2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

selam kizlar

cok moralim bozuk
aksam sobamiz yine tutedi..
mutfaktaydim, mutfaktan cikayim dedim koku gelmeye basladi,hole gireyim dedim amann duman icinde
ustelik yakmadigimiz halde..

neyle isinicaz, ne yapcaz hic bir fikrim.yok.. havayi kurutuyor diger hersey..

hadi yaksak oyle tutse anlarim,ama yakmadigimiz halde oyle.
heryer kapaliydi ondanmi dicem ama nebileyim

anatkh018
yok canim kotu hissetme kendini, yengen sonucta.
bana bunu diyenler komsular,arkadslar falan.. dun 2 kez yine soruldu bu soru..
yengemde sordu ona patlamis oldum,kizdi galiba biraz ama napayim cabina tak eetti..

dnedim canim dun yazacaktim unuttum,memnun kaldim gercekten
ufak tefek kaldi onlarda suda daha cok kalaydim cikardi belki ..
sagolasin valla

duman91 anladim kuzum , bencede arastirin iyice,icinize sineni alin.
resim acilmadi bende ama fiyat olarak bana simdi fazla geliyor.
bizimkini yatak 419 du, uyku setide 120 civariydi.

cok guzel seyler var ama iste oda olmayinca koyacak yerin olmuyor.
senin varmiydi oda yaoma imkani

nehirnil111 aa bilmiyodum.ilk aylar sese duyarli olmadiklarini.
nasipse sese alistirmak istiyorum,yoksa cok cok zor oluyor.
anneannem kuzenlerimi buyuturken, kapiya not birakiyonus, zili caldirmayin cocuk uyuyor diye
simdi sinek ucsa uyanirlar herhalde.

Mia- hadi hayirlisi kuzum.
yaza tasinacaktiniz galiba, bosver sen bunlari dusumme simdiden.
kimse sana is yaptirmaz zaten,hele bebisiniz gelsin.Allahin izniyle.
hos gerci bisi yapmasan bile duunmekten yoruluyor insan nasil halederiz herseyi diye.
bak duman91 tasinmisti bu yaz, kac aayliktin kuzum sen ozaman.

Rabbim hayirlisini ,kolayini verir kendini fazla zorlamamaya calisirsin

Son düzenleme:
Yok canim akis hizli ikerliyo bende cok.giremedim ya son zamanlarda ondan boyle oldu :)) cok.guzel canim Rabbim bi daha ayirmasin insallah.iyiyim bende canim :))
doğru diyorsun bende okuyamıyorum çoğu zman yetişemiyorum amin kuzum aminnn Allah kimsenin yuvasını bozmasın bozanlara da müsade etmesin

Hayatta kalkamam 7de
eşim kaldırıyo valla açlıktan öldüm hadi diye
öyle derler bakalım güzel mi olacak sen zaten zayıftın canım sağlıksız beslenmesen yeterli olur sporlada taş gibi hatun olursun

Canım yakmadığın halde tütmesi çok ilginç baca açık değil mi kapağı falan içi de temizlendi neden tüter ki yakmadan yahu diğer daireler yakıyor mu onlarınki mi geliyor acaba ters çıkışları sanırım bir baktırsanız birine canım diğerlerinin size geliyor olabilir

Öyle söyledi canım dediğin gibi sese duyarlı olmalı annem bana yaptı mı bilmiyorum ama ben top atılsa uyanmam
Evet ya inşallah oda benim gbi uykucu olur babasına çekmez

Her halukarda ilk aylarda uyku düzeni oturana kadar her saat başı emzirme gaz çıkarma derken maalesef yaşayacaksın canım[/QUOTE]

öyle derler bakalım güzel mi olacak sen zaten zayıftın canım sağlıksız beslenmesen yeterli olur sporlada taş gibi hatun olursun

Olacak inşallah canımYok kız zayıf değilim çok kilolu da değilim ama basenlerim var göbeğimde çıktı düğünden sonra rahat 3 kilo aldım baktım almaya devam ediyorum dur dedimBenim 50 kilo olmam gerek bir tartı alayım bakalım kaçım

geçmiş olsun bacayı kontrol ettirdiniz mi hava bu aralar bozuk ya geri tepiyo olabilir Allah kolaylık versin sobanın pisliği çekilmiyo ya

seni anlamak için yaşadıklarını yaşamak lazım aslında sonuçta gerginsin streslisin üstüne gelinmemeli bu konuda belki seni de düşünüyorlar ama art niyetli insan da çok maalesef dudak bükerek konuşanlar falan yengemin hoşuna giderdi gülerdi bana hep dua ederdi sana da nasip olsun diye duaları kabul olsun inşaAllah

memnun kalmana sevindim canım hem zahmetsiz ayrıca bi vakit ayırmıyrsun ya ondan dedim yoksa çok güzel maskeler var yaptığım tabi hepsi geçici süre maalesef kesin çözüm bulunamadı

soban belki rüzgar olmadıgından tütmüş olabilir yinede baktır mutlaka bacalara.
Benimde bir tanıdıgım hamileyken tasındı ama çalışmıyordu. bende yıllık iznimi bebek dogunca kullanırım diye düşünüyorum bakalım. duman91 kaç günde tasındın ve yerleştin :)

hatırlıyormusun bilmem bana maille resimlerini atmıştın biz şafak sayıyorduk o zamanlar tabi o zamn çok iyiydi sen yine iyi 3 kilo dion ben 67 kilo ile evlendim balayından döndüm 62 kiloya düştüm şimdi 71-72 arasındayım kilo almak dersen budur kilo almak çocuk olsa 80 kesin kesin yani gerçi oda en düşük napsam iştahıma engel olamıyorum ki

Bende engel olamıyorum düğün zamanı çok zayıflamıştım 53-54 anca geliyordum şimdi 58 falanımdır yani kesin bir ara 59 gösterdi tartı hemen dur dedim kendime hep kınadan kalan çerezleri yedim akşamları film izleyelim diye cipsleri götürdüm ee sürekli misafir ağırladım börek çörek derken kendimi aştım anlayacağın benim boyum 160 geliyor gelmiyor o yüzden idealim 50 anca boyundan 10 eksiği olmak durumdaDiş teli takılıyken 7-8 kilo gitmişti sadece çorba içiyordum ekmeksiz ya da ekmek doğrayarak bir de makarna yiyordum öyle gitmişti yine öyle mi yapsam acaba suyla sporla destekleyereksende 3-4 kilo almışsın zaten 67 standartmışsın kuzu

tutkku canım bacanızı temizlettirdiniz mi? Neden öyle acaba bende hiç anlamam... Ahh bizde soba kurcaz bakalım nasıl olcak..
Canım işte biraz daha araştıralım diyoruz beşik olayını, aslında odam var ama onu annem ve gelen misafirlerin yatması için kullanıcam şimdilik bizim odada olcak beşiği... Zaten bayağı büyük yatak odamız sorun olmaz...
Mia- ben taşınırken 4 aylık hamileydim, bütün sülale yardıma geldi diyebilirim, önceden mutfağı ve kırılacakları kolilemiştik annemle, eşim azar azar arabayla taşıdı şehir içi olduğu için... Sonrada topluca taşıdılar yerleştirmede pek bişey yapmadım, şunu şöyle yapın diye emir verdim sadece :) 1 haftada tam olarak yerleştim diyebilirim :)))

nehirnil111
duman91
Mia-
anatkh018

topluca cevapliyim baca temiz,kurmadan once yine temizledik
Yaksak oyle tutse hic dert etmem ama yakmadigimiz.halde tutemesi beni deli ediyor.
birinci katta cocuklu aile var,onlar yakiyordur artik buyuk.ihtimal onlarinkimi bize geri tepiyo bilmem.

bu gidisle.balkondan asagi gidecek soba

Benimde ailem yardım eder.zaten boya ve taşıma işine birilerini tutucaz. Temizlige yine yardımcı ayarlarsam kolay olur. yerleştikten sonra ben zaten yavas yavas yine temizlerim duramam. Mesela mayıs gibi taşıncaz ben nisan sonu gibi başlarım kullanmadıgım esyaları paketlemeye. Önce mutfak esyalarınımı götürdün yoksa yatak odasındaki esyalarımı

Stres yapma kıyamam kuzum :) acaba çözümü varmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…