2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım inşallah bir çözüm bulursunuz çok zor bir durum nasıl ısınacaksınız sobadan sonra en iyisi dogalgaz ufo tarzı şeylerle ne iyi ısınılır ne de bütçe dayanır ona

Karışık kızartma yapabilirim aslında. Evde kapak, patlıcan, kırmızı biber, yeşil köy biberi, patates var. Hepsinden azar azar kızartsam zaten baya bi olur Üstüne de domates sosu

Peki canim cok sevindim duayı ihmal etme sen duaya devam et her gün elinden geldigince "Ya Muksit" ismini zikret Allah'ın, esler arası düzelmesi için iyiymis :)
tamam canım benim düşünceli arkadaşım benim

Bende tartı alacağım son kilomu bilmiyorum Hamişmisin yoksa kız

keşkeee test yaptım çıkmadı gerçi 8 gün var reglime ama heves işte

tamam canım benim düşünceli arkadaşım benim

Kızlar bu konuda size bişey söylemek istiyorum. Belki bileniniz vardır bilemiyorum ama paylaşayım dedim. Her bayanın doğurganlık günü var ve bunun ne zaman olduğunu bilemiyoruz. Eczanelerde satılan bir test var. Bu testi yapıyosun ve hangi gün doğurganlığın var sana söylüyor ve onu gördükten sonra 48 saat içinde ilişki olması gerek. Bu şekilde içinde 5 adet test bulunuyor tutmama ihtimali tabikide var ama öbür türlü beklemektense bu bana mantıklı geldi İsmini öğrenebilirim isteyen olursa Açıkcası bende düşündüğüm zaman bu yolu deneyeceğim

Karışık kızartma yapabilirim aslında. Evde kapak, patlıcan, kırmızı biber, yeşil köy biberi, patates var. Hepsinden azar azar kızartsam zaten baya bi olur Üstüne de domates sosu
Off daha ne olsun benim bile canım çekti ama yememeliyimDomates sosuyla zaten bir yemeğe dönüşüyor kuzum yanına çay mis gibi afiyet olsun evdeki malzemeleri de değerlendirmiş olursun

Daha var ama çıkmaz ki öyle dur bakalım senden şüpheleniyorum ben

Aynen kuzum hepsi sıcak zaten güzel lezzetli olur Evet evet ben onu yapayım çok vaktimi de almaz. Dün eşim soslu biftek yaptı aman Allahım ocak batmıştı Temizleyene kadar canım çıktı resmen

kuzuummm ben onları evlendiğimden beri yapıyorum artık biliyorum yumurtlama dönemimi regli başlangıcından itibaren 14cü gününe denk geliyor testti de yapınca pekiştirmiş oluyorum Allah verdikten sonra her daim verir kuzum ben o dönemler özellikle denedim testin ismi de "laboquick" benim kullandığım bu yani gebelik testimde aynı marka

Daha var ama çıkmaz ki öyle dur bakalım senden şüpheleniyorum ben

kız şüphen olsunda dile benden ne dilersen

nehirnil111 bakalim napcaz nehirim ya
Neyse takmamaya calsiyorum, tek dert bu olsun napalim
Aynen kuzum çözülür inşallah başka dert olmasında
Aynen kuzum hepsi sıcak zaten güzel lezzetli olur Evet evet ben onu yapayım çok vaktimi de almaz. Dün eşim soslu biftek yaptı aman Allahım ocak batmıştı Temizleyene kadar canım çıktı resmen

Yap kuzum bu akşam da dinlen azıcık yaniEşler öyle eşimde menemen yaptığı gün vazgeçtim bir şey yaptırmaktan

Aynen kuzum. Biliyorsan sorun yok o zaman. İnşallah en yakın zamanda

Aynen kuzum çözülür inşallah başka dert olmasında

Yap kuzum bu akşam da dinlen azıcık yaniEşler öyle eşimde menemen yaptığı gün vazgeçtim bir şey yaptırmaktan

Aynen ya neden böyleler. Ben yapınca neden dağılmıyor bu mutfak diyorum Banane diyor ben yapıyorum sen ardımı topla Neyseki gönlünü kırmamaya çalışıyorum en azından bana yardımcı olmaya çalışıyor. Elide pek bi lezzetli

Mrs Sahin
nehirnil111
anatkh018

ben eksik kalmayayim yorumumu yapayim
O testlerde dogrudur ama ben telefona indirmistim bir uygulama,oraya aadetimi kaydettikce dogurganlik donemimi cikardi.
onu takip ederken hamis kalamadim, adetimin biiminden hemen sonra kaldi bebisimiz.
yani bence Rabbim ne zaman nasip ederse..

dogurganlik donemi sanirim adetin ilk gununden sayip 14.gune dusen gundu veya geridenmi sayiliyordu oyle bisi.

birde ben sag tafima yattim azcik,bebisim sag tarafimdaydi zaten.
tam.hatirlamiyorum sadece ondan sonrami kaldi.

insallah Rabbim hepinize en hayirli zamanda nasip eder kizlar

@sumeyra1990
MutluBulut_
PembeLokum

sizi unutmayalim

Olsun da canım canın sağolsun dua edersin bol bol Yoksa da yakındır uzak kaldınız o kadar hasretin acısı çıkar elbet

delisin sen yaa özlediğimden diil be bebek istediğimden her yol

Aynen kuzum. Biliyorsan sorun yok o zaman. İnşallah en yakın zamanda
biliyoruz da faydamız yok kendimize kuzum inşaAllah olur canım en yakın vakitte çünkü ben onu bekliyorum 17 aydır

aynen canım bende takvimim ile takip ediyorum daha doğrusu o takip edip uyarıyo beni bugün yumurtlama günün heyy diyor sonra bi test yapıyorum çift çizgi olunca kesinlik kazanıyor onun dışında tek oluyo çünkü denedim yani baya bence de en doğru zamanı Rabbim biliyor ama o günleri kaçırmamaya özen gösteriyorum tedbiri elden bırakmamak lazım ama o sağ sol olayı bana saçma geldi biri daha demişti sağa yat kız sola yat erkek falan die bana inandırıcı gelmedi kuzum sence?

Erkekler böyle aman tabi gaz vererek devam ettireceğiz yardım etmeleri güzel bende laf etmiyorum
Benimde bildiğim genelde o dediğin dönem evet tutkum aslında en mantıklısı sadece 14.gün gecesi değil o aralıklarda 2 günde bir gün aşırı ilişkiye girmek sperminde en verimli haliymişAltta yastık koyup deneyende var ilişki bitince yerinden kalkmıyorsun falan ama dediğin gibi Rabbim ne zaman ol derse olur

Rabbim inşallah bekletmeden hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder canımcım

Kesinlikle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur ama bu tarz bilgileri bilmeyenler var aylarca uğraşanlar. Önemli bir bilgi bence Bilmeyen varsa fayda sağlamış olduk

biliyoruz da faydamız yok kendimize kuzum inşaAllah olur canım en yakın vakitte çünkü ben onu bekliyorum 17 aydır

İnşallah canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh

Kesinlikle güzel kuzum. Yardım etmese bile yanımda olsun istiyorum sohbet ediyoruz daha keyifli oluyor

O zaman daha kötü canım valla dün ben zor.uyudum yine sabah erkenden uyandırdı aglicaktm nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…