2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

aminn kuzummm ben neler neler duydum bebek konusunda yok bacağını dik belden yukarı öylece 1 saat kal ben nasıl öyle durayım dimi ama hemde bu kiloda ama önceden yıkanırdım hemen kalkıp şimdi yatıyorum üstüne en az yarım saat

aminn kuzum aminnn

O abartı ya insan nasıl dursun kız atletcimiyiz biz Belinde yastık olayını yapabilirsin bence öyle bir yarım saat dur telefonla falan uğraş sonra bir yarım saatte yatakta kalkmadan dur bakalım çok mantıklı geliyor bana yoksa spermler hemen geri gelme yolunda en azından bende öyle

Ay onları ben yaptm yatagn başlığına bacaklarimi diktm olmadı ama hamile kaldgm ayda tam tersi hemen kalkp dusa gryodm olmuş

Ahh kızlar yaaa akşamları o kadar tok oluyorum ki, ama sanki yemek zorundaymışım gibi sofraya bi oturuyorum... MaşAllah baya baya yiyorum... Sonra tabi hazmedemiyorum, rahat edemiyorum... Bunu nasıl önleyebilirim acaba? Yemeyim yemeyim diyorum yok olmuyor az da yiyemiyorum :)))

Kaç saatimi aldı ama atlattm kan aldrmaktan bktm artk canım birinin bu kan sonucundan kanszlgnida baktılar orda bende öyle bisey bakmadilar bakmışlar mıydı sende
kaç gram yüklediler ki 75 mi?
bana 100 gr yüklediklerinde 4 kere kan vermem gerekirken 6 kere kan vermiştim, stajyer öğrencilerin yüzünden.. mahvetmişlerdi kollarımı alamadılar bir türlü...
Hmm şöyle ki ilk önce 50 gr yükleme yaptıklarında kansızlığım ortaya çıkmıştı o zaman doktor kan ilacı vermişti... Sağlık ocağında aşıdan önce kan aldılar mı peki canım? Birde sen ilk dozunumu olmuştun aşının? Orda da çıkmıştı kansızlığım o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…