçlarının elektriklenmesini önlüyor daha iyi duruyor
Aslnda kuruturken fon cekeblr biraz ben hep öyle yapyrm en azından duzgn duruyo.önleri.smdi annemde biraz yapmaya baslamis
İnşallah :)
yaptıkça hoşuna gider zamanla yapar canım
Az kaldı Canm doğuma boşver takma :) benm esimde tam tersi hiç dökmez çok dkkatlidir bide bana.bakar dokuyo muyum diyeya gecen eslere onune dokuyolar diyekonustuk,konustuk ben daha beter ciktim
Habire onume dokuyorum, karnimi masaya degdirmeyeyim diye geri durunca habire karnimin uzerine dokuyorum
tum kiyafetlerim lekeli.
kv delerde bile dokulup duruyo utaniyorum artik, yemek yemeyi yeni ogrenen cocuk gibiyim
onlukmu alsam olmusken tam cocuk olayim
illa dokukuyor iste,tabagi elime alip yemeliyim galibaAz kaldı Canm doğuma boşver takma :) benm esimde tam tersi hiç dökmez çok dkkatlidir bide bana.bakar dokuyo muyum diye
Nasl titizdir bu konuda valla alisiyo insan ustumde bi kırıntı gorsn hemen alırilla dokukuyor iste,tabagi elime alip yemeliyim galiba
Ay gerilir oylede insan biri beni gozetliyo gibi
geçmiş olsun kuzummAynen canım dun yemeği biraz fazla kacirmisim zor uyudum
Sağol canımgeçmiş olsun kuzumm
Gliss in durulanmayan saç kremi var canım sprey şeklinde. Duştan çıktıktan sonra onu sıkıp tarıyorum ve kuruduğunda yumuşacık oluyo. Şuan Dove markasının kullanıyorum ondan da çok çok memnunum kayınvalidem almış 2 kutu. Onlar bittikten sonra tekrardan Gliss alırımMrs Sahin canim ne suruyosun elektriklenmemesi icin, benim dalgali ve banyodan sonra nebileyim ucusuyo boyle,kabariyo ne denesem pek cozum olmadi
Ya duzlemem gerek ya toplamam gerek
canım benim saçın uzun mu bilmiyorum ama banyo yaparken saçın köpüklüyken yüzünü saçınla ovala siyah noktaların olduğu yerlere özellikle çıktığında temizlendiğini göreceksin ben hemen hemen her banyoda yaparımKızlar siyah noktalar için bldgnz bisey var mi ya
İlk defa duydum cidden ise yariyo mucanım benim saçın uzun mu bilmiyorum ama banyo yaparken saçın köpüklüyken yüzünü saçınla ovala siyah noktaların olduğu yerlere özellikle çıktığında temizlendiğini göreceksin ben hemen hemen her banyoda yaparım
yarıyo bebişim bende facede bi grupta duyup yapmıştım fayda gördüm en azından dışardan bişey sürmüyorsun denemelisin benceİlk defa duydum cidden ise yariyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?