2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ama sarı saç bakım ister Canm fonsuz güzel.durmaz

Kesinlikle canım artık ellerinden geldiği kadar. Annem benden alıştı duştan sonra saçlarını kremlemeden taramaz. O kremde saçlarının elektriklenmesini önlüyor daha iyi duruyor

Kesinlikle canım artık ellerinden geldiği kadar. Annem benden alıştı duştan sonra saçlarını kremlemeden taramaz. O kremde saçlarının elektriklenmesini önlüyor daha iyi duruyor
Aslnda kuruturken fon cekeblr biraz ben hep öyle yapyrm en azından duzgn duruyo.önleri.smdi annemde biraz yapmaya baslamis

Mrs Sahin canim ne suruyosun elektriklenmemesi icin, benim dalgali ve banyodan sonra nebileyim ucusuyo boyle,kabariyo ne denesem pek cozum olmadi
Ya duzlemem gerek ya toplamam gerek

ya gecen eslere onune dokuyolar diyekonustuk,konustuk ben daha beter ciktim
Habire onume dokuyorum, karnimi masaya degdirmeyeyim diye geri durunca habire karnimin uzerine dokuyorum
tum kiyafetlerim lekeli.
kv delerde bile dokulup duruyo utaniyorum artik, yemek yemeyi yeni ogrenen cocuk gibiyim
onlukmu alsam olmusken tam cocuk olayim

Az kaldı Canm doğuma boşver takma :) benm esimde tam tersi hiç dökmez çok dkkatlidir bide bana.bakar dokuyo muyum diye

Mrs Sahin canim ne suruyosun elektriklenmemesi icin, benim dalgali ve banyodan sonra nebileyim ucusuyo boyle,kabariyo ne denesem pek cozum olmadi
Ya duzlemem gerek ya toplamam gerek
Gliss in durulanmayan saç kremi var canım sprey şeklinde. Duştan çıktıktan sonra onu sıkıp tarıyorum ve kuruduğunda yumuşacık oluyo. Şuan Dove markasının kullanıyorum ondan da çok çok memnunum kayınvalidem almış 2 kutu. Onlar bittikten sonra tekrardan Gliss alırım

Kızlar siyah noktalar için bldgnz bisey var mi ya
canım benim saçın uzun mu bilmiyorum ama banyo yaparken saçın köpüklüyken yüzünü saçınla ovala siyah noktaların olduğu yerlere özellikle çıktığında temizlendiğini göreceksin ben hemen hemen her banyoda yaparım

İlk defa duydum cidden ise yariyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…