Benimde bildiğim genelde o dediğin dönem evet tutkum aslında en mantıklısı sadece 14.gün gecesi değil o aralıklarda 2 günde bir gün aşırı ilişkiye girmek sperminde en verimli haliymişAltta yastık koyup deneyende var ilişki bitince yerinden kalkmıyorsun falan ama dediğin gibi Rabbim ne zaman ol derse olur
Rabbim inşallah bekletmeden hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder canımcım
Kesinlikle canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur ama bu tarz bilgileri bilmeyenler var aylarca uğraşanlar. Önemli bir bilgi benceBilmeyen varsa fayda sağlamış olduk
İnşallah canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallahh
Kesinlikle güzel kuzum. Yardım etmese bile yanımda olsun istiyorum sohbet ediyoruz daha keyifli oluyor
O zaman daha kötü canım valla dün ben zor.uyudum yine sabah erkenden uyandırdı aglicaktm nerdeyse
Yok ya ben hiç naz yapamyrmama sen hamilesin naz yapabilirsin
aminn kuzummmben neler neler duydum bebek konusunda yok bacağını dik belden yukarı öylece 1 saat kal ben nasıl öyle durayım dimi ama hemde bu kiloda ama önceden yıkanırdım hemen kalkıp şimdi yatıyorum üstüne en az yarım saat
Daha yeni geldm ya doktorda bi gicikti ki benm doktorun hasta sınırı dolms basma doktora gttmBilirim
Ay onları ben yaptm yatagn başlığına bacaklarimi diktm olmadı ama hamile kaldgm ayda tam tersi hemen kalkp dusa gryodm olmuşO abartı ya insan nasıl dursun kız atletcimiyiz bizBelinde yastık olayını yapabilirsin bence öyle bir yarım saat dur telefonla falan uğraş sonra bir yarım saatte yatakta kalkmadan dur bakalım çok mantıklı geliyor bana yoksa spermler hemen geri gelme yolunda en azından bende öyle
Kötü olmuş canımDaha yeni geldm ya doktorda bi gicikti ki benm doktorun hasta sınırı dolms basma doktora gttm
Rabbim işte nasip edecek gerileri biraz laf gibiAy onları ben yaptm yatagn başlığına bacaklarimi diktm olmadı ama hamile kaldgm ayda tam tersi hemen kalkp dusa gryodm olmuş
Aynen bu sefer randevu alıp gtcem sekermde normalms hiç bsy çıkmadı allahtanKötü olmuş canım
Aynen canım bide çok stres yapiyodm ben o ayda aklıma bile gelmedi yognluktan stres çok.etkliyo vllaRabbim işte nasip edecek gerileri biraz laf gibi
Stresin kesinlikle etkilediği bir gerçek canım herkes düşünmeyi bıraktığında genelde hamile kalmışAynen canım bide çok stres yapiyodm ben o ayda aklıma bile gelmedi yognluktan stres çok.etkliyo vlla
Aynen ne alaka ya dyodm hepStresin kesinlikle etkilediği bir gerçek canım herkes düşünmeyi bıraktığında genelde hamile kalmış
Aynen ne alaka ya dyodm hep
Canım şeker yüklemesi mi yaptırdın sonucun nasıl çıktı peki?Aynen ya tadı igrencti
Evet canım normal çıktı bi sorun yokmsCanım şeker yüklemesi mi yaptırdın sonucun nasıl çıktı peki?
Çok sevindim canım benim, hadi bunu da atlattın :)))Evet canım normal çıktı bi sorun yokms
Kaç saatimi aldı ama atlattmÇok sevindim canım benim, hadi bunu da atlattın :)))
kaç gram yüklediler ki 75 mi?Kaç saatimi aldı ama atlattmkan aldrmaktan bktm artk canım birinin bu kan sonucundan kanszlgnida baktılar orda bende öyle bisey bakmadilar bakmışlar mıydı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?