2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hemen denicem smdi sktm ama sklmyo bile ya yuzum hep kizardi
sıksan faydası olmuyorki ama dediğimi yaparsan ne kızarır yüzün nede canın acır gözenekler kapanmıyor ama temizleniyor en azından duş sonrası bide sıkılaştırıcı tonik kullansan daha da iyi olur mesela

tonik aksamları makyajımı temizledkten sonra kullanıyorm ama yinede olusuyo yaa

Mrs Sahin glissinkine bir bakayim canim,kullanmadim onu.
insallah ise yarar

anatkh018
kuzenle oturuyoruz,oda tam siyah noktalar icin soruyodu ki gerceken senin mesajin tam ustune geldi
Bende ilk defa duydum, ay insallah ise yarar

bu saclarne cok ise yariyo bu gunlerde hep duyuyorum boyle seyler.
dogumun hemn sonrasindada sacinla yuzunden terini silersen leker gidermis.
nettede okunustum,babaannemdende duydum gecen.
cok ilginc

ben deniyorum kuzum faydasını görüyorum tabi kesin çözüm değil sürekli çıkıo kirlilikten ama temizleyici jel krem falan gibi şeyler kullanmıyorsun en azından

ben bu insanlari anlamiyorum,gercekten anlamiyorum
bu iki oldu bebegin hareket ediyormu diye soruyolar ve ardindan bebisim az hareket etmeye basliyor.
hayir size ne,hareket eder tabi neden etmesin,bir tepik atsin diye nasil heyecanla bekleniyor.

bugunku annrmin komsusu sordu,ardindan birde utanmadan erkek.diimi diyo, evet dedim.
surat degisti, belli olmaz ilk.kiz denmis baksana diyo.
olsun erkek cocuklarida cok seviliyor ama kv kiz istiyodu diyo.
sanki kv demle konusmuslugu olsa ,anca 40 yilda bir.
halbuki cok eminim kv delere cinsiyetin farketmedigini,etmemeli zzaten akli basinda biri olan bir insana.
benimi doldurusa getirmeye calisiyor anlamiyorum,her defasinda konusmasinda bir fesatlik var
cok sinirlerim.bozuldu,neden boyle bu koca karilar dicem artik kusura bakmayin

anatkh018 nasipse denerim canim, dedigin gibi krem.falan bari kullanmiyorsun,dogal.
hos sampnda nekadar dogal bilinmez ama iste..

böyle densiz insanlar var canım takma dicem ama bi faaydası olur mu bilmiyorum cinsiyet ne olursa olsun nolms yani

daha nst ye hic girmedim canim.
nst'siz anladigim agri belde var,dun tum.gun adet olacakmisim gibi agriyodu.
ama usuttum sanirim ondan oldu.
gerci normal artik olmasi.
Kuzum ne durumdasınız, sancilarin mi başladı :)?

duman91 tatlim ben bebek arabamı travel aldım. Ordaki puseti hem evde ana kucagi gibi kullandım hem arabamizda oto koltuğu. Dışarıdayken ise bebek arabasına takip dolaştık, ben rahat ettim, ama dersen ana kucagi da almak istiyorum, titreşimli tabsiye ederim, gaz sorununu azaltiyormus. :)

Evdeyken de kallanabildin mi pek canım pusetini? 3-4 aylık bebis var, pusetini artık küçük geliyor du, yanı çok kısa sure mi kullanılabiliyor acaba? Ana kucağı baktım çok hantal geldi gözüme, Vazgeçtim geri:)

daha bekliyoruz esmam ya, gununumu bekleyecek napcak bnim.oglan :) bel agrim,cati agrim var simdilik. hayirlisi,sag saglim alsak kucagimiza insallah Benim msjlar gitmiyomu sana,sadece isim alintiliyorum ama. Zulalimiz napiyo

Son düzenleme:
ilknurrr22 aynen neden bukadar onemseniyor bu cinsiyet anlamiyorum.

PembeLokum hayirlisi boyleymis canim,bosver uzulme :)

Gecen sene TR 1. Olduktan sonra bu sene ilk 4e girememek koydu baya moralimiz bozudu Seneye yarismacilardan biri ben olacagim insaAllah gozum korktu buyuk stres buyuk sorumluluk
Bir kere 1. Olduk diye hep 1.lik bekliyorlar dogal olarak

Aman canim unut gitsin :) insalarin lafi bitmez ki bi de genelde laf olsun torba dolsun diye konusur herkes o nedenle ne dedigine dikkat etmez yani oylesine kinusuyolar iste bosver :)

Tatlim hala zar zor olsa da giriyor pusetine. Ama artik büyüdü zaten onda durmak istemiyor o yuzden ben faydasını gördüm . Evde muthis işime yaradi, hep içinde uyudu gündüz, gaz sancısı olduğunda tek uyudugu yerdi, her odaya götürebiliyordum birde misafirliğe gittiğimde de hıc zorlanmadim, içinde uyuyordu , duruyordu çünkü.:)

daha bekliyoruz esmam ya, gununumu bekleyecek napcak bnim.oglan :) bel agrim,cati agrim var simdilik. hayirlisi,sag saglim alsak kucagimiza insallah Benim msjlar gitmiyomu sana,sadece isim alintiliyorum ama. Zulalimiz napiyo
Oy canim, sag salim gelsin de dunyaya sonuna kadar beklese de olur, elbette zor sana da bir an önce kucağına gelsin istersin ama gelecek nasılsa tutkum bol bol dinlen şimdi sen , doğum sonrasina çok enerji ihtiyacin var ınan :) insan alismadik bir sürece giriyor, ilk zamanlar her fırsatta uyumak istersin, uyu zaten kuzum. Sonra alışıyor insan gece uyanmalarina. :)
Oy minik oğlan seniii, inşaAllah görürüm onu,
Bu aradaa mesajları hep göremiyorum ınan fırsatim kalmıyor burda zaman geçirmeye, buraya baksam ev işim kalır , yemeğim kalır. Yoksa çok özlüyorum hepinizi..

Gecen sene TR 1. Olduktan sonra bu sene ilk 4e girememek koydu baya moralimiz bozudu Seneye yarismacilardan biri ben olacagim insaAllah gozum korktu buyuk stres buyuk sorumluluk
Bir kere 1. Olduk diye hep 1.lik bekliyorlar dogal olarak
Hayr olsun canim ne yarışması bu :)? Olsun bir kere 1. Olmuşsun daha ne olsun :)

Anladım canım kısa süreliğine de olsa gerekli sonuç ta bende nerden tasarruf yaparım acaba diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…