2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Mesaj tekrarı olmuş soryyy :))

Öyle olur zaten işin olduğu zaman uykun olur kalkmak istemezsin işin olmayınca da uyuyamazsn

Evet oturarak hızlı oluyor canım, ayyy zaten bu hafta sonu ne zaman geldi, ne zaman bitti hiç anlamadım bile Haftaya da plan hazır... Ölmez sağ kalırsak tabi... Günler su gibi akıp geçiyor yahu.. Nasıl güzel miydi bebiş mevlütü? ne kadarlıktı peki bebiş?

İyiyim kuzum sen nasılsın?

Öyle olur zaten işin olduğu zaman uykun olur kalkmak istemezsin işin olmayınca da uyuyamazsn
Aslında işimde vardı ama az daha uyuyabilirdimMevlüte gidecektim duş aldım kahvaltı hazırladım mutfağı toparladım anca yetiştim gibi
İçindeyken geçmiyor da sonra bir bakmışsın gelmişBenim gibi planın hep belli dimi bizimde hep bir şeyimiz var bu hafta sonuna yok sanırımGüzeldi çok kalabalıktı Allahtan evi büyüktü kuzenimin rahat 50 daha fazladır gelen etli etsiz pilav dağıtıldı ayran baklava turşu hediyelikler dağıtıldı çok tatlı bebişimizdeBizim eve imkanı yok sığmaz ben sanırım 2-3 gün parçalı halde yaparım mevlütü çünkü 15-20 kişi anca sığarNeyse bir bebek olsun da

İyiyim kuzum sen nasılsın?

Bende iyiyim çok şükür kuzum

İyi olms o zaman sen iznli oldgn güne iş birakmiyosn heralde

PembeLokum daha tahmini tarih vermedi canim,hayirlisi, vermesin zaten daha cok streslenrim

ilknurrr22 bosver canim, en azindan kirada degilsiniz,basinizi sokacak eviniz var.
3 odali eet cok iyi ama napalim ufak tefek yasaniyor yine icinde :)
kv de kiskanclik yapmis biraz,hepsi benim olmaliii gibi :)

nehirnil111
duman91
Mia-
Mrs Sahin

nasilsiniz kuzular

Canm sorun orda deglki ben otrmicaksam bana bi yararı olmicaksa ki benide hiç dusunmuyo hep kendine olsn istyo o zaman ben niye bilezklerimi veriyim ki valla ben otrcam diye ısrar ederse bende bilezklerimi veremem.dicem bana gelince herşeye yok diyosn bizi dusunmysn ben rahat et diye bilezk veremem.o zaman bende seni dusunemem yanı

İyiyim canım sen nasılsın bakalım? Doğum yaklaşıyor sanırım. Nasıl hissediyorsun

sobamizi kurduk dun kizlar. odada degisiklik yapildi yine biraZ, cok yoruldum yine, artik yemek haric is yapmamayi dusunuyorum, kalcami baya agritmisim sobayi yaktik aksam denemelik ama daha cekilmiyor ya,baya sicak oldu :) nehirnil111 kuzum aglayan pasta yapacaktim, ama baska bisi oldu :) olsun,aksm yapmistim ertesi gun bitti zaten,gece bayasini yedim zaten

Genelde cumartesi günleri yaparım canım işten 1 de çıkıyorum eve gidip temizliyorum pazar günüme ya çamaşır yıkamam kalıyor ya da kalmıyor kendimize ayırıyorum
En iyisi canım valla bende dışarı çıkmak istyrm bugn ama eşimin niyeti yok evdeyz sanırım

Hayırlı olsun canım sobanız çok sıcak olur bebek geldiğinde ne güzelAnladım kuzum ben genelde yaparım sonraki gün yerim ağlayan pastayı hafif çekmişte olur sen sıcak sıcak mı tükettin o an ki tadını hiç bilmiyorum kuru mu oldu çok mu suluydu
En iyisi canım valla bende dışarı çıkmak istyrm bugn ama eşimin niyeti yok evdeyz sanırım
Havalar serin canım hafta sonu boş anlarda çıkmak daha iyi hafta içi bizde çok gezmiyoruz genelde eve gidesimiz dinlenmemiz geliyorBelki arkadaşlarımızın yanına gideriz bu hafta içi geçen hafta gitmedik hemen niye gelmiyorsunuz bize geziyorsunuz lafı yapıyorlar onlar dışarı çıkamıyor bebek var sonuçta onlara bağlıda duramayız ki işte insanlara ayrı bir hesap veriyor gibi hissediyorum kendimiHerkes gezer eder biz bir yerde paylaşınca hemen aranıyoruz eşimin kardeşi de arar genelde evli olan kaynım dün aramadı bi merak içinde nereye gittiniz niye falan

ilknurrr22 sen bilirsin canim yinede ama nasipse cocugunuz olacak, bileziklerinizi istemeleri biraz hos degil.
belki ihtiyaciniz olacak , hemen ne diye bileziklerinize yoneliyolar. her seyde bulziklere kossak vay halimize :)

Mrs Sahin yaklasti canim ya
Korku,heyecan,stres,panik hepsi bir arada karmakarisigim.
ama dogurasim var artik, saglikcakla geleydi yavrumuz hele

nehirnil111 iyiyim.bende kuzum.buna sukur

Öyle bi sorunumuz yok Allahtan ama ben dışarı ckmak istyrm daha bebeğe hiç bsy almadk bakmak istyrm bgn çıkmaya niyeti yok ama

Öyle canım kp arabasını vercek ve kaç kere beni gotrdu benm begendgm yer içinde adam üstüne arabayida istedi smdi arabasz.kalcak öyle bi durumda bende tamam dedm.sorn degl soncta hiç bi borcumuz olmadan yasiyrz onun sayesinde ama kv ben otrcam diye tutturdu girişin altında bi daire var sizede orayi alalm bu evi satıp diyo byle bencillik yok altında daire yok o ev soğuk olur küçük bebek olcak diye dusunmyo eşim cevabını verdi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…