2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

He kız düşündüğün şeye bak... Canım bizde bir zamanlar öyle diyorduk ama durum ortada, görünen köyün dağı uzak olmazmış Ama cuma-cumartesi olabilir evet çalışanlar için
Cumartesi - Pazarda yapabilirim bak o şekilde ya da dediğin gibi bir bahaen Cuma - Cumartesi makulRabbim nasip ederse eğer gelecek o günler de

Cumartesi - Pazarda yapabilirim bak o şekilde ya da dediğin gibi bir bahaen Cuma - Cumartesi makulRabbim nasip ederse eğer gelecek o günler de
Eder eder inşAllah canım...
Hmm evet kimisi cumartesi de çalışıyor cumartesi-pazarda olur ama hani cuma mübarek gün ya o yüzden dedim ben :)

benim bildiğim kvler erkek ister soyum devam etsin falan filan hem ne farkeder ki Rabbim sağlıklı evlat verdikten sonra
şimdi sen öyle diyince kendimi kötü hissettm ben yengem hamileyken başımı elimi yaslardım karnına bana bi tekma atsın hissedim diye çok seviyorum çünkü kötü mü ettim bilemedim şimdi

anatkh018 nasipse denerim canim, dedigin gibi krem.falan bari kullanmiyorsun,dogal.
hos sampnda nekadar dogal bilinmez ama iste..

denedin mi kuzum merak ettim

Günaydın kızlar bugn erkenciyim hastaneye gitcemm ama bu erken kalkmak hiç bana gore degil

Esimi cikardm dışarı ikna edip ama çok para harciyoruz sonra üzülüyorum :)
Canım sonuçta mecburi şeyleri aldıysanız ne yapacaksın olsun
Gunaydin kizlar :)
Günaydın kuzum nasılsın
Günaydın çıtır gelinler
Günaydın çıtır gelinNasılsın
Günaydın kızlar bugn erkenciyim hastaneye gitcemm ama bu erken kalkmak hiç bana gore degil

Biz hep öyle kalkıyoruz kız

kız bende kalmadı çıtırlık yaşlandık iyiymm sen nasılsın canım?

Yok yok genciz daha dur ne yaptınİyiyim bacaklarım felaket ağrıyor evde squat hareketi yapmaya başladım 30 kere eğildim kalktım mahvoldu bacaklarım nasıl hamlaşmışım 50 ye yükselticem bugün

Yok yok genciz daha dur ne yaptınİyiyim bacaklarım felaket ağrıyor evde squat hareketi yapmaya başladım 30 kere eğildim kalktım mahvoldu bacaklarım nasıl hamlaşmışım 50 ye yükselticem bugün
ben size göre öyleyim tatlım 30a 2 ay kaldı oo süpersin valla canım bende yapabilsem keşkee ya bugün biraz daha ağricak canım sertleşcek eğilemicen falan ama alışcak devam

ben size göre öyleyim tatlım 30a 2 ay kaldı oo süpersin valla canım bende yapabilsem keşkee ya bugün biraz daha ağricak canım sertleşcek eğilemicen falan ama alışcak devam

Olsun canım her yaşın zaten bir güzelliği var en güzel dönemler aslında 30lu yaşlar Evet spor çok önemli canım en azından hareket yapmaya başladım bir de az yemeye çalışıyorum ama sağlıksız yemeleri bırakmalıyım işte

evet canım döndüm evdeyim cevap vermediysem kusura bakma tatlım hatırlamıyorum çünkü şuan ee sen nasılsın canımcımm nasıl gidiyor?
Yok canim akis hizli ikerliyo bende cok.giremedim ya son zamanlarda ondan boyle oldu :)) cok.guzel canim Rabbim bi daha ayirmasin insallah.iyiyim bende canim :))

Canım sonuçta mecburi şeyleri aldıysanız ne yapacaksın olsun

Günaydın kuzum nasılsın

Günaydın çıtır gelinNasılsın

Biz hep öyle kalkıyoruz kız
Iyi canim sen nasilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…