- 30 Ocak 2015
- 19.924
- 29.077
- 798
- 29
Hayatta kalkamam 7dekız bu mu erkenben haftasonu bile 7 de ayaktayım
kız bende kalmadı çıtırlık yaşlandıkiyiymm sen nasılsın canım?
Alışacaksın ama bebek geldiğindeBen alışkın deglm ama
Iyi canim sen nasilsin :)
Evet ya inşallah oda benim gbi uykucu olur babasına çekmezAlışacaksın ama bebek geldiğinde
Bende iyiyim kuzum geldik yine işe
doğru diyorsun bende okuyamıyorum çoğu zman yetişemiyorumYok canim akis hizli ikerliyo bende cok.giremedim ya son zamanlarda ondan boyle oldu :)) cok.guzel canim Rabbim bi daha ayirmasin insallah.iyiyim bende canim :))
eşim kaldırıyo valla açlıktan öldüm hadi diyeHayatta kalkamam 7de
öyle derler bakalım güzel mi olacakOlsun canım her yaşın zaten bir güzelliği var en güzel dönemler aslında 30lu yaşlarEvet spor çok önemli canım en azından hareket yapmaya başladım bir de az yemeye çalışıyorum ama sağlıksız yemeleri bırakmalıyım işte
selam kizlar
cok moralim bozuk
aksam sobamiz yine tutedi..
mutfaktaydim, mutfaktan cikayim dedim koku gelmeye basladi,hole gireyim dedim amann duman icinde
ustelik yakmadigimiz halde..
neyle isinicaz, ne yapcaz hic bir fikrim.yok.. havayi kurutuyor diger hersey..
hadi yaksak oyle tutse anlarim,ama yakmadigimiz halde oyle.
heryer kapaliydi ondanmi dicem ama nebileyim
nehirnil111 aa bilmiyodum.ilk aylar sese duyarli olmadiklarini.
nasipse sese alistirmak istiyorum,yoksa cok cok zor oluyor.
anneannem kuzenlerimi buyuturken, kapiya not birakiyonus, zili caldirmayin cocuk uyuyor diye
simdi sinek ucsa uyanirlar herhalde.
Evet ya inşallah oda benim gbi uykucu olur babasına çekmez
öyle derler bakalım güzel mi olacaksen zaten zayıftın canım sağlıksız beslenmesen yeterli olur sporlada taş gibi hatun olursun
selam kizlar
cok moralim bozuk
aksam sobamiz yine tutedi..
mutfaktaydim, mutfaktan cikayim dedim koku gelmeye basladi,hole gireyim dedim amann duman icinde
ustelik yakmadigimiz halde..
neyle isinicaz, ne yapcaz hic bir fikrim.yok.. havayi kurutuyor diger hersey..
hadi yaksak oyle tutse anlarim,ama yakmadigimiz halde oyle.
heryer kapaliydi ondanmi dicem ama nebileyim
anatkh018
yok canim kotu hissetme kendini, yengen sonucta.
bana bunu diyenler komsular,arkadslar falan.. dun 2 kez yine soruldu bu soru..
yengemde sordu ona patlamis oldum,kizdi galiba biraz ama napayim cabina tak eetti..
dnedim canim dun yazacaktim unuttum,memnun kaldim gercekten
ufak tefek kaldi onlarda suda daha cok kalaydim cikardi belki ..
sagolasin valla
Mia- hadi hayirlisi kuzum.
yaza tasinacaktiniz galiba, bosver sen bunlari dusumme simdiden.
kimse sana is yaptirmaz zaten,hele bebisiniz gelsin.Allahin izniyle.
hos gerci bisi yapmasan bile duunmekten yoruluyor insan nasil halederiz herseyi diye.
bakduman91 tasinmisti bu yaz, kac aayliktin kuzum sen ozaman.
Rabbim hayirlisini ,kolayini verir kendini fazla zorlamamaya calisirsin
hatırlıyormusun bilmem bana maille resimlerini atmıştın biz şafak sayıyorduk o zamanlar tabiOlacak inşallah canımYok kız zayıf değilim çok kilolu da değilim ama basenlerim var göbeğimde çıktı düğünden sonra rahat 3 kilo aldım baktım almaya devam ediyorum dur dedim Benim 50 kilo olmam gerek bir tartı alayım bakalım kaçım
Bende engel olamıyorum düğün zamanı çok zayıflamıştım 53-54 anca geliyordum şimdi 58 falanımdır yani kesin bir ara 59 gösterdi tartı hemen dur dedim kendime hep kınadan kalan çerezleri yedim akşamları film izleyelim diye cipsleri götürdüm ee sürekli misafir ağırladım börek çörek derken kendimi aştım anlayacağın benim boyum 160 geliyor gelmiyor o yüzden idealim 50 anca boyundan 10 eksiği olmak durumdahatırlıyormusun bilmem bana maille resimlerini atmıştın biz şafak sayıyorduk o zamanlar tabio zamn çok iyiydi sen yine iyi 3 kilo dion ben 67 kilo ile evlendim balayından döndüm 62 kiloya düştüm şimdi 71-72 arasındayım kilo almak dersen budur kilo almak çocuk olsa 80 kesin kesin yani gerçi oda en düşük napsam iştahıma engel olamıyorum ki
İyiyim kuzum sen nasılsınGünaydınlarrr
Nasılsınız bayanlar
Mia- ben taşınırken 4 aylık hamileydim, bütün sülale yardıma geldi diyebilirim, önceden mutfağı ve kırılacakları kolilemiştik annemle, eşim azar azar arabayla taşıdı şehir içi olduğu için... Sonrada topluca taşıdılar yerleştirmede pek bişey yapmadım, şunu şöyle yapın diye emir verdim sadece :) 1 haftada tam olarak yerleştim diyebilirim :)))
nehirnil111
duman91
Mia-
anatkh018
topluca cevapliyim baca temiz,kurmadan once yine temizledik
Yaksak oyle tutse hic dert etmem ama yakmadigimiz.halde tutemesi beni deli ediyor.
birinci katta cocuklu aile var,onlar yakiyordur artik buyuk.ihtimal onlarinkimi bize geri tepiyo bilmem.
bu gidisle.balkondan asagi gidecek soba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?