- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.077
- 798
- 29
Yarn işte olcak ama annem zaten doldurmus şimdiden esmdede onun rahatlığı var fazla bsy almayz zaten hemen buyucek dognca alırız diye dsnyoİyi ol kuzum
Yarın çıkarsınız canım hafta yeni başladı tabi ufaktan almak gerek ama genelde mevlütte de çok getiriliyo çoğu gördüğüm öyle
Genelde bebeklik kıyafetleri çok oluyor hatta çoğusu giydirilmeden bebek büyüyor canımYarn işte olcak ama annem zaten doldurmus şimdiden esmdede onun rahatlığı var fazla bsy almayz zaten hemen buyucek dognca alırız diye dsnyo
Aynen canım belli hafta sonu planı :)))Aslında işimde vardı ama az daha uyuyabilirdimMevlüte gidecektim duş aldım kahvaltı hazırladım mutfağı toparladım anca yetiştim gibi
İçindeyken geçmiyor da sonra bir bakmışsın gelmişBenim gibi planın hep belli dimi bizimde hep bir şeyimiz var bu hafta sonuna yok sanırım Güzeldi çok kalabalıktı Allahtan evi büyüktü kuzenimin rahat 50 daha fazladır gelen etli etsiz pilav dağıtıldı ayran baklava turşu hediyelikler dağıtıldı çok tatlı bebişimizde Bizim eve imkanı yok sığmaz ben sanırım 2-3 gün parçalı halde yaparım mevlütü çünkü 15-20 kişi anca sığar Neyse bir bebek olsun da
Bende iyiyim çok şükür kuzum
nehirnil111 evet besikte sobaya biraz yakin kaldi,bakalim nasil olcak.
ya pncere onune denk geliyor /soguk olur orasi/, ya sobanin biraz yanina.
artik fazla yakmayiz,birkez isinsa yeter diyoruz ama bakalim hayirlisi.
yok sogukken yedim canim,biraz kuruydu o problemdi, birde kucuk kaliba yapmisti,cok kabardi o yuzden oyle oldu galiba.
Bebek bizle aynı odada olcak canım ona gerek yok o yzden çıkıp baksak bireylere benmde ihtiyaçlarım var hastanede giycegm gecelik çanta felanGenelde bebeklik kıyafetleri çok oluyor hatta çoğusu giydirilmeden bebek büyüyor canımİnsan heves ediyor anlıyorum tabi ama kıyafet yerine eğitici oyuncaklar ilerleyen dönemlerde kullanacağı eşyalardan alabilirsiniz gece lambası, çerçeve, şıngıraklar, yatak süsü falan bunlar da ihtiyaç bebek sesini diğer odadan duyabilmek için olan alette var adını unuttum o var mı mesela
Aynen canım belli hafta sonu planı :)))
Ohh maşAllah.. Ayy bende yapmak istiyorum ama bakalım yapabilirmiyim kış günü :)))
Canım annenlerde de yapabilirsin olmadı, tabi bi bebiş gelsinde hayırlısıyla :))
Benm evde küçük bende kvlerde yapmayı dusunyrm aslndaAynen canım belli hafta sonu planı :)))
Ohh maşAllah.. Ayy bende yapmak istiyorum ama bakalım yapabilirmiyim kış günü :)))
Canım annenlerde de yapabilirsin olmadı, tabi bi bebiş gelsinde hayırlısıyla :))
Oyyy pek bi küçükmüş minnoş yaaa ne sevimlidir şimdi :))Canım sorunu unutmuştum k.bakma henüz bebek 18-20 günlük falan çok erkenden yaptı kuzenim niye bilmiyorum pek 40nın çıkmasını beklemiyorlar herhalde
Bebek bizle aynı odada olcak canım ona gerek yok o yzden çıkıp baksak bireylere benmde ihtiyaçlarım var hastanede giycegm gecelik çanta felan
Elden ele verilirken çok huzursuzlandı Allahım kıyafeti de osmanlı sultaları gibiydi maviş gözlü beyaz tenli minnak annesinin halamın gözleriOyyy pek bi küçükmüş minnoş yaaa ne sevimlidir şimdi :))
Dusuncesizlkte çağ atladı ya bi gorsen sanki o yeni gelin dk başı bilezk aliyo ev istyo elinden gelse dgn yapcakilknurrr22 kabul etme canim, ruhumi sIkiyor benim o girisin alttaki daireler
mumkun.oldugunca 1.kattan yukarsi iyi bnce.
dedigin gibi bebek icin uygun.degil bence cok oyle yerler..
İkiye ayırınca nasıl olur bilemiyorum da tek daha iyi sanki canım yaa, tabi durumlar nasıl elverirse:)Yaparsın canım ev sıcaktı dün de mesela yanıyorduEvimizde yapmak isterim sanırım ama olmadı aileler de böleriz kayınvalidemin tarafını orada bizim tarafı annemler de falan ama evde de kuran okutmak isterim bilmiyorum 2 güne bölerek yapabilirim belki
Arkadaşımın mesela 2 gün oldu diğer insanlar çalıştığından gelemediler sonraki gün de kuran okutuldu sanırım canım kuzenimin de gelemeyenler akşam gelecekti mesela ya da öyle görmeye gelecekler kuran okutulmayacak bilemedim ayrı yerde de içim razı değilİkiye ayırınca nasıl olur bilemiyorum da tek daha iyi sanki canım yaa, tabi durumlar nasıl elverirse:)
Bende istiyorum canım inşAllah olur...
Aynen canım başladık hala inanamıyorum :))nehirnil111 bebegi sicaga alistirmam diyen bn gittik sobanin dibine koyduk yatagi.
Cok nazli alismasin, sonra ufacik seyde hastataniyolar.
ktem santiyle,cikolata sosu doktum canim o sayede yendi zaten
duman91 naptiniz kuzum aldinizmi bisiler hafta sonu :)
masallah 30.haftaya basladin sende ya ..
ilknurrr22
Hevesli kadin
İşte ocak gibi düşünüyoruz dacanim gnelde ilk 3 aylar sIkintilidir dusuk konusunda,ama bence 4.ayda riskli.
hatta bence tum aylar riskli ama iste ilk aylar daha bebis yeni yeni tutunuyor ya dikkatli olmak gerek.
hayirdir canim varmi bisi :)
nehirnil111 bebegi sicaga alistirmam diyen bn gittik sobanin dibine koyduk yatagi.
Cok nazli alismasin, sonra ufacik seyde hastataniyolar.
ktem santiyle,cikolata sosu doktum canim o sayede yendi zaten
He kız düşündüğün şeye bak...Arkadaşımın mesela 2 gün oldu diğer insanlar çalıştığından gelemediler sonraki gün de kuran okutuldu sanırım canım kuzenimin de gelemeyenler akşam gelecekti mesela ya da öyle görmeye gelecekler kuran okutulmayacak bilemedim ayrı yerde de içim razı değilKayın validem eltime yapmıştı hem eltim de hem kayınvalidem de oldu mevlüt öyle biliyorum ama o zaman bile hoşlanmamıştım başıma gelmesin de bizde de yaparız derse ne derim Düşündüğüm şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?