2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyiyim kuzum çok şükür
İyi ol kuzum

Kuzu yüksek ihtimal çıkışlarında sorun var evin geri size tütüyor üst katta ki dairenin yaktığı evin kurulumda böyle bir hata yapılmış olabilir ya da çıkışlarınız aynı yerden değil mesela yukarı katta ki aynı odaya mı koyuyor sobayı acaba çıkışı var mı sonuçta her odadan çıkış yapmamış olabilirler herkesin ki genelde sabit bir odadandır annemlerde kullandık uzun yıllar o yüzden biliyorum yakmasakta aşağı katta ki başka odada yaktığında o oda duman dolardıMecburen kullanamazsın bu şekilde Allah korusun

Canım aynen öyle, biz dışardan hiç adam tutmadık bile. hepsini kendimiz yaptık eğer sen başkasını tutacaksan daha iyi... Eşim ramazanda oruçlu oruçlu ev boyadı, ben bulantılarım yüzünden yemek bile yapamadım adama( Baya zordu yani onun için :)))
Canım giymediğim kıyafetleri mesela kışlıkları, kullanmadığım tüm kırılacakları mutfak malzemelerini, bazanın altını falan koliledim...

Tamam zaten bende çeyizimi yavas yavas tasımıstık yine aynı işlemi uygulıcaz :) eşimin buldugu ev zaten iş yerine çok yakın orası olursa sabah işe giderken bırakır kolileri bende yerleştiririm. Çok sagol

Canim nede olur hic bilmiyorum sobayi bide yakmadigimiz halde diyosun annenler falanda mi soba kullaniyo

Amin canimm :)

Aynen öyle canım, hemde fazla yorulmamış olursun hem... İnşAllah gönlünüze göre olur herşey... rica ederim :)

Benimkide evdeyken öyle canım hatta içeri gidiyo otryo biraz sonra telefonla caldiriyo

[/QUOTE]
Neyse olsnda bi raziyim ay burda bi bebek var nasl tatlı öyle eşime bakiyo gel gel yapiyo ben daha kahvaltı yapcam çok kötüyüm şeker yüklemesi yaptılar beklyrm ac ac

evet canım döndüm evdeyim cevap vermediysem kusura bakma tatlım hatırlamıyorum çünkü şuan ee sen nasılsın canımcımm nasıl gidiyor?

Canim cook sevindim her sey cok cok daha guzel olur bundan sonra insaAllah
Baristiysan artik gecmise sunger cek canim gecmisi ikiniz de acmayin yoksa bir turlu duzene girmez artik bundan sonrasina bakin

Benimkide evdeyken öyle canım hatta içeri gidiyo otryo biraz sonra telefonla caldiriyo
bazen sinirleniyorum o duruma bi pazarım var onda da uyku yok ama napim mecbur kalkıorum

Baristiysan artik gecmise sunger cek canim gecmisi ikiniz de acmayin yoksa bir turlu duzene girmez artik bundan sonrasina bakin

çektik canım eve gelmeden konuştuk herşeyi ondan sonra da açmadık açarsak devam edemeyiz çünkü yine başa döneriz biliyorum Rabbim doğruyu göstersin hep bizlere inşaAllah

yok bebişim ya benim standartım 57 ama ben 60-62 yede razıyım yani 10 kilo versem yeterli bende bizimki yesin kilo alsın diye mantı makarna hamur işi falan yaptım ki sever de ama ona değil bana yaradı hep hele ki son 1 haftadır doyamıyorum ya şişim ama açım da

sen burda mıydın kuzuum yeni gördüm iletini iyiyim ben sen nasılsın?
Burdayım kuzucum İyiyim çok şükür canım iş güç yok boş boş oturuyorum canım sıkılıyor Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum

Bende eşim yesin diye yapıyorum hep ama dediğin gibi onlara değil bize yarıyor Ben dur dedim vallahi artık sınırlıyım kuzuBir topik takip ediyorum yılbaşına kadar 10 kilo verecek herkes oraya da uğra istersen ben gruptayım

Burdayım kuzucum İyiyim çok şükür canım iş güç yok boş boş oturuyorum canım sıkılıyor Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Aylık ya da haftalık liste en güzeli Büşüm her gün düşünmüyor insanBen anneme gidiyorum bugün tavada soslu et domatesli biberli varmış yanına pilav yapıcam annem rahatsız göz nezlesi yardıma gidiyorum

Allah iyilik versin kuzummm o olaya girmek sıkıntılı yaa hergün düşünmekten kafayı yiyorum ben de

evet evet farkettim baktım da hatta bizimde normalde facede grubumuz var burda kk da tanıştığımız zayflama arkadaşlarıyla facede devam edioz grubun en zayıfıyım ama en şişmanı gibi görünüyorum bakalım nolcak cumaya bu derken bile bi yandan tıkınıyorum ne yediğimi söylemim hamileler var

Yok kuzular düşünmek sıkıntı değil düşünüyorum bi dünyada şey buluyorum ama bu aralar akşam hiç bişey yiyesimiz yok. O yüzden açlığı geçiştirecek bişeyler bulmam lazım. Yemek yemek istemiyorum açıkcası Soslu makarna falan mı yapsam ne yapsam Akşam ütü yapmam gerek çünkü çok oyalanmamam lazım bugün

Bende dün annemdeydim eşim biraz geç geldi. Oturduk sohbet ettik annemle Yine ellerim dolu dolu eve döndüm Allahtan diğer blokta

Peki canim cok sevindim duayı ihmal etme sen duaya devam et her gün elinden geldigince "Ya Muksit" ismini zikret Allah'ın, esler arası düzelmesi için iyiymis :)

Mia-
MutluBulut_
nehirnil111

edam annemler evde yasiyor hic oyle sorun yok cok sukur..
kv deler biz gibi dairedeler onlardada yok sorun..
ama bizde var iste..
bakalim 1.kattaki komsu sobayi yakarken haber verecekmis,olacakmi yine.
yine olursa kesinlikle cikartacaz ama neyse isiniriz bilmiyorum.
ufo ufo dedim ama onlarda havayi iyice kurutuyormus,hos herci hepsi kurutuyor ama
Nsyse bakalm nolcak

Bende tartı alacağım son kilomu bilmiyorum Hamişmisin yoksa kız

İnsanın canı bazen öyle şeyler isteyebiliyor kuzum bizimde dün akşam öyleydi mesela patatesli böreği vardı yanına soslu makarna yaptım yedikMenemen falan da yapabilirsin patates kızartması ayvalık tostu ohh mis bunlar da karın doyuruyor sonuçta

Anneler hep öyle bende hep dolu dönüyorum minübüs otobüs taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…