- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Cumartesi - Pazarda yapabilirim bak o şekilde ya da dediğin gibi bir bahaen Cuma - Cumartesi makulHe kız düşündüğün şeye bak...Canım bizde bir zamanlar öyle diyorduk ama durum ortada, görünen köyün dağı uzak olmazmış Ama cuma-cumartesi olabilir evet çalışanlar için
Eder eder inşAllah canım...Cumartesi - Pazarda yapabilirim bak o şekilde ya da dediğin gibi bir bahaen Cuma - Cumartesi makulRabbim nasip ederse eğer gelecek o günler de
Evet genelde Cuma günü yapıyorlar olmadı Cuma- Pazar da olabilir bir gün dinlenme molasıEder eder inşAllah canım...
Hmm evet kimisi cumartesi de çalışıyor cumartesi-pazarda olur ama hani cuma mübarek gün ya o yüzden dedim ben :)
Sorma evetnehirnil111 bebegi sicaga alistirmam diyen bn gittik sobanin dibine koyduk yatagi.
Cok nazli alismasin, sonra ufacik seyde hastataniyolar.
ktem santiyle,cikolata sosu doktum canim o sayede yendi zaten
duman91 naptiniz kuzum aldinizmi bisiler hafta sonu :)
masallah 30.haftaya basladin sende ya ..
ilknurrr22
Hevesli kadin
İnşallah canimOnları halletmen gerekir tabi canım hastane çantasına çok ihtiyaç oluyor lohusa kıyafeti de alırsın halledilir inşallah
ben bu insanlari anlamiyorum,gercekten anlamiyorum
bu iki oldu bebegin hareket ediyormu diye soruyolar ve ardindan bebisim az hareket etmeye basliyor.
hayir size ne,hareket eder tabi neden etmesin,bir tepik atsin diye nasil heyecanla bekleniyor.
bugunku annrmin komsusu sordu,ardindan birde utanmadan erkek.diimi diyo, evet dedim.
surat degisti, belli olmaz ilk.kiz denmis baksana diyo.
olsun erkek cocuklarida cok seviliyor ama kv kiz istiyodu diyo.
sanki kv demle konusmuslugu olsa ,anca 40 yilda bir.
halbuki cok eminim kv delere cinsiyetin farketmedigini,etmemeli zzaten akli basinda biri olan bir insana.
benimi doldurusa getirmeye calisiyor anlamiyorum,her defasinda konusmasinda bir fesatlik var
cok sinirlerim.bozuldu,neden boyle bu koca karilar dicem artik kusura bakmayin
anatkh018 nasipse denerim canim, dedigin gibi krem.falan bari kullanmiyorsun,dogal.
hos sampnda nekadar dogal bilinmez ama iste..
Gunaydin canim :) gecen yazdim ama cevabibi gormedim baristiniz sanirim eve dondun mu :)Günaydın çıtır gelinler
evet canım döndüm evdeyim cevap vermediysem kusura bakma tatlım hatırlamıyorum çünkü şuan ee sen nasılsın canımcımm nasıl gidiyor?Gunaydin canim :) gecen yazdim ama cevabibi gormedim baristiniz sanirim eve dondun mu :)
Canım sonuçta mecburi şeyleri aldıysanız ne yapacaksın olsunEsimi cikardm dışarı ikna edip ama çok para harciyoruz sonra üzülüyorum :)
Günaydın kuzum nasılsınGunaydin kizlar :)
Günaydın çıtır gelinGünaydın çıtır gelinler
Günaydın kızlar bugn erkenciyim hastaneye gitcemm ama bu erken kalkmak hiç bana gore degil
kız bu mu erkenGünaydın kızlar bugn erkenciyim hastaneye gitcemm ama bu erken kalkmak hiç bana gore degil
kız bende kalmadı çıtırlık yaşlandıkGünaydın çıtır gelinNasılsın
kız bende kalmadı çıtırlık yaşlandıkiyiymm sen nasılsın canım?
ben size göre öyleyim tatlım 30a 2 ay kaldıYok yok genciz daha dur ne yaptınİyiyim bacaklarım felaket ağrıyor evde squat hareketi yapmaya başladım 30 kere eğildim kalktım mahvoldu bacaklarım nasıl hamlaşmışım 50 ye yükselticem bugün
ben size göre öyleyim tatlım 30a 2 ay kaldıoo süpersin valla canım bende yapabilsem keşkee ya bugün biraz daha ağricak canım sertleşcek eğilemicen falan ama alışcak devam
Ben alışkın deglm amaCanım sonuçta mecburi şeyleri aldıysanız ne yapacaksın olsun
Günaydın kuzum nasılsın
Günaydın çıtır gelinNasılsın
Biz hep öyle kalkıyoruz kız
Yok canim akis hizli ikerliyo bende cok.giremedim ya son zamanlarda ondan boyle oldu :)) cok.guzel canim Rabbim bi daha ayirmasin insallah.iyiyim bende canim :))evet canım döndüm evdeyim cevap vermediysem kusura bakma tatlım hatırlamıyorum çünkü şuan ee sen nasılsın canımcımm nasıl gidiyor?
Iyi canim sen nasilsin :)Canım sonuçta mecburi şeyleri aldıysanız ne yapacaksın olsun
Günaydın kuzum nasılsın
Günaydın çıtır gelinNasılsın
Biz hep öyle kalkıyoruz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?