2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bu kvdeler niye hep fena oluyo ya kp melek herseyi bana soruyo ne istersem yapiyo kv yapmasn diye ugrasiyo yaa of çok snrlym

Hayr olsun canim ne yarışması bu :)? Olsun bir kere 1. Olmuşsun daha ne olsun :)

Stajyer avukatlar kurgusal durusma yarismasi cnm ben gecen sene yarismaci dgldim 1. Olduk derken sehrimiz 1. Oldu yani bu sene ilk 4e giremedik yarismaci degildim yine yarismaci olmayan stajyerleri de goturuyorlar izlemeye seneye de insaAllah izleyici degil ben de yarismaci olacagim 2016da (3 kisi secili¥or sadece diger stajyerler izlemeye gidiyor)

PembeLokum anladim canim, boylesi hayirliymis demekki.
stres yapma daha simdiden,Rabbim nasip ederse bebisli olursun belki ozaman

ilknurrr22 hayirdir canim,bisimi oldu

SirriEyvan biraz daha kalmasi daha iyidir aslinda ama gercektn agirlasinca insan biraz yorgun dusuyo. Asla sikayetci degilim ama iste.
dinlenmeye pek.firsatim yok kuzum ya,illa is buluyorum kendime sonrada pisman oluyorum.
uykuya gelince Rabbim buyuk , bir zamandir geceleri 2-3 saatte bir uyaniyorum, sanki emzirmeye kalkiyomusum gibi :) Rabbim buyuk hazirlik herhalde bu :)

tabiki kuzum sen bize bakma,ilgi bekleyn evladin,ailen var, nasipse bizimkiler dogunca giremeyiz bizde sIk sIk.

Evet canim nasip olursa oyle olacak :) sende durumlar nasil? Epey az kaldi artik doktorun tahmini bir zaman veriyor mu?

Evet canım ya bi ev var kp bitmek üzere orda oturur msnz dedi bende otururz baba sen tamam dedikten sonra dedm bzm evimiz 2 oda ora 3 oda hemde büyük şimdiki evimiz küçük biraz kvdede ben otyrm oraya diyorm sen ilknura oturun diyon dedi sınırlı sınırlı kendini yeni gelin gbi goruyo onların evide kocaman tamam o zaman biz oraya otralm sen git o eve dedm yok orayı ben kiraya vercem oranın kirası yüksek gelir diyo ki yeni evi alırken kp arabasini vercek benden bilezklerimi istedi kabul ettm bende sonuçta herkes bedava ev sahibi olmuyo ben burda kalcaksam niye veriyim bileziklerimi

Günaydın kızlar, hayırlı bir hafta olması dileğiyle pek bir enerji doluyum bugünnnn

Canım sen hangi pastayı yapacaktın neden öyle oldu ki Kendini çok yoruyorsun bak bence dinlenmen gerek artık
Canım herşeyin güzel geçmesine çok sevindimO nasıl bu kadar dakika da iş yaptım olayını kaç kere düşündüm seni çok iyi anlıyorumEllerine sağlık
Canım cahil gereksiz insanlarla muhatap bile olma haset çekemeyen insanlarErkek kız ne farkeder sağlıklı olması önemli olan hepsi evlat sonuçta gerici zihniyetler
Yarışmada elendik çeyrek finallerde
Olsun canım hayırlısı olsun bir daha ki sefere inşallah önemli olan yarışmak
Bu kvdeler niye hep fena oluyo ya kp melek herseyi bana soruyo ne istersem yapiyo kv yapmasn diye ugrasiyo yaa of çok snrlym
Ee adı var kaynana
Günaydınlar :)
Günaydın canım nasılsın

Maşallah canım Rabbim artırsın çok yorma kendini enerjiğim diye ama Nasılsın bakalım
hehehe işim çok da ondan böyle enerjiğim:))) kışlıkları çıkarttım ama henüz yazlıkları kaldırmadım dolaplara bi ayar çekmem lazım Yemeğim yok, aşım yok, çamaşırlar yıkandı ütü beni bekler.... temizlik de yapmadım hafta sonu evde değildik Valla zaten yapabildğim kadar yaparım.. Sabah eşimle bi çamaşır asışımız vardı 3 dakika içinde nasıl astık anlamadım aceleden, evden zor attık kendimizi Çok şükür çok iyiyimmmm yinede
Sen nasılsın canım benim?

Aynen adı var ben byle kaynana olmak istemyrmm

Ohh maşallah canım ben evi temizlemedim bu hafta sonu gezmelerdeydimhafta içi yemek yapmadığım bir akşam yaparım herhalde ya da hafta sonuna kalır çok pislenmemiş

benimde gider artık ama ütü falan ne varsa yaptım.Bi yıkanıcak kıyafetler var. ben yine iş bulurum kendime

Bende kışlıkları hurçta çıkarmaya başladım ama yazlıklar duruyor hala askıda sanırım bu hafta içi halletmem gerek onları eminde olamadık ki yaz mı kış mı şuanda tshirt üstü hırkalarda idare ediyor gibiYapabildiğin kadar yaparsın canım kendini yorma ne gerek var Az bir şey ütüm var benimde diğerlerini yıkayıp öyle yaparım hafta sonu dışarıdaydım işler kaldı öyle
Aynen adı var ben byle kaynana olmak istemyrmm

Günaydın kızlar benmde hiç enerjm yok geceleri hep uykum kaciyo

Bende kayınvalidem olurum sanırım kaynana olmamNeden uykun kaçıyor canım hayırdır

Blmyrm ki Canm 3 gundur oraya don buraya don uyuyamyrm dunde sabah kv aradi.sabah uyandm geri uyuyana kadar dondm durdm tam uykuya dalcam.bu seferde.kulagimin dibinde sinek dkka basi geliyo sınır.oldm uyuyamadm bgnde eşim evde sağolsun erkenden.kalkar

:) hepimiz aynıyız sanırım...
bizde ne mümkün resmen kışa geçtik pek bi soğuk buralar, hele de bizim ev her tarafı açık olduğundan sanırım...
Amaaan dediğin gibi yavaş yavaş hallederiz, zaten ütüyü koltukta oturarak yapıyorum, bir yandan tv izler, soda içer (hararetimi alıyor) bir yandan da ütü yaparım... Bizde kv lerdeydik hafta sonu yatılı olduğumuzdan hiç bişey yapamadım ...

Nasılsın kuzu
Arada insanın ruhu sıkılıyor öyle canım dua oku bol bol Bende dün erkenden uyandım ya izinliyim ne diye uyanırsın diyerekten kendime kızdım

Burası da arada çok soğuk oluyor bazen de yakıyor anlayamadık gittiBende tv karşısında yapıyorum hızlı oluyor keyifli oluyor o şekilde halledersin canımBizde cumartesi gezdik pazar kuzenin bebek mevlütü vardı oraya gittik kahvaltı yemek derken gün bitti öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…