2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyi ol kuzum

Yarın çıkarsınız canım hafta yeni başladı tabi ufaktan almak gerek ama genelde mevlütte de çok getiriliyo çoğu gördüğüm öyle
Yarn işte olcak ama annem zaten doldurmus şimdiden esmdede onun rahatlığı var fazla bsy almayz zaten hemen buyucek dognca alırız diye dsnyo

nehirnil111 evet besikte sobaya biraz yakin kaldi,bakalim nasil olcak.
ya pncere onune denk geliyor /soguk olur orasi/, ya sobanin biraz yanina.
artik fazla yakmayiz,birkez isinsa yeter diyoruz ama bakalim hayirlisi.
yok sogukken yedim canim,biraz kuruydu o problemdi, birde kucuk kaliba yapmisti,cok kabardi o yuzden oyle oldu galiba.

Mia-
canim gnelde ilk 3 aylar sIkintilidir dusuk konusunda,ama bence 4.ayda riskli.
hatta bence tum aylar riskli ama iste ilk aylar daha bebis yeni yeni tutunuyor ya dikkatli olmak gerek.
hayirdir canim varmi bisi :)

Yarn işte olcak ama annem zaten doldurmus şimdiden esmdede onun rahatlığı var fazla bsy almayz zaten hemen buyucek dognca alırız diye dsnyo
Genelde bebeklik kıyafetleri çok oluyor hatta çoğusu giydirilmeden bebek büyüyor canım İnsan heves ediyor anlıyorum tabi ama kıyafet yerine eğitici oyuncaklar ilerleyen dönemlerde kullanacağı eşyalardan alabilirsiniz gece lambası, çerçeve, şıngıraklar, yatak süsü falan bunlar da ihtiyaç bebek sesini diğer odadan duyabilmek için olan alette var adını unuttum o var mı mesela

Aynen canım belli hafta sonu planı :)))
Ohh maşAllah.. Ayy bende yapmak istiyorum ama bakalım yapabilirmiyim kış günü :)))
Canım annenlerde de yapabilirsin olmadı, tabi bi bebiş gelsinde hayırlısıyla :))

Sıcak olur işte ne güzel canım bebekler sever sıcaklığıTıkız olmuş olabilir canım o yüzden çekmemiş olabilir sıcak soğuk dökme olayına dikkat ettiysen sorun olmamalıydı ama olmuş artık çikolata sosu döküp yeseydin

Bebek bizle aynı odada olcak canım ona gerek yok o yzden çıkıp baksak bireylere benmde ihtiyaçlarım var hastanede giycegm gecelik çanta felan

Ohh maşAllah.. Ayy bende yapmak istiyorum ama bakalım yapabilirmiyim kış günü :)))
Canım annenlerde de yapabilirsin olmadı, tabi bi bebiş gelsinde hayırlısıyla :))

Yaparsın canım ev sıcaktı dün de mesela yanıyorduEvimizde yapmak isterim sanırım ama olmadı aileler de böleriz kayınvalidemin tarafını orada bizim tarafı annemler de falan ama evde de kuran okutmak isterim bilmiyorum 2 güne bölerek yapabilirim belki

Benm evde küçük bende kvlerde yapmayı dusunyrm aslnda

Bebek bizle aynı odada olcak canım ona gerek yok o yzden çıkıp baksak bireylere benmde ihtiyaçlarım var hastanede giycegm gecelik çanta felan

Onları halletmen gerekir tabi canım hastane çantasına çok ihtiyaç oluyor lohusa kıyafeti de alırsın halledilir inşallah

ilknurrr22 kabul etme canim, ruhumi sIkiyor benim o girisin alttaki daireler
mumkun.oldugunca 1.kattan yukarsi iyi bnce.
dedigin gibi bebek icin uygun.degil bence cok oyle yerler..

ilknurrr22 kabul etme canim, ruhumi sIkiyor benim o girisin alttaki daireler
mumkun.oldugunca 1.kattan yukarsi iyi bnce.
dedigin gibi bebek icin uygun.degil bence cok oyle yerler..
Dusuncesizlkte çağ atladı ya bi gorsen sanki o yeni gelin dk başı bilezk aliyo ev istyo elinden gelse dgn yapcak

nehirnil111 bebegi sicaga alistirmam diyen bn gittik sobanin dibine koyduk yatagi.
Cok nazli alismasin, sonra ufacik seyde hastataniyolar.
ktem santiyle,cikolata sosu doktum canim o sayede yendi zaten

duman91 naptiniz kuzum aldinizmi bisiler hafta sonu :)
masallah 30.haftaya basladin sende ya ..

ilknurrr22
Hevesli kadin

İkiye ayırınca nasıl olur bilemiyorum da tek daha iyi sanki canım yaa, tabi durumlar nasıl elverirse:)
Bende istiyorum canım inşAllah olur...

İkiye ayırınca nasıl olur bilemiyorum da tek daha iyi sanki canım yaa, tabi durumlar nasıl elverirse:)
Bende istiyorum canım inşAllah olur...
Arkadaşımın mesela 2 gün oldu diğer insanlar çalıştığından gelemediler sonraki gün de kuran okutuldu sanırım canım kuzenimin de gelemeyenler akşam gelecekti mesela ya da öyle görmeye gelecekler kuran okutulmayacak bilemedim ayrı yerde de içim razı değil Kayın validem eltime yapmıştı hem eltim de hem kayınvalidem de oldu mevlüt öyle biliyorum ama o zaman bile hoşlanmamıştım başıma gelmesin de bizde de yaparız derse ne derimDüşündüğüm şeye bak

Aynen canım başladık hala inanamıyorum :))
Bişey almadık canım, sadece baktık:))) Özellikle beşiğe baktık. Gönderdiğim modelin sadesini beğendik, desensiz olanını.. Uyku seti ve yatağıyla birlikte 650 TL dedi... Baya sağlam bişey ama bilemiyorum işte daha yeni araştırmalara başladığımız için almadık bizde...
Hafta sonu tekrar bakıcaz... öyle tatlı telaşeler... :))) Sen nasılsın, heyecan var mı?

canim gnelde ilk 3 aylar sIkintilidir dusuk konusunda,ama bence 4.ayda riskli.
hatta bence tum aylar riskli ama iste ilk aylar daha bebis yeni yeni tutunuyor ya dikkatli olmak gerek.
hayirdir canim varmi bisi :)
İşte ocak gibi düşünüyoruz da ev tasınma işi var yani eşya kaldırmam ama toplanırken sorun olurmu annem yardım ederde tereddüt yaşıyorum yinede.

nehirnil111 bebegi sicaga alistirmam diyen bn gittik sobanin dibine koyduk yatagi.
Cok nazli alismasin, sonra ufacik seyde hastataniyolar.
ktem santiyle,cikolata sosu doktum canim o sayede yendi zaten

Sıcağa alışırsa en ufak bir şeyde hastalanabilir evet canımArkadaşım sese duyarlı olsun diye yüksek sesle müzik açıyor bebekte uyuyor gerçi kardeşimin söylediğine göre bebekler ilk aylar anlamıyormuş öyle dış etken sesleriEvet kremşantiyle çikolata sosunu neye döksen güzel olur ben çikolata sosunu her şekilde yerim

He kız düşündüğün şeye bak... Canım bizde bir zamanlar öyle diyorduk ama durum ortada, görünen köyün dağı uzak olmazmış Ama cuma-cumartesi olabilir evet çalışanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…