- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım inşallah bir çözüm bulursunuz çok zor bir durum nasıl ısınacaksınız sobadan sonra en iyisi dogalgaz ufo tarzı şeylerle ne iyi ısınılır ne de bütçe dayanır ona@sumeyra1990
MutluBulut_
nehirnil111
edam annemler evde yasiyor hic oyle sorun yok cok sukur..
kv deler biz gibi dairedeler onlardada yok sorun..
ama bizde var iste..
bakalim 1.kattaki komsu sobayi yakarken haber verecekmis,olacakmi yine.
yine olursa kesinlikle cikartacaz ama neyse isiniriz bilmiyorum.
ufo ufo dedim ama onlarda havayi iyice kurutuyormus,hos herci hepsi kurutuyor ama
Nsyse bakalm nolcak
Bende tartı alacağım son kilomu bilmiyorumHamişmisin yoksa kız
İnsanın canı bazen öyle şeyler isteyebiliyor kuzum bizimde dün akşam öyleydi mesela patatesli böreği vardı yanına soslu makarna yaptım yedikMenemen falan da yapabilirsin patates kızartması ayvalık tostu ohh mis bunlar da karın doyuruyor sonuçta
Anneler hep öyle bende hep dolu dönüyorum minübüs otobüs taşıyorum
tamam canım benimPeki canim cok sevindim duayı ihmal etme sen duaya devam et her gün elinden geldigince "Ya Muksit" ismini zikret Allah'ın, esler arası düzelmesi için iyiymis :)
Bende tartı alacağım son kilomu bilmiyorumHamişmisin yoksa kız
Kızlar bu konuda size bişey söylemek istiyorum. Belki bileniniz vardır bilemiyorum ama paylaşayım dedim. Her bayanın doğurganlık günü var ve bunun ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Eczanelerde satılan bir test var. Bu testi yapıyosun ve hangi gün doğurganlığın var sana söylüyor ve onu gördükten sonra 48 saat içinde ilişki olması gerek. Bu şekilde içinde 5 adet test bulunuyor tutmama ihtimali tabikide var ama öbür türlü beklemektense bu bana mantıklı gelditamam canım benimdüşünceli arkadaşım benim
keşkeeetest yaptım çıkmadı gerçi 8 gün var reglime ama heves işte
Off daha ne olsun benim bile canım çekti
Karışık kızartma yapabilirim aslında. Evde kapak, patlıcan, kırmızı biber, yeşil köy biberi, patates var. Hepsinden azar azar kızartsam zaten baya bi olurÜstüne de domates sosu
keşkeeetest yaptım çıkmadı gerçi 8 gün var reglime ama heves işte
Aynen kuzum hepsi sıcak zaten güzel lezzetli olurOff daha ne olsun benim bile canım çektiama yememeliyim Domates sosuyla zaten bir yemeğe dönüşüyor kuzum yanına çay mis gibi afiyet olsun evdeki malzemeleri de değerlendirmiş olursun
Daha var ama çıkmaz ki öyle dur bakalım senden şüpheleniyorum ben
kuzuummm ben onları evlendiğimden beri yapıyorum artık biliyorum yumurtlama dönemimi regli başlangıcından itibaren 14cü gününe denk geliyor testti de yapınca pekiştirmiş oluyorum Allah verdikten sonra her daim verir kuzum ben o dönemler özellikle denedim testin ismi de "laboquick" benim kullandığım bu yani gebelik testimde aynı markaKızlar bu konuda size bişey söylemek istiyorum. Belki bileniniz vardır bilemiyorum ama paylaşayım dedim. Her bayanın doğurganlık günü var ve bunun ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Eczanelerde satılan bir test var. Bu testi yapıyosun ve hangi gün doğurganlığın var sana söylüyor ve onu gördükten sonra 48 saat içinde ilişki olması gerek. Bu şekilde içinde 5 adet test bulunuyor tutmama ihtimali tabikide var ama öbür türlü beklemektense bu bana mantıklı geldiİsmini öğrenebilirim isteyen olursa Açıkcası bende düşündüğüm zaman bu yolu deneyeceğim
Daha var ama çıkmaz ki öyle dur bakalım senden şüpheleniyorum ben
Aynen kuzum çözülür inşallah başka dert olmasında
Aynen kuzum hepsi sıcak zaten güzel lezzetli olurEvet evet ben onu yapayım çok vaktimi de almaz. Dün eşim soslu biftek yaptı aman Allahım ocak batmıştı Temizleyene kadar canım çıktı resmen
Olsun da canım canın sağolsun dua edersin bol bolkız şüphen olsunda dile benden ne dilersen
kuzuummm ben onları evlendiğimden beri yapıyorum artık biliyorum yumurtlama dönemimi regli başlangıcından itibaren 14cü gününe denk geliyor testti de yapınca pekiştirmiş oluyorum Allah verdikten sonra her daim verir kuzum ben o dönemler özellikle denedim testin ismi de "laboquick" benim kullandığım bu yani gebelik testimde aynı marka
kız şüphen olsunda dile benden ne dilersen
Aynen kuzum çözülür inşallah başka dert olmasında
Yap kuzum bu akşam da dinlen azıcık yaniEşler öyle eşimde menemen yaptığı gün vazgeçtim bir şey yaptırmaktan
Olsun da canım canın sağolsun dua edersin bol bolYoksa da yakındır uzak kaldınız o kadar hasretin acısı çıkar elbet
biliyoruz da faydamız yok kendimize kuzum
Aynen kuzum. Biliyorsan sorun yok o zaman. İnşallah en yakın zamanda
aynen canım bende takvimim ile takip ediyorum daha doğrusu o takip edip uyarıyo beni bugün yumurtlama günün heyy diyorMrs Sahin
nehirnil111
anatkh018
ben eksik kalmayayim yorumumu yapayim
O testlerde dogrudur ama ben telefona indirmistim bir uygulama,oraya aadetimi kaydettikce dogurganlik donemimi cikardi.
onu takip ederken hamis kalamadim, adetimin biiminden hemen sonra kaldi bebisimiz.
yani bence Rabbim ne zaman nasip ederse..
dogurganlik donemi sanirim adetin ilk gununden sayip 14.gune dusen gundu veya geridenmi sayiliyordu oyle bisi.
birde ben sag tafima yattim azcik,bebisim sag tarafimdaydi zaten.
tam.hatirlamiyorum sadece ondan sonrami kaldi.
insallah Rabbim hepinize en hayirli zamanda nasip eder kizlar
@sumeyra1990
MutluBulut_
PembeLokum
sizi unutmayalim
Erkekler böyle aman tabi gaz vererek devam ettireceğiz yardım etmeleri güzel bende laf etmiyorumAynen ya neden böyleler. Ben yapınca neden dağılmıyor bu mutfak diyorumBanane diyor ben yapıyorum sen ardımı topla Neyseki gönlünü kırmamaya çalışıyorum en azından bana yardımcı olmaya çalışıyor. Elide pek bi lezzetli
Benimde bildiğim genelde o dediğin dönem evet tutkum aslında en mantıklısı sadece 14.gün gecesi değil o aralıklarda 2 günde bir gün aşırı ilişkiye girmek sperminde en verimli haliymişMrs Sahin
nehirnil111
anatkh018
O testlerde dogrudur ama ben telefona indirmistim bir uygulama,oraya aadetimi kaydettikce dogurganlik donemimi cikardi.
onu takip ederken hamis kalamadim, adetimin biiminden hemen sonra kaldi bebisimiz.
dogurganlik donemi sanirim adetin ilk gununden sayip 14.gune dusen gundu veya geridenmi sayiliyordu oyle bisi.
@sumeyra1990
MutluBulut_
PembeLokum
sizi unutmayalim
delisin sen yaaözlediğimden diil be bebek istediğimden her yol
Mrs Sahin
nehirnil111
anatkh018
@sumeyra1990
MutluBulut_
PembeLokum
sizi unutmayalim
delisin sen yaaözlediğimden diil be bebek istediğimden her yol
biliyoruz da faydamız yok kendimize kuzuminşaAllah olur canım en yakın vakitte çünkü ben onu bekliyorum 17 aydır
Erkekler böyle aman tabi gaz vererek devam ettireceğiz yardım etmeleri güzel bende laf etmiyorum
Benimde bildiğim genelde o dediğin dönem evet tutkum aslında en mantıklısı sadece 14.gün gecesi değil o aralıklarda 2 günde bir gün aşırı ilişkiye girmek sperminde en verimli haliymişAltta yastık koyup deneyende var ilişki bitince yerinden kalkmıyorsun falan ama dediğin gibi Rabbim ne zaman ol derse olur
Rabbim inşallah bekletmeden hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder canımcım
İnsan sıkılır haklısın kuzum bizim ev ufak ee amerikan mutfak çıt desen duyuluyorKesinlikle güzel kuzum. Yardım etmese bile yanımda olsun istiyorum sohbet ediyoruz daha keyifli oluyor
Aynen ya tadı igrenctiŞeker yüklemesini biliyorum canım çok fena bir şey
O zaman daha kötü canım valla dün ben zor.uyudum yine sabah erkenden uyandırdı aglicaktm nerdeysebazen sinirleniyorum o duruma bi pazarım var onda da uyku yok ama napim mecbur kalkıorum
çektik canım eve gelmeden konuştuk herşeyi ondan sonra da açmadık açarsak devam edemeyiz çünkü yine başa döneriz biliyorum Rabbim doğruyu göstersin hep bizlere inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?