- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyi ol kuzum
İyiyim kuzum çok şükür
nehirnil111
duman91
Mia-
anatkh018
topluca cevapliyim baca temiz,kurmadan once yine temizledik
Yaksak oyle tutse hic dert etmem ama yakmadigimiz.halde tutemesi beni deli ediyor.
birinci katta cocuklu aile var,onlar yakiyordur artik buyuk.ihtimal onlarinkimi bize geri tepiyo bilmem.
bu gidisle.balkondan asagi gidecek soba
Canım aynen öyle, biz dışardan hiç adam tutmadık bile. hepsini kendimiz yaptık eğer sen başkasını tutacaksan daha iyi... Eşim ramazanda oruçlu oruçlu ev boyadı, ben bulantılarım yüzünden yemek bile yapamadım adamaBenimde ailem yardım eder.zaten boya ve taşıma işine birilerini tutucaz. Temizlige yine yardımcı ayarlarsam kolay olur. yerleştikten sonra ben zaten yavas yavas yine temizlerim duramam. Mesela mayıs gibi taşıncaz ben nisan sonu gibi başlarım kullanmadıgım esyaları paketlemeye. Önce mutfak esyalarınımı götürdün yoksa yatak odasındaki esyalarımı
Canım aynen öyle, biz dışardan hiç adam tutmadık bile. hepsini kendimiz yaptık eğer sen başkasını tutacaksan daha iyi... Eşim ramazanda oruçlu oruçlu ev boyadı, ben bulantılarım yüzünden yemek bile yapamadım adama( Baya zordu yani onun için :)))
Canım giymediğim kıyafetleri mesela kışlıkları, kullanmadığım tüm kırılacakları mutfak malzemelerini, bazanın altını falan koliledim...
Canim nede olur hic bilmiyorum sobayi bide yakmadigimiz halde diyosunselam kizlar
cok moralim bozuk
aksam sobamiz yine tutedi..
mutfaktaydim, mutfaktan cikayim dedim koku gelmeye basladi,hole gireyim dedim amann duman icinde
ustelik yakmadigimiz halde..
neyle isinicaz, ne yapcaz hic bir fikrim.yok.. havayi kurutuyor diger hersey..
hadi yaksak oyle tutse anlarim,ama yakmadigimiz halde oyle.
heryer kapaliydi ondanmi dicem ama nebileyim
anatkh018
yok canim kotu hissetme kendini, yengen sonucta.
bana bunu diyenler komsular,arkadslar falan.. dun 2 kez yine soruldu bu soru..
yengemde sordu ona patlamis oldum,kizdi galiba biraz ama napayim cabina tak eetti..
dnedim canim dun yazacaktim unuttum,memnun kaldim gercekten
ufak tefek kaldi onlarda suda daha cok kalaydim cikardi belki ..
sagolasin valla
duman91 anladim kuzum , bencede arastirin iyice,icinize sineni alin.
resim acilmadi bende ama fiyat olarak bana simdi fazla geliyor.
bizimkini yatak 419 du, uyku setide 120 civariydi.
cok guzel seyler var ama iste oda olmayinca koyacak yerin olmuyor.
senin varmiydi oda yaoma imkani
Amin canimm :)doğru diyorsun bende okuyamıyorum çoğu zman yetişemiyorumamin kuzum aminnn Allah kimsenin yuvasını bozmasın bozanlara da müsade etmesin
eşim kaldırıyo valla açlıktan öldüm hadi diye
öyle derler bakalım güzel mi olacaksen zaten zayıftın canım sağlıksız beslenmesen yeterli olur sporlada taş gibi hatun olursun
Aynen öyle canım, hemde fazla yorulmamış olursun hem... İnşAllah gönlünüze göre olur herşey... rica ederim :)Tamam zaten bende çeyizimi yavas yavas tasımıstık yine aynı işlemi uygulıcaz :) eşimin buldugu ev zaten iş yerine çok yakın orası olursa sabah işe giderken bırakır kolileri bende yerleştiririm. Çok sagol
Benimkide evdeyken öyle canım hatta içeri gidiyo otryo biraz sonra telefonla caldiriyodoğru diyorsun bende okuyamıyorum çoğu zman yetişemiyorumamin kuzum aminnn Allah kimsenin yuvasını bozmasın bozanlara da müsade etmesin
eşim kaldırıyo valla açlıktan öldüm hadi diye
öyle derler bakalım güzel mi olacaksen zaten zayıftın canım sağlıksız beslenmesen yeterli olur sporlada taş gibi hatun olursun
[/QUOTE]Canım yakmadığın halde tütmesi çok ilginç baca açık değil mi kapağı falan içi de temizlendi neden tüter ki yakmadan yahu diğer daireler yakıyor mu onlarınki mi geliyor acabaters çıkışları sanırım bir baktırsanız birine canım diğerlerinin size geliyor olabilir
Öyle söyledi canım dediğin gibi sese duyarlı olmalı annem bana yaptı mı bilmiyorum ama ben top atılsa uyanmam
Her halukarda ilk aylarda uyku düzeni oturana kadar her saat başı emzirme gaz çıkarma derken maalesef yaşayacaksın canım
evet canım döndüm evdeyim cevap vermediysem kusura bakma tatlım hatırlamıyorum çünkü şuan ee sen nasılsın canımcımm nasıl gidiyor?
Şeker yüklemesini biliyorum canım çok fena bir şeyNeyse olsnda bi raziyim ay burda bi bebek var nasl tatlı öyle eşime bakiyo gel gel yapiyo ben daha kahvaltı yapcam çok kötüyüm şeker yüklemesi yaptılar beklyrm ac ac
bazen sinirleniyorum o duruma bi pazarım var onda da uyku yok ama napim mecbur kalkıorumBenimkide evdeyken öyle canım hatta içeri gidiyo otryo biraz sonra telefonla caldiriyo
Canim cook sevindim her sey cok cok daha guzel olur bundan sonra insaAllah
Baristiysan artik gecmise sunger cek canim gecmisi ikiniz de acmayin yoksa bir turlu duzene girmez artik bundan sonrasina bakin
sen burda mıydın kuzuum yeni gördüm iletini iyiyim ben sen nasılsın?Günaydınlarrr
Nasılsınız bayanlar
Bende engel olamıyorum düğün zamanı çok zayıflamıştım 53-54 anca geliyordum şimdi 58 falanımdır yani kesin bir ara 59 gösterdi tartı hemen dur dedim kendime hep kınadan kalan çerezleri yedim akşamları film izleyelim diye cipsleri götürdüm ee sürekli misafir ağırladım börek çörek derken kendimi aştım anlayacağın benim boyum 160 geliyor gelmiyor o yüzden idealim 50 anca boyundan 10 eksiği olmak durumdaDiş teli takılıyken 7-8 kilo gitmişti sadece çorba içiyordum ekmeksiz ya da ekmek doğrayarak bir de makarna yiyordum öyle gitmişti yine öyle mi yapsam acaba suyla sporla destekleyerek sende 3-4 kilo almışsın zaten 67 standartmışsın kuzu
Burdayım kuzucumsen burda mıydın kuzuum yeni gördüm iletini iyiyim ben sen nasılsın?
Bende eşim yesin diye yapıyorum hep ama dediğin gibi onlara değil bize yarıyoryok bebişim ya benim standartım 57 ama ben 60-62 yede razıyım yani 10 kilo versem yeterli bende bizimki yesin kilo alsın diye mantı makarna hamur işi falan yaptım ki sever de ama ona değil bana yaradı hephele ki son 1 haftadır doyamıyorum ya şişim ama açım da
Aylık ya da haftalık liste en güzeli Büşüm her gün düşünmüyor insanBurdayım kuzucumİyiyim çok şükür canım iş güç yok boş boş oturuyorum canım sıkılıyor Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Allah iyilik versin kuzummmBurdayım kuzucumİyiyim çok şükür canım iş güç yok boş boş oturuyorum canım sıkılıyor Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum
evet evet farkettim baktım da hatta bizimde normalde facede grubumuz var burda kk da tanıştığımız zayflama arkadaşlarıyla facede devam edioz grubun en zayıfıyım ama en şişmanı gibi görünüyorumBende eşim yesin diye yapıyorum hep ama dediğin gibi onlara değil bize yarıyorBen dur dedim vallahi artık sınırlıyım kuzu Bir topik takip ediyorum yılbaşına kadar 10 kilo verecek herkes oraya da uğra istersen ben gruptayım
Aylık ya da haftalık liste en güzeli Büşüm her gün düşünmüyor insanBen anneme gidiyorum bugün tavada soslu et domatesli biberli varmış yanına pilav yapıcam annem rahatsız göz nezlesi yardıma gidiyorum
Allah iyilik versin kuzummmo olaya girmek sıkıntılı yaa hergün düşünmekten kafayı yiyorum ben de
evet evet farkettim baktım da hatta bizimde normalde facede grubumuz var burda kk da tanıştığımız zayflama arkadaşlarıyla facede devam edioz grubun en zayıfıyım ama en şişmanı gibi görünüyorumbakalım nolcak cumaya bu derken bile bi yandan tıkınıyorum ne yediğimi söylemim hamileler var
Canim cook sevindim her sey cok cok daha guzel olur bundan sonra insaAllah
Baristiysan artik gecmise sunger cek canim gecmisi ikiniz de acmayin yoksa bir turlu duzene girmez artik bundan sonrasina bakin
Bende tartı alacağım son kilomu bilmiyorumevet evet farkettim baktım da hatta bizimde normalde facede grubumuz var burda kk da tanıştığımız zayflama arkadaşlarıyla facede devam edioz grubun en zayıfıyım ama en şişmanı gibi görünüyorumbakalım nolcak cumaya bu derken bile bi yandan tıkınıyorum ne yediğimi söylemim hamileler var
Yok kuzular düşünmek sıkıntı değil düşünüyorum bi dünyada şey buluyorum ama bu aralar akşam hiç bişey yiyesimiz yok. O yüzden açlığı geçiştirecek bişeyler bulmam lazım. Yemek yemek istemiyorum açıkcasıSoslu makarna falan mı yapsam ne yapsam Akşam ütü yapmam gerek çünkü çok oyalanmamam lazım bugün
Bende dün annemdeydim eşim biraz geç geldi. Oturduk sohbet ettik annemleYine ellerim dolu dolu eve döndüm Allahtan diğer blokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?